jeeej, nie spodziewalam się, że bądą mieli tak wiele dobrych scen w jednym odcinku:DDD
co Ci się najbardziej podobało:))?
SPOILERY Wszystkie ich sceny były cudowne <333 Wiadomo, że ostatnia była piękna, ta przemowa Bash'a i reakcja Mary cud miód i orzeszki. Bardzo mi sie tez podobała scena ich kłótni i to, że Mary potrafiła później przeprosić. No i te ich spojrzenia nad nowo narodzonym dzieckiem o matko roztapiam się :DDD Scena w namiocie jak poganie ich zaatakowali i jak Bash osłaniał Mary własnym ciałem. No i oczywiście Lola, Kenna i Greer tez były rewelacyjne w rolach szpiegów. W końcu Lola pokazała, że jest silną i odważną dziewczynąSPOILERY
A Tobie co się najbardziej podobało?
Wiesz, podobał mi sie bardzo scenariusz tego odcinka, a zwłaszcza to, że tak na prawdę to był jeden dłuuugi dialog między Mary i Sebastianem o ich uczuciach i decyzjach w zwiazku z sytuacją w której się znaleźli:D
Ostatnia scena jest rzeczywiście bardzo dobra, ale właśnie dlatego, że wcześniej został rozbudowany kontekst i emocje miedzy nimi tak wyraźnie pokazane:)))))))))))))))
Plus wreszcie wiemy więcej o Bashu^^!
A poza tym moje serce zdobyły te same sceny, które podobały sie Tobie:DDD
Ich kłótnia, spojrzenia (swoją droga naprawdę świetnie to grają:), kiedy urodziło się dziecko i takie jeszcze nieśmiałe rozmowy o uczuciach - tworzą świetny klimat:D
No i wreszcie - girl power:DDD Dziewczyny dały czadu;PP
SPOILERYTo mi sie własnie podoba, że potrafią rozmawiać o uczuciach są ze sobą szczerzy, a nie tak jak to było w przypadku Francisa, że będzie ja kochał o ile to będzie dobre dla Francji dopiero później przejrzał na oczy, ale było za późno bo Catherine zaczęła działać i powiedziała Mary o przepowiedni i dzięki temu mamy teraz szansą dla Mabastiana :D Mary przy Sebastianie wydaje się dojrzalsza, pewniejsza siebie. Podobało mi sie jeszcze jak usadziła Catherine :D Świetna była scena ze znudzonym Sebastianem jeszcze trochę to by biedak usnął na tym krześle. Brakowało Ci w tym odcinku Francisa?SPOILERY
Szczerze pomimo tego, że go lubię to mi go wcale nie brakowało w tym odcinku. Bo myśli miałam zajęte kim innym :DDD
hahaha, ja tak samo;P
mam tylko nadzieję, że scenarzyści dadzą radę i fajnie rozwiną wątek Mary i Sebastiana:DD
jak na razie spisali się całkiem nieźle^^!!!
Skończyłam. OMG, co za odcinek! Teraz muszę trochę poreblogowac, skoczyc do sklepu i dopiero zacznę Reign :)
Ja już wchodzę na tumblra i zaczynam zabawę. Mam jeszcze do obejrzenia Chicago PD, ale może poczekać :DDD
ARROW SPOILERS
"We are really continuing to tell [Laurel’s] story in [episodes] 12, 13, and 14. It culminates in 14 in a scene between Oliver and Laurel that, for me, I think — I reserve to change my mind — it might be my most favorite scene we’ve ever shot on the show. It’s a new kind of scene for Oliver and Katie was fantastic in it. I can’t wait for people to see it."
- Stephen
Well...
Ale patrz, Sara wraca, na nią mają pomysł. A Laurel... Co tu dużo mówic, nic nie wnosi do serialu. Wiem, nie ma się co nakręcac, bo pewnie nie zginie, w końcu każdy serial musi miec swój trójkąt, ale jednak mam taką malutką iskierkę nadziei, że może jednak :D
Szczerze w serialu muszą mieć jedną Lance żeby została Black Canary więc jak będzie Sara to Laurel im nie potrzebna i bilans panien Lance się zgadza :DDD
Nie ma sprawy :D Czekam na Ciebie :D Muszę się przyzwiczaić do Twojej nowej nazwy na tumblru :D
ja też muszę swoją zmienić, ale kompletnie nie mam pomysłu :D muszę jakos połączyć mabastiana z olicity :D
Jak coś wymyślisz i będziesz miała kilka opcji to mogę pomóc z wyborem, niestety nie potrafię sama czegoś fajnego wymyślic :D
Dobra idę w końcu oglądac :D
Ledwo xD Wiedziałam, że ten odcinek będzie świetny, ale nie spodziewałam się, że aż tak! WOW. Nie wiem, co powiedziec.
