ciekawe, czyżby jakiś sojusz niespodziewany? Damona z Masonem, tak na wszelki wypadek to spekuluje tutaj tylko pani alien_2 , zresztą to wynika z zajawki tak jakby, więc to żaden spoiler ;)
Jeśli nie widzisz różnicy między tym tematem a swoim, który w pierwszym zdaniu zawierał wielki spoiler to gratuluję. Nie dąsaj się;P
no więc różnicę miedzy tematami dostrzegam, nie dąsam się jedynie ironizuje, focha na ciebie zarzuciłem;p za nazywanie mnie tak jak nazywałaś w tamtym temacie, i tylko czekam na sposobność żeby jakiś twój temat tudzież post pozbawić egzystencji ;p ;) pozdrawiam.
no jak to tak bez uzasadnienia?;p powód mieć muszę ;p żeby uzasadnić nadużycie;p
liczę że sama wyjdziesz z inicjatywą ;p nie lubię się naprzykrzać jeżeli coś i tak mi się należy;p
właśnie co się stało, że Messon powrócił. Został zabity przez Damona może został zoperowany :D.
Ponoć w tym odcinku ma się pojawić Lexi (tak słyszałam) gdzieś się pojawia w zwiastunie. Ja jej nie widziałam
taaa martwego Masona znalazł zespół Housa, wszczepił mu nowe serce przywróciwszy go tym samym do życia, bo kto mógł to zrobić jak nie House;)
No i jeszcze Lexi mi brakowało.
Z jednej strony to ciutkę deprymujące już w tym momencie, te powroty umarłychXD ale z drugiej zawsze miałam pretensje do twórców, że nie wykorzystali potencjału DOKŁADNIE tych postaci, więc teraz będę usatysfakcjonowanaXDXD
Ale i tak najbardziej czekam na historię Originalsów ofkors, zeby nie byłoXD
Może wskrzeszenie Masona ma jakiś związek z tym, że Tyler został hybrydą - umarł jako wilkołak, na rzecz zostania wampirem :D To taka luźna hipoteza w odniesieniu do tego, jak Elena ożyła dzięki śmierci Johna:)
mi sie wydaje, że Matt coś "ruszył" i teraz wszystkie duchy wróciły, ale Tylko Vicki się pozbyli. ale nie wiem. to by tłumaczyło dlaczego Jeremy może dotknąć Anne i dlaczego Damon widzi Masona
http://www.youtube.com/watch?v=z5XAv7j9Jfw tu jest Lexi,
http://www.youtube.com/watch?v=bLxg1l_UYW8 a to troszkę dłuższe
Elena też ją słyszy...no ciekawe co tam się pomieszało, Bonnie chyba musi się podszkolić ;)
Ponieważ czarownica która pomagała Vicki chciała troszkę zaburzyć " równowagę " i może teraz są tego konsekwencje o których mówiła Bonnie, że się zrobił ghost-mogiel :)
No właśnie wszystko zaburzyło to że Vicky została "sprowadzona","realna" więc efektem ubocznym było także to że duchy osób "nadprzyrodzonych" również.. tak mi sie wydaje.
Lexi wraca? OMG. Kolejna towarzyszka Stefana, rzygam ;P Choć chyba nie będzie dla niego miła, to dobrze.
A co z Jenną, Johnem?? Brakuje mi ich:(
Ale będzie jazda ;)
W szczególności czekam na wątek Damon&Mason - biedny Damon :(
i na wątek Lexi&Stefan - czyżby Lexi chciała znowu "naprawić" Stefka?
Moim zdaniem nie zabiliby Katherine, to by była za duża strata;) ale do następnego odcinka nic nie wiadomo:)
No ale właściwie po co im Katherine? Co nowego mogłoby się dziac z jej udziałem? Poza tym dawno nikt nie zginął, Katherine mogliby już podziękowac.
Według mnie Katherine to jedna z najbarwniejszych postaci :D po za tym gdyby miała umrzeć, na pewno przedstawiliby jej śmierć bardziej spektakularnie jak np Isobel.
Może ja zabija, aby odciążyć Ninę, która prawdopodobnie zagra pierwotną czarownice, jeśli taka się pojawi :P
Nie czarownicę tylko pierwotną Petrovę.
Myślę, że z Katherine już nic nie wyciągną. Jest jedną z najbarwniejszych postaci ale może już starczy. Zwłaszcza, że jak zginie to i tak pewnie wróci jako duch:D
Wtedy to już w ogóle kaszanka by się zrobiła ;) A swoją droga, skoro tak wszyscy zmartwychwstają, to może zobaczymy jeszcze w serialu przyszywanych rodziców Eleny? Albo burmistrza Lockwooda? Jak szaleć, to szaleć :P
Mi się tam wydaję, że zza światów mogą jedynie powrócić nadnaturalne istory, właśnie jak wampiry bądź wilczki:) Przywracanie do życia każdej zmarłej w Pamiętnikach Wampirów osoby dopiero zrobiłoby manianę w serialu.
Skąd wiesz, że nie powróci? :) Fakt, w promo nie wspomnieli nic o Jennie, ale możliwe iż pojawi się kolejnych odcinkach, na co bardzo liczę. Musieliby jednak wymyślić jakiś sensowny wątek z nią w roli głównej, ponieważ jeśli miałaby stanowić jedynie wypełnienie zbędnych minut w odcinku - sprapraliby sprawę:) Mam nadzieję, że Jenna powróci i sporo namiesza.
Błagam, nieee!!! Postać Katheriny sprawia że gra Niny nabiera nowego wymiaru i postać Eleny nie jest aż tak męcząca ; /
No po co ten Mason? Ja się pytam po co? I jeszcze Lexi, czy oni powariowali? Mam nadzieję, że Mason na coś się przyda i pomęczy trochę Damona, nie żebym go nie lubiła, ale lubię takie sceny.
Też mnie denerwują te powroty. Może jeszcze jakby były w odstępach czasu to ok. Ale wszyscy naraz?? Bezsensu.
Przynajmniej o jedną mniej - Vicy. Może jak się na hura pokazali tak na hura znikną.
Mason wygląda tu tak, jak by "pomagał" Damonowi. Wgl. to te ożywienia to już przesada! :/ No ale zobaczymy jeszcze za tydzień. :D
Uspokójcie się, nie ma szans Katherine zostanie zabita prze Michael'a. Myślę, że potrzebował krwi aby mieć pełne sił.