W imieniu sekty sekty Aiviańskiej w offtopie wita was AWódz. W tym temacie obowiązuje absolutna wolność tematów i wątków, z przewagą gifów z Ianem i Józiem. Od uczestników tegoż wspaniałego portalu łącznościowego fanów VD oczekujemy jedynie poczucia humoru - w stosunku do siebie i innych. Pamiętajcie - Śmiech to zdrowie, a powaga zabija powoli.
Obecna lista członków naszej ,,sekty"
Guru: AIVIA aka Awódz
Przywódca gifowy: NJ1987 aka Gif Kapłanka
Nierób: ALIEN_2 aka Omen
Szef organów ścigania: BLUSH aka Cięty Bluszcz
Matka zastępcza: WHITEDEMON aka Klauslancerz
Tłumaczka: EVARINI aka Good Spirit
Kochanica Pierwotnych: XENA_4 aka BlondMenFan
Sekretarka: xxANIAxx aka SecretGirl
Sędzia: BEAUTYANDSTUPID aka JustBeauty
Zagubiona: OLDBRICK aka BlackHole
Łomenajzer: SEBASTIAN_FILMWEB aka Lokownik
Dostarczycielka rozrywki: DAGUSIA_BOJAR aka Challenge Woman
Łosz, Złoty Klausie!
Kilka dni mnie nie ma i już Offtop Sześć vel Sekta Aiviańska. Szacun ;p
Wy to macie wewnętrzną Moc, nie ma co.
:D::DD::D
waaaaaaaaaaaakacje. dopadły i mnie. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
pozdrawiam i idę się lenić ;*
Aaa. Ja już skończyłam ;). Teraz czekam na 5. Jeśli wolisz Blair to raczej spodoba Ci się jak wszystko będzie się toczyć, a przynajmniej do ostatnich 2 odcinków.
Cóż, muszę przyznać, że 1 był lepszy, jednak 2 pozostawił więcej pytań. Co chciał wykopać ten pies? Ciało? I co ukrywa, lub próbuję odkryć Jason?
Własnie tez zadaje sobie te same pytania. Ale nie będziemy spoilerować xD Tylko ten Jason jakiś dziwny jest, na pewno coś ukrywa, tylko ciekawe co :D
Właśnie ;). Albo próbuje odkryć te 'sekretne miejsca', o których mówiła Alison w wspomnieniach Spencer...
Ja jeszcze nie obejrzałam, może obejrzę za chwilę. Teraz jestem już po 1 odcinku 2 sezonu Weeds. Szczerze polecam. Póki co serial jest świetny :D
Ja już obejrzałam PLL 2x02 i mnie się tam podobał. Pierwszy był lepszy, ale nie rozczarowałam się :D
Dokładnie. Mam nadzieję, że zakończą serial na 2 sezonach, ewentualnie 3. Bo jak będą go rozciągać to już nie będzie taki dobry. Ania: dla mnie to plus, że powstają nowe pytania ;)
polenię się jutro na offtopie :D już się doczekac nie mogę :)) muszę nadrobić zaległości z wszystkich offtopów z linków xD dużo mi to czasu zajmie ;/ ale sie postaram
Witam serdecznie wszystkich. AWódz się znów pojawił, bo wreszcie udało mu się wykopać gości :P
Ale czas wakacyjny, mimo braku większych upałów (przynajmniej u mnie), rozleniwił offtop. Plusem, że udało mi się wszystko przeczytać :) Uczuć, szczególnie szefa organów ścigania, jednak nie ochłodziło. Martwię sie o twoje zdrowie, blush. Nie przejmuj się tak bardzo jesteś za bardzo potrzebna sekcie :P
Uoo. blair_waldorf, która kłóciła się ze mną i Blush w scenkach wypowiedziała się o Nas na forum Plotkary... http://www.filmweb.pl/serial/Plotkara-2007-136269/discussion/Spekulacje%2C+spoil ery%2C+pomys%C5%82y+-+sezon+5,1646093?page=7
Cóż, sądzę, że nie ma o Nas pochlebnej opinii za to, że sprzeciwiłyśmy się jej głosowaniu na scenę nr. 1, a piszę o forum TVD. Może nie tylko o Nas, ale chyba zaliczmy się do tego grona ;)
Zaczęłam oglądać Skins, na razie jestem po pierwszym odcinku, ale jeśli on może odstraszyć od serialu, to zupełnie się nie obawiam o resztę :D
No i do plusów trzeba też zaliczyć, że obsada jest w wieku bohaterów, a nie liczy sobie lat kilkadziesiąt. Z Skinsów najbardziej lubiłam Effy.
Ja też najbardziej Effy lubiłam. Evarini oglądaj dalej. Pierwsze cztery sezony są świetne, ale piąty jest beznadziejny ;( Ja teraz oglądam Weeds i na szczęście mi się podoba. Wczoraj zaczęłam, a teraz jestem w połowie 2 sezonu :D
Właśnie ciągle słyszę, że Effy jest boska, ale na razie tylko mi mignęła na początku odcinka. O 5 sezonie też już słyszałam, że gorszy jest, będę psychicznie przygotowana :D
A oglądać dalej będę na pewno :D
Ja znowuż słyszałam, że najgorsza była druga generacja (3 i 4 sezon), a 5 przyniósł trochę świeżości. No, ale ja sie nie będę wypowiadać bo mam tylko za sobą 2 sezony i 2 odcinki z 3
Effy lubię bo jest bardzo niecodzienną postacią. Nie spotkałam się jeszcze z podobnie wykreowaną postacią w żadnym serialu, a oglądam ich mnóstwo :)
Effy jest cudowna. Tyle mogę powiedzieć.
Uwielbiam też ją razem z Freddiem. Cook był też na swój sposób uroczy, też potrafił kochać, ale pokazywał siebie jako totalnego dupka. Dopiero w 4 serii można było dostrzec jego drugą stronę.
Mi się 5 średnio podoba. Ale na szczęście serial ratuje Franky (Gracie również lubię). W każdej generacji jest dziewczyna, z którą w pewnym sensie mogę się utożsamić. W pierwszej to była Cassie,w drugiej Effy, no a w trzeciej właśnie Franky. Uwielbiam takie postacie.
Drugi jest świetny ;)
I poczekaj na drugą serię jak w szkole Effy pojawi się Pandora :D One są cudowne razem, zupełnie inne, ale się zaprzyjaźniły ;)
Weeds zaczęłam oglądać bo wystąpił tam J.D. Morgan, a ja byłam wtedy fanką Chirurgów :P A oglądałam dalej bo Nancy jest rewelacyjna :)