hahaha po prostu nie cierpię siedzieć w domu, a że moja praca to czysta przyjemność więc no problema:D mogę pomóc koleżance w problemie:D
Spoko ostatnio i tak do domu wracam jak do hotelu więc co mi tam :D Tylko mały problem nie wiem gdzie:D
A mi dziś wyjątkowo nie chce się iść do pracy, jak sobie pomyśle że mam tam siedzieć do 24, to już w ogóle:P Ok To zaraz Ci podam adres :DDDDD
hej, nie mam zbytnio czasu doczytywać, ale przeleciał mi gdzieś przed oczami spoiler o utracie przez Elkę człowieczeństwa? Macie jakieś źródło albo wyjaśni ktoś o co kaman? Albo ogólnie jakie są najnowsze spoilery? ( na http://vampirediaries.pl/ jeszcze nic nie napisali...)
To jest ten plakat,ktory tam właśnie jest wrzucony, z Damonem i Elena.
A no i chodzi o to, że człowieczeństwo BYŁO jedyna rzeczą, której nie straciła. Stad te wnioski:)
GOŚCINNIE CHARLIE BEWLEY Z SAGI „ZMIERZCH” JAKO JEDEN Z PIĘCIU ŁOWCÓW – Na wyspie Damon ma niemiłą sprzeczkę z Łowcą o imieniu Vaughn i zdaje sobie sprawę, że jest on jednym z The Five. Stefan wyznaje Elenie swoje odczucia, co możliwości zostania znów człowiekiem. Gdy nowa, oszałamiająca informacja na temat lekarstwa zostaje nagle ujawniona, to zmienia ona stawkę [gry] dla wszystkich. Jeremy pomaga Bonnie rozpoznać, co jest prawdą, a co iluzją, natomiast Shane jest pocieszany przez kobietę z jego przeszłości, Caitlin. W Mystic Falls Caroline i Tyler orientują się, że ich próba przetłumaczenia kodu z Miecza Łowcy jest daremna bez pomocy Klausa, który ma własne powody do rozwiązania tej zagadki.
Źródło:VD :P
dzięki, ostatnio tak dziwnie wypuszczali te scenki, opisy, spoilery i proma, że już się pogubiłam co będzie w którym odcinku!
Damon ma niemila sprzeczke, jak to łagodnie brzmi;)
Ciekawi mnie o co chodzi z tym, że Jer pomaga Bonnie rozpoznać co jest prawda a co iluzja, czyżby Bonnie tracila kontakt z rzeczywistością.
"niemiła sprzeczka" brzmi mniej więcej tak, jaby Vaughn jadł ciasteczka w łóżku, a Damon nie lubił okruchów na pościeli :)
Wkoło to chyba nie, co najwyżej w jednym wątku, ale jak się tam nie zagląda to się żyje w błogiej nieświadomości i też jest dobrze;)
a oni tu są? paczą? ups... tak, tak, właśnie tak, drodzy Stelenowcy - Damon jest znanym brutalem i gwałcicielem, na tymże plakacie widzimy pobitą Elenę, której ten zwyrodnialec odebrał człowieczeństwo i jeszcze profilaktycznie spuścił wpier*ol xD
no przecież to było do przewidzenia, w końcu to groźny przestępca, męska dziwka i zwyrodnialec, na początku był miły, ale teraz jak nic zacznie ją tłuc, przepijać całą wypłatę, wdawać się w niemiłe sprzeczki z Łowcami, a na końcu jeszcze zacznie palić papierosy... mówię Wam, to wrak wampira
weź bo popłakałam się ze śmiechu :D:D:D:D
ta i przywiąże ją sznurem nasączonym werbeną do kaloryfera żeby jej było miło i komfortowo:D przecież to wampir recydywista.
ale, ale, po co on ma sobie łapki brudzić, skoro mamy sire bond!! zahipnotyzuje Elcię, żeby sama sobie spuszczała profilaktyczny łomot co 2 godziny xD
no fakt przecież ma jeszcze sire bond, a jemu tak dobrze idzie wykorzystywanie go na Elci, więc masz rację po co sobie ręce brudzić:D
Haha nie jesteś pierwsza z takim spostrzeżeniem, na vd.pl już się pojawiły teorie, że Damian zabił Elene :D