PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121960
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
użytkownik usunięty
bliss6

Avek <3 Cudny :)

Generał <3 :D

użytkownik usunięty
bliss6

A co tam u Ciebie? Jak Faith?

A dziękuję wszystko dobrze ;) Strasznie "zalatany" miałam dzień. Co chwilę musiałam gdzieś jechać coś załatwiać.
Co do Faith to obejrzałam tylko jeden odcinek :) Jutro muszę nadrobić ;) Patrz! Dlatego to ogladam
http://www.youtube.com/watch?v=Q8OUqK2qQhU ;)
Ej! Uwielbiam jak Min Ho Lee gra <3 Po prostu nie mogę przestać go ogląda :D Ooo... wiesz ,że w październiku znów ma być puszczony jakiś nowy serial z nim.Nie wiem jak Ty, ale ja się cieszę :D
Co tam u Ciebie ;) ?

użytkownik usunięty
bliss6

To ja też zacznę to oglądać :) Filmik jest the best :) Uwielbiam takie ;p
Min Ho Lee jest super, w ogóle podoba mi się jako facet, chociaż kiedyś myślałam że wszyscy z Azji są tacy sami ;)
Zmieniłaś moje podejście do koreańczyków i chwała Ci za to ;)
Serio!? Jak będziesz wiedziała o tytule,albo miała więcej informacji to daj znać
U mnie nic ciekawego, mecz obejrzałam, teraz odpalę Kubę W na tvn player i znowu zimnoo było na dworze cały dzień :(

No kurde...On ma coś w sobie ;) Umie tak odegrać emocje przez co jak się ogląda jego uwalnia emocje (no wiesz o co mi chodzi) ;) Jeszcze podoba mi się to jak gra Bum Kim :D Też fajnie. Widziałam go w "Psychometrii" :)

Tytuł to "Heritors" czy" Heirs" coś takiego i ma to być serial podobny do "Gossip Girl" Ale czy będzie podobny to się okaże ;)

Ja w ogóle w życiu bym nie pomyślała ,że tak pokocham koreańskie produkcje :D

_Sloneczko_2034

HAHAHAHAHA
I co? Teraz mam czekać do 22 października na kolejną część??
HAHAHAHA
HAHAHA
HAHA
HA
BYE

Kate123

muahaha :D

Rainn

SPOILERYSPOILERYDobrze, że chociaż ta część zakończyła się dobrze dla Fourtris, bo chyba bym tego psychicznie nie wytrzymała :D Lynn :(SPOILERYSPOILERY

Kate123

Ciekawe jak to będzie z nimi w Allegiant... :)

+ The Transfer: http://www. mediafire .com/view/d5s6sgsi9a21fen/The_Transfer_A_Divergent_Story_-_V eronica_Roth.pdf

Rainn

SPOILERYOby już bez żadnych problemów. Ale i tak już wolę takie powody ich kłótni, niż gdyby zrobił się jakiś trójkąt np. Tego to bym nie zniosła. I jakoś można zrobić tak, że nie wszystko się musi opierać na trójkątach. Nie wiem, czemu w serialach tego nie stosująSPOILERY

O, dziękuję :***** Na pewno przeczytam :)

Kate123

Oby nikt nie zginął... (ta jasne).
No właaśnie. Wiesz, że są ludzie, którzy shippują Tris z Peterem? xD

Rainn

Właśnie... Ale może nie będzie aż tak źle.
What??? :D O rany... :D

Kate123

Tris i Four nie mogą zginąć, bo są narratorami, o :P

Rainn

Jak któreś z nich zginie to nie wiem co zrobię. Ale to wydaje mi się raczej niemożliwe. Nie, nie ma szans :)
Będę potrzebowała czegoś nowego do czytania :) Znasz jeszcze Rainek jakieś podobne książki? :)

Kate123

Fourtris musi dostać happy ending :D
To nie są dystopie jak Divergent, ale musisz koniecznie przeczytać:
1)The Fault in Our Stars. Ta książka Cię zabije, naprawdę. Ale jest piękna, jedna z moich ulubionych. Fun fact: Ansel (Caleb Prior) i Shai mają główne role w filmie :)
2)The Unbecoming of Mara Dyer i drugą część, The Evolution. Te dwie pomogły mi ogarnąć się po Divergent :P Ciekawa historia, niektóre wydarzenia przyprawiają o gęsią skórkę, świetny otp, który zwie się Madness itd. :D Warto, warto :D

