PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121977
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

zdecydowanie zostanę przy tych bardziej pozytywnych wersjach:DDD

NekoNinjia85

pogłaszcz go ode mnie po głowie:*
dzięki za Damonowe fotki na dobranoc:DDD

ocenił(a) serial na 6
NekoNinjia85

Fajne;))

IKnowWhatYouAre

a to dopiero początek;P
na koniec rzucają MF i jadą razem zwiedzać świat:DD
ale w miedzyczasie jeszcze pewnie sporo się dzieje;DDD

ocenił(a) serial na 6
NekoNinjia85

Pisz, pisz. Ciekawie się to czyta. Końcówka urocza. Od dawna zajmujesz się pisaniem? Gdzie piszesz te opowiadania?

IKnowWhatYouAre

Na co dzień piszę zupełnie inne teksty;P Delenowe opowiadanka to jeden ze sposobów na relax;DDD

ocenił(a) serial na 8
NekoNinjia85

Świetne :DDD Jak tylko coś będziesz miała to wrzucaj :DDD

użytkownik usunięty
anik756

Dobra, Nick i Jess są oficjalnie moim shipem <3
Skończyłam sezon 1:D

Powtórzę jeszcze raz swoją wiadomość, tamta jest parę stron wcześniej,.. co do tego, że Julie zmieniła zdanie w połowie sezonu kto weźmie cure to zreblogowałam takiego tweeta http://damonisherhome.tumblr.com/tagged/julie_plec chyba jest prawdziwy, nie wiem.

annab93

To może nie Damon?:D

alien_2

Tak jak Blush pisała wcześniej.. może Julie stwierdziła, że to będzie zbyt oczywiste jeśli Damon stanie się człowiekiem.. ale możliwe też, że specjalnie zaczeła mu dawać takie teskty o tym jak beznadziejny jest żywot człowieka, bo to właśnie jego zdecydowała się przemienić. Nie wiem już co mam o tym myśleć... ale zmieniać w połowie sezonu zdanie odnośnie tego kto zostanie człowiekiem? To wpływa na cały kolejny sezon..

annab93

Okaże się, że na końcu i tak będzie Damon, bo nie planowała tego na początku ale poczytała oburzone komentarze nt Damona i postanowiła, że skoro was to wkurzy to on człowiekiem będzie:D

alien_2

heheh, no tak.. ale na tumblrze często widzę, że ludzie chcą żeby Damon został człowiekiem.. nawet podobałoby im się gdyby przy tym stracił pamięć.. nie ogarniam ich. Raz Julie skomentowała, że to ciekawe spostrzeżenie (utrata pamięci przy przemianie).. możliwe, że nawet o tym nie myślała wcześniej.. ale naczytała się tych głupot nie wiadomo co jej teraz strzeli do głowy..

użytkownik usunięty

no i pięknie:D
"I'm gonna be fine, I am. You know why? Cause I met you, that's why I'm okay" kocham tę scenę i cały odcinek<3
http://www.youtube.com/watch?v=5x03rRLn-pc pacz<3

użytkownik usunięty

Ja też:D To jest odcinek w którym zaczęłam im shippować:D A Twój?:P
Czas zabrać się za 2 sezon;P

użytkownik usunięty

Też :D Wtedy właśnie się tak całkowicie przekonałam :D Ale świetne mają sceny w tym odcinku na plaży i w 1x23, wtedy już zaczynało mnie brać:P

anik756

Wiecie, że w czwartek można spokojnie oglądac odcinek, bo w piątek wszyscy mamy wolne?:D Odkrycie roku:D

ocenił(a) serial na 6
alien_2

Nie wszyscy.... O.o

byledopiatku

3 maja pracujesz??

ocenił(a) serial na 6
alien_2

Pierwszego tez! Hip, hip HURRA!

byledopiatku

Gdzie ty pracujesz, na pogotowiu? To niedobrze, że pracujesz.

ocenił(a) serial na 6
alien_2

Gorzej... W księgowości.... :D

byledopiatku

Księgowośc nie ma dni ustawowo wolnych od pracy? Dobrze, że i tak nie chcę tam pracowac:D

ocenił(a) serial na 6
alien_2

W korporacjach nie bardzo, bo robi sie dla zagranicznych klientów, którzy nie mają święta 1-3 maja :/

byledopiatku

To grzmoty bezbożne:P U nas interesy robią to powinni się dostosowac, ludzie też sobie chca odpocząc:/

ocenił(a) serial na 6
alien_2

Heh :D Raczej jakieś 70 krajów nie będzie się dostosowywało do naszej Polski, niestety uroki korporacji....

