PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122312
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
użytkownik usunięty
Kate123

Myślę, że tym razem Dries trochę bardziej zaszaleje i usłyszymy "I don't love you", yeeee.

Też mi się wydaje, że tym razem będzie gorzej. No ale przecież nie takie rzeczy przetrwałyśmy, so z tym też sobie poradzimy :)
Oglądam już 5x07 Lost :D

użytkownik usunięty
Kate123

Wow, szybko ci idzie:)

Miałam trochę wolnego :) Poza tym to są odcinki, których wcześniej nie widziałam, więc chcę jak najszybciej wiedzieć, co będzie dalej :)

ocenił(a) serial na 6

Albo zostaw mnie w spokoju.....

użytkownik usunięty
byledopiatku

To aż tak bolesne nie jest:P

ocenił(a) serial na 8

W zwiastunie przecież mamy co ona mu powie :/ "I'm feel nothing to you Damon"

anik756

Dlatego, skoro już to powiedziała w zwiastunie to ja obawiam się, że w odcinku będzie to coś gorszego od "nic nie czuje do ciebie" "nie kocham cie" "daj mi spokój"...boję się, że powie coś takiego, że Damon jeszcze bardziej zwątpi w jej uczucia do niego, trafi w jakiś czuły punkt, będzie bardziej bolało. :(

anik756

"Wait, so the plan is just to make Elena flip the switch but Damon is the one who needs to stay and deal with the consequences, be with her and help her through the wreck of emotions, guilt and grief, because Stefan doesn’t want ‘history repeating’? Are you incapable of being Elena’s friend and help her like a friend, you dumb asshole? Stefan and Elena are the better pairing? This webclip is the prove they aren’t. Zero understanding, zero friendship, no genuine basis at all. This is why Damon will always be better for Elena than Stefan, and better than his brother in any aspect!" - zgadzam się w 100%

ocenił(a) serial na 8
annab93

http://media.tumblr.com/tumblr_m04vkbX5pa1qcjrs4.gif

anik756

Wiesz co? Teraz już sama nie wiem.. ludzie piszą, tak jakby Rick, Jer i inni mieli wrócić na stałe.. ja myślałam, że oni pojawią się tylko na chwilę..

ocenił(a) serial na 8
annab93

No to ja jestem ciekawa jak oni chcą tego dokonać? Pewnie Silas ich wskrzesi :PPP Ja już nie mogę z tym serialem :/

anik756

Myślałam, że Silas wskrzesi ich...eee.. do połowy, ale ostatecznie coś mu nie wyjdzie, ktoś mu przeszkodzi..

ocenił(a) serial na 8
annab93

Może i mu przeszkodzi dlatego nie wskrzesi wszystkich tylko kilku :PPP

anik756

Może i tak.. ehhh Julie sobie zabija postacie, później wskrzesza na prośby fanów.. Chciałabym żeby Jer i Rick żyli.. ale bez przesady..

ocenił(a) serial na 8
annab93

Fanserwis to się nazywa :D

użytkownik usunięty
anik756

To jest tylko przedsmak tego co mu powie:)

Ja nie wiem, czy ciężko napisać dla Eleny coś takiego: "Dlaczego wszyscy uparcie dążycie do tego, żebym włączyła uczucia? Kiedy je miałam, wmawialiście mi, że nie są prawdziwe. Czego ode mnie chcecie?"

Natomiast jeśli Damon ma przypomnieć jej wyznanie z 4x10, a ona ma mu powiedzieć coś ostrego..np. "I don't love you" i "I feel nothing for you" to chciałabym żeby to wyglądało tak: "Tak, powiedziałam ci że Cię kocham. Wreszcie odważyłam się, przed sobą i Tobą, żeby wyznać ci co naprawdę czuję. A Ty mi nie uwierzyłeś. Odpychałeś mnie od siebie, uważałeś, że moja miłość do Ciebie nie jest prawdziwa. Spójrz.. teraz rzeczywiście cię nie kocham. Nic do ciebie nie czuję, Damon."

