PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121955
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

http://www.youtube.com/watch?v=-MLfwYIjq-Q

ocenił(a) serial na 8
sunnygirl_

ciekawe, czyżby jakiś sojusz niespodziewany? Damona z Masonem, tak na wszelki wypadek to spekuluje tutaj tylko pani alien_2 , zresztą to wynika z zajawki tak jakby, więc to żaden spoiler ;)

bastet21

Jeśli nie widzisz różnicy między tym tematem a swoim, który w pierwszym zdaniu zawierał wielki spoiler to gratuluję. Nie dąsaj się;P

ocenił(a) serial na 8
alien_2

no więc różnicę miedzy tematami dostrzegam, nie dąsam się jedynie ironizuje, focha na ciebie zarzuciłem;p za nazywanie mnie tak jak nazywałaś w tamtym temacie, i tylko czekam na sposobność żeby jakiś twój temat tudzież post pozbawić egzystencji ;p ;) pozdrawiam.

bastet21

Tematów nie zakładam a ten post możesz śmiało usunąc:P

ocenił(a) serial na 8
alien_2

no jak to tak bez uzasadnienia?;p powód mieć muszę ;p żeby uzasadnić nadużycie;p

bastet21

Szukaj:P Zgłaszaj sobie co tam chcesz.

ocenił(a) serial na 8
alien_2

a może przeprosisz? ;p to da mi większą satysfakcję wtedy;p

bastet21

Nie jestem dziś w nastroju na przepraszanie:) może innym razem

ocenił(a) serial na 8
alien_2

liczę że sama wyjdziesz z inicjatywą ;p nie lubię się naprzykrzać jeżeli coś i tak mi się należy;p

sunnygirl_

Jak to w ogóle możliwe, że Damon też widzi duchy (Mason przecież został zabity) ?

ocenił(a) serial na 8
sunnygirl_

a na to pytanie to dopiero za tydzień dostaniemy odpowiedz...

bastet21

Dzięki:) Już myślałam, że coś mi umknęło.

ocenił(a) serial na 1
sunnygirl_

właśnie co się stało, że Messon powrócił. Został zabity przez Damona może został zoperowany :D.
Ponoć w tym odcinku ma się pojawić Lexi (tak słyszałam) gdzieś się pojawia w zwiastunie. Ja jej nie widziałam

ocenił(a) serial na 8
mrowka1504

taaa martwego Masona znalazł zespół Housa, wszczepił mu nowe serce przywróciwszy go tym samym do życia, bo kto mógł to zrobić jak nie House;)

ocenił(a) serial na 6
bastet21

XDXD

PS. Kwa, gdzie jest Klaus???!!!

WhiteDemon

Mi też brakowało Klausa;/ Stefan bez Klausa to jak.... hmmm... biedronka bez kropek;p

ocenił(a) serial na 6
Madeleine_filmweb

Lepiej bym tego kochana nie ujęła;)

ocenił(a) serial na 6
mrowka1504

No i jeszcze Lexi mi brakowało.
Z jednej strony to ciutkę deprymujące już w tym momencie, te powroty umarłychXD ale z drugiej zawsze miałam pretensje do twórców, że nie wykorzystali potencjału DOKŁADNIE tych postaci, więc teraz będę usatysfakcjonowanaXDXD
Ale i tak najbardziej czekam na historię Originalsów ofkors, zeby nie byłoXD

mrowka1504

Może wskrzeszenie Masona ma jakiś związek z tym, że Tyler został hybrydą - umarł jako wilkołak, na rzecz zostania wampirem :D To taka luźna hipoteza w odniesieniu do tego, jak Elena ożyła dzięki śmierci Johna:)

ocenił(a) serial na 8
sunnygirl_

nie widzę związku, jednego z drugim.

mrowka1504

Mason znalazł swoje serce i ożył :))

sunnygirl_

mi sie wydaje, że Matt coś "ruszył" i teraz wszystkie duchy wróciły, ale Tylko Vicki się pozbyli. ale nie wiem. to by tłumaczyło dlaczego Jeremy może dotknąć Anne i dlaczego Damon widzi Masona

sunnygirl_

http://www.youtube.com/watch?v=z5XAv7j9Jfw tu jest Lexi,
http://www.youtube.com/watch?v=bLxg1l_UYW8 a to troszkę dłuższe
Elena też ją słyszy...no ciekawe co tam się pomieszało, Bonnie chyba musi się podszkolić ;)

butterfly24

Wygląda na to, że z jakiegoś magicznego powodu wszystkie duchy "ożyły".

sunnygirl_

Ponieważ czarownica która pomagała Vicki chciała troszkę zaburzyć " równowagę " i może teraz są tego konsekwencje o których mówiła Bonnie, że się zrobił ghost-mogiel :)

ocenił(a) serial na 10
Ewcia78

No właśnie wszystko zaburzyło to że Vicky została "sprowadzona","realna" więc efektem ubocznym było także to że duchy osób "nadprzyrodzonych" również.. tak mi sie wydaje.

