PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121896
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

czesc druga tematu nie tylko o wampirkach ;)

red_nails

Zostawię tu swój wpis tuż przed wyjściem, zajrzę wieczorem jak wrócę :D
Buźka ludziska! :*

ocenił(a) serial na 10
red_nails

z tą linijką mnie rozłożyłaś na łopatki:D

ocenił(a) serial na 8
nj1987

Pisze prace... więc moje a chęć czytania czyiś wypocin na wszelkie tematy wzrasta przynajmniej kilkunastokrotnie. XD zatem liczę na was xD

nj1987

mam jednak dylemat jak postapic w wypadku gdy okazemy sie sobie rowni?;)))

ocenił(a) serial na 10
red_nails

http://www.youtube.com/watch?v=TTgZcayEZ_g - kliknęłam na Damona :)

nj1987

haha. jakie fajne :P

ocenił(a) serial na 10
red_nails

zmontowana chwila jak Damon łapie Elenę za tyłek,a już Stefan womanizer szał :) :D

nj1987

Ja klikałam na wszystkie :P Tylko przy opcji ,,stay alone" powinno się zmienić piosenkę, bo feministki i singielki sie oburzą

nj1987

Filmik wymiata :) ten tekst piosenki "I know you want me, you know I want ya.." świetnie pasuje do Damona :)

Ajda

Jeśli chcecie się trochę pośmiać to zerknijcie na to http://www.youtube.com/watch?v=i46LeeTEs3k&feature=related :)) Ja się ubawiłam :P

użytkownik usunięty
Ajda

Genialne xD Szczególnie z tym tańcem Damona i jak Elena wchodzi do pokoju a tam Damon z gołą klatą xD

Ajda

Dobre, mi najbardziej podobał się fragment jak Damon siedzi z gołą klatą:D

użytkownik usunięty
nj1987

haha genialne xD Zaznaczyłam oczywiście Damona, ale z ciekawości obejrzałam inne opcje i ta jest najlepsza xD

użytkownik usunięty
red_nails

Ooo już druga część ? :o
Dziołchy i nie dziołchy: ZDAŁAM!!!
12 punkciorów zgarnęłam ;)
Może to nie jakiś super winik, ale dla mnie jak najbardziej! Ze stresu plotłam takie farmazony, że byłam wręcz zażenowana i błagałam w duchu o te 6 pkt... a tu 12 ;) Nareszcie czuję się w pełni wyluzowana, został tylko angielski, ale to już luzik arbuzik :D

ocenił(a) serial na 6

Gratulacje, widzisz - nie było się co martwić;)

Gratulacje!

Gratulacje Blush :)

Wiedziałam, że sobie poradzisz :)

użytkownik usunięty
Evarini

Dzięki:) Ustny polski to była moja zmora xD Mam nadzieję, że nie mieli ukrytego dyktafonu. Jakby to poszło w ruch to byłabym skończona xD

ja jak sie denerwuje to strasznie szybko mowie. na swojej maturze tak galopowalam ze swoja prezentacja, ze sie dziwie, ze komisja cokolwiek z niej wylapala ;)

to bylo oczywiste blush, ze zdasz :)))

ocenił(a) serial na 10

hip hip hurraaa:) gratki !:)

blush gratuluje :)

użytkownik usunięty
bliss6

Dzięki, dzięki ;)

Gratulacje!:) Na szczęście ustne mam już za sobą, jeszcze tylko chemia i koniec!

ocenił(a) serial na 5

Gratulacje a z angolem poradzisz sobie bez problemu. W końcu oglądanie VD w oryginale robi swoje.

użytkownik usunięty
biedroneczka_90_8

Raz na próbnej miałam temat o serialach, może i tym razem mi się trafi to będę nawijać o VD xD

Albo to było do obrazka jakieś pytanie... cholera wie xD W każdym razie coś nawijałam o wampirach... xD

ja pamietam, ze na ustnym angielskim mialam scenke o wypozyczeniu lodzi. obrazka za nic sobie nie przypomne.

użytkownik usunięty

grutulacje:)

ocenił(a) serial na 5

Nooo o serialach to wymarzony temat, którego życzę Ci z całego serducha. Ja na swoim angolu miałam na obrazku jakiegoś gościa, który wcinał coś przed komputerem. I miałam też coś o ochronie środowiska a pamiętam, że strasznie nie chciałam nic o tym mieć, bo nie lubię tej tematyki.

