Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122877
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
użytkownik usunięty
Kate123

E tam, who cares.

ocenił(a) serial na 6
_Sloneczko_2034

Poczytalam troche spoilerow i generalnie musze wylac swoja gorycz. Kompletnie pierdziele kolejne super-hiper wiezi z kosmosu, ktore daja prawo Dzuli do parowania i robienia czego jej sie zywnie podoba, bez zadnych konsekwencji, ten sezon to bedzie jakas chu jnia z grzybnia.. Serio? Wielkie polaczenie doppelgangerow? Znowu walkowanie przez caly sezon tego, ze Elka Damona nie kocha? Czy Dzuli nie pochwycila delikatnej aluzji, ze juz sire bond zjeb alo ten serial, a teraz jeszcze to?
No dajcie spokoj... W ogole nie czekam na ta mode na sukces....

użytkownik usunięty
byledopiatku

Nie wiem o jakie spoilery ci chodzi i dobrze;P Nie trać nerwów na TVD i oglądaj dalej Glee:D

ocenił(a) serial na 6

Tak ogolnie przepatruje... W ogole mi sie to nie podoba, nie jestem zla, tylko po prostu troche mi szkoda, ze z serialu w ktory sie tak kiedys wkrecilam i z chyba mojego niegdys najwiekszego shipu zrobili taka maniane...
Skonczylam drugi sezon... Piekne zakonczenie... Boje sie ogladac, bo nawet nie chce myslec co bedzie po czwartym jak nei bedzie Corego....

użytkownik usunięty
byledopiatku

Daaaj spokój. Szkoda gadać. Miejmy nadzieję, że to ostatni sezon.
Trzeba będzie przez to jakoś przejść. My zaczęłyśmy oglądać dopiero niedawno, a pomyśl co czują fani którzy są związani z serialem od lat, od samego początku?

Masz najpiękniejszy avek ever!

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Widziałaś już odcinek??

nie, chyba poczekam na napisy... a zaspoilerujesz mi coś leciutko? czy Twój avek oznacza wielki powrót? <3

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Odcinek nareszcie adekwatny do nazwy serialu:D Na razie muszę spadać, ale potem możemy pogadać:) Jeśli chodzi o Klaine'a, to powrót i to w wielkim stylu!:D Blaine Cię zabije swoją przemową <3

Super, dzięki za odpowiedź, mam nadzieję, że jeszcze pogadamy, ostatnio odczuwam głód rozmów o Glee, może dlatego, że znam ten serial dopiero od kilku tygodni, a chyba wszyscy dookoła zdążyli się już nim napodniecać wcześniej. Uwielbiam Blaine'a, nie mam pojęcia, w którym momencie tak skradł mi serce, bo na początku w ogóle nie zwróciłam na niego uwagi. A było coś o Finnie? Kurczę, ja nie wiem, jak ja to przeżyję... gdy zaczęłam oglądać Glee, wiedziałam już, że Cory nie żyje i jeszcze pech chciał, że Finna od 1 odcinka pokochałam :/ i teraz jak myślę o Corym, Lei, powrocie na plan, planach przygotowania specjalnego odcinka, to chce mi się płakać. Nie będę tu zgrywać jakiejś wielkiej żałoby po człowieku, którego "poznałam lepiej" miesiąc temu, zaczynając oglądać Glee, ale mimo wszystko to ogromna tragedia i ogromna strata dla serialu. Daj znać, jak wrócisz, to pogadamy.

ocenił(a) serial na 6

Nawet nie chce o tym myslec, bo naprawde szkoda.. Ten serial naprawde mnie wciagnal, chyba jedyny co ogladalam do 4 w nocy idac kolejnego dnia do pracy... A tu takie rozczarowanie, tu naprawde nie ma juz co ogladac, bo nic sie nie dzieje "na serio" tylko pod wplywem "czegos"

użytkownik usunięty
byledopiatku

Daj spokój, wiesz czemu ja zaczęłam oglądać Glee? Właśnie przez śmierć Cory'ego. Chciałam obejrzeć ten serial od dawna, ale przez ilość odcinków zwlekałam i zwlekałam. I po tej strasznej wiadomości dostałam dziwnej motywacji. Chciałam uczcić jego pamięć na swój sposób, obejrzeć go w jego najsławniejszej roli. Lepiej go poznać, bo tak naprawdę wcześniej znałam go tylko z kilku zdjęć. Obejrzałam z nim sporo filmików, wywiadów. Było ciężko, ale to lepsze niż unikanie. A serial nadal trwa i nie ma powodu żeby z niego rezygnować. Myślisz że on by chciał, aby fani rzucali z jego powodu Glee?:) Co innego jak ci się kompletnie serial już nie podoba, to inna sprawa. A 5x03 powinien każdy obejrzeć: http://25.media.tumblr.com/0ab327cf9bb0bcdee96ddbe1d1b75a60/tumblr_mtr24pYGO81r4 ezfzo1_500.jpg
Dobra, koniec mojego wywodu, muszę iść ;)

