Jasne kochana, dawaj :DDD
A i ogólnie będę potrzebowała nowego serialu niebawem :PP Zostałaś moją oficjalną doradczynią serialową, więc zgłaszam się do Ciebie o pomoc :DDD
Ok :))
Zanim założyłam tutaj konto, to nie wiele oglądałam :DD Pamiętam tylko Lost, Smallville i Merlina, a i Prison Break jeszcze, a reszta to te które mi poleciłaś :DDD
Nie, nie, nie :DDD Wypisałam Ani te które oglądałam:))) A Lost jest ostatnim serialem na mojej liście do dokończenia :DDD
No bo właśnie kiedyś mi pisałaś, że gdzieś tam się zatrzymałaś. Już myślałam, że ruszyłaś dalej beze mnie :) ja bym chciała do niego wreszcie wrócić ;)
No co Ty jak bym mogła zacząć bez Ciebie :DDD Ja też bym chciała w końcu skończyć ten serial:))) Ale coś się nie mogę zabrać za to :P
Teraz się nie zabieraj :P jak wrócę ;P a przypomnij mi na którym odcinku jesteś?
łooo to nawet ja jestem cały sezon dalej :D czemu w ogóle przerwałaś? nie przypadł Ci do gustu ten serial czy co?
Ja już kiedyś oglądałam Lost:))) I to było parę lat temu. I wtedy obejrzała tak mniej więcej do końca 4 sezonu :))) I potem chciałam do tego serialu wrócić, ale chciałam sobie przypomnieć pierwsze sezony :DD I moje drugie podejście okazało się gorsze niż pierwsze :DDD
aa ok:D rozumiem :D ja w ogóle nie lubię oglądać dwa razy tego samego, więc się nie dziwię :D za drugim razem to już nie jest to samo;) ale i tak będę Cię męczyć jak wrócę, żebyś oglądała ze mną :D
Męcz mnie, męcz :))) bo muszę skończyć ten serial, żeby zamknąć moją listę :DDD A razem się zawsze fajniej ogląda, więc może uda nam się obejrzeć całość :DDD
No właśnie, a tutaj tym bardziej jest co omawiać. Jak oglądałam to mi cały czas brakowało kogoś z kim można by się podzielić wrażeniami i spróbować coś z tego zrozumieć :D i tak zaczęłam przeglądać różne wątki i trafiłam na pewien spoiler przez przypadek i się zraziłam i przestałam oglądać :D
Dokładnie :))) Ja nie lubię tak oglądać jak nie mam z kim potem porozmawiać i po przeżywać:)) A jaki to spoiler? :)))
No to co prawda nie jest jakaś najistotniejsza kwestia, ale i tak nie trzeba tego wiedzieć ;)
mnie się najbardziej podobała tajemniczość tej wyspy, to odkrywanie poklei wszystkich jej zakątków. Nie raz miałam ciarki :) Później zaczęło mi trochę przeszkadzać, że tyle ludzi jest na tej wyspie. Sezonów chyba trochę za dużo jak na taką historię. Ale zakończenie mnie bardzo ciekawi :)
aha :) Ogólnie ja po pierwszych 2 sezonach byłam zafascynowana tym serialem :))) W 3 sezonie wydarzyło się coś, co mnie troszkę zniechęciło do tego serialu:((( 4 już tak oglądałam, bo oglądałam. I nawet chyba nie widziałam wszystkich odcinków, bo zaczęłam się już później gubić w tych poszczególnych wątkach :P
Nie mogę Ci napisać :P Bo nie jestem na 100% pewna, którym momencie to było, a nie chce Ci spolerować:)
Wydaje mi się, że to było jakoś przy końcu ale ręki sobie nie dam uciąć :PP Ale jak chcesz to mogę Ci napisać :))
ojej serio?:( chyba faktycznie tego nie widziałam :D:D lubiłam go. Ja już wylałam morze łez jak Bonne umierał i później jego siostra, ale to ze względu na Sayida, bo za nią akurat nie przepadałam jakoś specjalnie ;)
Serio, serio :((( Ja go uwielbiałam. Byłam strasznie zła, że go uśmiercili. Wyłam jak głupia wtedy:((( Jeju jak Bonne umierał to, też ryczałam:((( Bardzo mi go żal było, bo strasznie cierpiał :((Shannon nie znosiłam, do momentu jak Boone żył, bo po jego śmieci ona się dość mocno zmieniła. Jak umarła to nawet było mi jej troszkę szkoda :)))
wejdę w zdanie a propos Suits ;) oglądasz na bieżąco? SPOILER dzieję się coś więcej między darveyem w tym sezonie??:D
Jak na razie nic się nie dzieje, ale odcinki są świetne, a Harveya kocham coraz bardziej :D Tylko cholernie szkoda mi Luisa :(
Szkoda:( miałam nadzieję, że w tym sezonie wreszcie coś ruszy. SPOILER coś czytałam, że pojawił się jakiś anglik, który podrywał Donnę czy coś. SPOILER a co z Louisem?
A to u nich normalne, zawsze mnie to najbardziej wkurzało. Bo Louis byłby o niego lepszy dla nich, gdyby oni się tak nie zachowywali. Właściwie to on robi na złość zawsze w rewanżu, to oni zaczynają.
Jak możesz to napisz mi kilka, będę miała wybór :DDD Wiem że Ci truję ale zawsze to co mi doradzałaś, bardzo mi się podobało :))
Suits, White Collar, Covert Affairs, Fringe, OTH jak sobie jeszcze coś przypomnę to Ci napiszę :*
no właśnie dlatego wspomniałam, bo widzę, że macie podobny gust, a z tego co wiem to Tobie przypasował ten serial:) Zresztą jak można nie pokochać Castla ;)
dokładnie :) ja już się nie mogę doczekać kolejnego sezonu ;) walnęli nam takim cliffhangerem, że nie wiadomo czego się spodziewać ;P
Ola oglądaj, dużo humoru jest w tym serialu :) genialny Caskettowy duet ;)
mam taką nadzieję ;) generalnie pomysł jej wyjazdu od razu mi się nie spodobał. Kręciliby w dwóch różnych miejscach, z kim współpracowałby Richard. Ich losy zupełnie by się nie przeplatały. Nie widzę tego. Musi zostać ;)