tak prezentuje sie dalsza emisja pozostałych odc. TVD
29 Marzec 2012: The Murder Of One (EP318)
PRZERWA
19 Kwiecień 2012: Heart of Darkness (EP319)
26 Kwiecień 2012: Do Not Go Gentle (EP320)
3 Maja 2012: Before Sunset (EP321)
10 Maja: The Departed (EP322) [finałowy odcinek]
OMG, co za odcinek :D Po raz pierwszy pani Sonneshine nie zepsuła odcinka :D
A zwiastun do 3x18 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
I can't :DDDDDDDD
A co sądzisz o ZWIASTUNIE?:D Bo się bałyśmy, że to mogą być retrospekcje z Kath:/ Ale z drugiej strony była mowa o takiej scenie...
Właśnie nie wiem, co myśleć :D Chyba widzę tam, to co chcę zobaczyć :D Ale sugerując się spoilerami (oczywiście na 100% w nie nie wierzę, ale jakaś nadzieja zawsze jest) to myślę, że to Elena i że to będzie właśnie ta scena na którą od dawna czekamy :DDD
A ja dalej nie wiem, co to może być za scena :D Wolę się nastawić na gorsze i być baaaardzo mile zaskoczona :D
Ja wiem, co to może być za scena, ale wolę na razie o tym nie myśleć, bo będzie tak jak z tym deszczem :(
To po co zaczynałaś:( Napisz, proszę http://www.polyvore.com/cgi/img-set/BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQKFmVoY3hmczBlNEJH UUMxbk1QWERvOXcAAAACaWQKAXgAAAAEc2l6ZQ.jpg :P
No dobrze :)
Oczywiście to tylko moje przypuszczenia (może jak pojawi się ten zwiastun w lepszej jakości będzie coś można więcej powiedzieć) i takie trochę marzenia :P
Więc tak: Elena razem ze Stefanem, może też Sage będą chcieli uratować Damona. Powiedzmy, że uda im się to w ostatniej chwili, ale Reb tak go torturowała, że stracił przytomność. Na zdjęciu wygląda jakby Damon miał już inną koszulę, więc może jest już w domu i Elena przyszła sprawdzić jak on się czuje i porozmawiać. I ona mówi jak to się strasznie o niego martwiła itd i go całuje :D
Ej, ale chyba nie odwalą czegoś takiego, że Damon jakimś cudem potrafi robić to Sage i przekazał w ten sposób coś Elenie :DDDD
Ale w sumie to nie jest aż takie głupie...już sobie wyobraziłam jak przez pocałunek Elena dowiaduje się o wyznaniu z 2x08 <3 To w ogóle możliwe?:P
Awwwwwwwwww <3
To jest naprawdę świetny pomysł :D I zobaczy jak uratował Matta, jak pomagał Stefanowi, ten rzut monetą i wyznanie z 2x08 <3
Ja pierdziel, mam zakwasy w takich miejscach, że nawet nie wiedziałam, ze mam tam mięśnie :) Dzień dobry!
"people you are annoying with the delena thing! that show called the vampire diaries no the delena diaries! stop doing this it's really ANNOYING!!!!'
Zaczyna się atak Stelenowców?:D
"Who gives a shit if Delena doesnt happen, their together in real life so they fu ck regardless lmao"
Padłam:DDD
Julie, w ogóle nie można wyczuć, że masz w dupie te pytania.
Ale z drugiej strony po ostatnich atakach na nią to się nie dziwię.
Julie, czy w jednym z nadchodzących odcinków Damon i Elena będą rozmawiać o tym co czują do siebie?
Julie Plec: Tak, w istocie.
Elena i Stefan definitywnie wciąż darzą się uczuciami. Czy kiedykolwiek jeszcze ta dwójka będzie ze sobą o tym rozmawiać?
Julie Plec: Tak, w istocie.
LOL
Nic nie kryje się za wypadkiem? Nie wierzę.
Super, że ktoś zadał pytanie o 2x08!
siemka dziewczyny! jednak nie oglądałam w nocy... coś mi przerywało, głos był jakiś rozjechany, nie wiem czy coś źle włączyłam, a nie chciało mi się już Wam zawracać głowy pytaniami. zaraz siadam do oglądania :)
no mówiłyście, ale chyba mam za słabego kompa, albo jakoś źle ustawiłam, bo najpierw miałam sam dźwięk, potem dźwięk z echem, potem mi się zacięło, odcinek leciał, a ja walczyłam z tą stroną - stwierdziłam, że nie ma sensu się męczyć :) zaraz oglądam
no, to było genialne! a w ogóle cieszę się, że Rick jest tym tajemniczym mordercą :) wiedziałam, że coś będzie z jego pierścieniem (po każdej śmierci działał wolniej i w ogóle), ale nie połączyłam tego z morderstwami, jak już to myślałam, że on będzie kolejną ofiarą... super, podejrzewałam wszystkich, Matta, Damona, Stefana, Sage... a tu proszę! Jak gonił dr Fell przypomniało mi się "Lśnienie" xD
Ja w ogóle go nie brałam pod uwagę. Jednak trzeba przyznać, że wygądał na serio okropnie. W tym sezonie widać, że to facet z depresją :P
też właśnie go nie brałam pod uwagę, dlatego szacun dla scenarzystów, naprawdę... ale od kiedy wiem, że to on, wszystko wydaje się logiczne - żona go zostawiła, polował na wampiry, nadużywał alkoholu, miał nieznanego pochodzenia pierścień, który bardzo eksploatował (ile razy go zabito? z 8? ;P), kompletnie nic nie wiedzieliśmy o jego przeszłości czy zajęciach innych niż sprawdzanie klasówek w Grillu i piciu z Damonem... świetny motyw