PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122519
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej

lola881

7x06 :) Lubię Quinn i Claya :) Alex mnie trochę irytuję, ale nie jest taka znowu najgorsza :D Rachel to może lepiej przemilczę :P

Jak czytałam te dzisiejsze to się śmiałam i stwierdziłam, że ten serial jest autentycznie głupi :DD Ja może kiedyś obejrzę, z naciskiem na słowo może..:) Mi Ian jakoś "obrzydził" Damona, denerwuję mnie on:P I jego "gra" aktorska "P Dokładnie, ten serial powinien się skończyć na 4 sezonie, a nie dalej wymyślać te głupoty :D

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

A to już chyba się niedługo rozwiąże ten wątek, który Cię tak meczy :) cieszę się, że polubilas Quinn i Claya, oni chyba mieli poniekąd zastąpić Leytonow, ale mi tam i tak Luka brakowało :) ale bardzo ich lubiłam :) Alex będzie coraz fajniejsza :)

Czytałam właśnie o jakiejś więzi sobowtorow :D zastanawiam się gdzie była ta więź kiedy Elena wybierala Damian? Jakieś zakłócenia na linii?: D no i gdzie jest sobowtór przypisany Kath? Czy to jeden na dwie przypada? :D usmialam się :D w tym serialu nic się kupy nie trzyma.
Ja tam akurat nie rozumiem tego hejtu na Iana, nie przeszkadza mi on w żaden sposób. Wciąż lubię Damona, tylko serial jest po prostu głupi i za dużo jest ciekawszych propozycji, żeby marnować czas :)

lola881

Oby :D Mam nadzieję, że w dalszych odcinkach dowiem się czegoś więcej na temat Quinn i jej małżeństwa, dlaczego tak naprawdę się rozpadło itp. Mi już zaczyna brakować Lucasa :( Przydałby się Nate'owi w tym trudnym okresie.

Nooo to jakaś porażka, jak by mało już tego było :D Najpierw sire bond, teraz jakaś inna więź, no dajcie spokój :P Już za bardzo kombinują, widać że nie mają pomysłów :D

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Szczerze to nie wiem czy tam było jakieś konkrtetne wytłumaczenie, wydaje mi się, że Quinn po prostu nie chciała z nim już być i tyle.
A jak CI się podobał Skills, który chodził z papierową wersją Luka?:D:D:D

lola881

Jeeaaa:D Skończył się wątek z ciążą :DDD Dan mnie naprawdę zaskoczył:D A jeżeli chodzi o Quinn i jej męża, to zostało to tak pokazane, że jej mąż zmienił swoje priorytety a jej się to nie podobało. Jej się podobało ich dotychczasowe życie a on coraz bardziej gonił za kasą.
"A jak CI się podobał Skills, który chodził z papierową wersją Luka?:D:D:D" What???? :DDD

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Mówiłam, że Dan się przyda :D świetne to rozegrał :D ale jakie emocje podczas tego programu, nie?:P

Ups, jeszcze nie było?;d wydawało mi się, że to było zaraz jak Luke wyjechał. No to jeszcze będzie, śmieszne to było :D:D

lola881

No zagrywka z jego strony super :D Emocje wielkie :P Mimo tego, że wiedziałam, że się wszystko dobrze skończy, to się strasznie stresowałam :P A jak Haley się poryczała to ja razem z nią :)))
Nie, jeszcze tego nie było :D Jak Skills coś wymyśli, to na pewno będzie zabawnie :DDD

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

To teraz chwila wytchnienia i dom Naleyów powinien się zapełnić rodziną Haley :D

lola881

Jak się nie mylę, to na początku serialu była mowa o tym, że Haley ma dość liczną rodzinę, prawda? :D Ciekawe ile ta chwila potrwa odcinków? :P Bo pisałaś mi, że w tym sezonie pojawi się jeszcze jeden bardzo smutny wątek...

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

niedługo, ale na początku będzie wesoło :) Relacje Haley/Quinn/Taylor - mega :D ale ja bardzo lubiłam Taylor :D aktorka jest śliczna, a sama Taylor była taką zagubioną wariatką :D oczywiście wiadomo jakie nastawienie ma do niej Haley, no i Quinn też podobne :) so...będzie ogień :D

lola881

To dobrze, że chociaż przez chwilę będzie wesoło :))) O to Taylor też się pojawi? :) Ja za nią na początku jakoś nie przepadałam zbytnio, ale później ją polubiłam :) Ale zgadzam się, że aktorka grająca Taylor jest bardzo ładna :) A pomiędzy Quinn i Clayem coś będzie?;) Chociaż pewnie i tak mi nie powiesz:P

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Taaak :D Haley będzie zazdrosna (chociaż nie będzie miała o co :D) i będzie odwalać śmieszne rzeczy :D Nate i Jamie będą tylko oczami przewracać :D :D

a shipujesz im już ?:D

lola881

Aha :D To już widać, że będzie jazda :DDD

Hmm...Jeszcze chyba im nie shipuję, ale kto wie :D Zaczyna mi się podobać ich relacja :)

