Nom, nie obejrzałam jednak wczoraj... Może dzisiaj? :p Ale do końca tygodnia postaram się skończyć :)
Fajne, fajne, mam mnóstwo pomysłów :D
a widzisz,gdzie Twoja konsekwencja?:D
Kurde tak sobie pomyślałam,że mogłabym komuś dom urządzić:D Powybierać meble,dywany i te różne dodatki..;)
Nie no konsekwencja jest, tylko ostatnio z czasem kiepsko, ale już się normuje i wróci do normy, nie porzucam, nie, nie :PP
Dokładnie :D
Jak obejrzałam "Anioły w Ameryce" to nic mnie nie przerazi i nie odrzuci :D
1 a 2 i 3 na równi :p
Ostatni trochę zamotany pod koniec, taki mały młyn... :p Ale ogólnie fajna seria.
a nic,gorąco jak cholera,nie znoszę upałów.
Seriali mi się nie chce oglądać,patrze tylko TB i Awkward:) A Exis mnie na Tin Łulfa namawia:))
a u Ciebie jak?
Ja lubię upał, ale nie w pracy...
A nic się w sumie nie zmieniło ;P Poza tym, że noszę okulary ;D
Seriale jak najbardziej oglądam dalej ;P
Okulary też mam przepisane,ale nie noszę :P
Ja się wzięłam za nowy serial White Queen,na razie jeden odcinek więc jak mnie wciągnie to będę na bieżąco:)
Ubieram je tylko jak jadę autem :P
White Queen jest dosyć konkretny,dzieje się w latach panowania Tudorów i gra tam ten fajny z Intruza :DD
Jeszcze nie jestem na połowie ale już mi się podoba :P
A Ty co oglądasz?
Ja lubie czytać spoilery,ale akurat w PB i paru innych to chyba bym się pochlastała jakbym wiedziała wcześniej jak się kończy.
Normalnie zniknęłaś z radaru :P
Daj spokój, z serialami stoję jak pociąg po zmianie rozkładu. ;) Nie mam jakoś motywacji do seriali, chyba mam przesyt :DD
Ale już jestem i postaram się wpadać co jakiś czas ;)
Ja też miałam mały postój, ale już wróciłam na tory ;D
Ooo... :)
Widziałam 1 sezon, i mam ochotę na całość, ale na razie nie ma swojego miejsca w liście, po prostu jest gdzieś dalej :P
Ja oglądam 2 raz ;P
Dawno, dawno temu oglądałam, ale przerwałam i nie wiedziałam na czym skończyłam, a okazało się, że całego 4 sezonu nie widziałam;P Ale warto było oglądać od początku ;)
To było przed tym?? Nic poza tym? To albo tak męczyłaś, albo miałaś przerwę :PP
Masz propozycję :D :PP
No ja jeszcze 4 sezon będę musiała nadrobić, ale to jak net się ogarnie...
Dużo masz? Naściągałaś czy tyle ile było? Jak "Buffy..."?? :D