Widzę, że wrócił nerwowy nastrój:P Ja przez ten hiatus nabrałam dystansu do serialu. Boję się, że jak dadzą nową scenkę czy zdjęcia to znów cała złość do mnie wróci. Choć może to i dobrze, bo na moim tumblrze dziwne rzeczy się dzieją. Stefan, Defan, Katherine, Kalijah... nawet Reb ze swoimi epickimi przemowami o lekarstwie. Brakuje tylko Steleny:D
"He says anything as he crosses the space between them. She closes her eyes as she feels his chest against her back, sighing deeply before turning around and sinking into his embrace.
Damon stands there in silence, holding her close, his arms locked around her in a solid promise never to let go. Peace comes over her, foreign and familiar at the same time. She hadn't guessed it before, but this is exactly what she needs.
Damon is her missing piece."
http://media.tumblr.com/e651e64eb05fa695b323cfd0c4b8fd58/tumblr_inline_midkwluqt F1qz4rgp.gif
Bluszek co ja czytam u Ciebie Stefan? Ja cały czas jestem wkurzona, ale staram się nie myśleć o TVD i zajmuje sobie czas innymi serialami. Skończyłam już 2 sezon PLL i szczerze powiedziawszy muszę sobie zrobić chwilkę przerwy :D Nigdy bym nie pomyślała, że Mona jest zdolna do takich rzeczy ja ja zawsze miałam za pustą idiotkę, a tu wykazała się takim sprytem i inteligencją :D
Ostatnio coś dużo Defana na dashu widzę... kiedy można spodziewać się kolejnych zdjęć, czy scenki? czwartek, piątek?
Emocje powrócą wraz z kolejnym odcinkiem:D NASZE żeby było jasne;PPP
Teraz bądźmy jak Elena - emocjom mówimy NIET;)))
Ps. Też od Steleny (proszę nieeeeeee;P ) zdecydowanie WOLĘ DEFANA:DDD
Jak się nie "gryzą" o Elenę i współpracują ze sobą są jacyś tacy lepiej strawni (zwłaszcza Stefan) bo Demonowi wiele wybaczę;DDD
Nie strasz..... Ja sie oderwalam tez troche przez hiatus, ale im blizej tym bardziej przypominam sobie promo, a na nim stelene...
na początku nie mogłam uwierzyć w to co widzę.. ale później zobaczyłam dedykację i odetchnęłam z ulgą :D
Hej Słońce :* Przecież Ci pisałam, że każdy odcinek jest lepszy od poprzedniego :D
A to dopiero początek :D Jeszcze nie raz Ci się zmienią te twoje ulubione odcinki :D:D:D
co do followersów to zaczął mnie śledzić blog stelena-forever-love i myślałam, że może przypadkiem za pomocą skrótu zreblogowałam tamtego posta stelenowego, heh :)
No na serio ;] https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/32621_635516043130492_153 1052818_n.jpg
Wymyśli taką głupotę. Ta Elena bez uczuć zaczyna być coraz bardziej żałosna. Niby taka cwaniara a głupia jak but.
Byłam dziś w końcu na ''The Host'' - nie zawiodłam się, świetny film <333 Szkoda, że tak krótko trwał i wiele wątków było pominiętych, ale inaczej film musiałby trwać z 6 godzin :D Ścieżka dźwiękowa <3
Jak zabierali Chucka? :D Oluś to było do przewidzenie, że go nie zabiorą bo by się serial skończył :P