Bluszek, wyżej napisała :) The Tomorrow People, nowy serial Dżuli :D a nic ciekawego, nareszcie się dzisiaj mogłam wyspać ;P a zaraz się zabieram za Internat :)
A, sorry, przeczytałam tylko ostatni post, czyli Twój, bo jestem tu przelotem. Oj, ja też się wyspałam, dzień w ogóle taki senny... a ja zaczęłam oglądać Dextera, również średnio mnie interesuje TVD, a TO już w ogóle... zastanawiam się, czy w ogóle zacząć to oglądać. Czuję już lekki przesyt serialami, bo w wakacje ogarnęłam chyba z 6 xD a TVD i TO to już tylko popłuczyny mojej niegdysiejszej pamiętnikowej i delenowej obsesji.
Mam tak samo, TVD mnie nie interesuje, spoilery nie zwiastują niczego ciekawego. A TO wcale, fanką Klausa nie jestem i nigdy nie byłam,a jego losy mnie interesują jak zeszłoroczny śnieg, więc nie mam zamiaru zaczynać. Chyba, że pojawią się tu jakieś wielkie zachwyty to może wtedy, na razie nie :) teraz mam w planach głównie hiszpańskie seriale :D i to wszystko przez Ciebie :D A Dextera kiedyś próbowałam, ale dla mnie był obrzydliwy :D nie dałam rady :D
hej hej:D też spoilerów nie czytam:)) Klausa też nie mam ochoty oglądać ale Damona to już bardziej;PP
Neko!! jakieś święto, że wpadłaś ?:P:P szczerze? to mnie już ani Damon nie interesuje. Brakowała tutaj Ciebie i Twoich historii i odzwyczaiłam się od tvd, deleny, damona i jakoś mnie już to nie rusza.
A ostatnio Ci nie odpisałam, bo się zakończył temat, a wiedziałam, że jak Ci w nowym odpisze to i tak nie przeczytasz, bo tutaj już nie zaglądasz:PWięc teraz odpisuję, że zaczęłam El Internado i to moja nowa miłość :) A co tam u Ciebie w ogóle?:)
wpadam, wpadam ale nie zawsze się odzywam a i Ciebie też chyba nie tak łatwo tu zastać:DD:**
Kochana jesteś:) W sumie to nawet zastanawiałam się nad napisaniem opowiadanka ale taki tu w dzisiejszych czasach Delenowy defetyzm, że nawet bym się nie odważyła;PP A tak serio serio to może coś napiszę jak będą chętni:DD:**
Oooo:) a czemu tak Cię wciągnął bo ja nic akurat o nim nie wiem.
No ja mam ostatnio urwanie głowy i mam nadzieję że w listopadzie już będzie trochę spokojniej:))
Teraz nie mam jak się w ciągnąć w żaden nowy serial ale za moment kto wie:D
No tutaj faktycznie już wszyscy hejtują TVD, ale to jak coś napiszesz to możesz wysłać mi na priv, ja zawsze chętnie przeczytam :)
Czemu? Bo to świetny serial:) opowiada o elitarnej szkole, w której dochodzi do wielu dziwnych zdarzeń. Grupa nastolatków podąża za wskazówkami zmarłego w tajemniczych okolicznościach nauczyciela, krok po kroku dochodząc do coraz nowszych faktów. To tak bardzo w skrócie, bo tam naprawdę wiele się dzieje i nie można się oderwać od oglądania. Poza tym mam swojego ulubieńca (patrz:avek:D)
Ja też miałam ostatnio szalony okres, po wczasach, miałam gościa parę dni, musiałam skończyć pracę magisterską, a teraz jeszcze mamy remont w kuchni u babci, który już mnie doprowadza do szału :D dzisiaj na przykład cały dzień jeździliśmy za blatem kuchennym i zlewem :D
A co z HoD, skończyłaś to?:D
zobaczymy czy mnie 5x01 zainspiruje na tyle żeby odłożyć na bok teksty zawodowe;PP
ale jeśli tylko coś napiszę to Ci wyślę i pewnie na forum też wrzucę bo mi hejty nie straszne, a jak komuś się spodoba to sobie poczyta:DD
brzmi fajnie i trochę Potterem pobrzmiewa:)) jak będę miała chwilę i nastrój to sobie spróbuję:D
oooooooooooo:D fajnie - gratulacje:** a kiedy bronisz magisterkę? będę trzymać kciuki:)))
remont to fajna ale i uciążliwa rzecz no ale trzeba trochę się napracować jeśli chce się ładnie mieszkać. też coś wiem na ten temat;)
HoD nadal w zawieszeniu. jeszcze o niego wrócę:) podoba mi się ten serial ale powiem Ci szczerze że po prostu ciężko mi się ostatnio na fikcji skupić.
