Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122889
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Delena :D

ocenił(a) serial na 10

W każdym temacie prędzej czy pozniej jest zejscie do tego o to wątku wiec proponuje aby wszystkie wypociny na ich temat wypisywac po prostu tutaj :)

ocenił(a) serial na 10

ja też coś uszkodzę w takim przypadku !!! w mojej głowie cały czas kotłuje się zakończenie, że Stefan umiera i prosi Elenę i Damona żeby o siebie dbali nawzajem i byli szczęśliwi. No ale, że nikomu się śmierci nie życzy, będę usatysfakcjonowana gdy rzeczywiście doszłoby to odejścia z MF Damona i wtedy < ding ding ding> Elena dostaje skurczu w klatce piersiowej, ciemność staje sie jasnością i wyrusza na poszukiwania starszego Salvatora:) a Stefan jak zawsze wszystko rozumie i może nawet pakuje jej do plecaka termos i kanapki... poniosło mnie trochę w tej ostatniej myśli :)

ocenił(a) serial na 6
nj1987

To ze Stefkiem pakującym drugie śniadanko na wynos...mimo iż ukochana ma zamiar uciec do innego...
Dwa razy nie mów;)

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

" Dwa razy nie mów" ? nie bardzo rozumiem ;> :)

ocenił(a) serial na 6
nj1987

No w sensie, że Stef byłby do tego zdolny;)

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

opfff jasne :)

użytkownik usunięty
nj1987

no chyba że będzie wampirem to jej zapakuje torebki :P

ocenił(a) serial na 6

Z napisem: "Smacznego, moja Ty Zdechlinko Najsłodsza. Całuski przesyła na wieczność kochający Stefek"XD

ocenił(a) serial na 10

czemu następny odcinek P.W. będzie dopiero 7-ego kwietnia? ;> ;/

ocenił(a) serial na 6
hellokittyyy

Bo muszą aktorzy powylegiwać się też troszkę na leżaczkach w Miami...

ocenił(a) serial na 10

haha bez kitu termos z krwią, żeby była najsmaczniejsza, tzn. o temperaturze ludzkiego ciała < lol>.

ocenił(a) serial na 7
nj1987

Jakby scenarzysci wpadli na tak genialne pomysly jak wy to od razu skoczylaby ogladalnosc :p och, tak... to musi byc tak ze Elena wreszcie pojmie i ogarnie Damona z jego uczuciami do niej :)

użytkownik usunięty
nj1987

Od razu kilka, z różnymi grupami;d

ocenił(a) serial na 10

heh, no ale jak już zostało tu napisane Stefan jest właśnie takim typem, po którym właśnie zachowania w ten deseń można się spodziewać :)

użytkownik usunięty
nj1987

nie wyobrażam sobie Stefcia czołgającego się przed Eleną i wołającego: Elenaaa, pleaseeee, don't leave meee!
Tylko termos do plecaka i w drogę, Stefcio uszanuje wybór Elenki;d