Szczerze powiedziawszy to nie pamiętam czy była kiedykolwiek pokazana :D Który sezon oglądasz?
Trzeci, 3x07 wczoraj oglądałam :) czekałam na Lenny, ale teraz już mi się znudzili :D
Fajniejsi będą Sheldon i Howard ze swoimi pannami :D:D:D:D SpoilerMiędzy Leonardem i Penny już niedługo skończy się sielanka i się rozstanąSpoiler
Uwielbiam Sheldona z Penny, więc domyślałam się, że jakikolwiek układ Sheldon + dziewczyna mnie zachwyci :D a Howard biedaczek powinien dostać jakąś pannę, bo mi się serce kraje jak go tak wszystkie zlewają ;) także czekam, a w którym sezonie pojawią się ich dziewczyny?
oo to super ;) długie te sezony także zanim dojdę do końcówki to jeszcze trochę potrwa :)
niby tak, ale jakoś nie umiem skończyć :P czasu ciągle brak :( a tak tu kusicie innymi serialami, Suits, Chuck, jeszcze Pan Am chciałam zobaczyć, jejku że też nie można całe dnie siedzieć i oglądać seriali haha
słyszałam, że cudowny, widziałam ostatnio co pisałyście ;) na filmwebie mam zaznaczone 54 seriale, które chciałabym zobaczyć, haha chyba mi życie nie starczy :D
Ja też mam kupę seriali, które chciałabym obejrzeć, ale jakoś nie mogę się za nie zabrać. Może w wakacje uda mi się coś nowego zacząć :D Wczoraj zaczęłam swoją przygodę z Lostem zobaczymy ja mi pójdzie :D:D:D
o kolejny, które bym chętnie zobaczyła :P pamiętam jak dziewczyny w liceum się tym serialem podniecały, ale jakoś nigdy nie miałam motywacji, żeby się zabrać. Dopiero od niedawna mam taką manię serialową :P
Ja swoją manie serialową zaczęłam w 1 liceum więc kupę czasu temu. Pierwszym serialem który namiętnie śledziłam było CSI Las Vegas :D
ja to tak po liceum dopiero. Wcześniej to tylko to co w tv puszczali ;)
Wszystkie CSI, NCIS i Bones śledziłam właśnie w tv, teraz prawie telewizora nie włączam:D
Ja tak samo, jeszcze czasami we wtorki na Prawo Agaty, bo lubię ten serial. A tak to w ogóle, a kanałów co nie miara :D chyba, że mam mnóstwo wolnego czasu, co się zdarza niezmiernie rzadko to wtedy włączam discovery albo polsat crime :D
oo a myślałam, że Ty już jesteś na bieżąco :) rzadko rzucam seriale, chyba że serial jest już na dnie to mi się zdarzyło parę razy :) ale TBBT na razie bardzo mi się podoba i po ciężkim dniu chętnie włączam :)
Co Ty :P Ja go nie rzuciłam,bo uważam,że jest świetny,ale coś ostatnio nie mogę się zabrać za niego :P
bo to nie taki typ serialu, gdzie umierasz z nerwów co będzie dalej :P więc spokojnie można go sobie dawkować :) to dobrze, że jeszcze duużo odcinków przed nami:)
Jak zaczęłam go oglądać, to zdarzało się,że 5-6 odcinków pod rząd oglądałam :D Ale wtedy chyba miałam więcej czasu po prostu :) Dokładnie jeszcze bardzo dużo docinków przed nami, bo chyba 6 sezonów jest? :)
ja tak oglądam max po 4:) za dużo też się nie da, jak tak czasami nadrabiam z moim facetem, bo on zawsze ma zaległości :) to jak tak zobaczy się z 8 odcinków pod rząd to przestaje bawić a zaczyna wkurzać :P także nie ma co przesadzać :D
tak, 6 sezon w maju się kończy :) ciekawe czy będzie kontynuacja :)
Pierwsze 2 sezony obejrzałam bardzo szybko :D Przy 3 zaczęłam się ociągać :D Ja już troszkę wiem co będzie dalej, bo z Anią pisałam i jej się zaczęłam wypytać, bo wytrzymać nie mogłam :D No ciekawe, jeżeli cieszy się dużą popularnością to pewnie zrobią kolejny sezon :)
no ja się właśnie dowiedziałam, że jakieś nowe dziewczyny się niedługo pojawią ;)
mnie niezmiernie najbardziej bawi *knock knock knock*Penny ;) śmiech (sapanie?:D) Sheldona i soft kitty, warm kitty :D i w ogólnie wszystkie wymiany "uprzejmości" między Sheldonem a Penny :D i oczywiście BAZINGAAA:D
Jestem na 12 odcinku i na razie pojawiła się jedna z nich :)No to jest świetne :D Sheldon to w ogóle jest niemożliwy :D
I pewnie w ramach intensywnej promocji dostaniemy jak zwykle po przerwie ze trzy scenki;P
Mam nadzieję, że będą w tym odcinku jakieś nie masakrujące psychicznie sceny Damona & Eleny...
