Pisze prace... więc moje a chęć czytania czyiś wypocin na wszelkie tematy wzrasta przynajmniej kilkunastokrotnie. XD zatem liczę na was xD
zmontowana chwila jak Damon łapie Elenę za tyłek,a już Stefan womanizer szał :) :D
Ja klikałam na wszystkie :P Tylko przy opcji ,,stay alone" powinno się zmienić piosenkę, bo feministki i singielki sie oburzą
Filmik wymiata :) ten tekst piosenki "I know you want me, you know I want ya.." świetnie pasuje do Damona :)
Jeśli chcecie się trochę pośmiać to zerknijcie na to http://www.youtube.com/watch?v=i46LeeTEs3k&feature=related :)) Ja się ubawiłam :P
Genialne xD Szczególnie z tym tańcem Damona i jak Elena wchodzi do pokoju a tam Damon z gołą klatą xD
haha genialne xD Zaznaczyłam oczywiście Damona, ale z ciekawości obejrzałam inne opcje i ta jest najlepsza xD
Ooo już druga część ? :o
Dziołchy i nie dziołchy: ZDAŁAM!!!
12 punkciorów zgarnęłam ;)
Może to nie jakiś super winik, ale dla mnie jak najbardziej! Ze stresu plotłam takie farmazony, że byłam wręcz zażenowana i błagałam w duchu o te 6 pkt... a tu 12 ;) Nareszcie czuję się w pełni wyluzowana, został tylko angielski, ale to już luzik arbuzik :D
Dzięki:) Ustny polski to była moja zmora xD Mam nadzieję, że nie mieli ukrytego dyktafonu. Jakby to poszło w ruch to byłabym skończona xD
ja jak sie denerwuje to strasznie szybko mowie. na swojej maturze tak galopowalam ze swoja prezentacja, ze sie dziwie, ze komisja cokolwiek z niej wylapala ;)
Gratulacje a z angolem poradzisz sobie bez problemu. W końcu oglądanie VD w oryginale robi swoje.
Raz na próbnej miałam temat o serialach, może i tym razem mi się trafi to będę nawijać o VD xD
Albo to było do obrazka jakieś pytanie... cholera wie xD W każdym razie coś nawijałam o wampirach... xD
ja pamietam, ze na ustnym angielskim mialam scenke o wypozyczeniu lodzi. obrazka za nic sobie nie przypomne.
Nooo o serialach to wymarzony temat, którego życzę Ci z całego serducha. Ja na swoim angolu miałam na obrazku jakiegoś gościa, który wcinał coś przed komputerem. I miałam też coś o ochronie środowiska a pamiętam, że strasznie nie chciałam nic o tym mieć, bo nie lubię tej tematyki.
Z tymi obrazkami to różnie bywa. Raz miałam jakąś starszą uśmiechniętą kobietę z kwiatami, tło było zamazane, więc zmyślałam,że prawdopodobnie wygrała jakiś konkurs telewizyjny czy cuś, a nauczycielka spytała się mnie o ironio czy lubię publiczne wystąpienia xD
Nie znoszę :P
Ale się wyspałam:D Wstaję a tutaj już częśc 2:D Widzę, że druga częśc teamu Narcyz gdzieś poszła, ja dzisiaj biorę się za naukę. Obejrzę filmik jak mi się załaduje i wtedy do nauki:D Gratuluje Blush polskiego, jeszcze jeden egzamin i zaczynasz wakacje;P
ja juz mam sprawy "naukowe" na dzis za soba. teraz siedze i szukam torby dla siebie na prezent i zadna mi sie nie podoba.
Skoro jesteśmy przy prezentach, macie jakiś pomysł na prezent na Dzień Matki. Ja siedzę już od 2 tygodni i myślę co tu mojej Rodzicielce kupić i nic mi do głowy nie przychodzi.
Ja mojej zawsze kupuje kompozycje z suszonych kwiatów. Rózne są - takie do powieszenia na ścianie, koszyczki, stateczki itp.
http://www.kwejk.pl/obrazek/93145/grzywka,;d.html blush to dla Ciebie :D
ja mojej mamci chce kupic apaszke, bo wiem, ze ma braki w tym temacie ;)))
Aj, grzywka piękna xD
I pochwalę się jeszcze, bo nie wytrzymam, że dziś zawitało do mnie piękne wydanie TVD na DVD :D Wprawdzie przetłumaczone tytuły odcinków trochę mnie przerażają, ale co tam ;)
To jeden z moich ulubionych momentów Elijaszka :D
Dochodzi jeszcze "Hello there" do Eleny i "Excuse me. To whom it may concern, you're making a big mistake if you think that you can beat me. You can't" (i ta gestykulacja xD) Brzmi jak jakiś chłopczyk, który przekomarza się z kolegą w piaskownicy, ale z tą swoją Eliaszkową klasą xD
Taak Eliaszek jest cudny, nie wiem jak mogłam go nie lubić, ale nawróciłam się. Szkoda, że wysłali go na spoczynek, mam tylko nadzieje, że nie wieczny i zobaczymy go tak od 5,6 odcinka 3 sezonu.
Na pewno ;) Julie Plec tak wychwala jego i Józka, że z pewnością Elijaszek powróci. Uwielbiam gościa. Ten jego stoicki spokój:D
Hm, przeważnie to się kupuje jakieś kosmetyki i takie tam... ale od dłuższego czasu w sklepach są takie fajne prezenty, np.: medale dla najlepszej matki na świecie :D Albo dzisiaj zobaczyłam dyplomy w ramce, też dla najlepszej mamy :P Moim zdaniem to fajny pomysł :D
Zastanowię się nad kosmetykami, rok temu dostała torebkę, może jakieś perfumy? Zobaczymy. Dziękuję za wszystkie propozycje, jak Wam coś jeszcze przyjdzie do głowy, to napiszcie.
No widzisz, to zależy od tego co Twoja mama lubi ;)
A ja jakoś nie przepadam za takimi rzeczami jak kosmetyki czy coś.. wolę jak coś zostaje na pamiątkę, nawet jak może być banalne;) Mam małego brata, więc razem stworzymy jakieś arcydzieło :D
Ja uwielbiam kosmetyki:D Jestem konsultantką Avonu i kupuję ich mnóstwo. Na szczęście mama podziela moje zainteresowania i będzie mi łatwo coś kupic.
Moja mama lubi takie praktyczniejsze rzeczy- kosmetyki, coś do ubrania, książkę albo nawet cos dobrego:D Nie lubi figurek czy obrazków którymi można obstawiac dom, ja tez tego nie lubię.
http://images4.fanpop.com/image/photos/22100000/LOL-damon-and-elena-22107903-725 -514.jpg jaka odpowiedź Klausa haha xD Niech on zejdzie z mojego biednego Elijaszka:P
http://images4.fanpop.com/image/photos/22000000/it-s-delena-time-damon-and-elena -22024631-500-500.jpg Stefanowa reakcja xD
http://images4.fanpop.com/image/photos/22100000/de-damon-and-elena-22106156-500- 500.jpg ha! Racja i niech fani Steleny nas gdzieś pocałują :P