PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122473
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
użytkownik usunięty

Hmm...
Jestem mało kreatywny :D .

użytkownik usunięty

A jak tam u Ciebie stoi z serialami? Masz jakieś w planach do obejrzenia? ;)

bajer na seriale ahaha ;)

użytkownik usunięty
bliss6

Słucham ? ;)

nie nic ;)

użytkownik usunięty
bliss6

Taa ;)

użytkownik usunięty

Moonlight słyszałem że jest dobry. Teen wolf - ostatnio zainteresowałem się wilkołakami :D Oczywiście jak mi czas pozwoli w wakacje

użytkownik usunięty

Moonlight oczywiście, że dobry ;)
Teen Wolf - też chyba go obejrzę, dobre ma opinie a spodziewałam się czegoś takiego jak Tajemnice Valemount :P

użytkownik usunięty

Podobają mi się openingi wymyślone przez fanów co do 3 sezonu :D http://www.youtube.com/watch?v=N3QGTNqlYKE

ocenił(a) serial na 9

Make me wanna die <3 Uwielbiam tę piosenkę :D

świetny jest Moonlight :) koniecznie musisz obejrzeć :)

użytkownik usunięty
bliss6

Pewnie na coś tam zerknę. Wiele osób poleca true blood, ale jak ja to widzę to mi się nie dobrze robi.

użytkownik usunięty

Lepiej zobacz Moonlight zamiast True Blood.

użytkownik usunięty

Też tak myślę. Wogóle znalazłem fajną grę na cw.tv http://bloodlines.cwtv.com/att/?sf1426774=1 tylko trzeba mieć konto na facebooku

Kto dzisiaj nie ma konta na facebooku?:D Będzie Damon?:D

użytkownik usunięty
alien_2

Jer i Bonnie :D

użytkownik usunięty
alien_2

Ja ;)

użytkownik usunięty

Pytałem już o to w teoriach. Czy wilkołak po przemianie nie starzeje się ?

użytkownik usunięty

Nie, wilkołaki chyba starzeją się tak jak ludzie. Choć nie jestem pewna.

użytkownik usunięty

Szukam słabej strony Klausa :D

ocenił(a) serial na 6

Słaba strona Klausa nie istnieje.
I tak ma pozostać;)

użytkownik usunięty
WhiteDemon

Ktoś tu chyba zapomniał, że Bonnie go powaliła na ziemię :P

ocenił(a) serial na 6

A to było dawno;)
Teraz Klausik jest nienaruszalny, hih.

WhiteDemon

Czekaj niech pozna jakąś babę, to zawsze jest słaba strona każdego twardziela bo jak się zakocha to potem rozmięka i zamiast mordowac, grabic i gwałcic lata do sklepu po chudy schabik i dojrzałe pomidorki, ze śpiewem na ustach:P

ocenił(a) serial na 6
alien_2

No i zdechłamXDXDXD
Mam nadzieję że znajdą mu jakąś hożą dziewoję, i skurczybydlątko zawróci z drogi złej...
A niet, tylko nie Klausik - by mi miał zmiękczyć się?
O nie! XD
Ale fajnie by było, jakby znalazł biczinkę równą sobie;)
Jestem tak ogólnie bardzo ciekawa tej Charlotki, co to była za jednaXD

WhiteDemon

Chyba nie wprowadzą jej? Nina Dobrev w 3 rolach? Byłaby lepsza niż Mroczki;P
Klausikowi jak znajdą laskę to jakąś prawą jak Elenka żeby była jakimś kontrastem dla niego. Katherine nie chciał a póki co ona najbardziej by pasowała do niego. W takim razie potrzebuje jakieś chodzącej doskonałości i prawości. A wtedy sorry- ciepły kluch i dom spokojnej starości Szumiące topole;P

Żadnego wilkołaka nie mieliśmy okazji tak długo oglądac, bo od razu ktoś je zabijał;P Było powiedziane ile lat temu mason został wilkołakiem? A ciekawe czy burmistrz tez się przemieniał? To by było przerąbane gdyby się nie przemieniał, dożył 70-tki, zabił kogoś i został na wieki wilkołakiem z artretyzmem:P
Ciekawe też czy jak ktoś zostaje wampirem w wieku 80 lat to czy odmłodnieje żeby nie miec prze sra ne na wiecznośc?:D Albo czy wampirem może byc dziecko tak jak Claudia z Wywiadu z wampirem?:D Ile pytań mi wyszło:D

użytkownik usunięty
alien_2

No właśnie ciekawe

W tym serialu wszystkie wampiry chodzą albo do liceum albo mają góra 30 lat- najstarzej wygląda Eliaszek. Nie ma nikogo młodszego i starszego, może jak rodzina Klausa się pojawi to będą jakieś starsze osoby. Chyba, że okaże się, że jego rodzice płodzili dzieci od 15 roku życia i są lekko po 30;P

użytkownik usunięty
alien_2

Jak zostaniesz wampirem w wieku 80 lat to wyglądasz na te 80 lat :P Nie sądzę żeby było inaczej.

