Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122874
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
użytkownik usunięty
Kate123

Mam sporo shipów, które są dla mnie bardzo ważne, ale nie wiem, nie czuję tego "Otp-owego" uczucia xD To właśnie Stydia, Zade (niby go wpisałam pod wpływem chwili do mojego opisu ale nie wiem..), Ness, Schmece właśnie. Przy jednym odcinku "I'm almost there", a przy następnym emocje opadają... IDK.
http://media.tumblr.com/f1c2c7f5a9ecb7958747369b5261fc72/tumblr_inline_mn9m17tyq j1qz4rgp.gif

użytkownik usunięty

Coś czuję że zaraz dostanę po głowie:D

Rozumiem o co Ci chodzi :) Ja sama na obecną chwilę nie wiem, które są moimi OTP, a które to shipy :D

użytkownik usunięty
Kate123

A nad którymi się wahasz?:D
Czasami jest tak że już na samym starcie wiesz, że jakaś para jest Twoim OTP. Ja tak miałam z Klaine, jeszcze się sobie nie przedstawili a ja już wiedziałam:D Czasem wiesz po paru odcinkach, a czasem zastanawiasz się 5 sezonów:D

OTP: Stydia, Delena, Ness, Caskett i Skate (to był mój pierwszy taki prawdziwy otp :D Chociaż wtedy jeszcze nie znałam tego skrótu :D)
A reszta to raczej shipy :) Nie wiem, ja po prostu, uważam, że te trudniejsze pary są godne tego, żeby być moim OTP :D Fakt, Ness się tu nie zalicza, ale i tak mnie urzekli :D

użytkownik usunięty
Kate123

Uwielbiałam Skate'a, ale miałam też słabość do Jate'a, a oglądałam LOST hoho kiedy. Więc nie pamiętam co dokładnie czułam podczas oglądania;D Ze Skate był jeden problem, przyznajmy szczerze, że Kate kochała bardziej Jacka. Nawet nie wiem czy w ogóle kochała Sawyera.. i chyba to mnie powstrzymywało przed takim totalnym shippowaniem;)

Właśnie jak nie tak dawno oglądałam Lost, to też miałam co do tego wątpliwości, bo za pierwszym razem to jeszcze nie potrafiłam tak shippować :D

użytkownik usunięty

Ja to zawsze widziałam tak, że Kate kochała ich obu, tylko to Jack był tym, z którym widziała swoją przyszłość, tym z którym mogła w ogóle jakikolwiek związek zbudować, bo z Sawyerem by to nie wyszło, po prostu. Byli do siebie zbyt podobni i zbyt wiele rzeczy w ich relacji jakoś poprawnie nie funkcjonowało. W Jacku znalazła oparcie, bezpieczeństwo, stabilizację, typowy "good guy", osoba której ona tak naprawdę potrzebowała. I właśnie przez to też mam do nich słabość. Tak samo z Suliet. Sawyer kochał Kate, ale to z Juliet był w stanie stworzyć dom, zbudować związek.
Co do tego, kogo Kate kochała bardziej, to na pewnym etapie na pewno Jacka. Ale miałam też taki moment, kiedy widziałam to na zasadzie "serce" - Sawyer i "rozum" - Jack (mimo tego, że od samego początku była ukazywana między nimi jakaś więź). No i dla mnie jednak nie byłoby Jate, gdyby Sawyer nie spieprzył sprawy, gdzieś jakaś sytuacja była z tym, że Kate mogłaby być w ciąży i on powiedział, że całe szczęście, że tak nie jest - Jack by tak nie zrobił. Potem Sawyer wyskoczył z samolotu, Kate myślała, że nie żyje i po opuszczeniu wyspy ruszyła naprzód, z Jackiem..
lost feels, niedobrze, więc kończę wywód :P

użytkownik usunięty

Delena, ten gif :DDD
właśnie, Skins. Muszę dalej oglądać, bo skończyłam 2 sezon i już nie ruszyłam dalej :(

Też się uśmiałam :DDD

użytkownik usunięty

Jak skończyłaś pierwszą generację to możesz sobie zobaczyć 7x03 i 7x04, bo to kontynuacja historii Cassie;) Chyba że chcesz po kolei :) 2 generacja jest świetna, oglądaj:)

ocenił(a) serial na 6

Kocham gifa... Konczy misie Breaking Bad i Dexter, co ja mam teraz ogladac?

użytkownik usunięty
byledopiatku

OITNB widziałaś?

ocenił(a) serial na 6

OITco? :D Nie znam skrota...O.o

użytkownik usunięty
byledopiatku

Orange Is the New Black. Świetny serial, polecam. Po finale siedziałam z otwartą japą przez 10 minut;P
A jak chcesz się trochę pośmiać i zrelaksować to The New Normal:D

ocenił(a) serial na 6

Obczaje z pewnoscia :D Musze cos ogladac, seriale mi sie pokonczyly pora na nowe :D
Swoja droga jak lubisz Skins, to ostatnio widzialam Mistfits i bylam zachwycona...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Milion seriali mi teraz wraca, więc nie angażuję się w nowe z dużą ilością sezonów. Zaczęłam Under the Dome teraz, so;P

I co? Fajny serial? Ostatnio na dashu miałam sporo gifów i też się zastanawiam, czy nie zacząć :)

użytkownik usunięty
Kate123

Na razie tylko pilota widziałam, także zbyt wiele nie mogę powiedzieć. Ale niezły był ;)

Hmmm, może zacznę :D Bo z LU coś utknęłam :(

użytkownik usunięty
Kate123

Why?