ocenił(a) serial na 6

Nie wiem ja po prostu zawsze tak mam zbyt emocjonalnie podchodze i pozniej nie moge spac w nocy, bo o tym mysle, serial mi sie zajebiscie podoba, ale boje sie swojego rozbicia emocjonalnego, nie, nie, nie... Jestem chora.
Oki see You :)

byledopiatku

Dokładnie. I teraz nagle Elena będzie miała jakieś sny, bo Stefek jest w niebezpieczeństwie. A czemu wcześniej tak nie było? Dżuli już sama nie wie co robi.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

No to jest kolejny wymysl na caly sezon, zeby Elene wytlumaczyc z tego co bedzie robic i czuc, to jest chore, po cholere cos takiego robic, tylko po to by zasiac watpliwosc i moc wszystko odkrecic... Po co ogladac serial, skoro nie mozna utozsamic sie z bohaterem z tym co mysli i czuje, bo wszystko moze sie okazac "fake".. To jest kompeltnie bez sensu...

byledopiatku

Dżuli, żeby wytłumaczyć uczucia Eleny wprowadza więzi, żeby rozwinąć akcję albo nas zaskoczyć uśmierca postaci. Dlaczego nie może wymyślić czegoś innego?

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Tylko, ze wszyscy co najsmieszniejsze, maja juz ta smierc gdzies.. Bo tak duzo ludzi jest wprowadzanych na dwa odcinki, ze to juz nie robi wrazenia...
A Elke najlepiej wytlumaczyc wiezia, zeby mozna byla ja parowac tak, jak akurat fandom zapragnie... Fuj.

_Sloneczko_2034

Obejrzałam pierwszy odcinek Hart of Dixie, zrobił na mnie dobre wrażenie, na pewno obejrzę kolejne :) Widzę, że są już dwa sezony, będzie kontynuacja?

ocenił(a) serial na 8
annab93

Tak będzie kontynuacja w październiku zaczyna się 3 sezon :D

użytkownik usunięty
annab93

O, fajnie:)
7 października :)

Bluszek, obejrzałam finał 3 sezonu :)

użytkownik usunięty
Kate123

http://gifsforskins.tumblr.com/post/32195627758 <3333

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m6yfngluwK1r3ouvoo4_r2_250.gif asdfghjkjhgfdsa

użytkownik usunięty
Kate123

No to teraz 4 sezon
http://31.media.tumblr.com/tumblr_lmchy5ANuY1qii6tmo1_500.gif

http://media.tumblr.com/tumblr_mf56ldjqQa1rnqxsi.gif

To super, cieszę się, że zaczynam coś co będzie kontynuowane :)

_Sloneczko_2034

Dobry wieczór...

użytkownik usunięty
_Sloneczko_2034

Dzisiaj 27 września, czy Exis nie miała wracać 27? :D
hej tak w ogóle ;)

No właśnie gdzie ona jest ;)?
Cześć :)

Hej Aduś :***
Pisała mi, że wyjazd się Jej przedłuży.

użytkownik usunięty
Kate123

:************ co u Ciebie? Jak Ci się podoba 3 sezon Skins?
kurcze :( stęskniłam się już :(

U mnie po staremu :) Bardzo mi się podobał :) Wkręciłam się bardziej niż w 1 i 2 :) Pewnie dlatego, że w końcu było dużo Effy :D
Ja też :( Ale może to tylko kilka dni dłużej. Jak będę coś więcej wiedzieć, to dam Ci znać :)
A co u Ciebie? :)

użytkownik usunięty
Kate123

a to już obejrzałaś cały? to super :) A są jakieś interesujące postacie poza Effy? :)
Ok :)
U mnie był pracowity, ale męczący tydzień, bo najpierw byłam chora, a teraz mam grypę jelitową :( New Girl dopiero wczoraj wieczorem obejrzałam, ale mi się odcinek podobał :) Poza Schmidtem, nie mogłam go znieść. Ale to "I would have noticed you" było cudowne.

Tak :D Ale teraz robię trochę przerwy :) Tak, postacie są naprawdę fajne :) Tylko jest taki jeden którego nie znoszę :P
Oj biedna :( Wracaj szybko do zdrowia :***** NG też mi się podobało :) Nick i Jess mają takie cudne sceny <3 Winston jest genialny, a Schmidt mnie doprowadza do szału.

użytkownik usunięty
_Sloneczko_2034

Sialalala:D Kejcik, jesteś?

