PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121955
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
Kate123

http://media.tumblr.com/22a0c30ed5084ebe31325c7fa399f11a/tumblr_inline_ms1jcza28 L1qz4rgp.gif

użytkownik usunięty
_Sloneczko_2034

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6q4tsIcQ61r5r8duo1_250.gif

Reakcja na spoiler?

użytkownik usunięty
Kate123

To miało być do Ciebie, nie wiem co ja zrobiłam:D
Głupota tego serialu sięga zenitu.

Czasami tak przeskakuje :D
Nie no, jak przeczytałam "keep the triangle alive" to mi ręce opadły. Ja się pytam - no ileż można to ciągnąć?!

użytkownik usunięty
Kate123

Trójkąty miłosne są dobre, ale do czasu, litości. Jak po scenie z 4x22 można go dalej utrzymywać??? I już nawet nie chcę myśleć o tym co wymyślili dla Steleny. Pewnie jakieś magiczne połączenie między doppelgangerami, które ujawniło się dziwnym trafem dopiero teraz. I znowu zastanawianie się czy to nie ma wpływu na jej uczucia do Stefana i Damona:D Ręce opadają, broniłam tego serialu ile mogłam, ale już dłużej nie potrafię;D

Też go broniłam, ale już nie daję rady, serio :D W głowie mi się nie mieści, że po tym wszystkim oni nadal próbują utrzymywać ten trójkąt. Ok, to są tylko spoilery, więc wiadomo, że nie można tak do końca w to wierzyć. Ale znając Dżula, to na pewno coś epickiego odstawi. Niech ona lepiej się zajmie innymi wątkami, a trójkąty zostawi w świętym spokoju.

ja nie bardzo potrafię uwierzyć w te spoilery, całkowicie zrujnowaliby już ten serial..

annab93

Tak, już wiele razy się przekonaliśmy, że nie ma co wierzyć w spoilery. Jednak jeśli chodzi o trójkąt, to ja nawet przez chwilę nie wierzyłam, że Dżuli go wreszcie zakończy. Ona nie ma na to odwagi. Nadal będzie próbowała zadowolić i Delenowców i Stelenowców, a dobrze wiemy jak coś takiego się skończy.

użytkownik usunięty
Kate123

Pierwszy raz się cieszę że TVD jest w październiku a nie we wrześniu ;)
Serial ma odprężać ale jeżeli zaserwują nam odgrzewanego kotleta jakim jest Stelena to ja się pytam po co był 4x23? Czy w tym serialu wypowiedziane słowa nie mają znaczenia?
Ale lepiej się nie zamartwiać na zapas, hello mamy DELENĘ :D

Kate123

Ja naprawdę nie rozumiem w jaki sposób miałaby ona ciągnąć trójkąt, po tym co wydarzyło się w 4x23.. Dla mnie cały 4 sezon to było odwlekanie tego momentu(prawdy, chociaż dla Nas była oczywista) i zrozumiałe jest dla mnie, że Julie chciała wykorzystać ten czas aby "zadowolić" oba fandomy.. Wyszło jak wyszło, Delena niestety została trochę (no dobra, bardziej niż trochę) zrujnowana.. Brakowało porządnych dialogów, bo nie mogły one zdradzić zbyt wiele. (To niesamowite jak show zamieniło się w jeden niekończący się trójkąt, w tym filmiku promującym kolejny sezon nawet nie było innych postaci (nie pamietam dobrze) tylko Stelena/Delena.. nie wiem, czyta kobieta myśli, że to przyciągnie widzów?? Jest dokładnie na odwrót.) To koniec. Ja jestem pewna, że Stelena już się zakończyła, spoilery mnie nie martwią wcale.. Może byłoby lepiej gdybym przestała to wszystko czytać.. to tylko zniechęca..Może przyjemniej oglądałoby mi się show..

użytkownik usunięty
_Sloneczko_2034

hej ;)
Kate- żyję, ale ledwo. Dzisiaj wieczorem dokończę maila w końcu:) Tak w ogóle, to zepsuł mi się laptop, ale w piątek dojdzie nowy- za sezonową wypłatę :D

