Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122898
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 6
Psia_Jucha

A widzisz;)
Mówiłam Ci chyba kiedyś przy Buffy, że VD fajne są:P

ocenił(a) serial na 7
WhiteDemon

No pamiętam, pamiętam :) ale ja wtedy nie miałam czasu czy coś :) a pamiętasz jak mój (na szczęście-już-były) chłopak stwierdził, że Spike wygląda jak młody Scooter? ;)

ocenił(a) serial na 6
Psia_Jucha

Były?!
Wykopałaś go czyli;)
Spike=Scooter, PAMIĘTAMXD
Zabił mnie tym porównaniem, seryjnie:P

ocenił(a) serial na 7
WhiteDemon

O jezu już z pół roku nie jesteśmy razem, no ile można trzy lata to już zupełnie wystarczy :P i to raczej on mnie wykopał, smutna i tragiczna historia, którą można streścić jako: kur.estwo :P :) Na razie często zdarza mu się do mnie dzwonić naj.ebanym lub pisać do mnie eski w stylu, ze życzy mi szczęścia, że byłam dla niego za dobra, że jestem najlepszą osobą jaką zna, że odczuwa potrzebę kontaktu, takie sranie w banie. Ja nie odpisuję ani nie odbieram, bo i po co.
Teraz mogę w spokoju wielbić Kola, Spajka, Klausa i Dejmona :)

ocenił(a) serial na 6
Psia_Jucha

Z dziadami:(

ocenił(a) serial na 7
WhiteDemon

:* :* :*

użytkownik usunięty
WhiteDemon

Scenarzyści myśleli pewnie, że nikt nie zwróci na to uwagi:P Ale pamiętacie jak w 2 sezonie ta czarownica połączyła Katherine i Elenę, Kat powiedziała do Damona, że może ją pocałować bo Elena to poczuje...więc....:D

ocenił(a) serial na 6

OMFGGGGGGGGGGXDXD
Zapomniałam o tym, ja pie**dolęXDXD
No to dziw, że Damon jeszcze chodziXDXD

użytkownik usunięty
WhiteDemon

Jak dla mnie wyszło niesmacznie:P No ale skąd Rebcia miała wiedzieć:p

ocenił(a) serial na 6

Właśnie:))))

ocenił(a) serial na 7
WhiteDemon

Raczej dziw, że chłopaki jeszcze chodzą xD xD xD

ocenił(a) serial na 6
Psia_Jucha

XDDDDDDD

ocenił(a) serial na 8

no własnie

Rainn

Idę do sklepu :) Zaraz wrócę :) Tylko nie przesadzajcie z pesymizmem jak mnie nie będzie :P

Kate123

Kup mi coś.

ocenił(a) serial na 8
Rainn

http://i.imgur.com/b87NN.jpg

ocenił(a) serial na 4
Sarah_7

Caro i jej mezczyzni ;PPPPP

Ja juz spadam do pracy. Do zobaczenia pozniej, jak bede miala przerwe. Tylko nie broic mi tutaj ;D

ocenił(a) serial na 8
Rainn

również lece na obiad a potem jade na uczelnie :)

Rainn

https://p.twimg.com/Al3F2UgCEAEJjPb.jpg Padłam :DDDD Price jest genialny :DDDD

Kate123

Matko :D

ocenił(a) serial na 8
Kate123

o ja..hahahha xDDD

użytkownik usunięty
Kate123

xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ocenił(a) serial na 8
Kate123

masz linka do całego recapa z 15 odc. :>

Sarah_7

Jeszcze nie ma całego :P

ocenił(a) serial na 8
Kate123

daj mi znac jak coś będzie ;D

Sarah_7

OK :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

XDDDDDDDDDD

Rainn

Rety, normalnie nie mogę z tej sceny jak Elena zasugerowała Damonowi, że Reb go zauroczyła xDDDD

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Tak na stówę. Bo Reb jest gruba i brzydka, że nikt by jej nie chciał bez zauroczenia.

użytkownik usunięty
Kate123

xD No comments Elena :D

No i oczywiście już całe MF wie, że Damon się z Reb przespał, bo Elena każdemu powiedziała xD

użytkownik usunięty
Kate123

Ciekawe czy zadzwoniła do Jera żeby mu o tym powiedzieć:P
No sorry, odpycha faceta,płaszczy się przed ex a potem ma pretensje ;d

Na pewno :P I myślę, że zadzwoniła jeszcze do Matta :D
Dokładnie. Niech nie myśli sobie, że po tym co odstawiła na balu Damon będzie ją traktował tak słodko jak zawsze :P

Kate123

Mnie wkurzyła tym "you need to get over it". No oczywiście, ona jest najważniejsza, po co się przejmować uczuciami Damona...

Rainn

Tym to równo przegięła. Myślałam, ze ją palnę w ten głupi łeb.

Rainn

http://unhealedscar.tumblr.com/post/17765293735

użytkownik usunięty
Kate123

Eliasz jest genialny :D

użytkownik usunięty
Rainn

Ale mnie ta nowa czcionka denerwuje.

Przecież jest tak jak zwykle :P

użytkownik usunięty
Kate123

No tutaj tak, ale na stronie głównej serialu już nie:P

No może trochę rzeczywiście inaczej :P

użytkownik usunięty
Rainn

http://niansomerhalder.tumblr.com/post/17765199658 zupełnie zapomniałam o tej scenie z 2 sezonu... :D

Jaka zazdrosna :DDD

Oglądałam wczoraj ten odcinek :)

użytkownik usunięty
Rainn

Nie wiem czy było..

"Just tell her that I love her ok
This scene absolutely broke me. Bonnie is once again pushing Elena away because of things out of Elena’s control. The first time being when Bonnie’s grandmother died because she was helping Damon release Katherine. Bonnie pushed Elena away and hated anything doing with vampires. She blamed them for her grandmothers death. Okay, understandable. This was their first loss in this new world. But, now, after everything they’ve been through… it doesn’t make sense to me. Caroline says “But somehow she just always that gets hurt.” Are you serious with this? Elena has lost five parental figures, her brother and psuedo stepdad have been killed and reborn several times, she’s watched her friends and loved ones constantly be hurt or turned into vampires all because of her. They use Elena and her friends like pawns in this supernatural game and it’s all because she’s the doppelganger. Elena never asked for this. She didn’t ask for her blood to be the key to every curse or for vampires and werewolves to come to town and threaten her life. To me, this tight group of friends should stick together and rely on each other because no one else will understand. They have to stick together. Not push each other away."

Zgadzam się... abstrahując od Eleny, nie znoszę Bonnie za to jak traktuje swoją przyjaciółkę. I wiecznie uważa się za najbardziej poszkodowaną.. :/

Dokładnie

użytkownik usunięty

dokładnie, Oczywiście Bonnie najbardziej poszkodowana ;/

Rainn

Hej:) Jest już photorecap Price'a?

Rainn

Hej Rainek :* Jeszcze nie ma :( Ale masz zwiastun :P https://p.twimg.com/Al3F2UgCEAEJjPb.jpg
Jak się dzisiaj czujesz? :)

Kate123

:* hahaha :D ciekawe czy sam to rysował :P
Lepiej, ale jestem bardzo osłabiona. Nie ruszam się z łóżka :P Spałam do 12 :P
Nadrobiłam temat i widzę, że optymistka z Ciebie :D