anik756

szybkie pytanie:D co lepsze: HIMYM czy the big bang theory?

ocenił(a) serial na 8
Brooklynne_Accola

The Big Bang Theory zdecydowanie jeśli chodzi o mnie to HIMYM wytrwałam tylko do końca 1 sezonu, a w Teorii jestem na bieżąco :DDDDD

ocenił(a) serial na 7
Brooklynne_Accola

TBBT najlepsze ;) a tak szczerze to HIMYM widziałam tylko kilka odcinków i jakoś nie ciągnie mnie żeby obejrzeć całość.

ocenił(a) serial na 6
anik756

Marzy mi się taka scenka między Deleną kiedy Elka się wreszcie ogarnie http://www.youtube.com/watch?v=1mR1HGms1XU

ocenił(a) serial na 8
IKnowWhatYouAre

fajna, a nawet bardzo fajna :D Kurdę jak ja już chcę ten finał i to żeby Elka w końcu powiedziała, że kocha Demona bez żadnego sire shmire :D

ocenił(a) serial na 6
anik756

Wszyscy Delenowcy na to czekają. To będzie irytujące jak nagle po włączeniu uczuć powie mu, że właściwie to nie jest już niczego pewna ale liczę na to, że Julie nie zrobi takiej głupoty. Obstawiam, że w tym sezonie na razie nie wybierze żadnego z braci. Cały czas nie może mi wypaść z głowy ta teoria, że Damon wypije cure i zostanie człowiekiem.

ocenił(a) serial na 8
IKnowWhatYouAre

No, ale na koniec tego sezonu jedna z par ma wyjść na prowadzenie :D Więc ja jestem dobrej myśli, że Elka się w końcu ogarnie i przyzna, że kocha Damona :D

anik756

Hej Anik, co tam? Laptop jeszcze nie wrócił nie mam żadnych nowych informacji.. ale zobacz co na tumblrze znalazłam.. scena z 3x19 z bardziej ściszoną muzyką w tle, słychać bardziej aktorów :D https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BeZalE59tKk

ocenił(a) serial na 8
annab93

Hej :D To pewnie będzie tak jak Ci pisałam wcześniej, że dopiero po weekendzie majowym Ci odeślą lapka. U mnie spokojnie, ale strasznie nudno. Ciągnie mi się dzisiaj ten dzień jak cholera :D Nie mogę odtworzyć tego filmiku :(

anik756

może teraz http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&amp;v=BeZalE59tKk

ocenił(a) serial na 8
annab93

też nic z tego :(

anik756

edytowałam post i teraz widzę link.. kurczę nie wiem co jest zgrane, zawsze wrzucałam linki bez problemu, odśwież stronę :)

ocenił(a) serial na 8
annab93

teraz poszło :DDDD

ocenił(a) serial na 8
annab93

Mogę w kółko oglądać tą scenę :DDD Zresztą jak wszystkie Delenowe :D

anik756

zauważyłaś różnicę? niewielka, ale jest :D

ocenił(a) serial na 8
annab93

W którym momencie? Bo ja nic nie wychwyciłam?

anik756

tzn, czy usłyszałaś, muzyka jest bardziej wyciszona i bardziej słychać odgłosy jakie wydają z siebie aktorzy, lol

ocenił(a) serial na 8
annab93

Nie bardzo wiem, o który moment Ci chodzi? Czy o to jak Elka mówi do Damona, "żeby nie próbował", a on jej na to "Czemu nie?", a później Damon mówi "Elena", czy chodzi Ci jeszcze o coś innego?

anik756

nieee, później jak się całują, dobra, nieważne..

ocenił(a) serial na 8
annab93

Cholera ja tam nie słyszę nic poza mlaskaniem :DDDDDDDDD

anik756

no właśnie o to chodzi :DDDDDDDDDDDDDDD dobra ja chyba się zdrzemnę, słabo spałam. xd

anik756

eh nowej scenki chyba się nie doczekam :/

ocenił(a) serial na 8
annab93

No na razie nic nam nie dają :D Może ten odcinek jest tak ważny i ciekawy, że nie wiedzą co mogą nam zdradzić w scenkach :D

anik756

chcę nowych spoilerów.. bo siedzę na tumblrze i wyszukuję jakieś bzdury :D