ADUŚ :********* Dzięki, że dałaś znać, bo już się zaczynałam na serio martwić :( I jeszcze ten zepsuty laptop :(

_Sloneczko_2034

Dzień dobry... :)

_Sloneczko_2034

Aniu jesteś?

ocenił(a) serial na 8
anik756

No jesteś kobieto :* Zastanawiałam się czy żyjesz :P Stęskniłam się :***

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Żyje :D Jeszcze :DDD

Ja też się stęskniłam :*** Co tam u Ciebie?

anik756

Jak to jeszcze? :DD

U mnie nic ciekawego, kula się do przodu :D Oparzyłam się dzisiaj :(((
A co u Ciebie? :)

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Bo mam już dosyć tego zasranego remontu :D No, ale już prawie koniec :D Do końca tygodnia powinniśmy się wyrobić :DDD U mnie ogólnie nic ciekawego się nie dzieje :D

anik756

Rozumiem :) Jak do końca tygodnia powinniście się wyrobić, to już kończycie :) W końcu odetchniesz :))

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

W końcu bo mam już serdecznie dosyć tego syfu :/

A czym Ty się poparzyłaś?

anik756

Nie dziwie się :) U mnie na razie, na szczęście nie planują żadnych remontów:D

O patelnie się poparzyłam :(

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Oj biedna Ola :***

Co tam teraz oglądasz ciekawego? :D

anik756

Biedna, chyba raczej sierota :P Takie są efekty jak ma się 2 lewe ręce do gotowania a się pcha do kuchni :DDD

Skupiłam się na dokończeniu seriali, więc nic nowego nie zaczęłam :))) A Ty? Miałaś w ogóle czas na oglądanie czegokolwiek? :)

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Jasne, że miałam :D Tylko na razie dałam spokój z serialami na czas tego remontu i przez czas remontu codziennie rano robiłam sobie powtórkowy seans filmowy :DDD Zaczęłam od Harrego Pottera, a później przyszedł czas na Władcę Pierścieni :DDD

anik756

Hehehe :DD Ja też jakiś czas temu też miałam maratony z tymi filmami :))) Władcę oglądałam jak moich rodziców nie było :P W końcu udało mi się nakłonić mojego chłopka, do obejrzenia wszystkich części w całości, bo jakoś nigdy nie widział:) A że to mój ukochany film to oglądałam go po raz 12459231541 :))) A Harrego to planują się zabierać za obejrzenie ostatniej części, bo widziałam ją tylko raz :)))

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Ja UWIELBIAM Władcę pierścieni, a teraz oglądałam tą rozszerzoną wersję gdzie jedna część trwa 3 i pół godziny :DDD

Jak skończymy ten zasrany remont to wracam do Rookie Blue :DDD

anik756

Kolejną rzecz mamy wspólną :DDD Ja właśnie też oglądałam te wersję rozszerzone :DD I znalazłam wersję, że Powrót Króla trwa 4h :DDD

Ja od przyszłego tygodnia, planuję zacząć coś nowego oglądać :)))

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

4 godziny i 5 minut :DDD Dzisiaj ją właśnie oglądałam :DDDD

anik756

Dokładnie :)) Pierwszy raz oglądałam tą wersję :))

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

A co planujesz oglądać? :D

anik756

Gdybym ja to wiedziała :))) Już sama nie wiem za co mam się wziąć :DD

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

A nad jakimi się zastanawiasz? :D

anik756

Castle, Rookie Blue, Sherlock, Got...