ZAWSZE ostatno, bo wcześniej, kiedy Dżuli chciała nas zaczarować Deleną przeplatała ich tragiczne sceny tymi uroczymi, zabawnymi, sexownymi, zapierającymi dech itp .....
WREDOTA Z NIEJ teraz i już!
Może ona już poprostu tak ma LOL - korzysta z władzy nad umysłami i emocjami tysięcy widzów na całym świecie;PPPP
Widzowie: "Dżuli niech nasi bohaterowie (do których nas przywiązałaś) wreszcie przeżyją coś pozytywnego"
Dżuli: "NO NO NO. Postaci będą cierpieć. Wy będziecie cierpieć."
I tu wchodzi demoniczny śmiech Dżuli -buahahahahahahahahahahahaha;DDD
Nie realne jest to żebyśmy dostali jakąś normalną scenkę z nimi :/ W ogóle ja czuję, że ten odcinek mnie strasznie wkurzy :/
A może dostaniemy jakiś promyk nadziei - jakiś maly błysk w oczach Eleny (nawet nie przy Damonie bo nie ma co liczyć na zbyt wiele;))))). Może Ona go zrani mówiąc że "nic do niego nie czuje" (wiedząc że On będzie próbował z nią grać na "obudzenie uczuć") ale gdzieś w środku zacznie przypominać sobie swoje pragnienia, które kiedyś uświadomił jej pewien tajemniczy nieznajomy spotkany nocą w MF....
A może ja po prostu mam za duże wymagania;PPPPPP
Nie wiem już co Dżuli i spółka wymyślili i nie za bardzo chce mi się nad tym zastanawiać bo się tylko wkurzę nie potrzebnie :PPPPP Szczerze to też mam nadzieję, że Elka w końcu zacznie mieć jakieś przebłyski człowieczeństwa bo jej obecny stan mnie diabelnie wkurza.
W piątek zapewne. A jutro powinniśmy dostać opis albo zdjęcia do 4x21. Albo i nie:P
Opis by sie przydal... W ogole to przez ostatnie zdenerowanie sie tym serialem, jakos wielce nie czekam, ta studniowka to bedzie masakra....
ja też jakoś nie czekam...nawet straciłam rachubę czasu i nie wiem kiedy kolejny odcinek:)
Ja wlasnie jakos tez, niedawno zdalam sobie sprawe, ze to juz przyszly tydzien i pewnie wkurze sie znowu... Stelenowe sceny, Elka bez uczuc, grozba zrobienia z Damona czlowieka... Ech beznadzieja....
jest szansa, ze Elka pod koniec odcinka włączy uczucia. Mimo wszystko wciąż mnie interesuje co będzie tego powodem.
Włączy tak od razu? Nie stopniowo? Hmmmm.... To byłoby ekstremalne;P
A może włączy uczucia, kiedy zobaczy Jera (i pomyśli że to na prawdę On), który tak naprawdę będzie Silasem w postaci Jera....
To byłoby mocne.
To by nam zrobiło ciekawy zwrot akcji ^^
Elena myślałaby, że Jer żyje (choćnie wiem jak by to logicznie wytłumaczono;) - reinkarnacja odpada;P
A Silas w postaci Jera manipulowałby Eleną... tylko w jakim konkretnie celu? żeby zdobyć cure?
Ja myślę, że jeśli włączy w tym odcinku uczucia to tylko chwilowo.. wszystko zacznie wracać, przerazi się, potem znowu wyłączy je.. Myślę że wszystkie te głupie wątki: Elena bez człowieczeństwa, cure, sire bond będą przeciągać do fianłu niestety.. ja sama już nie wiem czy wytrwam do tego finału, mam już dosyć :/