PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121924
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

na temat 2 sezonu??? Dobrze by było w jedno miejsce wszystko wrzucać co się komu uda zdobyć.Ja wiem tyle że bedzie od września w ramówce CW.

evasive

John może też zostać wampirem. Tak ich nienawidził a tu nagle sam nim zostanie. Np. Kath go zamieni na złość albo bedzie umierac w szpitalu a Elena będzie chciała go ocalic bo będzie chciała mieć ojca i powie Damonowi aby go zamienil:P

ocenił(a) serial na 9
Elena188

chyba nie... w końcu aż tak nie kocha swojego ojczulka...
ale nie wiadomo co się stanie... nie mogę się doczekać! :))

Jane_Mary20

JA RÓWNIEZ...
jeszcze ninaq ian'em ciągl piszą ..
świetne spodoba się wam...
albo: jeżeli nie jesteś fanem to zostaniesz ...
hmmm... albo ian: właśnie skończyłem czytac scenariusz odcinka 204 jest niesamowity to będzie coś...
czy coś w tym stylu
NIE MOGE ZRZERA MNIE A JESZCZE TE NOWE ZDJĘCIA Z 2 ODCINKA
http://chomikuj.pl/Korzystna/Vampire+Diaries+photo/SEZON+2/ODC.+2

filmyitylkoto

Źródło: vampirediaries.pl

Wczoraj zamieściliśmy spoiler z którego wynika, iż znany nam człowiek zostanie przemieniony w wampira. SpoilersGuide.com uzyskał szczegółowe informacje na temat tej postaci.

Ich źródła podają, że grana przez Ninę Dobrev Katherine stanie twarzą w twarz z przemienioną bohaterką - tak, do grona krwiopijców dołączy kobieta. Między Katherine a dziewczyną rozegra się brutalna, krwawa walka (wampir vs wampir). Cóż, to definitywnie redukuje listę możliwych postaci.

Jak myślicie - o kim mowa?

NIE MOGĘ SIĘ JUŻ DOCZEKAĆ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 7
_Hayley_Williams_

Ja stawiam na Bonnie:) Ale czy czarownica może cyć wampirem?

Nihal

Też się właśnie nad tym zastanawiałam.Doszłam do wniosku,że to zależy tylko od reżyserów.
Ja stawiam na Caroline lub Jene (biedny Rick miałby wtedy drugą wampirzą kobietę )

ocenił(a) serial na 7
Lily_115

Wyobrażasz sobie Coroline walczącom z Kat? Albo jene? Ale nawet w zwiatunie była Bonnie walcząca z kat. Oczywiście zacznijmy od tego czy ta plotka jest prawdziwa...

ocenił(a) serial na 5
Nihal

Jeśli kobieta to tylko Bonnie... Chociaż Caroline też mogłaby być :D Ale faktycznie może to tylko plotka? :D

ocenił(a) serial na 10
Jane_Mary20

co do tego wampira to twarzą w twarz z Katherine to najbardziej pasuje Bonnie i w sumie to ona chyba może normalnie zostać wampirem, bo przecież w odcinku 9 pierwszej serii kiedy Damon ja ugryzł i Stefan dał jej swoją krew i Stefan nic nie mówił, że skoro to czarownica to ona nie może być wampirem powiedział tylko, że musi umrzeć, czyli dla czarownic są takie same reguły....
ale mimo to nie wydaje mi sie, żeby Bonnie przemienili... raczej Caroline, ale ona w starciu z Katherine. haha. ;)

ale ja jeszcze mam coś nowego. ;) streszczenie 3 odcinka:
STEFAN STAJE PRZED NOWYM ZAGROŻENIEM - Elena, Damon oraz Alaric udają się na wycieczkę na Uniwersytet Duke aby przeszukać wyniki badań Isobel nad zjawiskami paranormalnymi i folklorem. Pragną oni sprawdzić czy znajdują się tam wskazówki na temat tajemnicy otaczającej rodzinę Lockwoodów. Była uczennica Isobel - Vanessa - zgłasza się do roli ich przewodnika, by ostatecznie samej dowiedzieć się czegoś nowego. Stefan podczas swojego pobytu w lesie staje twarzą w twarz z nowym, przerażającym zagrożeniem. Tyler dokonuje szokującego odkrycia na temat Masona. W odcinku pojawią się również: Steve R. McQueen, Katerina Graham, Sara Canning i Zach Roerig.

czyżby Stefan spotkał wilkołaka ?

urszulankaa

fajnie że dodałaś coś nowego;) kurczę nie mogę się doczekać...

a tak poza tym ktoś wie o czym będzie drugi odcinek?

ocenił(a) serial na 10
Ananana

polecam to forum http://vampirediaries.pl/
wszystkie nowości dotyczace VD

ocenił(a) serial na 10
ewela_129

OPIS 3 odcinka !

STEFAN STAJE PRZED NOWYM ZAGROŻENIEM - Elena, Damon oraz Alaric udają się na wycieczkę na Uniwersytet Duke aby przeszukać wyniki badań Isobel nad zjawiskami paranormalnymi i folklorem. Pragną oni sprawdzić czy znajdują się tam wskazówki na temat tajemnicy otaczającej rodzinę Lockwoodów. Była uczennica Isobel - Vanessa - zgłasza się do roli ich przewodnika, by ostatecznie samej dowiedzieć się czegoś nowego. Stefan podczas swojego pobytu w lesie staje twarzą w twarz z nowym, przerażającym zagrożeniem. Tyler dokonuje szokującego odkrycia na temat Masona. W odcinku pojawią się również: Steve R. McQueen, Katerina Graham, Sara Canning i Zach Roerig.

ocenił(a) serial na 10
ewela_129

ewela na przyszłość radzę zobaczyć jakie wiadomości zostały podane powyżej. ;) 3 posty nad twoim dodałam streszczenie 3 odcinka, chyba nie trudno zauważyć ? ;)

do Ananana:
Oficjalne streszczenie: KARNAWAŁ Z PIEKŁA RODEM - Gdy zdezorientowana i zrozpaczona Caroline opuszcza szpital i dołącza do przyjaciół na Karnawale Mystic Falls, Damon chce od razu zacząć działać. Stefan i Elena stają jednak w obronie przyjaciółki. Matt nie może pojąć zachowania Caroline, ale nadal stara się jej powiedzieć o swoich uczuciach do niej. Damon ma podejrzenia co do wuja Masona i wykorzystuje wybuchowy temperament Tylera by wydobyć od Masona jego sekret. Wstrząśnięta wszystkim co się wokół niej dzieje, Bonnie wyładowuje swój gniew na Damonie.

urszulankaa

Zdezorientowana i zrozpaczona Caroline to Caroline zamieniona w wampira:) bo po co przed damonem chcą bronić Caroline? Caroline będzie wampirem i Damon będzie chciał ją zabić:)

ocenił(a) serial na 10
Elena188

Może po prostu nie chcą, żeby Damon "przelał choć jedna krople niewinnej krwi", bo inaczej Bonnie zadziała :p

ocenił(a) serial na 10
urszulankaa

ooo kurde nie zauważyłam sorki ;))

ewela_129

urszulanka wielkie dzięki ;) kurcze nie mogę już wytrzymać....ile można czekać?

Ananana

http://vampirediaries.pl/ tu jest scenka z 1 ocinka jak damon mówi stefanowi, że całował elene:D trzeba troche w dół strony zjechać i będzie:D

ocenił(a) serial na 10
Jane_Mary20

http://vampirediaries.pl/artykuly/490-spoilery-z-2-sezonu

wow, czytaliście?:D
(nie wiem czy ktos to juz dodał);p