Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122910
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 7
Cudzoziemka87

przenosimy sie? ;>

Psia_Jucha

oglądać?

ocenił(a) serial na 7
Cudzoziemka87

zazwyczaj idziemy do innego tematu tego odcinkowego, bo rozmowy sa kasowane

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Gdzie w końcu oglądacie?

http://tvpc.com/Channel.php?ChannelID=8032

ocenił(a) serial na 8
Cudzoziemka87

tak prezentuje sie dalsza emisja pozostałych odc. TVD

29 Marzec 2012: The Murder Of One (EP318)
PRZERWA
19 Kwiecień 2012: Heart of Darkness (EP319)
26 Kwiecień 2012: Do Not Go Gentle (EP320)
3 Maja 2012: Before Sunset (EP321)
10 Maja: The Departed (EP322) [finałowy odcinek]

ocenił(a) serial na 7
Sarah_7

taka przerwa to nie przerwa :)

Cudzoziemka87

OMG, co za odcinek :D Po raz pierwszy pani Sonneshine nie zepsuła odcinka :D
A zwiastun do 3x18 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
I can't :DDDDDDDD

użytkownik usunięty
Kate123

Zapomniałam w ogóle, że to Sonneshine pisała :D Szacun:D

Tak się bałam, że znowu spieprzy odcinek, ale na szczęście tak się nie stało :D

użytkownik usunięty
Kate123

A co sądzisz o ZWIASTUNIE?:D Bo się bałyśmy, że to mogą być retrospekcje z Kath:/ Ale z drugiej strony była mowa o takiej scenie...

Właśnie nie wiem, co myśleć :D Chyba widzę tam, to co chcę zobaczyć :D Ale sugerując się spoilerami (oczywiście na 100% w nie nie wierzę, ale jakaś nadzieja zawsze jest) to myślę, że to Elena i że to będzie właśnie ta scena na którą od dawna czekamy :DDD

A ja dalej nie wiem, co to może być za scena :D Wolę się nastawić na gorsze i być baaaardzo mile zaskoczona :D

Exis_26

Ja wiem, co to może być za scena, ale wolę na razie o tym nie myśleć, bo będzie tak jak z tym deszczem :(

Kate123

Napiszesz jaka? :(

Exis_26

Nie, bo jak napiszę to się nie sprawdzi :P

użytkownik usunięty
Kate123

To po co zaczynałaś:( Napisz, proszę http://www.polyvore.com/cgi/img-set/BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQKFmVoY3hmczBlNEJH UUMxbk1QWERvOXcAAAACaWQKAXgAAAAEc2l6ZQ.jpg :P

Właśnie :( Napisz, prosimy http://media.tumblr.com/tumblr_m0ha9nRl8j1qiq1jp.gif

No dobrze :)
Oczywiście to tylko moje przypuszczenia (może jak pojawi się ten zwiastun w lepszej jakości będzie coś można więcej powiedzieć) i takie trochę marzenia :P
Więc tak: Elena razem ze Stefanem, może też Sage będą chcieli uratować Damona. Powiedzmy, że uda im się to w ostatniej chwili, ale Reb tak go torturowała, że stracił przytomność. Na zdjęciu wygląda jakby Damon miał już inną koszulę, więc może jest już w domu i Elena przyszła sprawdzić jak on się czuje i porozmawiać. I ona mówi jak to się strasznie o niego martwiła itd i go całuje :D

użytkownik usunięty
Kate123

http://media.tumblr.com/tumblr_lzbbhb2jgZ1qm0tn1.gif
Oby tak było:DD

Jestem dobrej myśli :D

Kate123

Podoba mi się taki obrót sprawy :D Oby tak było- trzymam kciuki :)

użytkownik usunięty
Exis_26

Ej, ale chyba nie odwalą czegoś takiego, że Damon jakimś cudem potrafi robić to Sage i przekazał w ten sposób coś Elenie :DDDD

O tym nie pomyślałam xD W tym serialu wszystko możliwe :P

użytkownik usunięty
Exis_26

Ale w sumie to nie jest aż takie głupie...już sobie wyobraziłam jak przez pocałunek Elena dowiaduje się o wyznaniu z 2x08 <3 To w ogóle możliwe?:P

Awwwwwwwwww <3
To jest naprawdę świetny pomysł :D I zobaczy jak uratował Matta, jak pomagał Stefanowi, ten rzut monetą i wyznanie z 2x08 <3

użytkownik usunięty

Potrafi zmieniać/tworzyć/kontrolować sny, so... :)

ocenił(a) serial na 7
Cudzoziemka87

Ja pierdziel, mam zakwasy w takich miejscach, że nawet nie wiedziałam, ze mam tam mięśnie :) Dzień dobry!

