Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej

Nie pamiętam kiedy ostatnio tak ryczałam podczas czytania książki.

użytkownik usunięty
Kate123

Uff, już myślałam że coś się stało w jakimś serialu. A dopiero co miałam świetny humor:P Well, nadal mam:D
Co czytasz?

Zazdroszczę :D
Właśnie wczoraj skończyłam. Allegiant.

użytkownik usunięty
Kate123

Na pocieszenie przypominam, że dzisiaj wieczorkiem odpalamy SH:D

Na pocieszenie? xD Nie wiem czy wytrzymam do wieczora :D Jest już 70% napisów :D
Jak masz zamiar czytać albo oglądać, to zablokuj sobie tag 'allegiant', bo jak się ogarnę to muszę poreblogować :P

TTP - WOW
John, baby :(

ocenił(a) serial na 7
Kate123

John jest najlepszą postacią, kupił mnie totalnie od pierwszego odcinka:) A ostatni odcinek był świetny, po części właśnie dlatego, że skupiał się na jego historii.

lola881

Dokładnie :)

BLUSZEK! Chodź ze mną oglądać SH, bo sama nie dam rady :D

użytkownik usunięty
Kate123

Nie mogę teraz. Obejrzę wieczorem.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAH
HAHAHAH
HAHA
HA
BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ocenił(a) serial na 7

HoD jest genialne w tym sezonie :D dawno się tak nie uśmiałam :D:D

lola881

Ja jeszcze nie widziałam nowego odcinka, ale zgadzam się, świetny jest ten sezon :)

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Naprawdę odcinek był świetny :) Joel to jest jednak mistrz :D A duet Wade-Joel jest cudny :D w ogóle podoba mi się Wade w tym sezonie, bez żadnej spiny, nacisków, wszystko w swoim czasie, zero dramatów, poszli bardziej w komediową konwencję :)

lola881

Też uwielbiam ten duet :D I Lemon jest też genialna w tym sezonie :) Można spokojnie oglądać i zamiast nerwów mamy śmiech :D

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Dokładnie :D Lemon też jest świetna :D Domyślałam się, że akcja się zagęści pod koniec sezonu i zrobi się bardziej dramatycznie, ale na razie jest bardzo zabawnie. I będę tęsknić za postacią Joela. Mógłby tam zostać. Pasuje do tych wariatów wbrew pozorom :D

użytkownik usunięty

http://thequietplaceproject.com/thequietplace poryczałam się, przez muzykę.

użytkownik usunięty

Każą mi nie myśleć o niczym przy TEJ muzyce? Znowu tęsknię za LOST :(

użytkownik usunięty

ja też.. chciałabym móc obejrzeć Lostów jeszcze raz, ale nie wiedząc co się stanie :(
http://www.youtube.com/watch?v=U3O59xXMBkI :(

Dobry wieczór.. :)

Obejrzał już ktoś SH???

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Ja :D

byledopiatku

Basia! :D asdsfgdfgfhgdfsdafsgdf co za odcinek :D Ichabbie <333333333333333333
A OUAT widziałaś??? Moje OT mnie naprawdę wykończą w tym tygodniu xD

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Wlasnie sie zabieram za OUAT :D
Jesli chodzi o Ichabbie to strasznie mi sie podobal, nie zrozumialam tylko czemu SPOILER wypil trucizne Abby sie niby na to zgodzila, a pozniej od razu jest przy nim Sin Eater :D ale mniejsza o to, ten serial jest super :D

byledopiatku

Powodzenia xD Przyda Ci się :D
SPOILERSPOILERBo może akurat jak wypił Sin Eater był już za drzwiami i od razu się zabrał za pomoc. Spełniły się moje marzenia i był hug :D SPOILER

ocenił(a) serial na 6
Kate123

SPOILER byl,byl :D Abby w ogole jest taka kochana :D
O bozeeeeeeeeeeee! Biedny Hook......

byledopiatku

SPOILERTak bardzo się martwiła. To jest serial i to jest OTP :DSPOILER
Właśnie :(((((((((((((((((((((((

ocenił(a) serial na 6
Kate123

SPOILER I on zaczyna na nia TAK ptrzec :D
Strasznie jest biedny, jak tylko robi cos dobrego to zaraz dostaje za swoje....Smutno mi.

byledopiatku

WŁAŚNIE!!! :D I w ogóle to ca Abbie powiedziała o nim do siostry <3333
Skończyłaś już odcinek?

