Coś czuję, że Sezon 3 "VD" powali Nas jeszcze bardziej na kolana niż 2.
To, że akcja serialu skupi się wokół historii Pierwotnych i znaczącej roli Stefana nadaje mu jeszcze więcej pikanterii. Ta odmiana z Damonem brzmi świetnie. "Mała" zmiana zawsze się przyda... Oby nie zabrakło Jenny. No i jak najwięcej Elijaha. Mam nadzieję, że sezon 2011/2012 nie będzie ostatni...
Pozdrawiam.
Ja też mam taką nadzieję i słyszałam że mogą pojawić się też nowe postacie tj.np. Meredith.....Hmmm;3
Ciekawe kto by miał ją zagrać...Jak myślicie??
Tylko po co taki temat zakładać? Nie mógł się wypowiedzieć w tym o 3 sezonie - spoilery i dyskusje?;p
Ach nie, bo tu trzeba pofilozofować :P
Nie wiem jakie by były, bo ja nie rozumiem jego wypowiedzi ;]
Widocznie jestem za tępa, by z takimi dyskutować (patrz parę postów w dół) ;]
Madame, czyś nie słyszała, że każdemu trzeba dać drugą szansę ? :P
xD
Ja odpisałam z życzliwością do MF13 :P
Czy ktoś widział moje ręce? Bo opadły mi na podłogę z rozpaczy nad tą... eee.. yyy... sztuką (?!?!?!?! --> zabrakło mi przy okazji słów). Cóż za chytrą intrygę nam tu dżery rozpracował.
Pewnie myślisz, że to Emilka i postanowiłaś sprawdzić wiedzę MF13 na temat Elajży:) Czy to nie jest paranoja, o którą podejrzewam Cię od kilku dni??? :)
Tobie wystarczy, jak Ian mrugnie okiem, a kogoś wypytujesz, co takiego jest urzekającego w Elijah. Co Cię to w ogóle obchodzi? Zaczynam wątpić w Twoją inteligencję i jasność umysłu:)
Ależ dlaczego? Napisał oby jak najwiecej Elijah. Poza tym ma go na avatarze. Chciałam z nim podyskutować o naszej ulubionej postaci. A nusz bym się z nim dogadała ;]
No chyba, że tak :P
Ale tłumaczyć dlaczego Elajża jest wspaniałą postacią nie trzeba nikomu;) (I hope so)
Nurtuje mnie stwierdzenie dżerego do czego wystarczy Madame mrugnięcie oka Iana. Jakoś nie czaję tej wypowiedzi. A MF13 się zwinął.
xD Nie przejmuj się, ja tam w ogóle prawie nie wiem o czym on mówi i czy jest jeszcze z nami czy już odleciałxD
Cytuję:
"Nie przejmuj się..." - dołączam się. Nie prejmuj się...
"ja tam w ogóle prawie nie wiem o czym on mówi..." - no rzeczywiście masz problem. Bądź pewna, że społeczność Filmwebu jest z Tobą. Nie jesteś sama...
"czy jest jeszcze z nami czy już odleciał" - pytanie filozoficzne ! Zastanówmy się... Jeszcze z Wami jest i nie zamierza odejść bo kocha filmowy świat.
Czy Pani Madeleine_filmweb została zaspokojona ? Nieważne... na odpowiedź nie czekam :)