Psia_Jucha

Hej :***

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

"people you are annoying with the delena thing! that show called the vampire diaries no the delena diaries! stop doing this it's really ANNOYING!!!!'

Zaczyna się atak Stelenowców?:D

"Who gives a shit if Delena doesnt happen, their together in real life so they fu ck regardless lmao"

Padłam:DDD

To smutne, że niektórzy nie potrafią rozróżnić rzeczywistości od fikcji :P

Cudzoziemka87

http://www.ndobrev.pl/?p=12023#more-12023

użytkownik usunięty
Kate123

Julie, w ogóle nie można wyczuć, że masz w dupie te pytania.
Ale z drugiej strony po ostatnich atakach na nią to się nie dziwię.

Julie, czy w jednym z nadchodzących odcinków Damon i Elena będą rozmawiać o tym co czują do siebie?

Julie Plec: Tak, w istocie.

Elena i Stefan definitywnie wciąż darzą się uczuciami. Czy kiedykolwiek jeszcze ta dwójka będzie ze sobą o tym rozmawiać?

Julie Plec: Tak, w istocie.

LOL

Nic nie kryje się za wypadkiem? Nie wierzę.

Super, że ktoś zadał pytanie o 2x08!

Też nie wierzę w to, że za tym wypadkiem się nic nie kryje.

Jak Plec odpowiada na pytania, to faktycznie wiele zdradza... :/

Cudzoziemka87

Dzień dobry ...

bliss6

Hej :*

Kate123

Cześć :*

http://www.youtube.com/watch?v=RI6q1-_D3mQ <3

bliss6

Kocham <333

użytkownik usunięty
bliss6

Hej:*

Czes :*

bliss6

siemka dziewczyny! jednak nie oglądałam w nocy... coś mi przerywało, głos był jakiś rozjechany, nie wiem czy coś źle włączyłam, a nie chciało mi się już Wam zawracać głowy pytaniami. zaraz siadam do oglądania :)

Cudzoziemka87

Cześć :*
Oglądaj! oglądaj!! Fajny odc. ;)

ocenił(a) serial na 7
Cudzoziemka87

Ale tak się właśnie ogląda :)

Psia_Jucha

no mówiłyście, ale chyba mam za słabego kompa, albo jakoś źle ustawiłam, bo najpierw miałam sam dźwięk, potem dźwięk z echem, potem mi się zacięło, odcinek leciał, a ja walczyłam z tą stroną - stwierdziłam, że nie ma sensu się męczyć :) zaraz oglądam

Cudzoziemka87

Fajny był odcineczek. Rick jako psychol rewelacja ;D

Madame_7

no, to było genialne! a w ogóle cieszę się, że Rick jest tym tajemniczym mordercą :) wiedziałam, że coś będzie z jego pierścieniem (po każdej śmierci działał wolniej i w ogóle), ale nie połączyłam tego z morderstwami, jak już to myślałam, że on będzie kolejną ofiarą... super, podejrzewałam wszystkich, Matta, Damona, Stefana, Sage... a tu proszę! Jak gonił dr Fell przypomniało mi się "Lśnienie" xD

Cudzoziemka87

Ja w ogóle go nie brałam pod uwagę. Jednak trzeba przyznać, że wygądał na serio okropnie. W tym sezonie widać, że to facet z depresją :P

Madame_7

też właśnie go nie brałam pod uwagę, dlatego szacun dla scenarzystów, naprawdę... ale od kiedy wiem, że to on, wszystko wydaje się logiczne - żona go zostawiła, polował na wampiry, nadużywał alkoholu, miał nieznanego pochodzenia pierścień, który bardzo eksploatował (ile razy go zabito? z 8? ;P), kompletnie nic nie wiedzieliśmy o jego przeszłości czy zajęciach innych niż sprawdzanie klasówek w Grillu i piciu z Damonem... świetny motyw