Co do Mattiego (muł pasiasty:DDDD) to zgadzam się. Ja w ogóle jestem zauroczona SPOILERSPOILERSPOILERparą Nick&FrankySPOILERSPOILERSPOILERSPOILER.
Ich razem się nie spodziewałam :D Tak samo M i A :D
Rich... co oni zrobili z nim wizualnie w tym sezonie? :D
Też ich się nie spodziewałam. Jak Franky spytała się Nicka SPOILERSPOILERSPOILERSPOILER dlaczego z nią rozmawia, a on odszedł i powiedział do siebie, że ją kocha, to musiałam przewinąć i obejrzeć jeszcze raz:D I od razu ich pokochałam jako parę:PSPOILERSPOILERSPOILER M i A też było dla mnie szokiem. W ogóle Alo był uroczy w tym sezonie :D
Liv mnie nie wkurza tak jak w 5 serii. Nawet ją polubiłam.
Jakbyś mi nie przypomniała to bym w ogóle nie pamiętała, że Rich kiedyś wyglądał inaczej:D Przyzwyczaiłam się.
Mnie za to dziwi przemiana Franky. Nawet nie kojarzę kiedy to się stało:D Wszyscy się z niej śmiali i uważali za dziwadło, ona sama zachowywała się jak chłopczyca, a teraz proszę: wszyscy się w niej bujają, ona uwodzi facetów :D
Też byłam zdziwona tym wyznaniem :D W ogóle strasznie mnie denerwował ten blondas, jak mu było... Luke? Okropny.
Podobała mi się scena, jak ją wyciągał z tego lokalu, potem byłam na nią wściekła jak stała i się gapiła, gdy Nick był sponiewierany przez tego gnojka :/
Jeśli chodzi o A i M to poodbała mi się scena, w której podał jej długopis. Niby zwykła, ale mówiła wszystko. Ogólnie M mnie denerwuje, ale jej zachowanie to pewnie przez jej aktualny stan. Poza tym sama się boi swoich uczuć, więc to rozumiem.
Liv zawsze lubiłam :D Jak rozmawiała z tym dyretorem i on wspomniał, ze tańczył na egzaminie by dziewczyna mogła zdać, to aż normalnie łezka mi się w oku zakręciła na samo wspomnienie :D
Co do płaczu: w odcinku Alex nie wytrzymałam na tym "pogrzebie", oraz w odcinku Mini i z jej ojcem również nie wytrzymałam. Wszyscy tam mają beznadziejnych rodziców...
Mnie ten Luke przerażał. Nie obrażając aktora, wyglądał jak zboczeniec i nawet się zastanawiałam czy nie będzie jakiejś akcji z gwałtem czy coś...
Też byłam na nią wściekła, ale z drugiej rozumiem jej strach. Sama potem poszła do Nicka i wszystko wyjaśniła.
M też rozumiem. Sądziła, że ten związek to relacja wyłącznie oparta na seksie, a tymczasem się w sobie zakochali.
Mi też :D
Mini ma w tym sezonie świetny wątek. Rozpłakałam się w scenie w której przychodzi do pustego domu i wtedy kiedy jest na USG. Przepiękne sceny. Naprawdę spisali się w tym sezonie.
Właśnie ten sezon jest taki bardzo refleksyjny. Taki Skinsowy, pomimo tego ćpania i picia na okrągło. Można wywnioskować coś głębszego, w sumie nie bez powodu tak ciągle imprezują. Zdecydowanie lepszy jest ten sezon. Dużo lepszy. Skończy się za tydzień. To prawda, że 7 nie będzie?
Nie będzie. Zrobią tylko 3 specjalne odcinki z kilkoma osobami z 1 i 2 generacji :D Ale trzeba czekać do przyszłego roku..
Tylko trzy? :( Szkoda, mogliby specjalny sezon :D Ale fajnie będzie zobaczyć takiego Cooka razem z Tonym np :D
no właśnie... czasami mnie to bardzo zniechęca... w wywiadach gadają jakby nie wiadomo jakie cuda miały się dziać, a potem nie ma niczego wielce szokującego - wszyscy są do znudzenia lojalni i szlachetni, 20 odcinków muszą "zapracowywać" na jednego całusa i w ogóle...
Zależy kto. Zauważyłaś, że w serialu tylko Sztelena została wykreowana na wielką epicką miłość? Caroline niby kochała Matta, ale długo nie czekała żeby wskoczyć Tylerowi do łóżka. Bonnie ledwo co pożegnała się z Jerem, a już będzie miała romansik z tym Jamiem. Przy Elenie to normalnie zdziry :DD Daliby spokój, pocałowali się i wszyscy w MF robią z tego zbrodnię xD
no może masz rację... ale mimo wszystko brakuje (jeśli chodzi o wątki miłosne) jakiegoś mocnego pier dol nię cia :) skoro Delenowcy nie mają na co liczyć (ja już podziękuję za to ich paczenie i sceny tańca), to chociaż mogli coś z Klaroline odwalić :)
No właśnie jakby odwalili coś z Klaroline to w ogóle by wyszło na to, że Caroline jest puszczalska ;] Za to z Eleną naprawdę przesadzają.
Ale to było do przewidzenia:) Tyler wróci - a ona go kocha. Nie sądzę żeby zrezygnowała z niego dla Klausa. W końcu nie zapominajmy co robił w 2 sezonie...
Chociaż naprawdę marzy mi się trójkącik Tatia-Klaus-Caroline. Te wszystkie gifki manipy z tumblra są niesamowite <3
Hej :***
W zasadzie to nic nowego. Nie będzie Klaroline i trochę info do 3x19 :) http://www.ndobrev.pl/?p=11972
Jak to nie będzie Klaroline? ;/
Jak THG? :D Dziś na uczelni przywitało mnie to zdjęcie http://static.eskacinema.pl/cinema/cn-content/imager/cmpicture//caa-caa-b/v/y/im gvyzF8r.jpg :D
Stronę wcześniej wkleiłam wypowiedź Candice :(
Kupiłam sobie dzisiaj wszystkie części :DDD 3 w cenie 2 :DDDD Jestem na 6 rozdziale :)
Ale super :DDD Widziałam na allegro trylogię po około 50 zł i do tego w etui xD Czytałam ebooki, ale na pewno kiedyś je kupię :) I jak Ci się podoba? :D
No ja właśnie też czytałam ebooka, ale moje oczy tego nie wytrzymują, więc kupiłam :)
Bardzo mi się podoba :D A to dopiero początek :D
Dzięki, że mnie przekonałaś :*
http://28.media.tumblr.com/tumblr_m17oilRX9w1r0mv41o1_500.jpg
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m17oid4LoX1r0mv41o1_500.jpg
jak nie on