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Wszystkie świetne i nie mam pojęcia, który Ci poradzić w pierwszej kolejności :)

anik756

No to żeś mi pomogła :P To może zacznę od tego, który jest najkrótszy? :) Albo od tego który najwcześniej ma premierą nowego sezonu? :))

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

W sumie najkrótszy jest Sherlock, ale następny sezon dopiero w przyszłym roku, Rookie Blue ma 4 sezony po 13 odcinków i kolejny sezon też w przyszłym roku, GoT też nie jest długi 3 sezony po 10 odcinków i następny sezon też w przyszłym roku :DDD Castle ma 5 sezonów po 22 odcinki i zaczyna się bardzo niedługo :DDDDD Teraz Ci pomogłam :DDDD

anik756

Z tej Twojej wyliczanki wyszło, że Castle :D Tylko, że jest długi :D I raczej nie zdążę do premiery :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Raczej na pewno nie zdążysz :D

anik756

Ehhh...Może poszukam jeszcze innego serialu :PP A za Castle się zabiorę później :PPP

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

A te 4 do wyboru to Ci za mało, że musisz szukać następnych? :PPP

anik756

Nie :P Ale do tych 3 pozostałych trzeba długo czekać, a ja jestem nie cierpliwa, więc mogę się za nie zabrać później :PPP

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Podepnę się, bo widzę, że reblogowałaś wczoraj Schmece, nawet finałowe gify. Skończyłaś już oglądać??:)

użytkownik usunięty
_Sloneczko_2034

Jeśli szukacie nowego serialu do oglądania to polecam Orange Is the New Black. Nieźle się wciągnęłam ;)

_Sloneczko_2034

Przepraszam, nie mogłam wcześniej odpowiedzieć bo najwyraźniej wykorzystałam limit (o którego istnieniu nie miałam pojęcia) kto w ogóle coś takiego wymyślił?

Do bliss6, przez naszą wczorajszą rozmowę zaczęłam znowu oglądać CH i muszę przyznać, że od 4 odc akcja na prawdę się rozkręca i tak się wciągnęłam, że doszłam do 9 odc:).
Jeśli natomiast mowa o Kim Bumie, to polecam Tobie dramę That winter the wind blows, co prawda Kim gra tam drugoplanową rolę, ale sama drama jest na tyle cudowna, że mi ani trochę to nie przeszkadzało.

julia90

Od niedawna takie "udogodnienia" wprowadzili :/ Każdy kto mam nowe konto może napisać 5-6 wiadomości ? Bezsensu... A prywatna wiadomość tylko ze znajomymi.

TWTWB widziałam trzy odcinki...Tam gdzie ja oglądam jest do 9 odcinka i nie ma dalej a chyba jest 16 odcinków? :( Nie wiem gdzie ja obejrzę dalsze odcinki :/ Bardzo mi się podoba ta drama. Jednak na razie skupiam się na Faith ;) A potem TWTWB.
Bum ma tam czerwone włosy :D W "Psychometrii" fajnie wyglądał i grał <3

Teraz przed Tobą najlepsze odcinki ;) CH <3333 Za jakiś czas chyba znowu obejrzę wszystko od początku :D

bliss6

TWTWB z każdym odcinkiem jest coraz lepsze, zakochałam sie w tej dramie. Mam takie trzy swoje ulubione, właśnie TWTWB, Boys Over Flowers (choć to takie trochę dla nastolatek bardziej, ale i tak jest cudowna) i Innocent Man, wszystkie trzy na prawdę polecam.

Ja oglądam wszystko na koreandrama. tv, albo gooddrama. net, tylko że tam tylko angielskie napisy więc trochę czasem jest ciężko, ale jest dużo większy wybór niż na stronach gdzie są z polskimi napisami.

Właśnie zaraz zasiadam do oglądania 10 odc CH bo już sie nie mogę doczekać co tam wymyślą,

julia90

Jak na razie dwie sceny mi utkwił w pamięci z TWTWB...Ta w centrum handlowym w fontannie i w metrze co chciała wpaść pod pociąg. Jak on ją złapał i przytrzymał <3

Dzięki za linki :*
Najwięcej razy oglądałam odcinki 11/ 12 <3 a i 8 <3 no i ostatnie dwa <3
Oglądaj,oglądaj :D!!

bliss6

Innocent Man hm....ciekawy opis... dodaje do listy ;) Dzięki :)