Ja tak samo :D
Zjem tylko obiad i odpisuję, bo wczoraj poszłam spać, bo zajęcia miałam dzisiaj na rano :)
aww :)
pacz na te:
http://25.media.tumblr.com/f4c8d926a8c40d7b06b886a07f29629f/tumblr_ml3ae5Snr21rd q50do1_500.jpg - "Driving sleepy to work… Barely got any zzzz’s due to scary trip to kitty hospital in the middle of the night. #concernedparents"
http://25.media.tumblr.com/a52f85e034ac03b7b9e05333e104e3b0/tumblr_ml3ap28k6J1rd q50do1_500.jpg - "Kid is doing much better now. Passed out on the good stuff, wrapped in mommas jacket. #phewsighofrelief"
Widziałam, ale nie podoba mi się, że Ian tak ciągnie tego kota za głowę;P Za to podoba mi się, że oni tacy kociarze są:D
http://25.media.tumblr.com/b5a88d29fc962356ab50ef1a9c4d0653/tumblr_ml3betE7qq1rd q50do1_500.jpg o i jeszcze to:D
awwwwwwwwwwwwwwwwww<3
http://www.youtube.com/watch?v=zrsISLWQwUY ●Vampire Diaries | Sing it out dawno nie widziałam tak pięknego filmiku
http://www.youtube.com/watch?v=asl99_FUEcQ ► The Vampire Diaries | Beauty of Happiness
http://www.youtube.com/watch?v=tKCpOeTIsjY Alaric Saltzman "Hole in your life" - w takich momentach mam ochotę zabić Julie za uśmiercenie Riczka. w sumie to nie tylko w takich.
Myślałam, że to już dzisiaj. Chcę jakikolwiek dzień, byle nie dziś, czuję się jak zwłoki, a w dodatku nie ma żadnego serialu do obejrzenia!
E to dzisiaj zaszalałaś :D I jak się podoba? Co się dzieje pojawiła się już Jill?
No jedyny "plus" bycia chorym :D Podoba mi się bardzo :) Na 3 odcinku znowu ryczałam :P Jill?? Chyba nie, a kto to?
Co się działo w 3 bo nie pamiętam? Jill to była dziewczyna Chucka ze Stanford. Taka wredna małpa :P
Rozmowa Chucka i Sary. On jej powiedział,że zdaje sobie z tego sprawę,że oni nigdy nie będą razem, nawet jak to wszystko się skończy. Ze dla niej on zawsze będzie tylko zwykłam Chuckiem. A Sara mu na to powiedziała,że dla niej zawsze będzie niezwykły. <333 Awww..takie słodkie to było...I oczywiście się poryczałam..A to ona. To pojawi się w następnym odcinku, przynajmniej tytuł na to wskazuję.
Już pamiętam ta scena i ta ich rozmowa była cholernie wzruszająca, a biedna Sara po tym wszystkim co jej Chuck powiedział musiała z uśmiechem na twarzy dalej udawać przed Ellie. :( Oni będę mieli jesze mnóstwo takich rozmów. Była już mowa o Fulcrum?
Była cudowna, ryczałam jak bóbr ;P Ten serial mnie zabiję...Tak była już mowa o Fulcrum. Dzięki
Chuckowi nie myślę w ogóle o TVD, zdystansowałam się :P A wiesz,że Cię kocham? :*
Nie nie wiem, a kochasz mnie? Za co? Ja cały czas myślę o TVD i się denerwuje bo ja chcę, żeby Elena włączyła już człowieczeństwo. Co do Chucka to serial jest cudowny i wzruszający. Później nie tylko Chuck i Sarah będę mieli takie wzruszające sceny, Devon i Ellie też będą cudni no i Morgan jak już znajdzie sobie pannę :D Lubisz Caseya?
