PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121931
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

http://delenastydia.tumblr.com/tv%20schedule
Jeszcze nie dałam odnośników do tagów, ale na razie jest tak :)

użytkownik usunięty
Kate123

Ty masz 17 a 23, dżizas xD

Bo już nie wpisywałam PLL i nie mam tyle premier xD

użytkownik usunięty
Kate123

Aaa właśnie, muszę PLL usunąć :D To 22 xD

To teraz już naprawdę się nie dziwię, że masz problemy z nadrabianiem xD

użytkownik usunięty
Kate123

A dziwiłaś się wcześniej?:D

Nie, bo wiem, że czasami ciężko jest się zabrać :D

użytkownik usunięty
Kate123

Widziałaś te filmiki z Alice i Cyrusem na poprzedniej stronie? Myślałam że popłaczesz trochę ze mną:P

Zaraz zobaczę i możemy razem popłakać :D

http://media.tumblr.com/759475aa9bb60ad824fc3882d19e727d/tumblr_inline_mnthn6ioo t1qz4rgp.gif
Jak mogłaś. I jeszcze ta piosenka.

użytkownik usunięty
Kate123

http://media.tumblr.com/tumblr_m541g0GSNg1r3nkzc.png

tequila_s

Edycja stron to teraz taka przyjemna zabawa :D

użytkownik usunięty
Kate123

IKR :D Przynajmniej możesz sobie podglądać na bieżąco jak strona wygląda po edycji.

Dokładnie :D A nie zapisywać, zamykać i dopiero patrzeć :P

użytkownik usunięty
tequila_s

Basia, znalazłam wreszcie;)
http://itswasathousandyearsago.tumblr.com/post/64858217059/1x04

użytkownik usunięty

"i am not sorry saying this but there is no place for Caroline in this show

she can have a chance only if her character grows or get a little darker.

after seeing Cami,Hayley and Rebekah (well we know her from past) ,Sophie and even Davina (am i the only one ,who loves Davina) i am so sure that there is no place for Caroline in this story.

Cami is a mature woman,i love her and i believe she is the way to really great friendship with Klaus (not a romantic way for now).the point between Cami and Klaus is really great.she can have a connection with him by not judging him all and he can be honest to her,the only problem is the war,which Klaus is in.

Sophie is badass when it is needed to be,she is brave,strong and she deals with every station.

i don’t even need to talk about Rebekah

Davina is youg woman,who trapped in a attic and has really great powers.she has a bond with marcel as like father and daughter but at the same time she is too young woman,who has hidden desires about life.

but what we have about Caroline? the baby vampire who wants to live a happy human life,cares about parties and boyfriends."

THIS

ocenił(a) serial na 6

Ta scena naprawde piekna <3

użytkownik usunięty
tequila_s

http://24.media.tumblr.com/3ccc3cacb73ec13363a6d915242b588c/tumblr_mugv7h4Wn61qi i6tmo1_400.gif

Co się stało???

użytkownik usunięty
Kate123

Obejrzałam OUAT i jestem wkurzona, i chcę się wygadać ale tutaj nie mogę i UGH
http://i1224.photobucket.com/albums/ee369/jasminealexandrea/tumblr_lco2sodirO1qb rsxu.gif

Dlaczego? Pisz :)

użytkownik usunięty
Kate123

Nope:/

Pisz.