ocenił(a) serial na 9
butterfly24

Leeeeeeeeeexi :D

użytkownik usunięty
sunnygirl_

Lexi wraca? OMG. Kolejna towarzyszka Stefana, rzygam ;P Choć chyba nie będzie dla niego miła, to dobrze.
A co z Jenną, Johnem?? Brakuje mi ich:(

ocenił(a) serial na 4

Stefan sobie pocierpi.

ocenił(a) serial na 6
sunnygirl_

Ale będzie jazda ;)
W szczególności czekam na wątek Damon&Mason - biedny Damon :(
i na wątek Lexi&Stefan - czyżby Lexi chciała znowu "naprawić" Stefka?

Sylwinka1991

a co z kateriną, michel ją zabił???

ania94

Moim zdaniem nie zabiliby Katherine, to by była za duża strata;) ale do następnego odcinka nic nie wiadomo:)

sunnygirl_

No ale właściwie po co im Katherine? Co nowego mogłoby się dziac z jej udziałem? Poza tym dawno nikt nie zginął, Katherine mogliby już podziękowac.

ocenił(a) serial na 6
alien_2

Według mnie Katherine to jedna z najbarwniejszych postaci :D po za tym gdyby miała umrzeć, na pewno przedstawiliby jej śmierć bardziej spektakularnie jak np Isobel.

ocenił(a) serial na 8
July_8

Może ja zabija, aby odciążyć Ninę, która prawdopodobnie zagra pierwotną czarownice, jeśli taka się pojawi :P

black_eye

Nie czarownicę tylko pierwotną Petrovę.
Myślę, że z Katherine już nic nie wyciągną. Jest jedną z najbarwniejszych postaci ale może już starczy. Zwłaszcza, że jak zginie to i tak pewnie wróci jako duch:D

ocenił(a) serial na 8
alien_2

Wtedy to już w ogóle kaszanka by się zrobiła ;) A swoją droga, skoro tak wszyscy zmartwychwstają, to może zobaczymy jeszcze w serialu przyszywanych rodziców Eleny? Albo burmistrza Lockwooda? Jak szaleć, to szaleć :P

ocenił(a) serial na 10
black_eye

Mi się tam wydaję, że zza światów mogą jedynie powrócić nadnaturalne istory, właśnie jak wampiry bądź wilczki:) Przywracanie do życia każdej zmarłej w Pamiętnikach Wampirów osoby dopiero zrobiłoby manianę w serialu.

Cleveland

Ale Jenna też zmarła jako nadnaturalna istota, więc czemu nie powróciła?

ocenił(a) serial na 10
yvonneD

Skąd wiesz, że nie powróci? :) Fakt, w promo nie wspomnieli nic o Jennie, ale możliwe iż pojawi się kolejnych odcinkach, na co bardzo liczę. Musieliby jednak wymyślić jakiś sensowny wątek z nią w roli głównej, ponieważ jeśli miałaby stanowić jedynie wypełnienie zbędnych minut w odcinku - sprapraliby sprawę:) Mam nadzieję, że Jenna powróci i sporo namiesza.

ocenił(a) serial na 7
ania94

Błagam, nieee!!! Postać Katheriny sprawia że gra Niny nabiera nowego wymiaru i postać Eleny nie jest aż tak męcząca ; /

ocenił(a) serial na 5
sunnygirl_

No po co ten Mason? Ja się pytam po co? I jeszcze Lexi, czy oni powariowali? Mam nadzieję, że Mason na coś się przyda i pomęczy trochę Damona, nie żebym go nie lubiła, ale lubię takie sceny.

użytkownik usunięty
biedroneczka_90_8

Też mnie denerwują te powroty. Może jeszcze jakby były w odstępach czasu to ok. Ale wszyscy naraz?? Bezsensu.

ocenił(a) serial na 5

Przynajmniej o jedną mniej - Vicy. Może jak się na hura pokazali tak na hura znikną.

użytkownik usunięty
biedroneczka_90_8

Kto ich tam wie, może wróci:/ Denerwuje mnie jakoś ta aktorka.

ocenił(a) serial na 5

Też nie lubię Vicy ma łeb na pół ekranu a na dodatek taki irytujący charakter

ocenił(a) serial na 4
sunnygirl_

Mason wygląda tu tak, jak by "pomagał" Damonowi. Wgl. to te ożywienia to już przesada! :/ No ale zobaczymy jeszcze za tydzień. :D

ocenił(a) serial na 10
syllwunia14

Uspokójcie się, nie ma szans Katherine zostanie zabita prze Michael'a. Myślę, że potrzebował krwi aby mieć pełne sił.

ocenił(a) serial na 4
Bronkar

nie zabije jej, no jak. :D

użytkownik usunięty
syllwunia14

Nie wybaczyłabym scenarzystom uśmiercenia jednej z najbarwniejszych postaci w tym serialu.