No ale nie powiesz mi że jesteś pozytywnie nastawiona na najnowszy odcinek. Chyba że nie widziałaś promo;)
a wiesz że nie widziałam, serio:)
głównie dlatego, że promo są przeważnie robione tak, żeby przyciągnąć wszytstkich, czyli dają "i diabłu świeczkę i bogu ogarek" (a czasem nawet odwrotnie;P) i są jak dla mnie zbyt manipulacyjne, więc....
tak czy inaczej ja sobie jutro odcinek TVD spokojnie obejrzę i najwyżej przewinę to co mi się nie spodoba;PPP
heeeeej:** żartujesz Kochana;P, aż tak się "mocno" ten odcinek zapowiada;PPP
to najwyżej ograniczę swoją przygodę z najnowszym odcinkiem TVD do romantycznych Delenowych scenek;DD
no chyba że na to też liczyć nie można;PPP
Ok:)
Nie wiem, żartuje sobie :) ja mam za duże zaległości, żeby cokolwiek komentować, jeżeli chodzi o TVD. Podczytuje czasem komentarze dziewczyn i widzę, że poziom głupoty w serialu wzrasta nieprawdopodobnie szybko :) ale czasem coś ładnego, delenowego się znajdzie, fakt :) wiem, bo rebloguje :D
Bluszek, widzę, że wrzuciłaś perełki :) Biorę się za słuchanie i komentowanie :)
JILL ANDREWS - RUST OR GOLD CUDO <3
A na poprzednią notkę patrzyłaś? Bo tam też dodałam kilka "nowych", o których nie mówiłyśmy na serialowych:P Już szykuję następny zestaw, może dzisiaj zamieszczę;P
Nie, miałam wczoraj przesłuchać, ale nie miałam prądu :P
asdfdgfhjgkhgjfdfsadsfdgfhgjhj tyle pięknych piosenek :D Bluszek, ILY :*
MERCYME - THE HURT & THE HEALER
cudo <333
Ale dodałaś dzisiaj rewelacyjne piosenki jak do tej pory :****
W TO dali Rae?? WOW chyba trzeba się skusić w końcu na ten serial :D Albo przejrzeć soundtrack na tunefind :P
Nie zaczęłaś jeszcze???? Spadówa oglądać:D Nie radę słuchać teraz soundtracku, lepsze wrażenie jest podczas oglądania;)
Dobra, to po Arrow odpalę pilota :D http://25.media.tumblr.com/7902fba5d2f49fa2c3faf15cfb9a7fcb/tumblr_mutdffFCj71r5 s8fso1_500.gif
Phillip Phillips - Gone, Gone, Gone
Gdzieś już to słyszałam, chyba w radiu :P Świetna <3
Bluszek, dziękuję Ci, wszystkie piosenki były niesamowite :*
Teraz jeszcze poprzednia notka :)
Home to wkleiłam:D A Gone Gone wklejałam wcześniej:D
Poprzednia ci szybko pójdzie, bo większość piosenek jest od Ciebie. A ja zaraz wkleję następną:D Miałam kilkumiesięczną przerwę a teraz znowu mam wenę do wklejania:D
Rany, a jeszcze bym chciała je pościągać... Ciekawe kiedy się z tym wyrobię xD
Wklejaj, wklejaj, bo mnie wzięło na słuchanie :D
Muszę odwiedzić Twego bloga, ale to dopiero w weekend, bo będę potrzebować czasu na podkradnięcie Twych perełek ;)
Jasne, zapraszam:) Widziałam że Ty również zaczęłaś prowadzić swojego, też wpadnę:)
Skorzystam, możesz być pewna :D Już dawno o tym myślałam, tylko zawsze jakoś czasu mi na to brakowało.
Czyli zwątpiłyśmy już w ten serial :P
Hallo Kejcik :*
Jak tam z serialami stoisz? Bo ja po 4 dniach abstynencji zabieram się za nadrabianie :D Udało mi się dziś już obejrzeć AHS (świetny swoją drogą) i zaraz zabieram się za Arrow ;)
Czyli norma :D
Ale jutro już weekend się zaczyna, więc może znajdziesz czas na nadrabianie? :P
A ja chyba będę http://31.media.tumblr.com/9ba0e8efdb6d0d6d1edc9789fc577d5e/tumblr_mtughrCZzV1rm u92ho1_500.gif więc utonę w serialach :D
Teki, miałam Ci dać znać po Ravenswood. Serial jest mroczny i przerażający. Do pll ma się nijak, nawet klimat jest zupełnie inny, horror z tego wyszedł ;) duzo tajemnic, jakieś klątwy, zjawy i creepy ludzie :D
Hej :)
Dzięki wielkie, że pamiętałaś :)
Kurde, Twoja recenzja mnie zachęciła i to jeszcze jak bardzo.... Bo po pierwsze nie jest podobne do PLL -> ufff :D po drugie klątwy i zjawy, to jest coś co uwielbiam i po trzecie, jeśli to jest horror, to na bank obejrzę plota :) Czyli kolejny serial mi dojdzie, do mojej niekończącej się listy- ŚWIETNIE
Czyli rozumiem, że Ty będziesz oglądać dalej? ;)