do Damona i Eleny mam sentyment i dlatego 5x01 zobaczę. a jesli mi się nie spodoba to zawsze można wyłączyć...:)
No jasne, tak tylko mówię, że ja zawsze przeczytam :)
Oj nieee:D żadne Potterowe czary, mary :D to bardzo mroczny, bardziej kryminalny serial, taki thriller :) chociaż humor też jest, głównie w wykonaniu najmłodszych uczniów internatu ;)
yyy....17go ;P
Remont jest fajny jak się kończy :D ale strasznie uciążliwe są te unoszące się wszędzie pyłki, wszędzie brudno, mimo że się drzwi zamyka, codziennie trzeba myć :D
Ja pewnie też w końcu zobaczę, ale szału się nie spodziewam :D HoD właśnie też wraca niedługo, ale spoilery też mnie już trochę zniechęciły. Powiem Ci, że lepiej się ogląda żyjąc w niewiedzy, nie czytając żadnych spoilerów, opinii.
uznam to za komplement i doceniam bardzo:))):**
Lubię thrillery, takie w dobrym stylu:D a jak sądzę ten właśnie taki jest:)
aaa:) i ten przystojniak z Twojego avka kusi^^;P
17:D? to już niedługo:)) przygotowujesz się teraz pewnie:))
coś czuję że to będzie udana obrona:DD
wiesz już w co się ubierzesz:)?
Zobaczymy co tam nowego wymyślili;PP Pewnie masz rację, chociaż tak sobie myślę, że jak tylko wszystko poukładam w realu i zrobi mi się w życiu spokojniej to chętnie wrócę do przerwanych i zacznę jakieś nowe seriale:) Tym bardziej że jesienno-zimowe klimaty sprzyjają kinomaniakowaniu:DD
No ja też lubię :) serial jest naprawdę udany :)
Taak, ale nie chcę gadać o obronie:D wystarczy, że mam przed sobą listę pytań do nauczenia się :D
haha, szczerze to nad ubiorem jeszcze nie myślałam :D pewnie jakoś grzecznie i po uczniowsku :D coś się wymyśli D:
No już jest taka pogoda, że lepiej z domu nie wychodzić jak nie trzeba,. Tak nagle się to lato skończyło :(
grzecznie ale z pazurem;PP żeby nie dać się komisji onieśmielić:D
Tak;(( też mi się to nie podoba, tym bardziej że praktycznie od miesiąca wszyscy w domu chorujemy i się nawzajem zarażamy......;PP;((
Oj tak, pogoda sprzyja chorobom. Tez byłam przeziębiona. Ale już wszystko dobrze. Tylko bez swetra i ciepłej kurtki już nie wychodzę :) a nawet zastanawiam się czy czapki nie wyciągnąć, bo wiatr taki, że głowę chce urwać:)
:)) ja mam nadzieję wyzdrowieć do końca weekendu, bo jak nie to kiepsko będzie;P;((
oki doki uciekam do pracy a potem spać:)))
dobrej nocy i do napisania:DD
do pracy?? o 22?? matko, gdzie Ty pracujesz?:P:P
ok, wpadaj częściej :) dobranoc :*
Obrzydliwy? to zapewne nie oglądasz AHS lub TB? :) ja się tak zastanawiałam nawet nad opcją, by zaczekać jakiś czas i zamiast co tydzień jeden odcinek, robić sobie większe maratony TVD w wolnej chwili... w sumie to nie ma się czym ekscytować, ale pewnie nie dam rady w ogóle przestać oglądać. A pomyśleć, że tak się ekscytowałam tym serialem... dla mnie hiszpańskie produkcje były świetną odskocznią, jeżeli lubisz wilkołaki, to jest jeszcze serial Cienie Calendy, 1 sezon wyszedł już z lektorem. No właśnie, oglądałam Gran Hotel, ale tak dawno nie było nowego tłumaczenia, że już prawie zapomniałam :/ najlepiej, jak już coś puszczają na AXN, wtedy łatwo o odcinki z lektorem, w innym razie czeka się długo na napisy + nigdy nie wiadomo, czy potencjalny tłumacz podejmie się kolejnego epizodu :( Dobra, lecę na tego Dextera, bo znowu gadam trzy po trzy, a Ty miałaś Internacik oglądać <3