Przynajmniej coś to wniesie do serialu..

ocenił(a) serial na 6

No dobra, musze wymyslic cos bolesniejszego. 'Nie nienawidze Cie Damon, nie lubie Cie i NIE kocham Cie, NIGDY do Ciebie nic nie czulam, bylo milo, ale sie skonczylo, a teraz daj mi zatanczyc z kims do kogos, kiedys cos czulam' Ta daaaam..... Moze byc? :D

ocenił(a) serial na 8
byledopiatku

http://media.tumblr.com/tumblr_m92t7cjCoR1qmyt94.gif

ocenił(a) serial na 6
anik756

Zaiste...... Swietny odcinek sie szykuje... Po prostu boski.

ocenił(a) serial na 8
byledopiatku

Ja nie wiem czy mam w ogóle ochotę go oglądać może zrobię sobie dłuższą przerwę i zacznę od 4x20 tam przynajmniej nie będą mogli się pastwić nad Damonem bo go prawie nie będzie :)

użytkownik usunięty
anik756

w Stefanowym wątku mówią, że będzie Stay w odcinku! <3

ocenił(a) serial na 8

Ta tylko, że jak dla nich to oczywiście przy scenie Steleny :D

użytkownik usunięty
anik756

za ładne na Stelenę xD I nie pasuje do Eleny z wyłączonymi uczuciami. Delena odpada.
Forwood? umarłabym normalnie. Ale tekst pasuje bardziej do Klaroline..

ocenił(a) serial na 8

Jak dla mnie to tez nie pasuje ta piosenka do Eleny w obecnym stanie ducha :D No, ale pożyjemy zobaczymy :D

użytkownik usunięty

Mam złe przeczucia. Podkreślają ciągle, że Stefan chce wyjechać.. a teraz "I want you to stay".. Cóż, jak mówiłam. Obojętne mi czy uczucia wrócą dzięki Damonowi, Stefanie czy Silasie. Chcę po prostu żeby Elena je odzyskała:/

użytkownik usunięty

* Stefanowi

użytkownik usunięty

w sumie to Stefan chce wyjechać ---> Elenę coś rusza ---> w 4x20 drążą temat wyjazdu Stefana ---> 4x21 włącza uczucia ;]

to nawet potwierdzone info, carina o tym pisała :)

użytkownik usunięty
anik756

do czego to doszło, żebym pomijała Delenowe spoilery i szukała jakichś wzmianek o Bonnie i Mattcie. Bonnie ma mieć jakieś świetne sceny w tym odcinku, więc dla niej obejrzę bez marudzenia:D
A to, że Elena zrani Damona wiemy od 3 tygodni, pokazali nam to nawet w zwiastunie:P

Bonnie jest w tym sezonie świetna :) Matt zresztą też i mam nadzieję, że też dostanie fajne sceny :)
Nawet jeszcze wcześniej, jak tylko się okazało, że to Dries pisała scenariusz :D

ocenił(a) serial na 8

Ciekawa jestem jakie to będą piękne sceny i z kim :D

anik756

http://www.youtube.com/watch?v=D40YHBukUDA Stefan and Damon △ You Are [not] Alone (anti Stefan)

użytkownik usunięty
Rainn

omg, jeden filmik i moja nienawiść do Stefana wróciła.
piękny.

Rainn

świetny:)

anik756

http://www.youtube.com/watch?v=phGyJyp3MBg&feature=player_embedded
Widziałyście to? Coś pięknego! Tancerze z brytyjskiego mam talent, niesamowite po prostu. Już nawet nie mówię, że 3/4 publiczności ryczało:)

alien_2

Omg, piękne! Sama się poryczałam.
Pamiętam jeszcze dziewczynę, która podobną historię przedstawiała rysując w piasku, też w Got talent ukraińskim.

ocenił(a) serial na 7
Exis_26

oo tak, też ją pamiętam, piękne to było.
A teatr cieni naprawdę wzruszający :)

alien_2

Wow. Niesamowite!

ocenił(a) serial na 8
alien_2

OMG, ale to piękne i wzruszające, ja się nie dziwię publiczności bo ja tez się popłakałam :(

ocenił(a) serial na 7
alien_2

O mój boże... I się poryczałam... dzięki :/ ;) cudowne...

ocenił(a) serial na 8
anik756

Hej :D Jest tu ktoś?

anik756

Rainek, oglądałaś już SN 8x19?

Kate123

TAK I UMARŁAM

Rainn

JA TEŻ

Kate123

Ostatnie odcinki są genialneeee!

Rainn

IKR? :D W końcu powrócił klimat SN, który kiedyś tak bardzo kochałam.

anik756

Hej, jest ktoś?

ocenił(a) serial na 8
anik756

A Ty co? Dlaczego mi nie odpisujesz? :P Na dupę chcesz? :P