Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122874
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 6

Widzialam :D Ok poki co Glee :D Rozpoczne w tym tygodniu..
Dobranoc Dziewuszki :*

użytkownik usunięty
byledopiatku

Dobranoc;**

byledopiatku

Ale pamiętaj, później TW :)
Dobranoc :***

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Pamietam, pamietam :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

http://www.youtube.com/watch?v=_xz8NKHLof4 zobacz sobie to jutro:D

ocenił(a) serial na 6

Haha dobre :D

ocenił(a) serial na 7
byledopiatku

TW jest świetne, jak już przebrniesz przez pierwszy sezon to akcja zaczyna się naprawdę zagęszczać. No i jest Stiles <3 i Stydia ;) bardzo polecam :)

lola881

Awwwww, Stiles <3333 I Stydia <333333

ocenił(a) serial na 6
lola881

Mysle, ze trzeba....

lola881

Same :)

anik756

Hej :) Znacie tego aktora? http://oi44.tinypic.com/14jybdi.jpg

Rainn

Tak, grał młodą wersję Petera z TW :)
Michael Fjordbak

Kate123

DZIĘKI! :* Nie mogłam sobie przypomnieć gdzie grał, ale wiedziałam, że znam go z retrospekcji :P

Rainn

:*******

anik756

kto z Was ogląda SPN? zauważyliście w nowym zwiastunie ciapowatą April z TVD? kto to dziewczę tam zatrudnił? :(

Brooklynne_Accola

http://25.media.tumblr.com/5f9117c046b1ba178a10c51404f54f89/tumblr_mta5x3NXwv1ql 8z5so5_250.gif
Tutaj?

Kate123

tak. ona się kilka razy przewija w zwiastunie, mam nadzieję, że zagości tylko w jednym odcinków. nie byłam pewna czy to ona, ale na twitterze potwierdziły się moje obawy.

Brooklynne_Accola

O rany, nie. Po co ona tam będzie? :/

Brooklynne_Accola

Sorry za wcinanie się, Twój avek jest z OTH?

Cudzoziemka87

tak :) oglądałaś?

Brooklynne_Accola

tak, oglądałam, lola881 mi poleciła i potem parę tygodni jej trułam, kocham ten serial <3 oczywiście najbardziej podobał mi się do 5 sezonu, potem było trochę słabiej, ale przy ostatnim odcinku płakałam jak nienormalna xD

Cudzoziemka87

6 też był jeszcze ok. 5 i 6 były takim dopełnieniem pierwszych czterech, które były niesamowite, gdzie bohaterowie nie mieli ciuchów jak z wybiegów ani najnowszych modeli telefonów. bohaterowie z osobowością (moja ukochana Peyton), świetna muzyka i chyba najlepszy serial obyczajowy (na dodatek z akcją w liceum) jaki powstał. nie był taki płytki i wystylizowany jak większość teraz. miał wiele bardzo, bardzo dobrych odcinków. 7, 8 i 9 niestety już spadek, bo wszystkie jego największe zalety przepadły. miałam gdzieś claya, quinn, taylor czy alex. nie wybaczyłam też twórcom, że nie wróciła Sam, ani że nie było więcej Mii. chociaż zgadzam się, ostatni odcinek był piękny, ta końcówka w TRICU, gdzie wszyscy śpiewali "i don't want to be" czy potem na meczu :)

Brooklynne_Accola

Dla mnie do 5 sezonu było rewelacyjnie, bo podobał mi się ten przeskok czasowi, wszystko takie inne i powrót do TH... od 6 było widać, że to już nie to samo, chociaż w sumie potem też lubiłam oglądać i nie męczyłam się jakoś strasznie przy 7, 8 i 9 sezonie. Podobało mi się, że OTH przekazywał pozytywne wartości, i właśnie - jak mówisz - nie był płyciutkim serialikiem, gdzie chodzi o popularność i pokaz mody. Uwielbiałam te wątki związane z rodziną, muzyką, sportem, robieniem dobrych rzeczy, uczeniem się na własnych błędach, dorastaniem, to naprawdę genialny serial, do tego taki trochę w starym stylu, kojarzył mi się z serialami z lat 90. i początków lat '00, typu Jezioro marzeń. Na tamte byłam parę lat za młoda, oglądałam jeszcze jako dzieciak, ale tęskniłam za nimi, bo potem to już były takie licealne seriale, w których chodziło o to, kto się z kim prześpi i kto komu bardziej dopie*doli, ewentualnie jakieś lekkie seriale komediowe. Zabawne, ja nie mogłam znieść Payton, Mii też nie lubiłam xDDD a jednak mamy podobne zdanie co do całości

ocenił(a) serial na 8
Cudzoziemka87

To ja też się wetnę :D Przez to, że pisałaś z lolą881 o OTH naszło mnie na powtórkę i wczoraj zaczęłam oglądać :D Jak się dorwałam do oglądania to obejrzałam 8 odcinków :DDD

anik756

Ja sobie obiecałam, że też kiedyś obejrzę jeszcze raz <3 chociaż chciałam, żeby Lucas był z Brooke i mi wszystko zepsuli :P

Cudzoziemka87

uwielbiam ich scenę w deszczu :D

Brooklynne_Accola

ja też, a Payton mogła być z tym chłopcem od dziecka :)

użytkownik usunięty
anik756

http://klainesoulmatess.tumblr.com/schedule myślałam że będzie gorzej:D Dajcie mi jakiś serial na piątek, bo mam pusto:D

Łaaaaaaa, ale super :D Świetne to jest <3 Nie martw się i tak te seriale z czwartku oglądać będziesz w piątek :D

użytkownik usunięty
Kate123

W piątki dwa miesiące później :D Chodzi o to żeby ładnie wyglądało na stronie:D

Jest cudnie :)

użytkownik usunięty
Kate123

Dzięki;)

Klaus i rodzinka też będzie w czwartki? Znowu cały piątek będę myślała o serialach:/
A gdzieś obejrzałyście już NG?

użytkownik usunięty
alien_2

Ja czekam aż wrzucą na kinomaniaka ;)

Mogliby się trochę ruszyć, chyba za dużo osób nie ogląda tego serialu:/

Degrassi - sezon 138? :P

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

13B, ślepaś?:P

toż wiem, ale musiałam się przypatrzeć, bo na początku zwątpiłam ^^

anik756

HAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHA
HAHAHA
HAHA
HA
NEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSS

użytkownik usunięty
Kate123

Gdzie oglądasz Kejt?

Umm, <cenzura> sobie :D

anik756

Anik, jak idzie Pieśń Lodu i Ognia??

ocenił(a) serial na 8
Cudzoziemka87

Hej :D

Pomału do przodu, ale niestety ostatnio nie miałam kiedy czytać :D

anik756

za dużo seriali xD a wyprzedziłaś już Grę o Tron? tj. serial?

ocenił(a) serial na 8
Cudzoziemka87

Nie jeszcze nie :) Teraz kończę czytać 2 część :)

Żeby to było za dużo seriali, ale niestety u mnie w domu był mały remoncik kuchni, który zajął nam 3 tygodnie :D Przez ten remont nie miałam na nic czasu wstawałam rano i od razu do roboty, a wieczorem nie miałam już na nic siły ;)))

anik756

Bluszek, jesteś?

użytkownik usunięty
Kate123

?;)

O jesteś :) Obejrzałam pilota Under the Dome :) Wow, fajny serial, ale straszny :D

użytkownik usunięty
Kate123

To co, będziemy razem oglądać i komentować?:D Dzisiaj się zabieram za dalsze oglądanie;P

Jasne :D Ja jestem w połowie 1x02 :)