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Będzie się to jakoś rozwijać. Ciekawa jestem jak Ci się będą podobać wątki Claya, bo ja czasami nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać :D
A jak tam moja Alex?:D dalej lata za Julianem?:D w ogóle ta aktorka też jest piosenkarką, na przykład http://www.youtube.com/watch?v=qqXhqaMdi1M&list=FLDuo1w67UNg0olIbXQ3f81A&index=4 6 :)

lola881

Zasnęłam na klawiaturze :))) Na razie wątkiem Claya jest bycie agentem Nate'a...a i dowiedziałam się, że był żonaty i jego żona umarła.
Tak nadal lata za Julianem:D

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Na razie jeszcze jest normalny....spoko :D:D
ojejku, biedna :* idź już spać :) jutro też pracujesz?

lola881

Eee.. Jeszcze normalny? To co oni mu wymyślili? Mam się bać? :DDD
Teraz się zdrzemnęłam trochę i mi się odechciało spać :) Tak ale jutro mam popołudniówkę :))) a w poniedziałek i we wtorek mam wolne :DDD

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

haha, nie no po prostu miał takie nietypowe wątki, z leksza nienormalne :D ale zobaczysz :D
Eee to się wyśpisz :) o rany, tyle wolnego? toż to szaleństwo :D:D

lola881

Hehe ok :D ale zaciekawiłaś mnie tymii jego z lekka nienormalnymi wątkami :DDD
No wyśpię się, także ze spokojem :D No aż tyle:DDD

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

będziesz mogła przez dwa dni oglądać OTH ! :D
a za co się potem zabierasz?:D:D:D

lola881

Wiem i z lekka mnie ta myśl przeraża :D
Nie mam zielonego pojęcia :DDD Muszę się zacząć nad tym powoli zastanawiać :DDD

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Eee tam, patrz jak miło czas spędzisz :D
Ja Cudzoziemce po OTH Life Unexpected polecałam :) jest krótkie i bardzo fajne i pojawia się w jednym odcinku Haley jako Haley i Mia :)
A tak poza tym to musisz wreszcie się wciąć za Castla :)

lola881

Miło, to na pewno, ale jak będę blisko końca :D Nie jestem gotowa na rozstanie z OTH :D
Wiem, wiem że w końcu muszę Castla zacząć :D Zapewne znowu będę siedziała 3 dni się zastanawiała nad tym co obejrzeć :D

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Od czego masz doradców :D pomożemy Ci podjąć decyzję :D 6 sezon Castla jest świetny, poza tym oni są tacy cudowni :) pamiętam, że jak się wkręciłam w ten serial to pierwsze 4 sezony obejrxzałam w mgnieniu oka. Non stop oglądałam :D ale to jest akurat serial, mimo że kryminalny, to taki optymistyczny, super :)

lola881

No wiadomo :) Ty i Ania jesteście moimi najlepszymi doradcami :))) A tak w ogóle to widziałaś już najnowszy odcinek tbbt? :)

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Dziękuję :* Bo my po prostu wszystkie seriale znamy :D:D
Nope, a Ty?

lola881

To się akurat zgadza, że wszystkie seriale znacie :D Jesteście ekspertami :))
Tak już widziałam :)

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

ooo to mnie zaskoczyłaś :D znowu dobry odcinek?:D
a w ogóle to dzisiaj oglądałam jakiś serial na comedy central, nawet nie wiem jaki, w każdym razie był tam Raj :D ale ciacho z niego zrobili, jakiegoś cassanove grał :D

lola881

Właśnie mi Naley odpadło :( Ale i tak się cieszę, że tak daleko zaszli, bo sądziłam że dużo wcześniej odpadną :)
Mi się odcinek podobał, ale czytałam dużo negatywnych opinii. Tylko momentami strasznie mi było żal Amy...

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Mnie już tyle par odpadło, że już mi wszystko jedno :D
Ojej, znowu coś Sheldon odwalił?

lola881

Moje też już wszystkie odpadły :D
Musisz obejrzeć odcinek to pogadamy wtedy :)

ocenił(a) serial na 8

To jak gramy dzisiaj czy nie?

użytkownik usunięty
anik756

No to zaczynaj

ocenił(a) serial na 8

Numery od ilu do ilu?

użytkownik usunięty
anik756

1-13

ocenił(a) serial na 8

2

użytkownik usunięty
anik756

Chuck i Blair (Gossip Girl) http://25.media.tumblr.com/66363897f2ec2e4e6a04b4dc8e1df523/tumblr_mucrzk4CdN1s6 ocyxo1_400.gif

użytkownik usunięty

Chair

ocenił(a) serial na 7

Chair

Blair i Chuck

oni

anik756

Rick i Kate (Castle) http://25.media.tumblr.com/9ea03cd6287793a4dfcc2b9654d69752/tumblr_mgl51zXxms1qh 85ueo3_500.gif

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Caskett

Kate123

Caskett

Kate123

Caskett

Kate123

Nie wiem, powiedzmy, że oni:)

Kate123

Remis

użytkownik usunięty
Kate123

Remis:)

ocenił(a) serial na 8

6

użytkownik usunięty
anik756

Dylan i Kelly (BH90210) http://25.media.tumblr.com/b0aa103ee6bc2fcd2331d61bd102d76f/tumblr_mtw6e6fJyq1sj scwro2_250.gif