Oczywiście,że tak :* Wątpisz w to? I jeszcze się pyta za co:P No nie mogę:P
Ja się trochę ogarnęłam odnoście TVD,ale pewnie jak się zacznie zbliżać czas odcinka,to znowu zacznę się stresować...:/ ja też chce,żeby Elena się w końcu włączyła, ale z opisu odcinka wynika że w 21 jednak to się jeszcze nie stanie... Aaa to bosko,że nie tylko Chuck i Sarah będą mieli wzruszające sceny :D Morgan już ma dziewczynę,chyba że będzie miała jeszcze inną :P Lubię Caseya, a czemu pytasz? :D
Bo ja uwielbiam Caseya <3 Mówisz o Annie? Jak tak to to będzie nie wypał a nie dziewczyna :D:D:D Teraz zaczną się odcinki kiedy Sara będzie troszkę cierpieć, ale ona jest zabójcza jak jest zazdrosna :D Powiem Ci, że końcówka 2 sezonu i do połowy 3 jest strasznie smutna i dołująca :(, ale po 12 odcinku 3 sezonu zaczynają się bardzo happy odcinki ;) Ja na prawdę nie wiem za co Ty mnie kochasz :P
Co do TVD to ja już nawet przeżyję to, że Damon może zażyć cure bo przecież wiadomo, że to nie będzie na stałe, ale chcę już normalną Elkę bo teraz jest OKROPNA!!! Pomimo mojej całej sympatii do niej to mam już jej dosyć :/ Zresztą wszyscy mnie wkurzają nawet Damon, który dorównuje Stefowi w zrzędzeniu i wymyślaniu jakby tu wyleczyć Elkę zamiast dać jej jakiś konkretny powód żeby włączyła człowieczeństwo na przykład powiedzieć jej, że ją kocha bez względu na wszystko. Przecież to nie jest takie trudne :/
No to trochę się rozpisałam, ale na prawdę mam już dosyć tych beznadziejnych wątków w tym sezonie :/
Casey jest świetny :D Tak miałam na myśli Anne. Ale skoro będzie miała inną to świetnie, chciałam lepszej dziewczyny dla Morgana :D Na razie widziałam tylko trochę jej zazdrości i już wtedy mi się podobała, więc domyślam się,że będzie fajnie :D Ok to muszę się przygotować,że niedługo będzie płacz... Jak możesz nie wiedzieć?? :(
Ja mam jeszcze nadzieję,żę Damon jednak nie weźmie cure. Nie che oglądać smutnego i użalającego się nad sobą Damona:( Elka jest straszna... Też to właśnie zauważyłam...:/ Zamiast pierdzielić farmazony to Damon mógłby się wysilić i pierdyknąć jakieś piękne wyznanie miłości, przecież wszyscy wiemy,że to bardzo dobrze potrafi... Ale nie bo po co...
A rozpisuję się :D Ja tez mam dość tych wątkowi, tego sezonu zresztą też...;/
No normalnie nie mam pojęcia :D
Chuck też będzie miał w 3 sezonie chwile załamania, ale to już wiesz bo wrzucałam tu filmik z jego wyznaniem kiedy myślał, że Sara wyjedzie :( Ten serial jest cudnym lekiem na durnoty TVD :D
Damon już się nad sobą użala więc nie będzie żadnej nowości. Niestety ja jestem prawie pewna, że to właśnie on weźmie cure :/ Bo Elena pewnie włączy człowieczeństwo jak zobaczy Jera w jakiej by tam się postaci nie pojawił to nie istotne ważne będzie to, że to on jej jedyna rodzina. Więc cure Elenie nie będzie już takie nie zbędne.
Tak po prostu, o :D
Ale będę ryczeć wtedy.. Oj zdecydowanie tak, dlatego kocham ren serial :D
Też prawda..Ehh... Nie mam dziś siły na przemyślenia na temat TVD :P Moja głowa odmawia współpracy...:(
To napisz mi co Ci się najbardziej podoba w Chucku? Kogo najbardziej lubisz i czy Cię ktoś wkurza?
Wybacz moja głowa dziś nie jest zdolną do jakichkolwiek głębszych przemyśleń:(
Co do Chucka. W tym serialu najbardziej podoba się to,że jest tam wszystko.Są momenty na których można się pośmiać, można się też wzruszyć. W każdym odcinku coś się dzieję. Głowna para jest świetna,ale wątki poboczne też są dobre. Najbardziej lubię Chucka :D Właściwie to wszystkich lubię,ale jego najbardziej :D Czasami troszkę mnie wkurza ten hindus co pracuję w buy more i momentami Bryce. :)
Oj to w 3 sezonie pojawi się jeden gościu, którego bardzo znielubisz :DDD Bo przez niego Chuck będzie miał spore problemy z Sarą :/
ooo to nawet dobrze, przyda się ktoś do znielubienia :P Bo aż mi tak dziwnie,że nikt mnie jakoś wyjątkowo nie drażni :D
Oj ten to będzie kawał skurczysyna :/ Na początku będzie się wydawało, że taki fajny, ale później pokaże swoje prawdziwe oblicze.
To widzę,że ostro będzie... Ale z jednej strony to dobrze,bo jak napisałam wyżej, pierwszy raz tak mam,że w serialu nie mam osoby której bym ewidentnie nie znosiła :P
Jak widzisz po sobie taki serial też jest potrzebny żeby się odstresować :DTakie tak zwane czarne charaktery będą sie pojawiać i znikać. Nie będzie takiego jednego na cały sezon. W 2 będzie Roark, 3 będzie
Daniel Shaw, a w 4 Alexei Volkoff, a w 5 jakiś dupek, którego imienia nawet nie pamiętam :D
Tam to tego jest aż za dużo :P więc podziękuję :P Ale jak się będą przewijać jakieś dupki to będę miała na kogo się po wkurzać :P
Ja od początku serialu uwielbiałam Sarah bo ona jest uosobieniem idealnej głównej bohaterki :D