W sumie logiczne, mają randkę. Przecież nie pójdą do kina, będzie wielka impreza czyli akurat:D
Ale ja chcę żeby Damon i Elena zatańczyli. Ale wątpię w to jakoś.
Car będzie tańczyć na początku bo ostatnim razem to ona wygrała więc tak jakby otworzy wybory, tak myślę a Klaus razem z nią :)
A Delena - avek Kate - więc będą tańczyć, nie na wyborach ale też.
Oni zatańczą sobie prywatnie, przy kominku:P Elena nie może już startować. Ale paralel ze schodami będzie, co widać w zwiastunie:D
No widziałam to, ale te wybory chyba nie są co roku. Przecież zobaczcie ile się wydarzyło od ostatnich wyborów. Może to nie jest coroczna impreza tylko jakoś bardziej rozłożona w czasie;)
ja nie wytrzymam tych spojrzeń podczas tańca... jestem jeszcze bardziej podekscytowana niż przed 3x19 :D
Proponuję zrobić jakąś forumową grę, która będzie trwać 11 dni:P Jakieś propozycje?:P
Hmmmmm ostatnio widziałam na temacie STELENA ;P głosowanie na najlepszą stelenową scenę w serialu... Możemy zrobić swój ranking... chociaż z góry wiadomo, że na 1 miejscu będzie kiss z 319 ;p
Tyle że to już było, wałkowanie 3 sezonów nie ma sensu. Ale możemy zrobić najlepszą dotychczasową scenę z 4 sezonu, wyjdzie z 11 nam :D
Ja mam w piątki na 8 ale nie daruję sobie jak nie zobaczę, najwyżej wykorzystam kolejną nieobecnośc:D
Spójrzcie moje drogie, jakie m mądrości znalazłam : "The passion Elena has with Damon is just immeasurable, it seems like just one kiss with Damon means more and exhilarates her more then all of her kisses, and all the times she has had sex with Stefan "
;D
A może dla odmiany scenę, która najbardziej złamała nam serce z udziałem Damona? :D
To mi się podoba:D Jak już planujemy jego śmierc to możemy wspomniec ile rzeczy już mu zrobili. A potem będzie odcinek gdzie w końcu on jest najważniejszy:D
I know, albo jak Elka mu powiedziała, że ją stracił na zawsze, jak umarła Rose, jak umarła ta dziennikarka, jak Elka wybrała Steffa, jak Elka mu powiedziała, że nigdy by go nie pocałowała, jak Elka powiedziała, że musi mieć czas aby mu wybaczyć a on umierał... onieeee biedny Damon
Ja się poryczałam, jak po skręceniu karku Jera, Damon wraca do domu, pije bourobona, a potem płacząc wrzuca szklankę do kominka;( Wtedy pękało mi serce...
Ooo, to była straszna scena. Ale dla mnie straszne były sceny jak zabił Rose, a potem jak Elena go przytuliła.
Znalazłam ładne zdanie na temat sceny w pokoju Eleny: "Know what kills me here? She grabbed his hand and is he is kind of stunned. And we kind of see the vulnerable, human Damon here. He is being loved for the first time in his life, and he is scared SHITLESS"
Prawda, prawda i jeszcze raz prawda ;(
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Najlepsza+%22Delenowa%22+scena%C2%A0,1870292
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Nowa+gra+-+31+dni+Deleny%C2%A0,1964003
:D
Mam do napisania referat o odszkodowaniu, chcecie pomóc?:D Każda napisze po 2 akapity a ja poczytam Grę o tron:D