Szczerze? :D W ogóle nie czuję tego, że dzisiaj jest premiera :) Powinnam latać po pokoju z radości, patrzeć co chwile na zegarek i odliczać godziny a tutaj nic :P Totalny zlew :) Nawet scenka Deleny mnie nie ruszyła :D A jak Twój nastrój? :D
Od dłuższego czasu moja reakcja na wszystko co związane z TVD jest taka: http://media.tumblr.com/f74bb974e504253a98b8d451f9e9ee23/tumblr_inline_moq5akgTU P1qz4rgp.gif :P
Mogliby przenieść premierę na przyszły rok i niezbyt bym się przejęła;)
Hehe :D Rozumiem :D mi się nawet nie chce czytać tych wszystkich spoilerów :D Może jak obejrzę ten odcinek to moje nastawienie się zmieni, chociaż bardzo w to wątpię :D
Cytując Caroline Dries, odcinek będzie zawierał w sobie całowanie i śmierć :D To tyle.
Czesc ;* ja mam dokładnie tak samo... Ile z nas ogląda na żywo dzisiejszą premierę?
Nikt? Bo ja myślałam nawet zostać, ale to tylko dlatego, bo ostatnio cierpię na cholerną bezsenność ( - nie nie poukładałam jeszcze :( ) no i oglądanie w grupie przyjemniejsze, ale jak nikt nie zostaje... A u Ciebie jak? Prace znalazłaś? Ja ostatnio potwornie mało czasu na wszystko mam, na necie tylko chwile siedze, ale mam nadzieję, że TVD mnie choć trochę przyciągnie... Ale kiepsko to widzę. Prawie zapominam o tym serialu...
Tak mi się wydaje przynajmniej że nikt :P Bo żadna z dziewczyn chyba do tej pory się nie zdeklarowała, że zostaje :P Jeszcze nie? Oj my kobiety to jednak jesteśmy faktycznie niezdecydowane :P Tak znalazłam pracę, w sklepie :) Szczerze? Myśle, że TVD Cię jednak nie przyciągnie :) Ja jak na razie nie odczuwam żadnych emocji związanych z TVD, jak dla mnie to tego odcinka mogłoby w ogóle nie być...
hej hej:D widzą że nie tylko ja żyję w wiecznym niedoczasie;PP
serio serio:)?a ja tam mam sentyment i jutro sobie 5x01 poogladam;PP
hej Słoneczko:D widzę, że na topie jest teraz nie czekać na odcinek;PP
ale ja i tak czekam bo jestem ciekawa co wymyślili:))
Hej Julka :D Nie wiem czy na topie, ale ja bynajmniej nie czekam :P Jak co wymyślili? Epicką Więź między doppelgengerami :DDD
eeeee?O^O o tym akurat nie słyszałam:)) nie znam się ostatnio na spoilerach:)
właściwie na nic konkretnego się nie nastawiam:D po prostu zobaczę sobie odcinek jutro i pewnie sceny Delenowe mi się spodobają:))
Ja też nie śledzę spoilerów, bo mnie jakoś nie interesują zbytnio :P Ale ten akurat mi się rzucił w oczy, bo tu dziewczyny o tym pisały :)
Ja ten nowy odcinek na pewno obejrzę, ale nie wiem czy jutro :D A Delena też mnie coś już nie rusza :D Mam serce z kamienia :PPP
Po prostu miejsce w moim sercu zajął ktoś inny :D Nie dawno jeszcze bym się po sobie nie spodziewała czegoś takiego :D
Ja też jakiś tam sentyment jeszcze mam :P Ale skoro mnie ich scenka nie ruszyła, to chyba faktycznie jest ze mną kiepsko :PP
no bo ta scenka taka krótka i o niczym była:DD
ale to np:
http://nekokami85.tumblr.com/post/63002807655
http://nekokami85.tumblr.com/post/63002738335
http://nekokami85.tumblr.com/post/63002701321
http://nekokami85.tumblr.com/post/63002997973 i ta piosenka i tak wiele innych scenek to co innego:DD
No niby tak, ale mimo wszystko powinno mnie to chociaż troszkę ruszyć :D
Zobaczymy czy moje nastawienie się zmieni po odcinku :)))
Cześć:) Nie wiem, zależy na jakiej podstawie mam wybrać którego wolę, chodzi o wygląd, o całokształt? Poza tym mogę ocenić góra 4 bo tyle postów mi zostało:P
Nie,oceniamy tylko wygląd:P Bo raczej ciężko ocenić za całokształt;) Chyba że znacie ich całą filmografię, to proszę bardzo:D
Ja chyba na podstawie tylko wyglądu będę wybierała, bo wszystkich nie znam :D Nie no pisałam ,że ja na jury się nie nadaje ;P :DDD
Ach te limity :((
A tak w ogóle to zmieniłam parę nazwisk u siebie, byłam w szoku że o niektórych zapomniałam. I musiałam kogoś przez to wywalić:P
3 seriale Dżulietty dzisiaj :D Strasznie jestem ciekawa oglądalności. Ile obstawiacie?;)
Nie słyszałam wcześniej o tym serialu:P ale właśnie przeczytałam o nim i widać, że Julie nie lubi historii o zwykłych ludziach:P
TO oglądam, ale dopiero od przyszłego tygodnia, bo pilota już widziałam, jak zresztą każdy;P
TTP się boję, w końcu to serial Dżula. A TVD obejrzę na tumblrze w postaci gifków, wystarczy mi:D
A to w TO nie będzie nowego odcineka tylko znowu pilot ? bez sensu :D
Taaa jasne w postaci gifków...skręci Ci żeby zobaczyć co JP wymyśliła :D
No jak bez sensu, emisja musi być od początku xD
W taki sposób obejrzałam 4x19 i 4x20;P Nadrobiłam na ostatni moment przed finałem:D Uwierz mi, nie będzie mnie skręcać;P Przynajmniej nie z ciekawości xD
TVD daję jakieś max 3,20. Nie wszyscy czytają spoilery, więc nie wszyscy są tak negatywnie nastawieni do serialu. Przejrzą na oczy po kilku odcinkach i oglądalność drastycznie spadnie, tak jak w zeszłym sezonie. Co do TO, to ciężko stwierdzić. Myślę że będzie im lepiej szło niż TVD, ale teraz może być słabiutko, bo wersja oficjalna pilota była od dawna w sieci, a nie sądzę aby ludzie którzy nigdy nigdy nie widzieli TVD zabrali się za jego spin-offa... so.. zobaczymy;)
Na dzień dzisiejszy NIE :P Ale kto wie co się wydarzy w przyszłości? Może mnie ktoś namówi i się poddam :D