Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122910
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
Cudzoziemka87

Żaden, Emily mi się podoba :D

Madame_7

no ale tak teoretycznie chociaż powiedz :)

Cudzoziemka87

Serio, żaden. Ze mną o facetach w ten sposób nie podysktujesz, przepraszam :)

Madame_7

no spoko, zapytam Blush :) a Maya Ci się podoba? bo mi wybitnie nie :P

Cudzoziemka87

Nie nie, zdecydowanie nie. Tylko jej wspólne sceny z Emily są hm miłe do oglądania ;)

Madame_7

szkoda, że nie było nic więcej z "Rebecką" :)

Cudzoziemka87

Samarka hihi. Średnio mi się podobała. SPOILER Emily miała beznadziejne dziewczyny.

Madame_7

ej, fajna była, tylko się zmyła... SPOILER no nie miała szczęścia do lasek, chociaż i tak szok, że tyle ich zdążyła przygruchać zaraz po swoim coming oucie :)

Cudzoziemka87

Śliczna jest to co za problem ;D

użytkownik usunięty
Madame_7

Przy Emily to się kobita zastanawia nad swoją orientacją:D

Śliczna jest prawda? :D Normalnie jak ja na nią patrzę,ach :D
Na którym odcinku jesteś?

użytkownik usunięty
Madame_7

Dopiero na 3.

mi się na początku podobała, ale dla mnie jest za słodka (mówię tylko o urodzie), więc zostaje przy Spence - może nie jest klasycznym ideałem piękna, ale ma w sobie coś dystyngowanego... w ogóle fajnie się laski ubierają :)

Cudzoziemka87

Spencer jest cudowna! Uwielbiam ją :) I ma świetny styl, chciałabym jej wszyyystkie ciuszki :D

Rainn

To prawda. Choć Aria miała dla mnie za dużo tych błyskotek, Hanna to samo. Za bardzo wypicowane jak dla mnie. Jedynie Spencer, taka inna :)

Madame_7

Aria miała fajny styl, ale czasem jak dowaliła jakimiś koszmarnymi butami albo czymś... xD ja oficjalnie kocham Spencer za całokształt :)

Cudzoziemka87

Tak i zauważ, że wokół Spencer najwiecej z "A" się działo ;)

Madame_7

Wiecie co? Nadal sądzę, że to Aria ma coś wspólnego z "A" :P
http://delenaxnian.tumblr.com/post/19649836475/theysayinwonderland-a-2-0-theorie s-aria

Rainn

nie obraziłabym się, to by było epickie (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) zakończenie tej całej historii z "A"... musiałabym to dokładniej przemyśleć, już pod kątem Arii, ale jeśli to miałaby być któraś z głównych bohaterek, to zdecydowanie Aria

Rainn

To by było, ale w tym SPOILER czerwonym płaszczu nie ona, bo była w tym czasie z dziewczynami, prawda?

Madame_7

DOKŁADNIE w tym samym czasie? bo wydaje mi się, że ta scena SPOILER SPOILER SPOILER odwiedzin u Mony, to równie dobrze mogła być po kilku godzinach.. ale może źle mi się wydaje...

użytkownik usunięty
Rainn

oj tak. Najchętniej zwinęłabym jej wszystkie.
Spencer jest genialna. Na początku jej nie lubiłam, ale z czasem stała się świetna :)

Ja też na początku najmniej lubiłam Spencer :P

blush, który chłopak z PLL Ci się podoba? xDDD

Cudzoziemka87

Moim zdaniem jednak :D ładny jest Noel.

Madame_7

no fakt, on jest najładniejszy... Kaleb mógłby fryzurę zmienić xD

Cudzoziemka87

Uważam, że mu pasują :) Lubię go. Toby paskudny, choć w tym sezonie nie aż tak.

Madame_7

a ja lubię Toby'ego, ale może dlatego, że zawsze mi trochę go żal... mam słabość do takich aspołecznych wyrzutków xD

Cudzoziemka87

Z czasem róznież go polubiłam, ale ja tu akurat tylko wizualność miałam na myśli ;)

Madame_7

ja na początku pomyślałam "fuuuujka, jaki paskudny", ale potem... zwłaszcza ze SPOILER SPOILER Spencer jakoś mi się zaczął widzieć, także wizualnie:) ale fakt, Noel najładnieszy... Ian paskudny, Janson też

Cudzoziemka87

Szkoda mi ich było, choć ostatnia ich scena :)
Ej, ale pierwszy Jason był przystojny ;)

Madame_7

był jakiś "pierwszy Jason"? chyba coś przegapiłam... ten lekarz też był w miarę

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Wren <3
Ezra <3

Ezra? nie...

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Mi się podoba :)

Cudzoziemka87

Był inny aktor, który grał Jasona.

Madame_7

szita faka, nawet nie zauważyłam :)

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Dzisiaj zacznę dopiero 3 odcinek i jakoś nie przypatrywałam się zbytnio facetom, bo ciągle gapiłam się na Emily :P

aaa, dopiero 3 odcinek... rany, to sobie nie pogadam o facetach, tylko ta Elimy i Emily :p

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Pogadasz, daj mi trochę czasu :p Jak na razie nadal jestem hetero :P

Poczekaj, aż mnie poznasz.

Madame_7

brzmi obiecująco ^^ chyba też chcę Cię poznać :))

Cudzoziemka87

Odważnie ;D

Madame_7

a co się będziemy szczypać xD

Cudzoziemka87

Od razu do rzeczy - to lubię :D

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Mnie też denerwuje czasem jej nastawienie i pomysły, ale widziałaś co fani piszą do niej i o niej na twitterze? To jest chora sytuacja. Jak Matt ją obronił to na niego się skierowali z obelgami. Jeszcze więcej takich akcji i pożegnamy się z serialem. Że już nie wspomnę o tych groźbach Stelenowców. Może i fandom DE jest większy, ale to Stelenowcy robią więcej burdelu. Jakby nie patrzeć Julie wkłada całe serce w ten serial, a mogłaby odejść w pi zdu jak Kevin. Taka prawda.

nie śledzę zbytnio twittera (chociażby dlatego, że go nie mam :)), ale słyszałam o groźbach śmierci itd. :/ Stelenowcy w ogóle są jacyś nawiedzeni... nie mówię tak, bo do nich nie należę, jak na moje to mogą być nawet fani Bamona czy Malijah (?!), szanuję wszystkich, ale to ich wykłócanie się, planowanie Stelenowego potomstwa i pseudofilozoficzne sentencje są przerażające

Podobno fani Bonnie(?) planują bojkot i nie zamierzają oglądać odcinka. wtf? Czytałam, że chodzi niby o to, że Julie nie chce zrobić Bamona ani Klonnie i "fani" oskarżają twórców o rasizm i inne jeszcze głupsze bzdury :P

użytkownik usunięty
Rainn

Czytałam to:DD Rasizm, pogrzało ich? Chyba najlepszym dowodem na to, że twórcy nie są rasistami, to to, że Bonnie jeszcze żyje :p

Rainn

buehehehehehehehehehehheee... padłam xD bojkot? straszne rzeczy... na pewno od razu zdejmą serial z anteny z powodu niskiej oglądalności xDD oskarżać twórców o rasizm, bo jakaś postać miała w serialu tylko jednego chłopaka? żal