PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121958
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

hej :) muszę Ci się pochwalić, że skończyłam uzupełniać listę tagów (no powiedzmy:P). Zupełnie mnie to wykończyło :D:D

lola881

Hej :))) To super :DDD idę zobaczyć efekty Twojej pracy :DDD A ja swojej nadal nie skończyłam :PP

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

No właśnie zauważyłam, że nie skończyłaś :) efekt jest taki, że spędziłam pół dnia na tumblrze :D

lola881

Wow, ale świetna :D Zrób mi też taką stronę z tagami :DDD

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Dziękuję :) starałam się :D ale co chwile coś mi się przypomina, żeby dopisać. Niekończąca się historia;) już drugiej chyba nie dałabym rady :D

lola881

No jest naprawdę śliczna :) Widać, że dużo pracy Cię kosztowała :) Ja nie miałam dziś weny twórczej :P Ale w końcu kiedyś będę musiała skończyć :DDD

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

no kiedyś tak ;) ale to nie ucieknie ;) ja jestem strasznie niecierpliwa i jak coś zacznę to muszę skończyć :D a to było w dodatku bardzo uzależniające. Brakuje mi tylko wyszukiwarki na stronie. Nie zauważyłam, że jej nie ma kiedy instalowałam theme, echh...znowu będzie trzeba zmieniać :D Na razie idę spać, dobranoc:*

lola881

No wiem, że nie ucieknie, ale wypadałoby skończyć:DDD U mnie też nie ma wyszukiwarki :P Ale powiem Ci szczerze, ze w większości theme, które przeglądałam, właśnie nie było wyszukiwarki.
Dobranoc :***

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

No właśnie zauważyłam:/ ale w tych podstawowych z tumblra są. I zawsze miałam ;P teraz mi brakuje, szczególnie jak robiłam te listę to nie umiałam się połapać. Dopiero kiedy coś wpisałam na listę to sprawdzałam czy mam coś tak otagowane czy nie. Teraz już serio idę :P dobranoc:*

lola881

Przyzwyczaisz się, do braku wyszukiwarki :DD Teraz jak masz stronę z tagami to chyb nie jest już tak bardzo potrzebna :)))
Właśnie po raz kolejny podziwiam Twoją stronę :DDD

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

No niby teraz te tagi służą mi za wyszukiwarkę, ale jestem pewna, że nie wszystko wpisałam na listę, a przeszukiwać całego bloga to mi się nie chce. I też z kolei niektóre mnie zdziwiły, jak np. wpisałam tag Stefan Salvatore i się okazało,że nic nie mam :P:P później musiałam usuwać co niektóre, a tak bym już wiedziała, że nawet nie warto zapisywać ;P
Ojej, ale taka piękna to znowu nie jest :D zrobiłam sobie jeszcze tvschedule:) i zaczęłam tvseries i otp (tylko sobie wybrałam jakiś skomplikowany wzór i 3 godziny dochodziłam gdzie co wkleić, ale już się rozeznałam:)

lola881

Ja na szczęście nie mam tego dużo :))) Więc chyba to ogarnę:)) Chociaż nie pamiętasz wszystkiego co tam mam:))Mam chyba 1/5 tego co tym masz u siebie :))) Ale ja mam bloga dopiero od 2 miesięcy :PPP
Już nie bądź taka skromna jest na prawdę super :)) Mnie właśnie naszło żeby swoją w końcu uzupełnić :))) I zdałam sobie sprawę. że mam jedną kolumnę za mało i właśnie się bawię w kopiowanie :PP Ale coś mi nie wychodzi, chyba źle kod kopiuję, bo ta kolumna jakaś dziwna jest:PP Ehhh jak zwykle coś jest dla mnie zbyt skomplikowane :DD

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

I co? zrobiłaś ?:) rozumiem Cię, bo mnie tez szlag trafił z tymi tabelkami. Rozłaziły się na wszystkie strony :P Byłam w siódmym niebie kiedy to wreszcie ogarnęłam :D a ja teraz skończyłam stronę z OTP !!:D aż jestem z siebie dumna :D

lola881

Tak zrobiłam :))) No właśnie, wystarczyło o jedną spację za dużo zrobić i już coś nie grało :PPP Frustrujące to strasznie :))) Ja zaczęłam characters robić :))

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

no tak to jest :D ale dobrze, że coś wyszło :D ja się teraz tak namęczyłam, bo sobie znalazłam otp theme z trzema zdjęciami :D i musiałam szukać zdjęcia wspólnego i każdego z osobna i żeby to jeszcze jakoś współgrało ;) pół biedy z tymi popularnymi parami, ale niektóre mam takie, że są trzy gify na krzyż do wyboru:D

lola881

My to jesteśmy dobre z tymi stronami :DDD Same sobie problemy stwarzamy :DDD
Ejj, znowu mi się coś poprzesuwało:PP AAA:DDD

