a to dopiero początek;P
na koniec rzucają MF i jadą razem zwiedzać świat:DD
ale w miedzyczasie jeszcze pewnie sporo się dzieje;DDD
Pisz, pisz. Ciekawie się to czyta. Końcówka urocza. Od dawna zajmujesz się pisaniem? Gdzie piszesz te opowiadania?
Powtórzę jeszcze raz swoją wiadomość, tamta jest parę stron wcześniej,.. co do tego, że Julie zmieniła zdanie w połowie sezonu kto weźmie cure to zreblogowałam takiego tweeta http://damonisherhome.tumblr.com/tagged/julie_plec chyba jest prawdziwy, nie wiem.
Tak jak Blush pisała wcześniej.. może Julie stwierdziła, że to będzie zbyt oczywiste jeśli Damon stanie się człowiekiem.. ale możliwe też, że specjalnie zaczeła mu dawać takie teskty o tym jak beznadziejny jest żywot człowieka, bo to właśnie jego zdecydowała się przemienić. Nie wiem już co mam o tym myśleć... ale zmieniać w połowie sezonu zdanie odnośnie tego kto zostanie człowiekiem? To wpływa na cały kolejny sezon..
Okaże się, że na końcu i tak będzie Damon, bo nie planowała tego na początku ale poczytała oburzone komentarze nt Damona i postanowiła, że skoro was to wkurzy to on człowiekiem będzie:D
heheh, no tak.. ale na tumblrze często widzę, że ludzie chcą żeby Damon został człowiekiem.. nawet podobałoby im się gdyby przy tym stracił pamięć.. nie ogarniam ich. Raz Julie skomentowała, że to ciekawe spostrzeżenie (utrata pamięci przy przemianie).. możliwe, że nawet o tym nie myślała wcześniej.. ale naczytała się tych głupot nie wiadomo co jej teraz strzeli do głowy..
no i pięknie:D
"I'm gonna be fine, I am. You know why? Cause I met you, that's why I'm okay" kocham tę scenę i cały odcinek<3
http://www.youtube.com/watch?v=5x03rRLn-pc pacz<3
Ja też:D To jest odcinek w którym zaczęłam im shippować:D A Twój?:P
Czas zabrać się za 2 sezon;P
Też :D Wtedy właśnie się tak całkowicie przekonałam :D Ale świetne mają sceny w tym odcinku na plaży i w 1x23, wtedy już zaczynało mnie brać:P
Wiecie, że w czwartek można spokojnie oglądac odcinek, bo w piątek wszyscy mamy wolne?:D Odkrycie roku:D
W korporacjach nie bardzo, bo robi sie dla zagranicznych klientów, którzy nie mają święta 1-3 maja :/
To grzmoty bezbożne:P U nas interesy robią to powinni się dostosowac, ludzie też sobie chca odpocząc:/
Heh :D Raczej jakieś 70 krajów nie będzie się dostosowywało do naszej Polski, niestety uroki korporacji....
The Big Bang Theory zdecydowanie jeśli chodzi o mnie to HIMYM wytrwałam tylko do końca 1 sezonu, a w Teorii jestem na bieżąco :DDDDD
TBBT najlepsze ;) a tak szczerze to HIMYM widziałam tylko kilka odcinków i jakoś nie ciągnie mnie żeby obejrzeć całość.
Marzy mi się taka scenka między Deleną kiedy Elka się wreszcie ogarnie http://www.youtube.com/watch?v=1mR1HGms1XU
fajna, a nawet bardzo fajna :D Kurdę jak ja już chcę ten finał i to żeby Elka w końcu powiedziała, że kocha Demona bez żadnego sire shmire :D
Wszyscy Delenowcy na to czekają. To będzie irytujące jak nagle po włączeniu uczuć powie mu, że właściwie to nie jest już niczego pewna ale liczę na to, że Julie nie zrobi takiej głupoty. Obstawiam, że w tym sezonie na razie nie wybierze żadnego z braci. Cały czas nie może mi wypaść z głowy ta teoria, że Damon wypije cure i zostanie człowiekiem.
No, ale na koniec tego sezonu jedna z par ma wyjść na prowadzenie :D Więc ja jestem dobrej myśli, że Elka się w końcu ogarnie i przyzna, że kocha Damona :D
Hej Anik, co tam? Laptop jeszcze nie wrócił nie mam żadnych nowych informacji.. ale zobacz co na tumblrze znalazłam.. scena z 3x19 z bardziej ściszoną muzyką w tle, słychać bardziej aktorów :D https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BeZalE59tKk
Hej :D To pewnie będzie tak jak Ci pisałam wcześniej, że dopiero po weekendzie majowym Ci odeślą lapka. U mnie spokojnie, ale strasznie nudno. Ciągnie mi się dzisiaj ten dzień jak cholera :D Nie mogę odtworzyć tego filmiku :(
edytowałam post i teraz widzę link.. kurczę nie wiem co jest zgrane, zawsze wrzucałam linki bez problemu, odśwież stronę :)
tzn, czy usłyszałaś, muzyka jest bardziej wyciszona i bardziej słychać odgłosy jakie wydają z siebie aktorzy, lol
Nie bardzo wiem, o który moment Ci chodzi? Czy o to jak Elka mówi do Damona, "żeby nie próbował", a on jej na to "Czemu nie?", a później Damon mówi "Elena", czy chodzi Ci jeszcze o coś innego?
No na razie nic nam nie dają :D Może ten odcinek jest tak ważny i ciekawy, że nie wiedzą co mogą nam zdradzić w scenkach :D