Witam wszystkich zgromadzonych przed monitorami komputerów w całej Polsce i na świecie. Dzisiaj, 24 lipca 2011 roku odbędzie się pierwsza gala rozdania Mystyków - nagród filmowych Bractwa Mystycznego. Zapraszam serdecznie, najpierw na relację z czerwonego dywanu, a następnie z samej Gali, którą rozpocznie BLUSH.
Zaczynajmy i bawcie się dobrze, a nawet najlepiej jak można :D
Wita moja droga, przyniosłem dla Ciebie tequilę. Wyglądasz olśniewająco, co robisz po gali?:P
Zapraszam do mnie na hacjende, zrobię Ci Martini z tonickiem, rewelka i potańczymy trochę:)
Dziękuję, bardzo mi miło, wcześniej nie mieliśmy okazji się poznać, co powiesz na Martini z oliwką?:)*
Ciszej! Nagrody są rozdawane. Takie gadki to na afterparty :P tam mozecie mieć pary, trójkąty, czworokąty czy co tam chcecie :P
Dla Ciebie mogę się zmienić, mam jeszcze kilka kreacji w zanadrzu. Przecież nie będę całą imprezę śmigał w jednym gajerku:P
Blush, witam słoneczko! Widzę sok żurawinowy Ci się kończy, pozwolisz doleję:P
Zastanów się która weźmie udział w głosowaniu:D To do wszystkich pań, zostawcie na koniec sukienkę nad którą będziemy głosowac;D
Za nami już pięć kategorii. Odetchnijmy na chwilę przy muzyce zespołu Bon Jovi, sprowadzonego specjalnie na tą Galę przez wspaniałą organizatorkę, Malagę Tiki Taki i Kasztanki!!!!