PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122066
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Czy ja muszę sobie sama temat zakładac?:P

alien_2

Hej :)
Blush, szczerze nie chce mi się narazie robić tego gifsetu Dalarickowo-Jerlenowego, zrobiłabym coś Delenowego,
nie wiem.. teraz jak już wychodzą mi bardziej skomplikowane gify nie mam żadnych pomysłów :/

alien_2

zauważyłyście to wcześniej? :) ja nie
http://itwasalwaysdamon.tumblr.com/post/51691154964/i-love-the-way-tvd-drops-in- these-subtle-little

annab93

zwróciłam uwagę na ten naszyjnik, ale nie skojarzyłam go z tym konkretnym kontekstem:D
interesujące spekulacje;DDD

alien_2

OMG co oni mi zrobili z tumblrem :///

anik756

właśnie widzę jakieś zmiany :/

annab93

Wszędzie muszą wprowadzać zmiany co z nimi? :)

anik756

Masakra jakaś :/

Kate123

Pogubić się można :( Cały czas szukam gdzie jest znaczek do reblogowania :///

anik756

Ja mam tak samo :(

Kate123

Może to zmiany wprowadzone przez nowego wspólnika czyli Yahoo :/

anik756

hej:)) jakoś tak go "wyrównali" pod linijkę;)) - trochę jakby walec po nim przejechał:PP
nie za bardzo to mi się podoba...

alien_2

http://damonisherhome.tumblr.com/post/51727189261 nie miałam za bardzo pomysłu :)

annab93

super :DDD

anik756

cieszę się jeśli się Tobie podoba :)

annab93

Mi podobają się wszystkie Twoje gifki :DDD

annab93

100 Shades of Elena Gilbert;P
Fajny pomysł:DD

alien_2

Wam też nie działa tumblr savior? mam na dashu rzeczy, które powinny być schowane :/

annab93

Też mi nie działa:/ Ale za to naprawili reblogowanie "zalajkowanych" postów, tak że post nie wjeżdża mi na główny dash po kliknięciu na "reblog". Denerwowało mnie to strasznie:/

alien_2

OMG co się znowu stało z tumblrem:/

alien_2

w ogole nie pasuja do siebie http://blog.zap2it.com/pop2it/joseph-morgan-persia-white.jpg

IKnowWhatYouAre

Chyba za bardzo wczuła się w rolę wiedźmy i narobiła sobie kretyńskich tatuaży. Ile ona ma lat i ile jest starsza od niego?

alien_2

Nie wiem ale jej egoztyczna uroda i tatuaże koajrzą mi się z awatarem i w ogóle wizualnie nie pasuje do Josepha o typowo angielskiej urodzie i eleganckim stylu.

IKnowWhatYouAre

Oni są razem czy coś? o.O

Psia_Jucha

Ponoć tak bo wszędzie razem łażą na gale i różne eventy. W sumie Emily też do niego nie pasowała.

IKnowWhatYouAre

Złamałaś mi serce właśnie ;D W ogóle do siebie nie pasują moim zdaniem.

Psia_Jucha

No jakoś Józek sobie dobiera tak wybranki serca.

IKnowWhatYouAre

Może ma bogate wnętrze/ dobrze bzyka/ jest kasiasta :D nigdy nie wiadomo.
I w ogóle jakoś tak młodo tu wygląda :) W ogóle ci charakteryzatorzy z tvd są świetni, ta w serialu wygląda na 20 lat starszą a aktorka grająca Annę zupełnie inaczej wygląda w tych wszystkich rehashach, jakoś tak mniej azjatycko :P

Psia_Jucha

Ale Paul i Ian to nie wyglądają już na ten wiek w jakim są ich postacie.

IKnowWhatYouAre

Elka też nie, no niestety czas robi swoje :D

Psia_Jucha

Nina kiedyś wyglądała młodziej ale i tak wygląda poważnie jak na swój wiek. Paul na ostatnim panelu mówił, że czuł się jak idiota po przebraniu się w tą togę bo ma już 30 lat.

IKnowWhatYouAre

Ogólnie po przebraniu się w togi wygląda się jak idiota, więc niech się nie przejmuje
:P

Psia_Jucha

I te birety obciachowe. Ale mają w tych Stanach zwyczaje...

alien_2

Hej :) Jest ktoś?:D

_Sloneczko_2034

Hej Słońce jesteś jeszcze? :DDD

anik756

Jestem :)

_Sloneczko_2034

Co tam u Ciebie? Jak Ci minął dzień? :DDD

anik756

Całe popołudnie latałam za moim maluszkiem i mnie cholernie wymęczył :D Boże ile to dziecko ma energii :DDDD A co u Ciebie? :)

_Sloneczko_2034

U mnie nic ciekawego się nie dzieje :) Siedzę i oglądam HoD :DDD

anik756

Teraz wolne to masz czas nadrabiać :)))) A u mnie jest taka fatalna pogoda, prawie cały dzień leje i jest burza;////

_Sloneczko_2034

U mnie też jest burz i co chwile mi net pada :/

anik756

U mnie z netem na szczęście ok. Ale pada strasznie mocno i pewnie już gdzieś pozalewane jest ;////

_Sloneczko_2034

U mnie już przestało padać na szczęście :D

anik756

U mnie pada praktycznie od kilku godzin non stop ;/// A kilka razy to była ulewa, takie oberwanie chmury.
dobrze,że mieszkam w bloku, zalanie mi nie grozi :)

_Sloneczko_2034

Ja mieszkam w domku jednorodzinnym, ale na szczęście jeszcze nigdy nas nie zalało :D

_Sloneczko_2034

Poznań w ogóle omijały takie rzeczy.:) Ja tylko raz pamiętam,że nas troszkę zalało, jakieś 3 lata temu. Ale jak teraz dalej będzie tak mocno lało, to może się to powtórzyć;///

alien_2

czytałam, że ten tumblr savior ma być aktualizowany na chrome.. będzie można pobrać nowszą wersję, czy jak?
mam nadzieję, że tak będzie bo to jakaś masakra..

alien_2

Aaaaa nie miałam internetu cały dzień :( to było straszne :P

Rainn

hej :) zrobiłaś gifki?

Rainn

ja zrobiłam taki gifsecik z nudów bo nie miałam pomyślu (wkleiłam wyżej)
ogólnie to nie mam ochoty przeglądać dashu przez te wszystkie zmiany, najbardziej denerwje mnie to, że tumblr savior nie działa :/