PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122068
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Jak wyżej

Madame_7

chuj:D

Psia_Jucha

Chuj:D Chuj:D Widzisz jakie to kurvva proste? :D

Madame_7

Z kurvvą to wiedziałam, ale jak zrobiłaś ocipiałaś, to nie wiem.

Psia_Jucha

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa bo jakiś znak interpunkcyjny trzeba dać to bedzie śmigać ;D

Psia_Jucha

Ocipiałaś to nie przekleństwo no weź.
Cipka cipa, cipolina przejdzie.

Madame_7

A ochujałaś? Na jakiej podstawie rozstrzyga się czy coś jest wulgarne czy nie?

Psia_Jucha

No właśnie w cipę i do chuja:D pana

Madame_7

Ty działa :D

Psia_Jucha

Ja popieram TWD :D

byledopiatku

też oglądam, super :D

anik756

Mam od wczoraj maraton z Piłą, wiecie jednak mogło w serialu byc gorzej:) Nikt jednak nie zginął w okolicznościach gdzie straciłby wnętrzności, kończyny itp:)

alien_2

pocieszające :D:D:D Ani nikogo w beczce nie rozpuścili, uff udało się tym razem :D

byledopiatku

Julie jeszcze ma szansę;)

anik756

Zostawić Was na kilka godzin, a tu już taki pesymizm :P Nieładnie :D

Kate123

Wyspana?:D

Madame_7

Tak :D

Kate123

Co porobimy?:)

Madame_7

A co byś chciała? :)

Kate123

Napić się wódki :D Napij się z Madame wódeczki :D

Madame_7

To polewaj :D

Kate123

<polewa>
I chlust :D
aaaaaaaah ostra :D

Madame_7

<pije>
To co? Jeszcze po jednym? :D

Kate123

A jak! Zamierzam się nachlać porządnie.
Kate podaj przystaweczki coś na zagrychę :D

Madame_7

A na co masz ochotę? :D

Kate123

Na to co Ty :) Coś Twojej roboty :)

Madame_7

To zrobię Nam trochę kanapek :)

Kate123

Zrób też naleśniki z wódką :D To już wysoka półka :D

Madame_7

Dobra, to też zrobię :D

Kate123

I pijane żelki :D

Madame_7

Chyba za dużo ode mnie wymagasz :D

Kate123

To tylko zalać wódą i wstawić na noc do lodówki :(

Madame_7

Dobra, to robię, będziemy miały na jutro :D

Kate123

Ja muszę Cię odwiedzić :D Koniecznie :D

Madame_7

Wiem i czekam na to z niecierpliwością :)

Kate123

Obiecuję być grzeczna i zachowywać się bardzo porządnie :D

Madame_7

Innej opcji nawet nie brałam pod uwagę :D

Kate123

Ufff :D
Ja jestem aniołkiem :D

Kate123

No bo tu takie przytłaczające głosy, że delena nie będzie z Damonem i od razu mi smutno, Kate powiedz coś optymistycznego :D

byledopiatku

Jak Delena nie będzie z Damonem? :D

byledopiatku

Będzie z Damonem, a jeśli Julie to dobrze rozwiąże to przecież Defan też może być. Co z tego, że mieli ostatnią scenę na ganku? Przecież dom się spalił. Teraz wszystko się zaczyna od nowa. Bardziej bym się sugerowała tym, że Delena odchodzi później razem, a Stefan się odwraca w stronę domu. Zresztą, po tym wszystkim co Damon wycierpiał nie dostanie szczęśliwego zakończenia? Jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Fakt, Julie może sobie nic z tego nie robić, w końcu zabiła już tyle ważnych postaci. Ale nawet ona zna granice.

Kate123

Co do tego czy ta kobita ma granice to mam poważne wątpliwości... :D Ale jeśli chodzi o delenę, to musi być razem, MUSI nie może być inaczej, bo zabiję Dżula... Defan też może być, Steff też niech będzie z jakąś dziewczynką... No nie może być inaczej...

byledopiatku

I nie będzie inaczej. Uważam, że na końcu (albo i wcześniej) Stefan się ogarnie i w końcu zrozumie, że z Eleną to on już nigdy nie będzie.

Kate123

No to dobrze już mi zaś lepiej, a co jeśli ktoś umrze O.o albo co gorsza zażyje cure :D W ogóle ta cała Hayley, to jakaś straszna pinda, jeśli to z nią będzie trójkąt w The Orginals to fajną ze dziunie fałszywkę znaleźli...

Kate123

Kejcik, przeczytaj moje posty na poprzednich stronach i powiedz co sądzisz, bo mnie naprawdę dobija ten stan Eleny. Cieszę się, że teraz nie musi cierpieć, ale to do niej wróci, ze zdwojoną siłą..

To akurat jest pewne, niestety....

Bluszek, czy to przypadkiem nie byłaś Ty i nie mówiłaś, że chcesz, żeby Elena wyłączyła człowieczeństwo? Może nie tak jak to pokazali w odcinku, ale byłaś za tym pomysłem, a ja wręcz przeciwnie. A teraz chyba role się odwróciły. Ale nie ma się co martwić :*** Uważam, że mogą zrobić przeskok w czasie. Więc od 4x16 Elena może zaczęłaby się powoli ogarniać. Może stanie się coś takiego, co jej uświadomi, że nadal ma dla kogo żyć. Plakaty odnoszą się góra do 3 odcinków. Nawet jeśli pociągną ten wątek dłużej to Elena i tak w końcu wyjdzie na prostą. Damon jej pomoże.
Co do Twojej teorii z cure, genialna jest! Tylko niestety obawiam się, że to jednak Damon może dostać cure. Bardzo tego nie chcę i wierzę, że Julie jednak wymyśli coś lepszego. Ale na razie za mało wiemy, żeby się nad tym zastanawiać.

Kate123

Nope, Damon nope... O.oi

Kate123

Plakaty odnoszą się do 1 odcinka, z tego co zauważyłam. Ten z Bonnie, Jerem i Eleną - tylko 12, z trójkątem - tylko 13, z Damonem - tylko 14, w 15 nie było nawet nawiązania do tego, więc ten z Eleną tylko do 15 i do konkretnej sytuacji z wyłączeniem uczuć. Chyba musimy czekać na kolejne plakatowe spoilery..

W sumie ten z 12 odnosił się do 3, bo Klaus aż do 4x14 był uwięziony w domu, no ale może faktycznie chodzi tylko o jedną sytuację, a później to po prostu się jakoś dalej rozwija.

Kate123

no tak, ale tylko w 4x12 byli z nim Jer, Elena i Bonnie. Potem Klaus został tam z Caroline i Tylerem :)