Uff, już myślałam że coś się stało w jakimś serialu. A dopiero co miałam świetny humor:P Well, nadal mam:D
Co czytasz?
Na pocieszenie? xD Nie wiem czy wytrzymam do wieczora :D Jest już 70% napisów :D
Jak masz zamiar czytać albo oglądać, to zablokuj sobie tag 'allegiant', bo jak się ogarnę to muszę poreblogować :P
John jest najlepszą postacią, kupił mnie totalnie od pierwszego odcinka:) A ostatni odcinek był świetny, po części właśnie dlatego, że skupiał się na jego historii.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAH
HAHAHAH
HAHA
HA
BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Naprawdę odcinek był świetny :) Joel to jest jednak mistrz :D A duet Wade-Joel jest cudny :D w ogóle podoba mi się Wade w tym sezonie, bez żadnej spiny, nacisków, wszystko w swoim czasie, zero dramatów, poszli bardziej w komediową konwencję :)
Też uwielbiam ten duet :D I Lemon jest też genialna w tym sezonie :) Można spokojnie oglądać i zamiast nerwów mamy śmiech :D
Dokładnie :D Lemon też jest świetna :D Domyślałam się, że akcja się zagęści pod koniec sezonu i zrobi się bardziej dramatycznie, ale na razie jest bardzo zabawnie. I będę tęsknić za postacią Joela. Mógłby tam zostać. Pasuje do tych wariatów wbrew pozorom :D
ja też.. chciałabym móc obejrzeć Lostów jeszcze raz, ale nie wiedząc co się stanie :(
http://www.youtube.com/watch?v=U3O59xXMBkI :(
Basia! :D asdsfgdfgfhgdfsdafsgdf co za odcinek :D Ichabbie <333333333333333333
A OUAT widziałaś??? Moje OT mnie naprawdę wykończą w tym tygodniu xD
Wlasnie sie zabieram za OUAT :D
Jesli chodzi o Ichabbie to strasznie mi sie podobal, nie zrozumialam tylko czemu SPOILER wypil trucizne Abby sie niby na to zgodzila, a pozniej od razu jest przy nim Sin Eater :D ale mniejsza o to, ten serial jest super :D
Powodzenia xD Przyda Ci się :D
SPOILERSPOILERBo może akurat jak wypił Sin Eater był już za drzwiami i od razu się zabrał za pomoc. Spełniły się moje marzenia i był hug :D SPOILER
SPOILER byl,byl :D Abby w ogole jest taka kochana :D
O bozeeeeeeeeeeee! Biedny Hook......
SPOILERTak bardzo się martwiła. To jest serial i to jest OTP :DSPOILER
Właśnie :(((((((((((((((((((((((
SPOILER I on zaczyna na nia TAK ptrzec :D
Strasznie jest biedny, jak tylko robi cos dobrego to zaraz dostaje za swoje....Smutno mi.
Awwwwwww....... Strasznie dluga przerwa byla, nie moga tak robic :D
Jestem przy koncowym wyznaniu... Wlasnie umieram, moje serce tonie, chociaz lubie Neala, to chyba jednak mi smutno, ze tak mowi i to jeszcze przy Hooku...
Ale warto było czekać na taki odcinek :D
Ja po tym odcinku jednak jestem bardziej za Hookiem. Emma i Neal mieli piękne sceny, ale Hook naprawdę się zmienił i zasługuje na chociaż odrobinę szczęścia.
Ja mam tak samo, jego wzrok kompletnie zlamal mi serce... Lubie Neala, ale Hookowi zawsze sie obrywalo i to wyznanie.... No nie moge....
Nie dziwie sie...Za duzo emocji, po tylu latach sie zakochal, to bylo naprawde piekne...
Jeszcze nie :) Teraz ogladam Witches of East End, tez jest dobre :D A juz jutro TO :D
Też oglądasz WOEE? :D Już się gubię :D Codziennie mam serial na który z niecierpliwością czekam :D
A tak jeszcze wracając do OUAT, to jak Ci się podobała Ariel? :)
Troche splycili jej historie, ale aktorka sliczna :D Ale Ursula to jest cos co mnie niezwykle ciekawi... Ciesze sie z koalicji Redz-Rumple, Biedny David :( no i nie wiem ile Hook da rady wytrzymac w ich towarzystwie. Lana ukradla caly odcinek.
Oczywiscie, ze ogladam, ale Freya troche mnie drazni, choc teraz troche mniej.
Ja właśnie obejrzałam. Końcowe sceny były świetne. A słowa Abby mnie rozkleily, mimo ze musiało się skończyć tak jak się skończyło :)
Mówiłam, żebyś wczoraj oglądała OUAT :P
Wiedziałam, że dostaniemy hug :D Nie pamiętam kiedy ostatnio miałam tyle feelsów związanych z serialowym OTP :) Chyba za czasów TW 3x11 czyt. Stydia :D
Ja miałam w przeciągu ostatnich kilku miesięcy dużo, aż za dużo:D
BATB zostanie skasowane na bank:/