Ale z dziećmi to mnie w tej chwili przeraziłaś. Bo dajmy na to, że jakiś wampir psychol przemieni trzylatka :o

użytkownik usunięty

czyli tak jak w underworld, tam były stare wampiry

ocenił(a) serial na 9

Próbowałam to sobie wyobrazić, ale nie dałam rady :D
Jeżeli się zostanie wampirem w wieku 80 lat to się tak wygląda, tylko pewnie staje się dużo sprawniejszym i się tego wieku nie odczuwa.

W Moonlight Coraline porwała sobie Beth kiedy ta miała z 5 lat i przecież ona chciała ją przemienic żeby byli rodziną. co wtedy??:D Oni chyba tego nie przewidują. Przecież Claudia też była dzieciakiem kiedy Lestat ją przemienił i dlatego była nieszczęśliwa, bo była świadoma tego że się starzeje a tego po niej nie widac.

użytkownik usunięty

Ja myślę że 3 latek nie jest w stanie zadecydować. Bo wiemy, że jest okres przejściowy po między człowieczeństwem, a wampiryzmem. 3 latek najpierw musiałby napić się ludzkiej krwi a wątpię w to, że mu się uda.

Co za problem dac mu w butli ze smoczkiem?:D Tylko, że to już by było całkowite wypaczenie.
W Underworld rzeczywiście były stare wampiry, w Wywiadzie z wampirem też. Underworld bardzo lubię i tam też mieliśmy hybrydę, według mnie trochę bardziej widowiskową. Tam w ogóle wilkołaki bardziej mi się podobały, bo w Pamiętnikach zmieniają się w zwykłe kundle;P

użytkownik usunięty
alien_2

w Pamiętnikach to są nie rasowe wilki :D

Serio nie masz fejsika?:D jesteś w takim razie 3 osobą, którą znam i która nie ma facebooka, nawet moja mama ma;P

użytkownik usunięty
alien_2

Nie czuję potrzeby :P

użytkownik usunięty
alien_2

ja tez nie mam:)

użytkownik usunięty

Jak widać da się nie mieć ;) Nie wiem co w tym dziwnego.

ocenił(a) serial na 10
aivia

A to?

http://images2.fanpop.com/image/photos/10600000/ummm-ian-somerhalder-and-nina-do brev-10651631-265-400.jpg

użytkownik usunięty
dagusia_bojar

Stare jak świat;]

ocenił(a) serial na 9
aivia

Zmienie trochę temat, ale cóż ;d Macie w domu, na dworze, albo jeszcze gdzieś indziej werbenę? ;d

użytkownik usunięty
xxAniaxx

No i chwała ci za to!
Niestety nie mam :D Kiedyś jadłam tylko namiętnie cukierki z werbeną:D

ocenił(a) serial na 9

Za to ja wczoraj zakupiłam. Nawet nie wiedziałam, ze to takie ładne kwiatki xD

ocenił(a) serial na 9
xxAniaxx

A po co ci? Do ozdoby czy będziesz zabijać wampirki? :D

ocenił(a) serial na 9
BeautyAndStupid

Do ozdoby na balkonie sobie stoi ;) A wampira niestety nie miałam okazji żadnego poznać ;/ xD

xxAniaxx

A jak wygląda twoja werbena? Moja nie ma nic wspólnego z ta z serialu, ma drobne czerwone i białe kwiatki i nawet za bardzo nie pachnie. Byłam rozczarowana:(

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Moja ma fioletowe kwiatki tez takie drobne. Chciałam niebieskie ale nie było..

xxAniaxx

Ja swoje miałam wysiane i nie wiedziałam czego się spodziewac. Jak zaczęłam mamie mówic o werbenie to się okazało, że ona już to od dawna ma:P Nie jest taka ładna jak w serialu i wątpię czy jakiś wampir by się jej przestraszył;P Ale mam coś lepszego, wisiorek z lapis lazuli:D