użytkownik usunięty
biedroneczka_90_8

Z tymi obrazkami to różnie bywa. Raz miałam jakąś starszą uśmiechniętą kobietę z kwiatami, tło było zamazane, więc zmyślałam,że prawdopodobnie wygrała jakiś konkurs telewizyjny czy cuś, a nauczycielka spytała się mnie o ironio czy lubię publiczne wystąpienia xD
Nie znoszę :P

no i super! wszyscy wiedzieliśmy, że dasz radę, gratuluję :)

red_nails

Ale się wyspałam:D Wstaję a tutaj już częśc 2:D Widzę, że druga częśc teamu Narcyz gdzieś poszła, ja dzisiaj biorę się za naukę. Obejrzę filmik jak mi się załaduje i wtedy do nauki:D Gratuluje Blush polskiego, jeszcze jeden egzamin i zaczynasz wakacje;P

użytkownik usunięty
alien_2

No;) Po zasłużonym wypoczynku nad morzem wrócę na korki z matematyki xD

alien_2

ja juz mam sprawy "naukowe" na dzis za soba. teraz siedze i szukam torby dla siebie na prezent i zadna mi sie nie podoba.

ocenił(a) serial na 5
red_nails

Skoro jesteśmy przy prezentach, macie jakiś pomysł na prezent na Dzień Matki. Ja siedzę już od 2 tygodni i myślę co tu mojej Rodzicielce kupić i nic mi do głowy nie przychodzi.

biedroneczka_90_8

Ja mojej zawsze kupuje kompozycje z suszonych kwiatów. Rózne są - takie do powieszenia na ścianie, koszyczki, stateczki itp.

biedroneczka_90_8

http://www.kwejk.pl/obrazek/93145/grzywka,;d.html blush to dla Ciebie :D
ja mojej mamci chce kupic apaszke, bo wiem, ze ma braki w tym temacie ;)))

red_nails

Aj, grzywka piękna xD
I pochwalę się jeszcze, bo nie wytrzymam, że dziś zawitało do mnie piękne wydanie TVD na DVD :D Wprawdzie przetłumaczone tytuły odcinków trochę mnie przerażają, ale co tam ;)

użytkownik usunięty
red_nails

To jeden z moich ulubionych momentów Elijaszka :D
Dochodzi jeszcze "Hello there" do Eleny i "Excuse me. To whom it may concern, you're making a big mistake if you think that you can beat me. You can't" (i ta gestykulacja xD) Brzmi jak jakiś chłopczyk, który przekomarza się z kolegą w piaskownicy, ale z tą swoją Eliaszkową klasą xD

ocenił(a) serial na 5

Taak Eliaszek jest cudny, nie wiem jak mogłam go nie lubić, ale nawróciłam się. Szkoda, że wysłali go na spoczynek, mam tylko nadzieje, że nie wieczny i zobaczymy go tak od 5,6 odcinka 3 sezonu.

użytkownik usunięty
biedroneczka_90_8

Na pewno ;) Julie Plec tak wychwala jego i Józka, że z pewnością Elijaszek powróci. Uwielbiam gościa. Ten jego stoicki spokój:D

biedroneczka_90_8

Coś z kosmetyków, moją mamę zawsze to najbardziej cieszy. I koniecznie coś słodkiego do tego:P

użytkownik usunięty
biedroneczka_90_8

Hm, przeważnie to się kupuje jakieś kosmetyki i takie tam... ale od dłuższego czasu w sklepach są takie fajne prezenty, np.: medale dla najlepszej matki na świecie :D Albo dzisiaj zobaczyłam dyplomy w ramce, też dla najlepszej mamy :P Moim zdaniem to fajny pomysł :D

ocenił(a) serial na 5

Zastanowię się nad kosmetykami, rok temu dostała torebkę, może jakieś perfumy? Zobaczymy. Dziękuję za wszystkie propozycje, jak Wam coś jeszcze przyjdzie do głowy, to napiszcie.

użytkownik usunięty
biedroneczka_90_8

No widzisz, to zależy od tego co Twoja mama lubi ;)
A ja jakoś nie przepadam za takimi rzeczami jak kosmetyki czy coś.. wolę jak coś zostaje na pamiątkę, nawet jak może być banalne;) Mam małego brata, więc razem stworzymy jakieś arcydzieło :D

Ja uwielbiam kosmetyki:D Jestem konsultantką Avonu i kupuję ich mnóstwo. Na szczęście mama podziela moje zainteresowania i będzie mi łatwo coś kupic.

Moja mama lubi takie praktyczniejsze rzeczy- kosmetyki, coś do ubrania, książkę albo nawet cos dobrego:D Nie lubi figurek czy obrazków którymi można obstawiac dom, ja tez tego nie lubię.

użytkownik usunięty
red_nails

http://images4.fanpop.com/image/photos/22100000/LOL-damon-and-elena-22107903-725 -514.jpg jaka odpowiedź Klausa haha xD Niech on zejdzie z mojego biednego Elijaszka:P
http://images4.fanpop.com/image/photos/22000000/it-s-delena-time-damon-and-elena -22024631-500-500.jpg Stefanowa reakcja xD
http://images4.fanpop.com/image/photos/22100000/de-damon-and-elena-22106156-500- 500.jpg ha! Racja i niech fani Steleny nas gdzieś pocałują :P

Ostatnie boskie:D Dodałabym jeszcze scenę pocałunku na ganku, w końcu Damon myślał, że całuje Elenę więc też się liczy.