PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121920
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
użytkownik usunięty
byledopiatku

Kinoman to marna podróba kinomaniaka, a wszyscy są nim zachwyceni. Ja się pytam wft? To ja już wolę ekino tv

ocenił(a) serial na 6

Ja chyba tez... Obejrzalam Dracule, jak ja nie trawie Jonathana to glowa mala....

użytkownik usunięty
byledopiatku

Ugh, ja też... jeszcze tylko 2 odcinki, jak skasują serial a Mina i Alexander nie będą razem, to zabiję...

ocenił(a) serial na 6

Nope, nie moga skasowac, naprawde sie rozkrecil jestem pod wrazeniem, bardzo mi sie podoba.. Mina i Alex musza byc razem i musza zarznac tych dupkow z zakonu no musza.

użytkownik usunięty
anik756

http://31.media.tumblr.com/1124045276fa22fae8ad2f120be4c984/tumblr_mzc9alZOkT1qg 0nj3o1_500.jpg zaczyna się:DDDD

Nie mogę xD

anik756

ARROW SPOILERS
Caroline: Confession: I am totally shipping Felicity and Oliver on Arrow. Please give me some good news.
Prepare for all of the Olicity feels when Arrow returns on Wednesday as Stephen Amell tells us, “That relationship is really moving in a new direction. It’s one of those things where, guys do this all the time, you don’t realize the depths and levels of your feelings for someone until someone else likes them.” And we can tell you Oliver definitely is copping some ‘tude towards the tech whiz after she takes a trip to a certain city to check on a certain someone who’s been struck by a bolt of lightning.

http://media.tumblr.com/tumblr_mahn04oV6Q1r6mp78.gif

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Ja już dłużej nie wytrzymam :/// Muszę obejrzeć ten odcinek już dzisiaj!!!

anik756

Ja muszę przetrwać jeszcze kilka godzin, a rano odcinek TW, więc do czwartku dzięki temu wytrzymam :D Tak sobie wmawiam, bo też już bym obejrzała, szczególnie po takim spoilerze :P

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Olicity :DDDD Dzisiaj Intelligence i Castle jutro The Originals jakoś wytrzymam :DDD

anik756

O właśnie, przecież w środę jeszcze TO :D Ale super :D Ale to nie zmienia faktu, że chcę już teraz Arrow :D

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Czuję, że ten odcinek Arrow będzie jednym z najlepszych w tym sezonie :DDD

użytkownik usunięty
anik756

Mam nadzieje,że naprawdę będzie dobry :D

anik756

Z odcinka na odcinek będzie jeszcze lepiej, a finał Nas zabije xD

użytkownik usunięty
Kate123

Trzymam Cię za słowo xD

Dobra :DD

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Na szczęście do finału jeszcze sporo to znaczy, że jeszcze trochę pożyję :DDD Dla mnie najważniejsze jest żeby nie sparowali na nowo Olivera i Laurel i żeby nadal główną rolę odgrywała akcja, a nie miłosne bzdety :DDD No i oczywiście OLICITY<3333

anik756

Dokładnie, zniosę wszystko tylko nie powrót Laurel do Olivera. Akcja będzie, to jest pewne :D Olicity też chcę, ale niech też się wszystko między nimi rozwija niezbyt szybko. Nienawidzę czekać, ale w tym przypadku mogę się poświęcić :D

użytkownik usunięty
anik756

http://silesiayoung.pl/wp-content/uploads/2013/03/kinomaniak-tv-bez-reklamy-600x 400c.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=uUHoHKVtFCc

Nie mogę tego przeboleć... Po prostu nie mogę.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
anik756

Aaaaaa, Minona|!! Zwiastun MMFD!!
http://www.youtube.com/watch?v=FWzfIDTH6Bg

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
<33333333333333333333333333333333333333333333
GIVE IT TO ME NOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
minona291

http://25.media.tumblr.com/f9da8cbed3c3336ee91557ba7a5cf285/tumblr_mzccbmF4Pr1sl tcefo6_250.gif ręce <3333

aw uwielbiam ich <33333

anik756

obejrzałabym se finał Sherlocka, ale jeszcze nie ma napisów, a przy takim tempie mowy Sherlocka, obawiam się, że nie będę w stanie wszystkiego zrozumieć, a to popsuje mi przyjemność oglądania ;(
Bluszek widziałaś już, czy czekasz może na napisy?

