PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122065
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Jak wyżej;)

lola881

Szczerze powiedziawszy to nie pamiętam czy była kiedykolwiek pokazana :D Który sezon oglądasz?

anik756

Trzeci, 3x07 wczoraj oglądałam :) czekałam na Lenny, ale teraz już mi się znudzili :D

lola881

Fajniejsi będą Sheldon i Howard ze swoimi pannami :D:D:D:D SpoilerMiędzy Leonardem i Penny już niedługo skończy się sielanka i się rozstanąSpoiler

anik756

Uwielbiam Sheldona z Penny, więc domyślałam się, że jakikolwiek układ Sheldon + dziewczyna mnie zachwyci :D a Howard biedaczek powinien dostać jakąś pannę, bo mi się serce kraje jak go tak wszystkie zlewają ;) także czekam, a w którym sezonie pojawią się ich dziewczyny?

lola881

Obie są już pod koniec 3 sezonu więc już niedługo :D

anik756

oo to super ;) długie te sezony także zanim dojdę do końcówki to jeszcze trochę potrwa :)

lola881

Nom sezony długie, ale odcinki króciutkie :D

anik756

niby tak, ale jakoś nie umiem skończyć :P czasu ciągle brak :( a tak tu kusicie innymi serialami, Suits, Chuck, jeszcze Pan Am chciałam zobaczyć, jejku że też nie można całe dnie siedzieć i oglądać seriali haha

lola881

O Chuck kolejny cudowny serial :D Dobra już nie będę Cię więcej kusić :P

anik756

słyszałam, że cudowny, widziałam ostatnio co pisałyście ;) na filmwebie mam zaznaczone 54 seriale, które chciałabym zobaczyć, haha chyba mi życie nie starczy :D

lola881

Ja też mam kupę seriali, które chciałabym obejrzeć, ale jakoś nie mogę się za nie zabrać. Może w wakacje uda mi się coś nowego zacząć :D Wczoraj zaczęłam swoją przygodę z Lostem zobaczymy ja mi pójdzie :D:D:D

anik756

o kolejny, które bym chętnie zobaczyła :P pamiętam jak dziewczyny w liceum się tym serialem podniecały, ale jakoś nigdy nie miałam motywacji, żeby się zabrać. Dopiero od niedawna mam taką manię serialową :P

lola881

Ja swoją manie serialową zaczęłam w 1 liceum więc kupę czasu temu. Pierwszym serialem który namiętnie śledziłam było CSI Las Vegas :D

anik756

ja to tak po liceum dopiero. Wcześniej to tylko to co w tv puszczali ;)
Wszystkie CSI, NCIS i Bones śledziłam właśnie w tv, teraz prawie telewizora nie włączam:D

lola881

Ja telewizor włączam tylko w soboty na TVOP :D

anik756

Ja tak samo, jeszcze czasami we wtorki na Prawo Agaty, bo lubię ten serial. A tak to w ogóle, a kanałów co nie miara :D chyba, że mam mnóstwo wolnego czasu, co się zdarza niezmiernie rzadko to wtedy włączam discovery albo polsat crime :D

lola881

To zaraz mnie przegonisz :P Ja utknęłam na 3x12 w TBBT :P I coś nie mogę ruszyć dalej :P

_Sloneczko_2034

oo a myślałam, że Ty już jesteś na bieżąco :) rzadko rzucam seriale, chyba że serial jest już na dnie to mi się zdarzyło parę razy :) ale TBBT na razie bardzo mi się podoba i po ciężkim dniu chętnie włączam :)

lola881

Co Ty :P Ja go nie rzuciłam,bo uważam,że jest świetny,ale coś ostatnio nie mogę się zabrać za niego :P

_Sloneczko_2034

bo to nie taki typ serialu, gdzie umierasz z nerwów co będzie dalej :P więc spokojnie można go sobie dawkować :) to dobrze, że jeszcze duużo odcinków przed nami:)

lola881

Jak zaczęłam go oglądać, to zdarzało się,że 5-6 odcinków pod rząd oglądałam :D Ale wtedy chyba miałam więcej czasu po prostu :) Dokładnie jeszcze bardzo dużo docinków przed nami, bo chyba 6 sezonów jest? :)

_Sloneczko_2034

ja tak oglądam max po 4:) za dużo też się nie da, jak tak czasami nadrabiam z moim facetem, bo on zawsze ma zaległości :) to jak tak zobaczy się z 8 odcinków pod rząd to przestaje bawić a zaczyna wkurzać :P także nie ma co przesadzać :D
tak, 6 sezon w maju się kończy :) ciekawe czy będzie kontynuacja :)

lola881

jest już zamówienie 7 sezonu :D

lola881

Pierwsze 2 sezony obejrzałam bardzo szybko :D Przy 3 zaczęłam się ociągać :D Ja już troszkę wiem co będzie dalej, bo z Anią pisałam i jej się zaczęłam wypytać, bo wytrzymać nie mogłam :D No ciekawe, jeżeli cieszy się dużą popularnością to pewnie zrobią kolejny sezon :)

_Sloneczko_2034

no ja się właśnie dowiedziałam, że jakieś nowe dziewczyny się niedługo pojawią ;)
mnie niezmiernie najbardziej bawi *knock knock knock*Penny ;) śmiech (sapanie?:D) Sheldona i soft kitty, warm kitty :D i w ogólnie wszystkie wymiany "uprzejmości" między Sheldonem a Penny :D i oczywiście BAZINGAAA:D

lola881

Jestem na 12 odcinku i na razie pojawiła się jedna z nich :)No to jest świetne :D Sheldon to w ogóle jest niemożliwy :D

anik756

I pewnie w ramach intensywnej promocji dostaniemy jak zwykle po przerwie ze trzy scenki;P
Mam nadzieję, że będą w tym odcinku jakieś nie masakrujące psychicznie sceny Damona & Eleny...