Nie mam weny ostatnio do oglądania.

ocenił(a) serial na 6

Dwa pierwsze sezony maja tylko p 6 odcinkow i tworza spojna calosc, wiec nie znikniesz na pare tygodni w czelusciach internetu :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Nie chce mi się na razie;D

ocenił(a) serial na 6

Tozto nie zmuszam :D ale jak bedziesz cierpiec na brak to polecam :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Uwierz mi, w tym roku na pewno nie będę cierpieć;D

ocenił(a) serial na 6

Ja z uwagi na ponowne po 5 latach bycie samotna kobieta, musze uciec w seriale, jak robi kazdy dorosly czlowiek :D wiec cos porozpoczynam na pewno :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Seriale to lek na wszystko:D

ocenił(a) serial na 6

Szczegolnie z wielka love story, ktora mi sie nie przydarzy :D Musze znalezc nowy ship, ktory zajmie mi glowe :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

W Glee jest ich pełno:D

użytkownik usunięty

oj tam zniszczyli :D to tylko droga do endgame :D co prawda mogli wymyślić coś innego, no ale...

użytkownik usunięty
anik756

http://www.stradivarius.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/stradivariuspl/pl/ stradivariussales/31005/2874521/Dwumateria%C5%82owa%2Bkoszulka%2Bz%2Bnapisem o jaka fajna :D

Ooo jakie słodkie:)

anik756

http://media.tumblr.com/663dd86cb106a288a0c7dfe832d6ccd1/tumblr_inline_mgux29rDs v1r5lhz2.png

użytkownik usunięty
Kate123

co tam? :)

Czytam naprawdę świetne ff o TW :) 3B :)
Jak tam Aduś dzisiaj w szkole? Dostałaś maila? :)

użytkownik usunięty
Kate123

Stydia? Jakie? :)
na chwilę obecną jest dość luźno, poprzedni tydzień był gorszy:) no i zgubiłam telefon :P ale to długa historia, więc napiszę w mailu. Tak, dostałam, tylko odpiszę jutro, bo zaraz kładę się spać :) Jak tam zdrowie?

Ogólnie co będzie dalej w 3 sezonie :) Stydia też miała piękne sceny :) I inni też :) Jak będziesz miała ochotę to polecam :) http://www.fanfiction.net/s/9635318/1/Moving-in-the-Dark
To się cieszę, że jest teraz lepiej :) Nie ma problemu, tylko chciałam się upewnić :) Już prawie dobrze, a jak u Ciebie?

ocenił(a) serial na 6
anik756

Wrzucam filmik delenowy, bo roznie byc moze, ale filmiki maja piekne :D
http://www.youtube.com/watch?v=PhjEkzDvQx0

użytkownik usunięty
byledopiatku

Obejrzę, może rozbudzi we mnie na nowo jakieś uczucia;p

ocenił(a) serial na 6

Dzialam w dobrej wierze, bo po tych glupotach Dzuli to wszystkiego mozna sie spodziewac :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Kocham Hurts, ale sam filmik... nic a nic:/ Ale jak chcesz żebym się rozryczała to puść mi "All you need is love" albo "Yesterday" z Glee:P

ocenił(a) serial na 6

Ostatnio poszukuje wlasnie roznych smetnych piosenek na filmikach...
Dobre to Glee? Slyszalam, ze nie zle... Tez sie musze nad tym zastanowic powaznie :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

O jezu, nie oglądałaś Glee? Czemu cały czas miałam wrażenie, że jesteś w gronie tych co utknęli na 4 sezonie?:D Zapomnij o OITNB i TNN, i zabieraj się za Glee:D

ocenił(a) serial na 6

Wlasnie nie.... Bede ryczec?

użytkownik usunięty
byledopiatku

Nie shippuj Klaine, to nie będziesz:D A tak poważnie to mało było odcinków na których nie ryczałam. Nawet Netflix już nie wiem czy to komedia czy dramat:P Sam serial ma niesamowite przesłanie, uczy wielu rzeczy. No i covery im wychodzą fantastycznie, jak chcesz to ci kilka wkleję :)

ocenił(a) serial na 6

A beda smutne ? Dajes :D a tak aprops Castle, to cosik wiadomo?
Ladny filmik ostatnio widzialam:http://www.youtube.com/watch?v=WSpiVm6BkeA

użytkownik usunięty
byledopiatku

A wolisz smutne czy wesołe?;)
Scenkę z 6x01 widziałaś?

ocenił(a) serial na 6

Nope, jestem do tylu ze wszystkim... Oczywiscie, ze smutne :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

http://www.youtube.com/watch?v=5kEJ_AcThWY