Rainn

http://24.media.tumblr.com/a25629bdb0818cb30270c755ab4d8e4a/tumblr_ms5hexmlL71qz gimco5_500.gif

Kate123

:***

_Sloneczko_2034

Nie wiem czy mogę się dołączyć do dyskusji bo zauważyłam, że w tym temacie wypowiadają się raczej znające już się osoby. Od niedawna mam konto na fw i dopiero powoli zaczynam wszystko ogarniać, dlatego gdy dzisiaj weszłam na stronę "Pamiętników" trochę się miotałam zanim zdecydowałam się tutaj napisać, ale zauważyłam, że osoby z tego tematu mają podobne spostrzeżenia i opinie na temat "Pamiętników" co ja, postanowiłam więc zaryzykować:).

użytkownik usunięty
julia90

Witamy! I czego było się bać? Nie gryziemy ;)

A nie byłam pewna czy nowi członkowie są chętnie widziani:)

julia90

Ja również witam serdecznie :*!! Oczywiście, że są mile widziani :)
Oglądasz CH ? :D

bliss6

A to się cieszę, będę miała w końcu gdzie wyładować swoją frustrację związaną z pamiętnikami

julia90

I nie tylko ;) My tu mamy takie "kółko różańcowe" i obgadujemy różne seriale,piosenki,filmy,książki ,programy i takie tam :D

bliss6

Muszę przyznać że definitywnie się przekonałam gdy zobaczyłam, że rozmawiacie o moim ukochanym Lee Min Ho. Nigdy bym się nie spodziewała że w temacie o "Pamiętnikach znajdę miłośniczki koreańskich produkcji

julia90

Oczywiście całą kierowniczką zamieszania jestem ja ;) Całkiem niewinnie odkryłam City Hunter i zakochałam się w tym seriali Jakoś tak zaczęłyśmy tu rozmawiać o polecaniu seriali i filmów koreańskich no i ja poleciłam dziewczynce 30 i tak to się zaczęło ;) Lee Min Ho ach jak on gra &lt;33

bliss6

Ja swoją przygodę z koreańskimi serialami zaczęłam jakieś pół roku temu od Playful Kiss i nie wiem jak to się stało, ale obecnie jestem ciężko uzależniona od koreańskich seriali. A moją największą miłością jest Kim Hyun Joong, po prostu oczu od niego nie mogę oderwać:)

julia90

Ja zaczęłam od filmu "O-jik Geu-dae-man" 18 lipca tego roku &lt;3 a moim pierwszym serialem jest właśnie CH &lt;3
Na razie obejrzałam 5 filmów i 1 i pół serialu i już jestem uzależniona :D

bliss6

Oglądam, chociaż teraz od jakiegoś tygodnia mam przerwę, zatrzymałam się na chyba trzecim odcinku, nie wiem nawet czemu.

julia90

Mi się serial od samego początku podobał <3 A teraz kiedy skończyłam a skończyłam w niedzielę zaczęłam Faith wiadomo dla czego ;) Generał :D

bliss6

Faith jest na mojej liście do obejrzenia, Min Ho jest wspaniały, z resztą nie wiem czy oglądałaś Boys Over Flowers,(tam go zobaczyłam pierwszy raz) w tej dramie jest trzech całkiem przystojnych panów:)

julia90

nie oglądałam tego jeszcze... no ale ze względu na MHL i Bum Kima (bo też z nim oglądałam film )całkiem możliwe że skuszę się i na ten serial :D

julia90

Hej :) Miło nam :D Fajne, że postanowiłaś do nas dołączyć :))) Im więcej osób do rozmowy tym lepiej :)) Poruszamy przeróżnie tematy, nie tylko o Pamiętnikach:)) Gadamy o wszystkim i o niczym tak naprawdę, każdy znajdzie coś dla siebie :))

_Sloneczko_2034

Dziękuję, ja też się cieszę że się w końcu zdecydowałam:)

julia90

Hej :) Wszyscy są tutaj mile widziani :) Rozmawiamy tu w zasadzie o wszystkim, nie tylko o TVD. Fajnie, że się zdecydowałaś napisać :)

użytkownik usunięty
Kate123

Przeczytałam: "Rozmawiamy tu w zasadzie o wszystkim, tylko nie o TVD" :DDDD Ale w sumie to byłaby prawda:DDD