NekoNinjia85

ZAWSZE, sa tylko takie, ZAWSZE. To jest wlasnie wredna Dzuli :D

byledopiatku

ZAWSZE ostatno, bo wcześniej, kiedy Dżuli chciała nas zaczarować Deleną przeplatała ich tragiczne sceny tymi uroczymi, zabawnymi, sexownymi, zapierającymi dech itp .....
WREDOTA Z NIEJ teraz i już!

NekoNinjia85

Niestety... Strasznie ostatnio niszczy postacie i watki...

byledopiatku

Może ona już poprostu tak ma LOL - korzysta z władzy nad umysłami i emocjami tysięcy widzów na całym świecie;PPPP

Widzowie: "Dżuli niech nasi bohaterowie (do których nas przywiązałaś) wreszcie przeżyją coś pozytywnego"
Dżuli: "NO NO NO. Postaci będą cierpieć. Wy będziecie cierpieć."
I tu wchodzi demoniczny śmiech Dżuli -buahahahahahahahahahahahaha;DDD

NekoNinjia85

Nie realne jest to żebyśmy dostali jakąś normalną scenkę z nimi :/ W ogóle ja czuję, że ten odcinek mnie strasznie wkurzy :/

anik756

A może dostaniemy jakiś promyk nadziei - jakiś maly błysk w oczach Eleny (nawet nie przy Damonie bo nie ma co liczyć na zbyt wiele;))))). Może Ona go zrani mówiąc że "nic do niego nie czuje" (wiedząc że On będzie próbował z nią grać na "obudzenie uczuć") ale gdzieś w środku zacznie przypominać sobie swoje pragnienia, które kiedyś uświadomił jej pewien tajemniczy nieznajomy spotkany nocą w MF....
A może ja po prostu mam za duże wymagania;PPPPPP

NekoNinjia85

Nie wiem już co Dżuli i spółka wymyślili i nie za bardzo chce mi się nad tym zastanawiać bo się tylko wkurzę nie potrzebnie :PPPPP Szczerze to też mam nadzieję, że Elka w końcu zacznie mieć jakieś przebłyski człowieczeństwa bo jej obecny stan mnie diabelnie wkurza.

anik756

I'm feelin' the same way all over again (wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr)

byledopiatku

W piątek zapewne. A jutro powinniśmy dostać opis albo zdjęcia do 4x21. Albo i nie:P

Opis by sie przydal... W ogole to przez ostatnie zdenerowanie sie tym serialem, jakos wielce nie czekam, ta studniowka to bedzie masakra....

byledopiatku

ja też jakoś nie czekam...nawet straciłam rachubę czasu i nie wiem kiedy kolejny odcinek:)

lola881

Ja wlasnie jakos tez, niedawno zdalam sobie sprawe, ze to juz przyszly tydzien i pewnie wkurze sie znowu... Stelenowe sceny, Elka bez uczuc, grozba zrobienia z Damona czlowieka... Ech beznadzieja....

byledopiatku

Noooooooooooooooooooo!!!!!;P
A może jednak nie będzie tak tragicznie...

NekoNinjia85

Miejmy nadzieje......O.o

byledopiatku

wait, czyli za tydzień odcinek? ten czas tak szybko zleciał? :/

annab93

Zaiste @D

byledopiatku

jest szansa, ze Elka pod koniec odcinka włączy uczucia. Mimo wszystko wciąż mnie interesuje co będzie tego powodem.

lola881

Włączy tak od razu? Nie stopniowo? Hmmmm.... To byłoby ekstremalne;P
A może włączy uczucia, kiedy zobaczy Jera (i pomyśli że to na prawdę On), który tak naprawdę będzie Silasem w postaci Jera....
To byłoby mocne.

lola881

Ja mysle, ze to, iz aktor grajacy Jera, pojechal do Atlanty...

byledopiatku

To by nam zrobiło ciekawy zwrot akcji ^^
Elena myślałaby, że Jer żyje (choćnie wiem jak by to logicznie wytłumaczono;) - reinkarnacja odpada;P
A Silas w postaci Jera manipulowałby Eleną... tylko w jakim konkretnie celu? żeby zdobyć cure?

NekoNinjia85

Mam nadzieje, ze nie, jak slysze cure, to od razu mi gorzej :D

lola881

Ja myślę, że jeśli włączy w tym odcinku uczucia to tylko chwilowo.. wszystko zacznie wracać, przerazi się, potem znowu wyłączy je.. Myślę że wszystkie te głupie wątki: Elena bez człowieczeństwa, cure, sire bond będą przeciągać do fianłu niestety.. ja sama już nie wiem czy wytrwam do tego finału, mam już dosyć :/

annab93

Pozostaje tylko w tym miejscu pogratulowć Dżuli, która zniechęca widzów (anty-sukces scenarzysty jak dla mnie):///
Ale może jednak Dżuli się opamiętała i nie da nam totalnej masakry psychicznej na koniec sezonu 4....