Moonlight słyszałem że jest dobry. Teen wolf - ostatnio zainteresowałem się wilkołakami :D Oczywiście jak mi czas pozwoli w wakacje
Moonlight oczywiście, że dobry ;)
Teen Wolf - też chyba go obejrzę, dobre ma opinie a spodziewałam się czegoś takiego jak Tajemnice Valemount :P
Podobają mi się openingi wymyślone przez fanów co do 3 sezonu :D http://www.youtube.com/watch?v=N3QGTNqlYKE
Pewnie na coś tam zerknę. Wiele osób poleca true blood, ale jak ja to widzę to mi się nie dobrze robi.
Też tak myślę. Wogóle znalazłem fajną grę na cw.tv http://bloodlines.cwtv.com/att/?sf1426774=1 tylko trzeba mieć konto na facebooku
Czekaj niech pozna jakąś babę, to zawsze jest słaba strona każdego twardziela bo jak się zakocha to potem rozmięka i zamiast mordowac, grabic i gwałcic lata do sklepu po chudy schabik i dojrzałe pomidorki, ze śpiewem na ustach:P
No i zdechłamXDXDXD
Mam nadzieję że znajdą mu jakąś hożą dziewoję, i skurczybydlątko zawróci z drogi złej...
A niet, tylko nie Klausik - by mi miał zmiękczyć się?
O nie! XD
Ale fajnie by było, jakby znalazł biczinkę równą sobie;)
Jestem tak ogólnie bardzo ciekawa tej Charlotki, co to była za jednaXD
Chyba nie wprowadzą jej? Nina Dobrev w 3 rolach? Byłaby lepsza niż Mroczki;P
Klausikowi jak znajdą laskę to jakąś prawą jak Elenka żeby była jakimś kontrastem dla niego. Katherine nie chciał a póki co ona najbardziej by pasowała do niego. W takim razie potrzebuje jakieś chodzącej doskonałości i prawości. A wtedy sorry- ciepły kluch i dom spokojnej starości Szumiące topole;P
Żadnego wilkołaka nie mieliśmy okazji tak długo oglądac, bo od razu ktoś je zabijał;P Było powiedziane ile lat temu mason został wilkołakiem? A ciekawe czy burmistrz tez się przemieniał? To by było przerąbane gdyby się nie przemieniał, dożył 70-tki, zabił kogoś i został na wieki wilkołakiem z artretyzmem:P
Ciekawe też czy jak ktoś zostaje wampirem w wieku 80 lat to czy odmłodnieje żeby nie miec prze sra ne na wiecznośc?:D Albo czy wampirem może byc dziecko tak jak Claudia z Wywiadu z wampirem?:D Ile pytań mi wyszło:D
W tym serialu wszystkie wampiry chodzą albo do liceum albo mają góra 30 lat- najstarzej wygląda Eliaszek. Nie ma nikogo młodszego i starszego, może jak rodzina Klausa się pojawi to będą jakieś starsze osoby. Chyba, że okaże się, że jego rodzice płodzili dzieci od 15 roku życia i są lekko po 30;P
Jak zostaniesz wampirem w wieku 80 lat to wyglądasz na te 80 lat :P Nie sądzę żeby było inaczej.
Ale z dziećmi to mnie w tej chwili przeraziłaś. Bo dajmy na to, że jakiś wampir psychol przemieni trzylatka :o
Próbowałam to sobie wyobrazić, ale nie dałam rady :D
Jeżeli się zostanie wampirem w wieku 80 lat to się tak wygląda, tylko pewnie staje się dużo sprawniejszym i się tego wieku nie odczuwa.
W Moonlight Coraline porwała sobie Beth kiedy ta miała z 5 lat i przecież ona chciała ją przemienic żeby byli rodziną. co wtedy??:D Oni chyba tego nie przewidują. Przecież Claudia też była dzieciakiem kiedy Lestat ją przemienił i dlatego była nieszczęśliwa, bo była świadoma tego że się starzeje a tego po niej nie widac.
Ja myślę że 3 latek nie jest w stanie zadecydować. Bo wiemy, że jest okres przejściowy po między człowieczeństwem, a wampiryzmem. 3 latek najpierw musiałby napić się ludzkiej krwi a wątpię w to, że mu się uda.
Co za problem dac mu w butli ze smoczkiem?:D Tylko, że to już by było całkowite wypaczenie.
W Underworld rzeczywiście były stare wampiry, w Wywiadzie z wampirem też. Underworld bardzo lubię i tam też mieliśmy hybrydę, według mnie trochę bardziej widowiskową. Tam w ogóle wilkołaki bardziej mi się podobały, bo w Pamiętnikach zmieniają się w zwykłe kundle;P
Serio nie masz fejsika?:D jesteś w takim razie 3 osobą, którą znam i która nie ma facebooka, nawet moja mama ma;P
A to?
http://images2.fanpop.com/image/photos/10600000/ummm-ian-somerhalder-and-nina-do brev-10651631-265-400.jpg
Zmienie trochę temat, ale cóż ;d Macie w domu, na dworze, albo jeszcze gdzieś indziej werbenę? ;d
No i chwała ci za to!
Niestety nie mam :D Kiedyś jadłam tylko namiętnie cukierki z werbeną:D
Za to ja wczoraj zakupiłam. Nawet nie wiedziałam, ze to takie ładne kwiatki xD
Do ozdoby na balkonie sobie stoi ;) A wampira niestety nie miałam okazji żadnego poznać ;/ xD
A jak wygląda twoja werbena? Moja nie ma nic wspólnego z ta z serialu, ma drobne czerwone i białe kwiatki i nawet za bardzo nie pachnie. Byłam rozczarowana:(
Moja ma fioletowe kwiatki tez takie drobne. Chciałam niebieskie ale nie było..