Jestem Bluszek :)

użytkownik usunięty
Kate123

To dobrze:P Będziesz oglądać nowy serial Dżula?:P

użytkownik usunięty
Kate123

To dobrze:* Będziesz oglądać nowy serial Dżula?:P

Jejku, nie mogę sobie przypomnieć tytułu :D Nie wiem, bo pewnie tam znowu jakiś trójkąt będzie :D
Widziałaś? http://31.media.tumblr.com/b2d1a3ce00cce4bf9812295d1e5521cc/tumblr_mtsvxppPQF1qi k2bvo1_500.gif

użytkownik usunięty
Kate123

The Tomorrow People;P
Widziałam:P To zbyt piękne żeby było prawdziwe. Pewnie w trakcie dostanie wizji, że biedny Stefan jest w niebezpieczeństwie;P

O właśnie :D Nie wiem, co zrobić, bo w zasadzie to już mam te 3 brakujące seriale do moich shows i tak to znowu bym musiała szukać 3 kolejnych xD A Ty będziesz oglądać?
Mi się wydaje, że to jakiś podstęp :P Zresztą, na bank będą te sceny czymś przerywać. Strasznie nie lubię jak tak robią.

użytkownik usunięty
Kate123

A nie wiem, chyba masz rację z tym trójkątem xD Ale Draculę ze mną oglądasz, prawda?:D Jakie to seriale?
Ucieszyłaś się chociaż przez sekundę z tego? Ja się zaczęłam śmiać, a jak zobaczyłam Bonnie gadającą do dziewczyn to padłam xD Co się mną dzieje?:D

Oczywiście, że tak :D I jeszcze Ravenswood i OUAT in Wonderland :)
Tak sobie, wolę się nie cieszyć i mooooże być miło zaskoczona później :D

użytkownik usunięty
Kate123

Same:D Będziemy razem oglądać i reblogować:D
Przyznam się że dzisiaj pod wpływem Glee myślałam o Delenie. Zaczęłam się zastanawiać, gdzie Damon oświadczyłby się Elenie, gdyby wybrał miejsce ich pierwszego spotkania. A potem przypomniałam sobie o kiblu Steleny i dostałam ataku śmiechu xD Ej, a zdajesz sobie sprawę z tego że Kaśka może teraz zajść w ciążę?:D Dżul please, nawet o tym nie myśl.. xD

Ale fajnie :D Już niedługo nowy odcinek SH <3
Ja pod wpływem oglądania Twoich gifów z Glee też myślałam dzisiaj o Delenie, ale jak sobie przypomnę SB i jak to mi ich popsuło to sama nie wiem. I w ogóle to nie chcę się tak za bardzo cieszyć, bo Dżuli zaraz ich zniszczy, so jaki w tym sens. O NIE xD Tylko nie ciąża Kath. Ja mam nadzieję, że to ona zginie.

użytkownik usunięty
Kate123

Serio oglądałaś?:P Ty nie oglądaj gifów tylko serial:P Patrz jak się Basia wkręciła:D A widzisz, a ja mam taki problem, że chciałabym się cieszyć ale jakoś nie mogę :P
O rany, ja też. Jak ja jej nie znoszę, ugh.

Tak :) Weszłam sobie na Twojego bloga i wszystko przejrzałam :) Też bym się pewnie wkręciła, ale serio, nie mogę już nic nowego zaczynać. Jeszcze mam Skins i LU do skończenia, a tu już nowe odcinki seriali :P
Znalazłaś w końcu lepszy OTP, więc to chyba nic dziwnego :) Może jak się zaczną odcinki to feelsy wrócą :D
Same.

użytkownik usunięty
Kate123

Mam nadzieję, że tagów nie czytałaś xD Ja też Cię muszę odwiedzić i nadrobić zaległości z SH i NG. Oj boję się że ciężko będzie z tym reblogowaniem:D Następny serial: OUAT:D I chyba moja passa na szczęśliwe shipy we wrześniu się skończy;P

Czytałam :D Bo chciałam zobaczyć jak to przeżywałaś :) Ja nie mogę z Tobą pogadać, bo nie wiem o co chodzi, ale ciesze się Twoim szczęściem :) Zapraszam :D Będzie bardzo ciężko. Bo trzeba oglądać na bieżąco. Bo jak nie to trzeba tagi blokować i później tyle zaległości w reblogowaniu :D Tragedia :D

użytkownik usunięty
Kate123

:*
Dobra,wchodzę;P