No musi być. Cieszę się, że w końcu dali szansę innym bohaterom. Za to po zwiastunie myślę sobie, że skończy się tragedią:/
http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/04/01/early-shocker-cbs-announces-2014-fal l-schedule/249884/ :DDD
Szkoda że nie zrobili podobnego z CW:D Na poniedziałek proponuję:
8-8:30 Love Triangles
8:30-9:30 The Plec Diaries
9:30-10:00 Plekita
10:30-11:30 The Tomorrow Logic
Przypomniałam sobie pewną scenę, ale nie mam pojęcia z jakiego jest serialu/filmu:/ Teraz mi do nie daje spokoju xD
Przejrzałam listę moich seriali i ostatnio obejrzane filmy. Nic, pustka. Zastanawiam się czy mi się to przypadkiem nie przyśniło:D
Pewnie dostanę olśnienia za 3 miesiące podczas obierania ziemniaków czy innej głupiej czynności :D Często tak mam:D
A jaka to była scena, to może pomożemy ;) Chyba,że jest niecenzuralna ;p
Widzę,że powracasz do Star-Crossed, więc ja też tak zrobię...ale nie wiem kiedy nadrobię te zaległe odcinki ;/
Haha nie:D Dziewczyna stoi niepewnie w kolejce do busa. Po chwili kierowca zwraca się do niej z pytaniem: "wchodzisz"? Na co ona po namyśle podchodzi do niego, mówi cichym głosem: "nie mam biletu", a on odpowiada jej z uśmiechem: "wiem". No i ona idzie sobie gdzieś usiąść :p Oni chyba wcześniej rozmawiali. Mógł to być chłopak i kobieta, sama już nie wiem. No i nie daje mi to spokoju:p
Tak, widziałam sceny Romery i umarłam:D Mam tylko 3 odcinki do nadrobienia. Może dzisiaj sobie jeszcze obejrzę.
Nie było go na liście przedłużonych seriali. Ale też nie było oficjalnej informacji o kasacji ;)
Czyli nie wiadomo :/ Szkoda, bo serial zaczął się rozkręcać. Ale może jest jeszcze szansa.
Szkoda też OUATiW :/
Czytałam, że OUATiW i tak miało być na 1 sezon. Ale szkoda tylu fajnych postaci. Mogliby chociaż przenieść Willa do OUAT noo:(
Ja drżę jeszcze o losy trzech seriali, ale dla dwóch z nich to już jest raczej pewny cancel:/
A to tego nie wiedziałam. A widziałaś już nowy odcinek, bo się właśnie zastanawiam czy nie obejrzeć :) O tak, niech przeniosą Willa do OUAT. On jest genialny <3
Jakich?
Jasna sprawa:D Znów się załamałam na końcówce, obawiam się że w finale nie będzie happy endu dla wszystkich, eh.. Ale odcinek niezły, jak masz ochotę to oglądaj;) A tak BTW, to dużo aktorów z LOST w tych naszych serialach:D Jafar, Jedikiah, Gabriel (sprawdziłam imię:p), Zelena, Belle.. o kimś zapomniałam?:D
My Mad Fat Diary, The Carrie Diaries i Twisted. Jutro finał Twisted, jeśli wszystko wyjaśnią to mogą odejść, nie będę płakać. W przeciwnym razie będę wkurzona, bo tak się nie robi :p Jest jest jeszcze Dracula, ale nadal nic nie słychać, a ja już tego tak nie przeżywam, będzie 2 sezon to super, nie będzie to trudno.
Może jednak obejrzę jutro skoro odcinek jest fajny, bo teraz trochę zmęczona jestem i obawiam się, że mogłabym nie dotrwać do końca, a nie chcę sobie przerywać. Też o tym niedawno myślałam :D I przez to jeszcze bardziej tęsknię za Lost :( To był świetny serial...