A żebyś wiedziała, że AHS było dla mnie okropne :D jeszcze kazałam mojemu facetowi to oglądać, miał minę jakbym go torturowała :D:D obejrzałam w sumie może 6 odcinków i dałam sobie spokój :D a TB nie oglądałam :D
wiesz, że ja tak samo sobie planowałam, że poczekam trochę i dopiero sobie później zobaczę kilka odcinków pod rząd TVD, bo też jakoś zawsze bardziej się wkręcam jak oglądam odcinek za odcinkiem niż co tydzień. Tylko nie wiem czy to przejdzie, bo musiałabym przestać wchodzić na forum i na tumblra, gdzie będzie mnóstwo spoilerów :D O tych Cieniach Calendy już tez słyszałam i mam je zaznaczone, ale najpierw jeszcze El Barco po Internacie, a później będę myśleć co dalej ;) Ok, ja to ja tez idę oglądać, potem się zgłoszę z relacją ;)
A dzięki Tobie obejrzałam OTH i LU, więc jesteśmy kwita. Ja tam uwielbiam AHS, TB też lubiłam, ale po paru sezonach zrobiła się z tego szmira (coś jak z TVD xD) Też się trochę obawiam spoilerów, no ale z drugiej strony co takiego mega ważnego mogę się dowiedzieć na forum, pewnie i tak zaraz zapomnę :) Ty masz gorzej, bo jeszcze tumblr, zawsze zdjęcia czy gify bardziej rzucają się w oczy i spoilerują. Chyba nie ma innej rady na TVD jak właśnie oglądać ciągiem po kilka odcinków i nie katować się wyczekiwaniem przez tydzień, żeby potem po tych 40 minutach stwierdzić, że w sumie i tak nic się nie działo :) O, to dobra kolejność hiszpańskich seriali, bo El Barco trochę jest podobne do Internatu, ale bardziej "słoneczne i wesołe", a za to w Calendzie znowu wracamy do mrocznych klimatów (i też jest lekko podobny do Internatu w sumie). Czasem pojawiają się ci sami aktorzy, więc tym bardziej fajnie się ogląda. No i 3 metry nad niebem koniecznie zobacz <3 czekam na relację, chociaż to już pewnie jutro, bo spadam na Dextera, a potem kąpu i spaciu.
3 metry nad niebem planuję zobaczyć już od dawna, ale oglądając tyle seriali nie mam ostatnio czasu na filmy. A teraz każdą, wolną chwilę przyznaczam na Internat. Zresztą każdy odcinek internatu to dla mnie jak film, w końcu to 1,5 godziny oglądania :D Ok, to pogadamy jutro, coś nie mogę się stąd wyrwać, więc pewnie znowu późno będę oglądać :) to do jutra :*
Tak, zaczęłam, okazało się, że zajęcia mam dopiero od poniedziałku, więc nie mogłam się powstrzymać :) Bardzo mi się podoba, ale siostra Dexa jakoś mi nie przypadła do gustu.
Cieszę się, że Cię zainteresował :)
Poczekaj trochę, a na bank ją polubisz. Sama zobaczysz po kilku odcinkach, że mam rację :D
na pewno... kurczę, tak swoją drogą liczę na jakiś wątek miłosny, choć wiem, że Dex deklaruje brak uczuć...
A już wiem :D Miał być ''drugi zlot'' na premierę 5 sezonu :D No to chyba chętni gdzieś po drodze się zgubili :P
http://media.tumblr.com/505c55bea9c2d1ee91a2d78ac823fbcf/tumblr_inline_mga092jbh R1qlux9r.gif
ja zobaczę już pewnie jutro na spokojnie:))
chyba że się zbierze grupa pod wezwaniem... to wtedy dlaczego nie:)? jeśli uda mi się doczekać do 2 w nocy rzecz jasna;PP
Ja mam ostatni wolny piątek jutro i chciałabym obejrzeć. Ostatnio oglądałam nawet Breaking Bad na żywo, finał:D
Najlepszy serial jaki oglądałam, a na pewno jest w pierwszej trójce. Nie ma co pisać, trzeba obejrzeć:)