użytkownik usunięty
minona291

Nie widziałam, czekałam aż wrzucą na ii tv wersję z angielskimi napisami, ale nic nie ma, więc chyba zaraz ściągnę z osobna wszystko i obejrzę.. Z drugiej strony wolałabym poczekać już na te polskie, bo właśnie to Sherlockowe nawijanie jest czasem uciążliwe, a z angielskimi muszę robić pauzę, żeby wszystko przeczytać i porządnie przemyśleć:D

no właśnie, jak Sherlock wpadnie w trans to gada z prędkością wystrzałów z karabinu maszynowego, a to zdecydowanie za szybko dla mnie ;p

użytkownik usunięty
minona291

Polskie napisy już są. A z nimi 5 innych odcinków seriali, lol... trza z czegoś na razie zrezygnować, bo niewyróbka:D

Wtorek to najgorszy dzień xD

użytkownik usunięty
Kate123

Wieczny Joel i wieczna Katrina powracają, yay. Jak dla mnie to te seriale mogłyby wrócić w marcu dopiero ;P Za to jestem ciekawa co w BATB:D

Joel mi tak bardzo nie przeszkadza, ale Katrina.... Znowu będzie...
Ale mam inne, bardziej emocjonujące seriale, więc nie będzie tak źle :D Znaczy będzie i tak źle, bo już umieram od nadmiaru feelsów, ale wolę takie niż wkurzanie się o Katrinę, zapewne Stefka itp. :D

użytkownik usunięty
Kate123

Stefek? Myślałam że tu już każdemu TVD spływa jak po kaczce ;P

Stefek to najbardziej znienawidzona przeze mnie postać i nawet mój brak zainteresowania TVD tego nie zmieni :P

użytkownik usunięty
Kate123

Nie no, wiadomo że Stefek to największy buc w historii telewizji. Ale ja nie odczuwam już żadnych emocji oglądając TVD, nawet złości, więc mój hejt do Rynny też chwilowo zanikł ;P

Mój nigdy nie zniknie :D
Oglądasz coś teraz? :)

anik756

widział już ktoś pilota Intelligence? mam właśnie ochotę obejrzeć, ale wcześniej fajnie byłoby usłyszeć jakąś opinię ;p

minona291

Ja oglądałam i mi się spodobało, bo ani razu nie przerwałam oglądania :D Co prawda mogło być lepiej, ale to pilot, więc może później się rozkręci. No i Josh <3 Więc polecam :) Ale krążą różne opinie i niektórym się nie spodobało. Wszystko kwestia gustu :P

Kate123

właśnie obejrzałam i może nie był to pilot na miarę ochów i achów, ale podobało mi się i obejrzę kolejny odcinek ;)
Gabriel i Riley tworzą fajny duet <3
co do opinii na tamtejszym forum, to nie biorę ich jakoś specjalnie pod uwagę, już prędzej wolę Was zapytać, bo to będzie przynajmniej najbardziej wiarygodna opinia :) tym bardziej, że nasze gusta tu są w miarę podobne ;p

anik756

Odcinek TW mnie zabił. A to dopiero początek xDDDDDDDDDD

anik756

WOW, w końcu świetny odcinek SH. Możecie śmiało oglądać, o Katrinie jest mowa przez 5 sekund tylko :D

Kate123

Ichabod w czarnej koszuli <3 <3 <3 :D:D:D:D Złamał mi serce, że nie skusił się żeby dłużej tak pochodzić, ale obejrzałam na razie połowę tylko. Może pod koniec zdecyduje się jednak:D Tylko te rurki, faceci nie mogą nosić rurek:/

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Jest juz TW?!

byledopiatku

Yep. Odcinek rewelacja.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Wlasnie zglupialam bo na i i tv dodali i 14 i 15....O.o

byledopiatku

Dzisiaj był 3x14 :)

anik756

ARROW SPOILERS
http://aaronswarner.tumblr.com/post/73249726508/were-2-days-away-from-the-return -of-arrow-x
Dawać mi ten odcinek, bo już nie mogę :D

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Już w czwartek będziemy mieć odcinek :DDD Niby to już tylko 2 dni, ale dla mnie to strasznie długo :(((( Nie powstrzymam się i z samego rana wejdę na tumblra żeby obejrzeć sobie gify z Arrowa :DDD

anik756

Ja się nie powstrzymam i w czwartek z samego rana obejrzę odcinek :D Nie lubię oglądać gifów przed obejrzeniem odcinka, bo to już za wiele spoilerów :P

użytkownik usunięty
anik756

Ale mam rozj ebany mózg po finale Sherlocka... nie mogę się pozbierać. Nic więcej nie oglądam, bye. Moffat, nie wiem co bierzesz, ale też to chcę.