PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121941
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 7
tequila_s

Właśnie skończyłam pierwszy odcinek i od razu mi się o Tobie przypomniało :) Ja już po halloweenowym odcinku pll, którego akcja dzieje się właśnie w Rovenswood, wiedziałam że coś jest nie tak z tym miastem :D W pll to wypadło beznadziejnie, bo po prostu nie pasowało klimatem, ale jako osobny serial może być ciekawie.
Nie wiem jak to dalej pociągną, ale na razie będę oglądać, bo odcinek skończył się tak, że muszę wiedzieć co będzie dalej :D
Nie jesteś sama, to jest czwarty, nowy serial jaki rozpoczęłam w ciągu ostatnich tygodni :D a ile mam tych starych....:)

użytkownik usunięty
tequila_s

No co ty, spotkanie w kiblu 2.0 będzie <3

Jej cudnie. Już się nie mogę doczekać :D Będzie przeżyjmy to jeszcze raz....

użytkownik usunięty
tequila_s

Wiesz że puszczą Gravity znowu?:P Chciałabym wierzyć że oni w ogóle rozumieją tekst tej piosenki.

http://media.tumblr.com/911b47c1d4ade87ebca4c43bcb11aeb5/tumblr_inline_ms49lznl2 S1qe7j5j.gif
No słowa ni uja nie pasują, ale kto ich tam wie, co im po głowie chodzi.

użytkownik usunięty
tequila_s

Właściwie słowa pasują idealnie do związku Steleny, tylko pytanie czy oni zdają sobie z tego sprawę:D

No właśnie chyba nie :D

tequila_s

KODALINE - ALL I WANT
hahaha byeee

Kate123

Znam <3333

tequila_s

SARA JACKSON-HOLMAN - FREIGHT TRAIN
BYE

użytkownik usunięty
Kate123

To ci wklejałam przecie wcześniej:D

Wiem, tą akurat pamiętam :) Ale ostatnio tyle nowych piosenek przesłuchałam, że może mi się mylić :D
Ale słucham wszystko jeszcze raz :)

użytkownik usunięty
Kate123

O rany, żartujesz:D

Co żartuję? :D Że nie pamiętam piosenek? ;D

użytkownik usunięty
Kate123

Że słuchasz wszystkiego od nowa:D

Nope, nie żartuję :D

Kate123

GEM CLUB - LANDS
<33333

tequila_s

Idę na Arrow i TO
BYE

tequila_s

“With Stefan’s memory currently on the mend, The Vampire Diaries‘ long-standing love triangle is on a temporary hiatus — or so we thought! It sounds like Stefan’s (Paul Wesley) feelings for Elena (Nina Dobrev) will soon return, if they ever really went away at all, and they’ll inspire him to make “a heartbreaking confession” to Damon (Ian Somerhalder) and Elena on the show’s Nov. 14 episode.”

Tego się już nie da czytać...

użytkownik usunięty
Kate123

O matko...

Miarka się przebrała...

użytkownik usunięty
Kate123

Pewnie walnie takie speech, że oboje będą mieli wyrzuty sumienia i się rozstaną na jakiś czas. Dajcie spokój.

http://www.filmweb.pl/user/blush/blog/555828 zrobione:) Trochę nowych, trochę starych.. dałam sporo coverów Glee za co NIE przepraszam:D Z tęsknoty za serialem słuchałam soundtracku i powklejałam co nieco. No, ale to na jutro bo już późno jest strasznie, zagapiłam się :D

..............................................................

Bluszek, szalona jesteś :D Ciekawe kiedy ja tego wszystkiego posłucham xD

użytkownik usunięty
Kate123

Oj tam, tylko 42:D To jak trzy płyty z bonusowymi piosenkami:D

Naprawdę bardzo Ci dziękuję :* Nie mam kiedy wyszukiwać piosenek, więc fajnie, że Ty szukasz i wrzucasz, zawsze to miło czegoś nowego posłuchać :)

30 SECONDS TO MARS - DO OR DIE
<333

OMG, po co ja wchodziłam na tumblra xD
http://31.media.tumblr.com/ca3046eb1fc9e973941692f2984c2171/tumblr_mv72pcZ6rV1qh 7mbko1_500.png wtf xD

I pięknie xD Mam 13 zaległych odcinków xD

użytkownik usunięty
Kate123

Już miałam się pytać dlaczego wkleiłaś jakieś żylastego facia po czym się skapnęłam,że to Ian xD Christ.

Wybacz, że to wkleiłam, ale nie chciałam sama tego przeżywać xD Masakra.

użytkownik usunięty
Kate123

On je wrzucił? xD

Chyba nie xD

Jego trener xD

tequila_s

http://24.media.tumblr.com/a9f6e1fe2d7b2583d30d2bf85827022d/tumblr_mv73f51vOV1qi xosbo2_500.jpg
http://25.media.tumblr.com/7b9ba4dc63edeb043db202aaa49e6701/tumblr_mv73f51vOV1qi xosbo1_500.jpg
asdfghjhgfd

użytkownik usunięty
Kate123

<3
Dobra, ja lecę. Dobranoc:*

Dobranoc :**

użytkownik usunięty
tequila_s

Nie oglądałam odcinka, ale widzę po gifach że SPOILERSPOILERSPOILER skupił się na Bonnie - wreszcie odkryli że nie żyje:(SPOILERSPOILERSPOILER

Yep. I Dżuli nie żartowała z tym płakaniem. Sama się poryczałam.

ocenił(a) serial na 6

Lepiej pozno niz pozniej :D

tequila_s

OMG.

użytkownik usunięty
Kate123

Co?

Promo 5x05

użytkownik usunięty
Kate123

Widziałam i co?:p

Nic :P

użytkownik usunięty
Kate123

Wybacz, mnie już tam nic nie szokuje:p

Chodziło mi o to, że w końcu wiadomo dlaczego Damon będzie chciał współpracować z Silasem :P
A i naprawdę żałuję, że kiedykolwiek było mi żal Stefka. Sorry, ale to się nie zmieni i niezależnie w jakiej jest wersji: swojej, bez pamięci czy jako ripper to nienawidzę go tak samo. Sorry, i'm not sorry.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Zalosne to jest.... Jak Dejmon bedzie chcial SPOILER kill Steff to ja juz wymiekam, coraz wieksza masakra sie z tego robi.. Jak bardzo zly jest ten odcinek?

byledopiatku

Ten dzisiejszy? Byłby dobry, gdyby nie Stefek i Elena, która przy nim zachowuje się naprawdę idiotycznie. Odcinek skupiał się na Bonnie, szczególnie w 2 połowie, więc było ok moim zdaniem.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Ja obejrze dopiero w sobote, ale juz widzialam niektore sceny, powiem tak: nie jest za dobrze... Ten trojkat jest chory...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Ja się nie wypowiem bo nie widziałam, ale czytałam opinie o Elenie, że trochę przeginała ze Stefanem w tym odcinku. Flirtowała i chciała go pocałować. I powiedzcie mi jeszcze raz że Delena to endgame, to was trzepnę. Na co mi endgame jak po drodze jest jeden wielki shit?

"I've said it a million times before and I will say it again, Stefan is the most manipulative character on this show."

"Being with Stefan brings out the worst in her."

THISSSSSSSS!!!!!!

Bo uparli się, że muszą zadowalać Stelenowców, przez co zupełnie niszczą Elenę.