Do Ani:
Ja 3 pierwsze sezony obejrzałam raz X czasu temu i to mi wystarczy :)) Resztę sezonów mogę oglądać po raz kolejny:)))
Ok:))) Ciekawa jestem jak Ci się uda przetrać te 3 sezony :PP Ja bym nie dała rady:DDD Za dużo tam Lany:PP
Fakt mnóstwo Lany zero Lois :/// No, ale jest Chloe, którą uwielbiam w tych pierwszych sezonach :D
Wiem, że Chloe jest świetna, ale dla mnie to jednak za mało :DDD Moja niechęć do Lany jest zbyt duża :DDD
Ja też jej nie cierpię :/// No, ale co poradzić nie zmienimy tego, a niektóre odcinki z tych pierwszych sezonów są bardzo fajne :D No i lubiłam Peta i Whitney'a i dla nich spróbuję obejrzeć te pierwsze sezony. No i Lex w tych pierwszych sezonach należał do moich ulubieńców :DDD
Wiem o tym, że niektóre odcinki było świetne :DDD Kusisz mnie nie dobra kobieto :PPP Pete był super, a tego Whitney'a nie pamiętam za bardzo:PP Lex w tych pierwszych sezonach był też jedną z moich ulubionych postaci :DDD
Ja też :DDD A wiesz, że dzięki Tobie wróciłam do tego serialu :))) Gdyby nie Ty to pewnie dalej by to odkładała :))) Jak już zaczęłam oglądać to zakochałam się w nim ponownie :DDD Nawet bardziej niż za 1 razem :DDD
Wiem :DDD Wkręciłam się na maxa :DDD Potrafiłam nawet po 5 odcinków dziennie oglądać, jak miałam czas :)))
To jest największą zaletą tego serialu, że jak się wciągniesz to nie możesz przestać :D
Nie wiem czy tak do końca jest to zaleta :DDD Bo ja tak szybko to obejrzałam, że aż sama siebie zdziwiłam :DDD
Dobra, dobra niech Ci będzie :))) Ciekawe czy ja dziś swój pierwszy limit przekroczę na tumblru :DDD
Jestem dopiero na 8 stronie :DDD Ale już kiedyś reblokowałam od Ciebie Smallville, więc te późniejsze strony mam w miarę ogarnięte :)))
No jak ? Jak by ich u Ciebie nie było, to bym ich nie widziałam i bym przez to nie reblokowała :)) Czyli wnika z tego, że to jednak Twoja wina :PPP
Hej :)
nowy Delenowy gifset http://damonisherhome.tumblr.com/post/60281693593/30-day-s5-countdown-challenge- day-2-favourite :)
dziękuję :))) ale ludzie coś nie bardzo reblogują, więc nie wiem co o tym myśleć :/ Chciałam spróbować czegoś nowego, nie jestem tego pewna..
Świetny :D Tylko na razie nie mogę go zreblogować bo mi się limit skończył :DDD
Mi to się już 3 albo 4 raz zdarzyło :DDD
Bo ja jak się dorwę to jak głupi do sera :DDD
masz dużo więcej seriali do oglądania.. a ostatnio mało nowych Delenowych gifsetów, więc za bardzo nie mam co reblogować..
Mi się bardzo podoba :D Tylko, że to jest serial o policjantach i nie mam pojęcia czy gustujesz w takich :D
No jasne, że są w avku mam moje OTP z tego serialu :D Zacznij oglądać bo nie mam z kim przeżywać :D