użytkownik usunięty
Kate123

Ok, ale mam nadzieję że nie wprowadzę nieprzyjemnego nastroju jeśli chodzi o shipowe sprawy. Po prostu mam już dość tych poszukiwań, chcę żeby Emma, Neal i Henry się odnaleźli, nawet jeśli miałoby to trwać minutę. Neal odnalazł Henry'ego i on nawet o tym nie wiedział! On musi się dowiedziec, że jego rodzice są w Nibylandii, że jego ojciec żyje! Popłakałam się na scenie z Emmą i jej wyznaniem, a potem sobie przypomniałam że w następnym odcinku będzie się całować z piratem, WTF? Naprawdę staram się to zrozumieć, ale nie mogę... :/ Jestem całym sercem za Emma i Nealem i ta obecna sytuacja doprowadza mnie do szału. I w dodatku zniszczyli mi Rumbelle. Rozumiem, że syn jest dla Rumpla najważniejszy, ale zrobili tak, że wychodzi na to iż Bella tak naprawdę dla niego nic nie znaczy, że jest gotów ją zostawić. Nie do końca rozumiem tych wizji, czy jego podświadomość je tworzy, a jeśli tak to świetnie.. Belle jest potrzebna tam tylko żeby zapewniać jakim dobrym jest człowiekiem.. I'm done.

Daj spokój, przecież każdy może mieć własne zdanie :) Może w następnym odcinku już wszystko się rozwiąże albo chociaż część. Mnie to nie denerwuje, wkurzyłam się tylko, że Henry nie wiedział, że Neal go odnalazł. Tak, wyznanie Emmy było piękne. I sama nawet po tym shippowałam bardziej jej i Nealowi. A kiss, cóż, ja tam się z tego cieszę, od dawna na to czekałam. Tylko pojawienie się Neala wszystko skomplikowało. Oczywiście to jest dla fanów, bo długo na to czekali itd. Ale z drugiej strony to się trochę Emmie nie dziwię. Myśli, że Neal nie żyje. W dodatku z ich rozmowy wynikało, że Hook uratował Prince Charming. Pan na Henry'ego. Wszystko się tak zebrało, ona potrzebowała kogoś z kim może pogadać i padło na Hooka. No ale to tylko moje zdanie. Co do Rumbelle to też mnie to trochę wkurzyło, ale że nie jestem jakoś z nimi mocno związana to mi szybko przeszło :P

użytkownik usunięty
Kate123

W jakiej rozmowie? Widziałam że jest jakiś SP, ale z oczywistych powodów go nie oglądałam. Do samego kissa nic nie mam, to było do przewidzenia, ale czemu akurat teraz? Tyle mieli okazji i teraz akurat musieli. Albo jeden ship albo drugi,w Dżuli się bawią?
Serio uważasz że jak facet któremu dopiero co wyznałaś miłość umrze, to możesz się rzucać na następnego? I to jeszcze w najtrudniejszym okresie czasu, kiedy dziecko ci porwano?:D Ja się jej właśnie bardzo dziwię:p Dobra, nie chcę się o to kłócić, tego chciałam uniknąć. Potrzebowałam się tylko komuś wygadać i teraz mi lepiej, dzięki:)
A ja jestem, a raczej byłam. Teraz robią mi to samo z Deleną. Przed chwilą przeczytałam spoilery z PLL, wśród nich była wzmianka o Halebie, well. Tracę wszystkie OTP, to jakaś walka o przetrwanie chyba;P Zostaną najsilniejsi, czyli Klaine i Caskett xD

użytkownik usunięty

Już z rozpędu głupoty piszę, zrobiłam edycję.

ocenił(a) serial na 6

I klayley :D

Właśnie tej ze SP. Nie wiem czemu teraz, musieli kiedyś, dali teraz i tyle. Jedyny trójkąt, jaki mnie wkurza to ten z TVD, bo nienawidzę Stefka. A tutaj lubię i Neala i mimo wszystko Hooka, so...
Nie nie uważam, ale nie znamy wszystkich szczegółów. Nie wiemy co będzie w odcinku. Nie powinna tak robić, ale może to był impuls, chwila słabości i tyle. Nie siedzę w jej głowie, to Ci nie powiem co w tej chwili myślała :D
Nie ma sprawy :P ja też się nie chcę kłócić, masz swoje zdanie i ja to szanuję :)
U mnie podobnie xD Chociaż teraz jest szansa na nowe xD Bo na razie to faktycznie Caskett i Stydia :) Kurde, no Delena też, ale tak to psują i bawią się dalej w trójkąt, że naprawdę się odechciewa...