SPOILERYKtóra scena Mabastiana podobała Ci się najbardziej i czy odczuwałaś brak Francisa? Co powiesz o dziewczynach szpiegach? Bo jak dla mnie Greer, Lola i Kenna były rewelacyjne w tym odcinku :DSPOILERY
SPOILERYWszystkie :D Normalnie Basha i Mabastiana było w tym odcinku więcej niż we wszystkich poprzednich razem wziętych :D Bardzo mnie to cieszy :D A to Francisa nie było? xD Nawet nie zwróciłam uwagi, bo tyle się działo :D Dziewczyny były genialne, szczególnie Lola :) Oj, poproszę o więcej takich odcinków :D I ta przemowa Basha na końcu i kiss asdfghjkhgfdsdfgh I CAN'T. I jeszcze Arrow. Te seriale mnie wykończą psychicznie xD SPOILERYSPOILERY
SPOILERY Ja uwielbiam wszystkie sceny z namiotu i do tego jeszcze ta ich kłótnia <333 Coś jest ze mną nie tak skoro podoba mi sie jak mój OTP sie kłóci, ale było w tym tyle emocji, że aż mnie ciarki przechodziły. O końcowej scenie nie wspominam bo się roztapiam :D Arrow i słowa Olliego PRIDE do Felicity i to jak na nią patrzył <333. Jeżeli tak mają wyglądać odcinki, w których Laurel jest w centrum to na miejscu Katie nie chciałabym więcej takich odcinków. Bo w tych odcinkach całkowicie niszczą postać Laurel.SPOILERY
SPOILERYSPOILERYKłótnia była świetna, bo były pokazane te wszystkie emocje i w ogóle. OMG. Nie wiem o czym pisac, bo praktycznie przez cały odcinek były Mabastianowe sceny xD Będę musiała jeszcze raz obejrzec :D O Olicity to mi nawet nie mów :D Zabili mnie w tym odcinku. Ogólnie to cały odcinek mnie zabił. Początek genialny, chociaż ta scena była trochę brutalna. I zdjęcie Tommy'ego. I'M DONE. I w końcu Roy poznał prawdę. I wszystkie jego sceny z Oliverem i te dialogi o Thei, OMG. I Olicity <3 Scena z PRIDE była genialna. Zresztą wszystkie ich sceny były świetne. Te spojrzenia, Felicity opatrująca Ollie'go. Laurel kompletnie zniszczyli. Szkoda mi tylko Lance'a :( I powrót Sary <3 I Oliver opowiadający Diggowi i Felicity o tej sytuacji ze Slade'em i Shado. I Moira była fajna w tym odcinku :D I Roy w Arrow Cave :D Jestem zachwycona :D SPOILERYSPOILERY
Jak tak dalej pójdzie to ja się wykończę emocjonalnie przez te seriale :)))
Następny odcinek Arrow zapowiada się na bardzo mocny, za to w Reign czeka nas kolejny kiss Mabastaina <333 Jak ja wytrzymam cały tydzień?
SPOILERYLaurel sięgnęła dna w tym odcinku już gorzej chyba być nie może. W tej sytuacji cieszy mnie tylko powrót Sary. Olicity w każdym odcinku mają rewelacyjne sceny. Co do Reign to mam nadzieję, że dadzą nam się pocdieszyć Mabastianem dłużej niż przez tylko następny odcinek. Czytałam, że w 1x13 ma przyjechać matka Mary i mocno namieszać:/SPOILERY
Arrow zawsze ma świetne odcinki :D Tydzień szybko minie :)
SPOILERYSPOILERYTeż się cieszę, że Sara wróci :) Może dzięki temu będzie mniej Laurel :P I poproszę kolejne cudne sceny Olicity :D A czytałam, że jednak jeszcze w tym sezonie poznamy historię Felicity :D Yay :D
Ja na razie zamierzam się cieszyc Mabastianowymi scenami, do 13 odcinka jeszcze daleko :P SPOILERYSPOILERY
Serio będą w końcu odcinki poświęcone Felicity :DDD Nie mogę się ich doczekać :DDD
I'M DEAD :D
REIGN !!!!
ARROW!!! Bash<3 Mary, Mabastian, Olicity <3 jest za dobrze ;D
:DDDD
Tak samo sobie pomyślałam :D Jest za dobrze i na pewno coś się popsuje, czuję to w kościach, ale na razie możemy się cieszyc :D Genialne odcinki, genialne :D