hej :) muszę Ci się pochwalić, że skończyłam uzupełniać listę tagów (no powiedzmy:P). Zupełnie mnie to wykończyło :D:D
No właśnie zauważyłam, że nie skończyłaś :) efekt jest taki, że spędziłam pół dnia na tumblrze :D
Dziękuję :) starałam się :D ale co chwile coś mi się przypomina, żeby dopisać. Niekończąca się historia;) już drugiej chyba nie dałabym rady :D
No jest naprawdę śliczna :) Widać, że dużo pracy Cię kosztowała :) Ja nie miałam dziś weny twórczej :P Ale w końcu kiedyś będę musiała skończyć :DDD
no kiedyś tak ;) ale to nie ucieknie ;) ja jestem strasznie niecierpliwa i jak coś zacznę to muszę skończyć :D a to było w dodatku bardzo uzależniające. Brakuje mi tylko wyszukiwarki na stronie. Nie zauważyłam, że jej nie ma kiedy instalowałam theme, echh...znowu będzie trzeba zmieniać :D Na razie idę spać, dobranoc:*
No wiem, że nie ucieknie, ale wypadałoby skończyć:DDD U mnie też nie ma wyszukiwarki :P Ale powiem Ci szczerze, ze w większości theme, które przeglądałam, właśnie nie było wyszukiwarki.
Dobranoc :***
No właśnie zauważyłam:/ ale w tych podstawowych z tumblra są. I zawsze miałam ;P teraz mi brakuje, szczególnie jak robiłam te listę to nie umiałam się połapać. Dopiero kiedy coś wpisałam na listę to sprawdzałam czy mam coś tak otagowane czy nie. Teraz już serio idę :P dobranoc:*
Przyzwyczaisz się, do braku wyszukiwarki :DD Teraz jak masz stronę z tagami to chyb nie jest już tak bardzo potrzebna :)))
Właśnie po raz kolejny podziwiam Twoją stronę :DDD
No niby teraz te tagi służą mi za wyszukiwarkę, ale jestem pewna, że nie wszystko wpisałam na listę, a przeszukiwać całego bloga to mi się nie chce. I też z kolei niektóre mnie zdziwiły, jak np. wpisałam tag Stefan Salvatore i się okazało,że nic nie mam :P:P później musiałam usuwać co niektóre, a tak bym już wiedziała, że nawet nie warto zapisywać ;P
Ojej, ale taka piękna to znowu nie jest :D zrobiłam sobie jeszcze tvschedule:) i zaczęłam tvseries i otp (tylko sobie wybrałam jakiś skomplikowany wzór i 3 godziny dochodziłam gdzie co wkleić, ale już się rozeznałam:)
Ja na szczęście nie mam tego dużo :))) Więc chyba to ogarnę:)) Chociaż nie pamiętasz wszystkiego co tam mam:))Mam chyba 1/5 tego co tym masz u siebie :))) Ale ja mam bloga dopiero od 2 miesięcy :PPP
Już nie bądź taka skromna jest na prawdę super :)) Mnie właśnie naszło żeby swoją w końcu uzupełnić :))) I zdałam sobie sprawę. że mam jedną kolumnę za mało i właśnie się bawię w kopiowanie :PP Ale coś mi nie wychodzi, chyba źle kod kopiuję, bo ta kolumna jakaś dziwna jest:PP Ehhh jak zwykle coś jest dla mnie zbyt skomplikowane :DD
I co? zrobiłaś ?:) rozumiem Cię, bo mnie tez szlag trafił z tymi tabelkami. Rozłaziły się na wszystkie strony :P Byłam w siódmym niebie kiedy to wreszcie ogarnęłam :D a ja teraz skończyłam stronę z OTP !!:D aż jestem z siebie dumna :D
Tak zrobiłam :))) No właśnie, wystarczyło o jedną spację za dużo zrobić i już coś nie grało :PPP Frustrujące to strasznie :))) Ja zaczęłam characters robić :))
no tak to jest :D ale dobrze, że coś wyszło :D ja się teraz tak namęczyłam, bo sobie znalazłam otp theme z trzema zdjęciami :D i musiałam szukać zdjęcia wspólnego i każdego z osobna i żeby to jeszcze jakoś współgrało ;) pół biedy z tymi popularnymi parami, ale niektóre mam takie, że są trzy gify na krzyż do wyboru:D
My to jesteśmy dobre z tymi stronami :DDD Same sobie problemy stwarzamy :DDD
Ejj, znowu mi się coś poprzesuwało:PP AAA:DDD
biedna :* dobrze, że to już za mną ;P masz racje, same sobie wymyśliłyśmy zadanie :D
Ok, ale jest więcej niż było ;) strzałeczka Ci tam jedna w shipach uciekła ;) ale jest już ładnie:)
No troszkę uzupełniłam heh:))) Ooo dzieki, że zauważyłaś, poprawię to :))) Dziękuję :** Ale coś mi się wydaję, że jeżeli znajdę ładniejszy szablon, to znowu będę zmieniać, trudno mnie zadowolić:PP Wybredna jestem:DD To ja idę zajrzeć do Ciebie:)))
haha, ja co chwilę zmieniam główne theme, masakra:D ciągle coś nie pasuje. Ale z tym już by mi się bawić drugi raz nie chciało ;) chociaż nazwy wystarczy przekopiować, ale dla mnie już za dużo wrażeń ;) ok :D
Nowe promo Glee
http://media.tumblr.com/7826b0e683b567b83a29505764c40b41/tumblr_inline_mr24d2GqX 61qz4rgp.gif
Ciekawa jestem 5 sezonu, co nowego wymyślą.. 4 mnie nie zachwycił, było kilka dobrych odcinków, ale reszta to nudy :/
Spodziewałam się czegoś takiego, ale myślałam, że to będzie B. a nie T. I Tom&Minho to najlepszy brotp :) Ogólnie to książka mi się podobała, chociaż teraz czuję taką pustkę :P A Ty co myślisz? :)
Kilkanaście stron przed końcem zaczęłam się martwić, że będzie tak jak z zakończeniem poprzedniej trylogii, którą przeczytałam (czyli okropnie). Na szczęście z TDC nie było tak źle, ale i tak jestem rozczarowana. Wiele rzeczy zostało niewyjaśnionych, nawet nie odzyskali wspomnień... Przemilczę ten beznadziejny trójkąt i to co Dashner zrobił z Teresą w tej serii. Minho przeżył! To jedyny plus dla mnie :)
Też mi się nie podobało, to co zrobił z Teresą, ale można się było tego spodziewać, skoro wprowadzona została Brenda. Jak się już okazało na początku TDC, że Teresa jest w innej grupie i później jak się spotkali i Tom powiedział, że idzie z Brendą, to ja już sobie nadziei nie robiłam. Trójkąt działał mi na nerwy, ale mogło być gorzej. Podobało mi się przedstawienie wizji świata i wszystkie sceny z Cranks. Chciałabym już to zobaczyć w filmie.
Jakby Minho nie przeżył, to ja nie wiem co bym zrobiła :(