Byłaby :DDDD

użytkownik usunięty
julia90

Hello:)

julia90

Hej :D

julia90

Hej :))

julia90

siemka, a jakie jeszcze seriale oglądasz? :)

Cudzoziemka87

Oj trochę dużo tego jest:)
Obecnie głównie koreańskie, ale też Grę o tron, Teen Wolf, PLL, Supernatural, Misfits, Once upon a time, zaczęłam też oglądać The following ale na razie jestem na samym początku, no i oczywiście Jak poznałem waszą matkę.
Możliwe, że o czymś zapomniałam, ale to takie główne które oglądam.

julia90

fajnie, będzie o czym gadać, do TVD jeszcze trochę czasu, a poza tym nikt tutaj nie tryska przesadnym entuzjazmem na myśl o nowym sezonie :) też oglądam GoT, PLL i The Following, więc w razie czego zapraszam do rozmowy :)

Cudzoziemka87

A dziękuję, chętnie skorzystam:) gorzej że limit mnie ogranicza.
Z PLL to chyba jestem trochę w tyle, bo 4 sezonu oglądałam tylko pierwsze odc. Teraz przypomniałam sobie, że jeszcze oglądam Arrow (też jestem w tyle daleko) i jeszcze doktor Hart czy jakoś tak to się po polsku nazywa.
Jeśli chodzi o "Pamiętniki" i optymizm to u mnie też z tym kiepsko niestety:(

julia90

ja byłam ogromną fanką PLL przy 1 i 2 sezonie, 3 sezon też był ok, ale 4 już mnie wkurza na maksa, takie rozwlekanie i komplikowanie na siłę, widać, że chodzi o trzepanie kasy na kolejnych sezonach, a nie doprowadzenie sprawy do końca, no ale i tak oglądam, bo wciąż jestem ciekawa, jak to rozwiążą... Hart of Dixie? słyszałam, że fajny, ale jeszcze nie oglądałam :)

Cudzoziemka87

No właśnie w PLL powoli zaczęła mnie denerwować i w niektórych momentach głupota tego serialu (jakim cudem 4 nastolatki są mądrzejsze od doświadczonych policjantów? Poza tym gdziekolwiek one nie pojadą wszyscy je znają, wychodzi na to że A to jakaś organizacja terrorystyczna o zasięgu na pół Ameryki) i też zaczynam wątpić czy sami scenarzyści wiedzą kim jest A, bo już tak kręcą, że boję się czy się sami w tym nie pogubią.

A Hart of Dixie przerwałam w połowie drugiego sezonu bo mnie znudziło, ale planuję wrócić jeśli się dowiem, że główna bohaterka skończy z tym gościem z którym chcę żeby skończyła. Jak skończy z innym to nie wracam do tego serialu:D

julia90

no ja też już nie mam siły na PLL, absurd goni absurd, zaczynają kolejne wątki, nie kończą starych, nikt nikomu nic nie mówi, wszyscy są w to zamieszani, z jednego A zrobił się A-team, Red Coatch, Królowa Kier, Czarny Welon, Bóg wie, kto jeszcze, oglądam teraz wyłącznie z sentymentu, no i po tych 3,5 sezonach żal mi skończyć, bo chcę poznać rozwiązanie... Ha, ha, ha xD to musisz spytać loli881 jak przyjdzie, wiem, że ona ogląda HoD :)

Cudzoziemka87

Ja też właśnie oglądam z przyzwyczajenia. Mogli zakończyć na 3 sezonie i wtedy serial byłby dobry do końca, a tak tylko na siłę nowe rzeczy wymyślają.
O dzięki, może zapytam, chociaż boję się, że odpowiedź może mnie nie zadowolić:(

_Sloneczko_2034

Wybiła północ :D!!

_Sloneczko_2034

More Vampire Diaries details on Stefan and Elena, please! Last week's spoiler got me so excited! — Kaitlin

ADAM: More good news for Team Stefan! Paul Wesley recently said that he believes that Stefan will never truly get over Elena. "That love has to always exist," he says. So how will they keep the triangle alive now that Damon and Elena are so happily in love? Look for an early-season reveal that suggests that Elena and Stefan will forever be linked.

http://media.tumblr.com/tumblr_lxt8vmm5qF1qm0tn1.gif