lol Elena śpiewająca dla Damona Kryśkę Aguilerę http://www.youtube.com/watch?v=iNwpuWmaaIk
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/02/9c2d37efe1910b2bfac4b1c87823fdc8_o riginal.jpg?1359844681 :D
JULIE ZABIŁA MI KOLA....... POKEMON JEB ANY Z DUPĄ JAK WIELORYB... WKU RWIŁAM SIĘ...
W 4x16 ma ponoć wrócić Riczek, Mikael, Finn i Kol. Gdzieś tu było zdjęcie, nie znajdę go teraz. Ale to nic pewnego jeszcze, żeby potem nie było na mnie;)
O.o fajnie by było zwłaszcza Kol i Mikael :D po opisie 4x15 widać, że z lekarstwem nie wypali... Kol ostrzegał? ostrzegał... ale jak zwykle Elena najmądrzejsza :D
haha z opisu 4x15 "W końcu, gdy Damon robi co w jego mocy by pomóc, Elena zjawia się z własnym planem." Elena i jej wielki, własny plan hahahaha :D
Z tego co wiem to Elena najmniej ze wszystkich chce tego lekarstwa no ale to tylko moje zdanie.
no właśnie chce i kwa po co? żeby być torebką krwi Klausa - zajebiście :D mądrość Eleny mnie przeraża xD
Tam nikt nie bierze pod uwagę tego, że 5 sekund po tym jak Elena zostanie człowiekiem, Klaus ją porwie i dokończy robotę z 3x21. Beznadziejny wątek..
Pretensje do każdego można mieć, ale nie do niej..ona już dwa razy powiedziała, że ma w nosie cure jeśli mają go zdobyć w taki sposób.. tyle że nikt jej nie słuchał, a tym bardziej nikt nie słuchał Kola. W 4x14 albo 4x15 będą jeszcze płakać z własnej głupoty.
"W tym tygodniu pożegnaliśmy Kola (Nathaniel Buzolic) – i mimo przeważającego w tym sezonie tematu zmartwychwstania, słyszeliśmy że to był ostatni raz, gdy widzieliśmy go w obecnych czasach. " załamka :/
a nie można było tak po prostu nie zabijać nikogo? bo Stefana i tak by nie ruszyli ;/
Tak to jest, że gdy postać dostaje fajny wątek, to ją zabijają...
wku rwili mnie... zapewne ten cały Silas nikogo nie wskrzesi... to ściema... ciekawe co wtedy Elka i reszta powiedzą?!
nic nie powiedzą. Będą srać w gacie, bo Silas będzie stanowił dla nich zagrożenie większe niż wszystkie do tej pory razem wzięte..
Kurna Dziewczyny tak sobie oglądam stare delenowe sceny i wiece co, ZIRYTOWAŁAM SIĘ bo ta pieprzona sire-szmajed bond to jest po prostu policzek dla deleny, to niszczy wszystko co było tak magicznie budowane...
http://www.youtube.com/watch?v=SwaRoZtF4wg
SIRE BONDE Really??????????????????????????????????????????? To jest niczym potwarz... Musiałam się podzielić moim wkurzeniem z Wami :D Jestem szurnięta...
Jednak uważamy, że sire shmire istnieje? :D
To będzie potwarz dla Steleny i ich shipperów, nie dla nas.
Nie ja nie wierzę, ale Damon tak myśli, Elka tak myśli... I wkur wia mnie już ten wątek... Musiałam wylać swe gorzkie żale...
Nikogo bardziej nie wku rwia wątek sire bond i cure niż mnie:P Jak widzę te słowa to mi się ciśnienie podnosi. Dobre wątki, ale beznadziejnie poprowadzone.
C&S to naprawdę masakra, nigdy w życiu mnie tak nie irytował żaden serialowy wątek.. Mogę te wątki postawić na równi ze Stefem.. Mam nadzieję, że po 4x15 to się skończy i będzie potyczka z Silasem to mnie ciekawi... By the way, jak sobie nasze kochane stadko wyobraża dalsze życie, jak Klaus wyjdzie z pokoju? O.o
Wezmą cure, powrócą jako ludzie i go pokonają, yeah:D Przecież bycie człowiekiem w Mystic Falls ma mnóstwo pozytywów:D
Oooo tak zapewne, Klausowi na pewno ciężko zabić człowieka.. Nigdy koleś nie dał rady, po prostu świetny plan.. Będą mieć zdziwko jak zobaczą, że cure nie ma, zbudzili kogoś strasznego, po czym pokój opuści ktoś równie straszny.. Mam nadzieję, że faktycznie mają telefon do Kath...
niech ich powybija jak kaczki :D
Rebekah to mnie rozjebała w tym odcinku... "chcę mieć dzieci" plis.. to mówi pierwotna xD
Tak się mam nadzieję nie stanie... ale chyba nie wiedzą w co się pakują, to cure to niebezpieczne sprawa, odbiera rozum...
ja zostanę jednak przy swoim pomyśle, pozabija wszystkich i zacznie się spin-off :D
Jak dla mnie to Dżuli strzeliła sobie w kolano zabijając Kola, jeśli chodzi o ten spin-off...
Sire bond nie istnieje. A jeśli nawet okaże się, że jednak istnieje, to nie ma wpływu na uczucia (bo nie ma). Delena is REAL. Julie musiała coś wymyślić, żeby to nie było tak, że nie ma już żadnych przeszkód. No i niestety padło na SB. Ale to jest ściema. Zresztą niezależnie jak to rozwiążą, nie ma opcji, że po jej złamaniu Elena wróci do Stefka.
Najgorszy wątek ever... :D Wiem, że nie wróci, wiem, bo to bym pękła ze śmiechu, ale mimo wszystko wkurza mnie to...
jeśli sb istnieje, to przynajmniej dostaliśmy potwierdzenie, że Elena kochała Damona przed przemianą :) jedyny plus :)