PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122062
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Jak wyżej!

alien_2

Mi to wygląda tak, jakby coś się w środku wydarzyło i Elena wybiegła zszokowana ze środka, a Stefek za nią. A w promo widzimy jak Shitlena rozmawia na trawniku i nagle podchodzi do nich Damon. Nie wiem za bardzo o co chodzi z tą krwią u Eleny, chyba nie bloodsharing :D

Gdzie jest krew u Eleny? Bo nie widze :( Chodzi o tą chusteczkę którą trzyma w ręce ?
W ogóle to nie wiem,czy rozmowa Damona ze Stefanem będzie przed balem czy po :/

Na jednym zdjęciu ma przyłożoną chusteczkę do szyi, a na drugim widać krew na tej chusteczce.
Chodzi o tą rozmowę o zerwaniu? Niby Stefan miał być nieobecny na balu, ale jednak się będzie tam szwendać... więc ciężko stwierdzić.

To do niego podobne, ale on by ugryzł Damona, bo to jego za wszystko zawsze wini..

Widzę same nogi, które ją chyba bolą od tańca, bo jest boso.

Hehe :D W jego przypadku to bardzo prawdopodobne :D:D:D

alien_2

Nienawidzę Morgany!!!!!!!!

Madame_7

Nie zginęła w nowym odcinku? :(((

Rainn

Taa, chciałabyś. Jeszcze przejęła umysł królowej i to jak.

Madame_7

Aż tak źle? Ja jeszcze nie widziałam odcinka :(

Kate123

Znowu miałam łzy w oczach przez Merlina, a dokładniej Colina, jak gra płaczącego Merlina. Niech go szlag za to.

Madame_7

Doskonale Cię rozumiem.

alien_2

dla tych, którzy są na bieżąco z GG:
http://leightedandnian.tumblr.com/post/35999257675/gg-6x07-promo-x ... znów problem jakiś, wtf, ogarnijcie się ludzie.

lol, kilka odcinków przed końcem serialu...

Co ty gadasz, tam ślub ma byc na końcu i mały Chucky:D Już niech nie wymyślają. Ale mam nadzieję, że to znowu nie ma czegoś wspólnego z ojcem Chucka! Chuck ma kasy w c h u j. Nie potrzebuje kasy tatusia:/

alien_2

Mały Chucky jest cudowny :D http://tiesunbreakable.tumblr.com/post/34270145229/im-sorry-but-i-just-died-x

Rainn

Przesłodkie dziecko:D Jak jeszcze był z tą muszką to już w ogóle zwariowałam:D
Mam nadzieję, że ten serial będzie miał dobre zakończenie, bez żadnych dramatów. Nie chcę żeby ktoś ginął czy jakieś spektakularne rozstanie. Niech pozostawią mi dobre wrażenie, bo ten sezon je trochę popsuł.

alien_2

Imagine Dragons mi poprawiło humor. Troszkę
http://candychang.com/before-i-die-in-nola/ paczcie, jakie świetne,

Czemuż to masz zły humor?

Madame_7

bo naczytałam się teorii o tym gościu n S. (Stilas? xDD). Są na dwóch poprzednich stronach, ale tam jest też jeden wielki pogrzeb Damona i płacz, więc nie wiem czy chcesz to widzieć :P

Myślałam, że coś się stało.

Aduś, nie ma co na razie panikować :) Mój optymizm już wrócił :D

Że coo? Mi od piątku nic nie zepsuło humoru, nawet kłótnia z babką w dziekanacie, co jest bardzo dziwne :p

jaki pogrzeb Damona? O co chodzi?

świetny projekt :)
Jestem już uzależniona od wszystkich utworów IG (poza Tokyo) :P

Rainn

Ja mam kilka takich, które mi się nie spodobały, ale strasznie się cieszę, że zaczęłam ich słuchać i dziwię się tylko, dlaczego dopiero teraz :D
obecnie Lost cause i nothing left to say słucham na zmianę <3 no i radioactive oczywiście.

Ja radioactive, lost cause, america, round and round, on top of the world, amsterdam, demons i uptight najczęściej :)
hmm chyba nie słyszałam nothing left to say :( później przesłucham :)

Rainn

nie słyszałam america i amsterdam, zaraz przesłucham :)
Ogólnie odnoszę takie wrażenie, że połowę ich piosenek gdzieś słyszałam. Jakieś reklamy, zwiastuny, nie wiem, ale znajome mi się wydają :D

Mam to samo :P

alien_2

http://www.rainymood.com/ :DD

o, zapomniałam o tej stronie:P

:D

alien_2

http://kwejk.pl/obrazek/1531201/seriale.html to o was szatany

Madame_7

jep :DDD

alien_2

Dobry wieczór....

alien_2

O co chodzi z tą śmiercią Damona?

właśnie miałam o to samo zapytać ;) ???????????????????????????????????????????????????????????

bliss6

Tyle razy już to przerabiałyśmy, a tu znów panika:D

ale ma być ofiarowany w rytuale znowu Damon zamiast Eleny ????

bliss6

What?

nie wiem coś Aduś pisała taką teorię ;)

bliss6

to tylko teoria :P

Rainn

no wiem wiem :)

Rainn

A więc to teoria? Ale mnie nastraszyłyście. Dopiero weszłam na forum, a tu takie posty... fiu ;P

Damon nie umrze, nie może, bo nastolatki masowo popełniałby samójstwa w Juesej :D so to jest niemożliwe. a tak by the way ten Silas to może być dobry wątek, nawet tak miał na imię ten koleś czubek zakonnik z Kodu da Vinci, więc wierzę, że to może być coś, jakieś odrodzenie dzięki eliksirowi na końcu tatuażu :D wszystko byle nie lek..

Wkleję to, co Rainek.
"So who thinks Atticus is planning to bring back Silas, possibly he’s planning to be the vessel for Silar. Those tattoos aren’t a map to the cure, they’re the fu cking map to Silas resurrection and the destruction of all vampires. That’s why he needs Bonnie, because he’s going to need a witch for a ritual that will probably involved sacrificing Jeremy. Vampires, werewolves, witches and hybrid are going to be the only ones capable of stopping him, so his foot soldiers (the hunters) are destined to kill them. They’re compelled to kill vampires, they have to fight the urge to kill them like Elena has to fight the urge to kill people.
Oh god, Elena and Jeremy are flips sides of a coin, the hunter and vampire siblings. They’re going to both be needed for the sacrifice to raise Silas, but Damon is going to take Elena’s place. If they have a blood/soul bond Damon will be able to take her place and he will. Bonnie, Bonnie who never liked Damon or thought he was good enough will figure out how to bring him back. She’ll do it, because Bonnie’s been headed towards a dark place and she’s going to do that to make up for it all and she’ll bring Damon back. For Elena.
I don’t want to be right about Damon dying, but seriously…."
"And Damon talking about his death and ashes to Elena during the bed scene can’t be a coincidence.. and Damon dying in the books… and yes his blood turned her so he can eventually take her place. OMG NOOO. I AM DONE. BYE CRUEL WORLD."
No i do tego miał na plakacie promocyjnym urnę i tak jakoś się tym załamałyśmy.

Kate123

Czyli tak było w książce? Kto miał urnę w plakacie promocyjnym? Myślicie, ze Placek zabiłaby Damona? ;/

Kate123

ale dlaczego akurat Elena musi być tą, która umrze?...