Haha :D widziałam... Niektórzy mężczyźni chcą być Damonem :D nie dziwie im się :D
Będzie przerażająco, ja obstawiam, że ten odcinek będzie stricte poszukiwawczy.. I chyba się kapną, że Shane coś kombinuję... I kiedy zauważą, że Bonnie używa czarnej magii?
Chyba Damon tylko nie będzie wierzył Shane'owi, bo reszta jest tak wpatrzona w cure, że nawet nie widzą jakie to jest bez sensu :P
Mam nadzieję,że Damon się w końcu ogarnie:) Bo jak nie on to kto??? Skoro wszyscy z Reb na czela chcą być z powrotem ludźmi... A za cholere nie wiem po co im to??? :P Czy to na prawdę chodzi tylko o to że chcą mieć dzieci itp.??? :P
Wierzę w Damona, że jako jedyny się ogarnie, bo reszta jak ćma w ogień... Myślę, że odcinek zakończy się wielkim cliffcośtam...
"Uważam że Damon, nie powinien mówić o 'nagich schadzkach' Stefana i Rebeki, a powiedział to tylko po to by Elena się odwróciła od Stefana. A Stefan ma po częsci rację co do tego, że Demon wykorzystuje więz z Eleną"
Nawet nie mam siły odpisywać. Rozkładam ręce :D
Witajcie próbowałam osobie która napisała tekst który cytujesz co niec przetłumaczyć ale niestety nic to nie dało i zrezygnowałam i przeniosłam sie tu do was :d
Też to czytałam. Ręce mnie świerzbiły, żeby coś odpisać,ale stwierdziłam, że to nie ma sensu, bo i tak to co bym napisała nie dotarłoby, więc szkoda wysiłku :D
Ja zaczęłam odpisywać, ale dotarło do mnie, że tej osobie gdzieś zadzwoni, tylko nie będzie wiedzieć w którym kościele, więc wcisnęłam "anuluj".
Lepsze było to "według mnie gdyby w jakiś sposób nie wykorzystywał tej więzi to by odłożył słuchawkę wiedząc ze Elena powie, że go kocha" :ooo
co ja czytam :D
Taaaaa kazał jej zrobić sobie laskę pewnie... Tylko to przeoczyłyśmy.... O.o Bywa... :D
Acha :D Myślałam, że faktycznie tak się przechadzali, trzymając się za rączki :P
"I'm mean, you hate me. The earth is back on its axis."
"If you keep pushing people away, you'll end up alone"
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m74p9bqna81rys4czo1_250.gif
Pewnie już było, ale nie mogę przestać patrzeć... http://www.youtube.com/watch?v=z1bweD0hAi0
Rozwalały mnie jej teksty i dlatego musiałam spróbować, ale przede wszystkim wkurzyła mnie z tym wykorzystywaniem więzi i pisaniem jaki to Stefcio burczy mucha to jest wspaniały, a ten zły Damon zdradził jego mały sekrecik a mianowicie bzykanko z Reb
ja też chyba będę musiała przestać próbować bo to aż żal czytać te ich kontrargumenty:D bo faktycznie to można skwitować tylko śmiechem
:*****************
Omg, nie wierzę!! Nie wiem co myśleć, no to był zwrot akcji! OMG !!!! Zaraz oglądam 3x08, dobrze, że nie oglądałam na bieżąco, bo bym padła przy tygodniowym czekaniu. Ale jak to teraz będzie wyglądało, jak sobie poradzi?? Koniec z akcjami??
Ja też nie wierzyłam, normalnie szok :O Oglądaj 3x08, tam się trochę wyjaśniło. Też się cieszę, że nie oglądałam i teraz mam po kilka odcinków :)
A na noc mam już przygotowany 2 odcinek TF :D
Właśnie zaczynam, Birkoff czuwa nad rozwiązaniami technologicznymi. Muszę przyznać, że mega zaskoczona byłam.
I bardzo dobrze, uważam, że oglądanie TF w nocy ma jednak swój niepowtarzalny klimat :D Daj znać po :)
Bardzo mi go szkoda, ale teraz przynajmniej coś się dzieje, bo ostatnio zaczynało się robić nudno :P
Oczywiście :)
Dla mnie ostatnio było tak nudno, że chciałam rzucić serial :P Dobrze, że się Ciebie posłuchałam :)
To zmykam na Nikitę i życzę miłego seansu z Baconem :)
W czasie oglądania TF trzymaj gdzieś blisko jakiś zestaw do reanimacji. Pewna scena wywołała u mnie prawie zawał.
daily reminder http://24.media.tumblr.com/8c82a2b2bd3fd6dd8e4f84e92ca59441/tumblr_mgu8tq9KFk1qe 6diwo1_500.gif