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Awwwwwww....... Strasznie dluga przerwa byla, nie moga tak robic :D
Jestem przy koncowym wyznaniu... Wlasnie umieram, moje serce tonie, chociaz lubie Neala, to chyba jednak mi smutno, ze tak mowi i to jeszcze przy Hooku...

byledopiatku

Ale warto było czekać na taki odcinek :D
Ja po tym odcinku jednak jestem bardziej za Hookiem. Emma i Neal mieli piękne sceny, ale Hook naprawdę się zmienił i zasługuje na chociaż odrobinę szczęścia.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Ja mam tak samo, jego wzrok kompletnie zlamal mi serce... Lubie Neala, ale Hookowi zawsze sie obrywalo i to wyznanie.... No nie moge....

byledopiatku

Dokładnie :( Od wczoraj jest mi smutno z jego powodu :(

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Nie dziwie sie...Za duzo emocji, po tylu latach sie zakochal, to bylo naprawde piekne...

byledopiatku

A widziałaś już nowy odcinek Castle? :)

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Jeszcze nie :) Teraz ogladam Witches of East End, tez jest dobre :D A juz jutro TO :D

byledopiatku

Też oglądasz WOEE? :D Już się gubię :D Codziennie mam serial na który z niecierpliwością czekam :D
A tak jeszcze wracając do OUAT, to jak Ci się podobała Ariel? :)

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Troche splycili jej historie, ale aktorka sliczna :D Ale Ursula to jest cos co mnie niezwykle ciekawi... Ciesze sie z koalicji Redz-Rumple, Biedny David :( no i nie wiem ile Hook da rady wytrzymac w ich towarzystwie. Lana ukradla caly odcinek.
Oczywiscie, ze ogladam, ale Freya troche mnie drazni, choc teraz troche mniej.

Kate123

Ja właśnie się za niego zabieram :)

tequila_s

Yeah :D

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Ja właśnie obejrzałam. Końcowe sceny były świetne. A słowa Abby mnie rozkleily, mimo ze musiało się skończyć tak jak się skończyło :)

lola881

Warto było tyle czasu czekać na ten odcinek :)

Bluszek, widzę Cię :D Chodź pogadać o SH :)

użytkownik usunięty
Kate123

Wybacz, robiłam notkę i się zagapiłam;)

Obejrzałaś? :D

użytkownik usunięty
Kate123

Yep. Plus obejrzałam OUAT i na dziś już mi wystarczy feelsów;P

Mówiłam, żebyś wczoraj oglądała OUAT :P
Wiedziałam, że dostaniemy hug :D Nie pamiętam kiedy ostatnio miałam tyle feelsów związanych z serialowym OTP :) Chyba za czasów TW 3x11 czyt. Stydia :D

użytkownik usunięty
Kate123

Ja miałam w przeciągu ostatnich kilku miesięcy dużo, aż za dużo:D
BATB zostanie skasowane na bank:/

No tak :D Glee :) Więc teraz reagujesz spokojniej :D
What???

użytkownik usunięty
Kate123

Po prostu na forum jestem już bardziej opanowana:D Ale Klaine'owych feelsów na razie nic nie przebiło, tak jak pewnie u Ciebie Stydiowych:D
Tzn. to nie jest potwierdzone, ale jest coraz gorzej, na pewno nie zamówią 3 sezonu.