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

biedna :* dobrze, że to już za mną ;P masz racje, same sobie wymyśliłyśmy zadanie :D

lola881

Sytuacja opanowana :)) Ale wciąż nie jestem 100% zadowolona :DDD Ehhh..:PPP

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

zaraz tam zajrzę to Ciebie sprawdzić efekt ;)

lola881

Ale jeszcze nie skończone :PPP Ale chociaż kolumny są równo :DDD

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Ok, ale jest więcej niż było ;) strzałeczka Ci tam jedna w shipach uciekła ;) ale jest już ładnie:)

lola881

No troszkę uzupełniłam heh:))) Ooo dzieki, że zauważyłaś, poprawię to :))) Dziękuję :** Ale coś mi się wydaję, że jeżeli znajdę ładniejszy szablon, to znowu będę zmieniać, trudno mnie zadowolić:PP Wybredna jestem:DD To ja idę zajrzeć do Ciebie:)))

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

haha, ja co chwilę zmieniam główne theme, masakra:D ciągle coś nie pasuje. Ale z tym już by mi się bawić drugi raz nie chciało ;) chociaż nazwy wystarczy przekopiować, ale dla mnie już za dużo wrażeń ;) ok :D

lola881

My to mamy z głową normalnie :DDD Co chwile coś zmieniamy, przestawiamy, dopisujemy :DD

ocenił(a) serial na 8

To w takim razie znowu wracam do Chucka :D Może teraz się skusisz :DDD

użytkownik usunięty
anik756

Za dużo odcinków..:P

ocenił(a) serial na 8

E tam wydaje Ci się :D Jak się wciągniesz to zleci nie wiadomo kiedy :D

_Sloneczko_2034

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

_Sloneczko_2034

Nie mogę usnąć buu :(
http://www.youtube.com/watch?v=lj9a7RA69xE

użytkownik usunięty
_Sloneczko_2034

UMARŁAM
BYE

?

użytkownik usunięty
bliss6

Nowe promo Glee
http://media.tumblr.com/7826b0e683b567b83a29505764c40b41/tumblr_inline_mr24d2GqX 61qz4rgp.gif

uuuu.... :(

użytkownik usunięty
bliss6

To płacz ze szczęścia :D

Ciekawa jestem 5 sezonu, co nowego wymyślą.. 4 mnie nie zachwycił, było kilka dobrych odcinków, ale reszta to nudy :/

annab93

ja jestem dopiero w 2 sezonie...

Cudzoziemka87

ja już nie pamiętam 2 sezonu dobrze :/ obejrzałam go chyba rok temu..

aaa to zmienia postać rzeczy ;)

wrzucisz linka, czy znajdę na youtube?

annab93

ok, mam :))

_Sloneczko_2034

Rainek, zaczynam dzisiaj Insurgent :)

Kate123

Powodzenia ^^

Rainn

Zaczęłam 2 rozdział i już tyle feelsów :D
Skończyłaś TDC?

Kate123

Skończyłam :) Jak Ci się podobało zakończenie? :))

Rainn

Spodziewałam się czegoś takiego, ale myślałam, że to będzie B. a nie T. I Tom&Minho to najlepszy brotp :) Ogólnie to książka mi się podobała, chociaż teraz czuję taką pustkę :P A Ty co myślisz? :)

Kate123

Kilkanaście stron przed końcem zaczęłam się martwić, że będzie tak jak z zakończeniem poprzedniej trylogii, którą przeczytałam (czyli okropnie). Na szczęście z TDC nie było tak źle, ale i tak jestem rozczarowana. Wiele rzeczy zostało niewyjaśnionych, nawet nie odzyskali wspomnień... Przemilczę ten beznadziejny trójkąt i to co Dashner zrobił z Teresą w tej serii. Minho przeżył! To jedyny plus dla mnie :)

Rainn

Też mi się nie podobało, to co zrobił z Teresą, ale można się było tego spodziewać, skoro wprowadzona została Brenda. Jak się już okazało na początku TDC, że Teresa jest w innej grupie i później jak się spotkali i Tom powiedział, że idzie z Brendą, to ja już sobie nadziei nie robiłam. Trójkąt działał mi na nerwy, ale mogło być gorzej. Podobało mi się przedstawienie wizji świata i wszystkie sceny z Cranks. Chciałabym już to zobaczyć w filmie.
Jakby Minho nie przeżył, to ja nie wiem co bym zrobiła :(

Kate123

Zamierzasz przeczytać prequel?

Rainn

Tak, ale jeszcze nie teraz :) A Ty? :)
A widziałaś panel TMR z CC?

Kate123

Może kiedyś :)
Nie, przegapiłam cały CC, widziałam jedynie gify z panelu Divergent :D