użytkownik usunięty
Kate123

Na razie z nowych to tylko Alice i Cyrus, to znaczę walczę z tym, bo nie chcę potem cierpieć jak się utworzy trójkąt z Willem, ale chyba nie dam rady. Nie czułam czegoś takiego od czasu Klaine'a i nie sądziłam że jeszcze poczuję xD A powiedz mi czy shippujesz komuś z Klausem, a jeśli tak to komu? I chcesz przyłączyć się do klubu hipokrytek, zakładamy z Basią:D

Will będzie z Anastasią :)
Do klubu hipokrytek? :D Jasne xD
Co do Klausa to na razie się nie wypowiem :P Ale w najnowszym odcinku sceny K&C były niesamowite.

użytkownik usunięty
Kate123

Skąd ta pewność?;)
Super, zaraz napiszę jakieś wprowadzenie i zrobimy nabór:D
Czyli jesteśmy na razie z Basią same xD

Tak czuję :D
Yeah :D
Wy jesteście za K&H? :P

użytkownik usunięty
Kate123

Ok wierzę ci:D
Yep xD
Zobacz sobie: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oxEMVx9Ve_g

OMG, jaki piękny filmik <333333333

użytkownik usunięty
Kate123

"I've got you love" <3

<3
Ale już koniec, nie chcę się znowu wplątać w trójkąt xD

użytkownik usunięty
Kate123

My z Baśkiem nie chcemy trójkąta, chcemy Klausa i Hay na parę i Klausa&Cami na przyjaciół:D

Ja też nie chcę trójkąta, ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że to się tak właśnie nie skończy :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Cudowny :D

ocenił(a) serial na 6

Nie martw sie Blush, kazdy moze shippowac komu chce :) To ze z reguly sie pokrywamy to tylko swiadczy o naszej zajebistosci :D
Pomysl sobie, ze akurat w OUaT prawie kazdego sie da lubic i nic nigdy nie pobije Steffa :D:D:D A najprawdopodobniej Neal i Em to endgame, ze ja tam akurat mam wizje z Hookiem to inna sprawa :D ale nie bede miec zalamania jak bedzie z Nealem, bo kazdy tam jest spoko :D:D:D

tequila_s

WOW, odcinek TO był genialny.

tequila_s

TVD Season 5 upcoming episodes
5x04 For Whom the Bell Tolls - October 24, 2013
5x05 Monster’s Ball - October 31, 2013
5x06 Handle With Care - November 7, 2013
5x07 Death and the Maiden - November 14, 2013
5x08 Dead Man on Campus - November 21, 2013
~~~ONE WEEK HIATUS~~~
5x09 TBA - December 5, 2013
5x10 Fifty Shades of Grayson - December 12, 2013
~~~HIATUS~~~

tequila_s

"When Julie Plec,Caroline Dries, and Carina MacKenzie all fangirl about the same episode, you know some stupid shit is going to happen"

THIS!!!!!

użytkownik usunięty
Kate123

http://31.media.tumblr.com/tumblr_lpoxjnvYpK1qii6tmo1_250.gif

tequila_s

dobry wieczór:))
kto ogląda dzisiejszy odcinek TVD:)))?

użytkownik usunięty
NekoNinjia85

Na żywo? Od nas raczej nikt:p

no normalnie nie spodziewałam się tego pozimu hejtu TVD na forum poświęconym TVD;PPPP

tak tylko pytam;P, bo na żywo to ja tez pewnie nie dam rady:)
ale zagaduję zwłaszcza tych, którzy jeszcze lubią Delenę:DDD

użytkownik usunięty
NekoNinjia85

Tu nigdy nie było fanatyzmu, krytykujemy ten serial od drugiej połowy 3 sezonu;P Nasila się to razem z wzrostem głupoty w serialu, więc na tą chwilę wychodzimy na prawdziwych hejterów:D
A Delenę nadal lubimy, mimo wszystko:P

he he;PP no ja myślę:)))