No właśnie. Bo jak ja bym miała jeździć autobusem do pracy, to by mi to zajęło pewnie z godzinę. A tak to kilka przystanków tramwajem i jestem :D
heeeeej:):** to tu, to tam;P
a tak serio, serio, to praca mnie wciągnęła na amen;)
no ale teraz mam przerwę świąteczną i mogę serialowo zaszaleć;P
a co u Ciebie słychać Słoneczko:)?
Ahh rozumiem :) U mnie było podobnie :) W pracy miałam maratony, bywało ciężko :P Czasami wracałam do domu i dosłownie padałam na twarz i zasypiałam w ubraniach :P Ale dałam radę :) Niestety aż takiego luksunie nie mam żeby serialowo poszaleć :P
Ja dorwałam się;P właśnie do dobrego serialu pierwszy raz od kilku miesięcy;P
Wcześniej zupełnie głowy nie miałam do filmów. No ale wakacje świąteczne są po to żeby się nacieszyć tym co cieszy;PP Więc korzystam^^
trudno się zdecydować;P
wszyscy świetnie grają swoje role:)
Śnieżka jest świetna w tych swoich pastelowych wdziankach i z charakterem wojowniczki;P
Czaruś dla odmiany mnie denerwuje swoim niezdecydowaniem:) Czerwony kapturek jest dość niebezpieczna, ale wybaczyłam jej już zbyt wielki apetyt na miłość;PP Zła królowa jet niepoprawnie demoniczna, no ale taka jest jej rola... No a Mr. Gold nadaje fabule charakteru;)) Nie mogę doczekać się większego udziału Belli:DD
A Ty kogo najbardziej lubisz?:))
Dokładnie wszyscy są bardzo ciekawi :) I dłużej oglądam tym bardziej mi się upodobania zmieniają :D Na początku najbardziej lubiłam Śnieżkę i Emmę a Regina mnie potwornie irytowała :D Gold jest super, w szczególności jako Rumpelstitskin :D
Nope :P Coś na ostatnią chwilę wykombinuję :)
Właśnie buszuję po Twoim tumblru i znalazłam gif z naley :((( I się poryczałam :( Starsznie tęsknie za oth :( Ja to mam z głową:P
Znalazłaś coś ciekawego poza Naley? Ja za samym OTH tak bardzo nie tęsknie ja mam ogromny sentyment do Naley oni byli dla mnie przykładem pary, która może być ze sobą przez cały serial i od początku do końca być cudowna :D<3
A znalazłam :) Ja za samym OTH też tęsknię, bo to jeden z moich ulubionych seriali. A Naley to jest wyjątkowa para i moje ukochane otp :)
Omijaj, omijaj :D Mnie ostatnio naszło na wspominki z Chucka i oglądałam sobie filmiki na youtube :D
Pamiętam. Ja po prostu kocham ten serial :D Za każdym razem ja go oglądam to wszystko przeżywam tak jakbym oglądała go po raz pierwszy :DDD
To był nasz pierwszy( nie licząc TVD :P) serial. który razem przeżywałyśmy :D Ile razy go oglądałaś? :D
No co ja ten serial mogę oglądać w kółko. Jak Smallville, które ma 10 sezonów obejrzałam 2 razy to co to dla mnie taki Chuck z 5 sezonami i to w dodatku dwoma krótkimi :P:P
Jak byś była całkowicie normalna to nie znalazłybyśmy wspólnego języka :DDD Wiesz wariat przyciąga wariata :DDD:PPP
Nie wiem, ale na pewno ją wypijemy. Najpierw muszę dorwać jakąś robotę żebym miała na bilet :DDD
Wiesz, że chętnie Cię odwiedzę, ale na razie to chyba nie realne;/ w pracy musiałabym dostać ze 3 dni wolnego, a to raczej nie możliwe;/
Faktycznie, kawał skurczybyka z niego :D Ale podoba mi się :D I jego współpraca z Corą, będzie ciekawie :D
Pewnie z upływem czasu stanie się bardziej pozytywną postacią :D A możesz już mi napisać swoje shipy? Czy nadal jest za wcześnie? :D