Oj tak, nie wolno tak robić. Dają serial, nie ma wyjaśnienia i kasacja kolejnych sezonów... To najgorsze co może być. O właśnie, jeszcze Dracula. Tyle niewiadomych... Ale dla mnie najważniejsze jest, że będzie kolejny sezon TW, Arrow, no i w poniedziałek nowy sezon GoT :)
Ja zaś lecę obejrzeć Resurrection, jestem już przygotowana: http://4.bp.blogspot.com/-R9FjlQ_bN5w/TjgHAwqrMKI/AAAAAAAABjU/1GmsJW8ahso/s1600/ bucket.jpg
W razie czego życzę dobrej nocy;)
Kejt, jak tam Arrow? postaram się dzisiaj obejrzeć, ale mam jeszcze Glee w kolejce, a ciekawa jestem ;) i w ogóle znowu przerwa dwa tygodnie,nie?:/
Tak, znowu przerwa :/ Strasznie ich dużo w tym sezonie. Jak dla mnie odcinek świetny. Wszystko się skomplikowało. No i nie podobała mi się pewna rzecz, ale to powiem Ci jak już obejrzysz :)
Ale mnie wkurzali wszyscy w tym odcinku :D SPOILERSPOILERCo to w ogóle za głupi pomysł, żeby Roy trzymał się z daleka od Thei, głupota, on właśnie nie powinien jej odstępować na krok kiedy wiedzą jakie jest zagrożenie. Slade zamiast zostać aresztowany to oni zamykają Lance'a? Wygląda na to, że jeszcze tam połowa policji współpracuje ze Sladem. Szkoda, że Laurel wie, nie podoba mi się to wcale. A Thea ma rację. Oli się obraził na śmierć na matkę, że ukrywała przed Theą kto jest jej ojcem, a sam to postanowił zataić i to się zemściło na nim. Oj, Slade mu szybko zniszczy życie i wszystkie relacja. Fajne sceny Olicity :)SPOILERSPOILER
SPOILERYSPOILERYMnie wkurzyło, że Laurel się dowiedziała. Bardzo tego nie chciałam, bardzo. No ale zobaczymy co z tego będzie. Między Sarą a Olim się psuje :P Nie żeby mi to przeszkadzało, od początku było wiadome, że ten ich cały związek nie ma szans. Felicity <3 Olicity <3 Cudowne mieli sceny, cudowne <3 I Digg <3 Ta ich końcowa scena była piękna. Szkoda mi Lance'a. I Thei :( Wiedziałam, że z Isabel jest coś nie tak. Slade już ma ułożony cały plan. Ciekawa jestem bardzo jak to dalej będzie. Ale z opisów kolejnych odcinków zapowiada się więcej odmiennych zdań między Sarą a Olim :DDSPOILERYSPOILERY
SPOILERYJa też się wkurzyłam, że Laurel wie;/ Też tego nie chciałam;/ Nie długo to już wszyscy będą wiedzieć kim jest Arrow. No chyba poza Lance'm, który już dawno powinien się sam domyślić... Slade nie źle sobie z nimi pogrywa. Mnie też zrobił w konia:P Bo byłam pewna, że będzie chciał coś zrobić Thei, a to była tylko po to żeby odwrócić uwagę Olliego. Byłam strasznie ciekawa, który sekret Olivera wyjawi Slade Thei. Ma chłopak, tego trochę na sumieniu :) A skąd on tak w ogóle wie, że Malcolm jest ojcem Thei? Z tych kamer zainstalowanych w icH domu? Bo to mnie trochę zastanawia. Slade jest wpływowy, ale nie aż tak, bo przecież o tym nie wie prawie nikt...SPOILERY
http://31.media.tumblr.com/8162f0c14a254341d3e72e242061cc68/tumblr_n3iugdEcTe1qh p2ojo1_500.png
OMG xD Epickie życie Eleny ze Stefkiem xD
Już jest po polsku, miałam rozdarcie czy obejrzeć GoT czy finał Shameless. Finał był rewelacyjny, myślałam że poryczę się;(
Też miałam obejrzeć wcześniej, ale wybrałam OUAT. Ale wieczorem będzie lepszy klimat :) Shameless niestety nie oglądam, więc nie wiem co przeżywasz :(
Shameless to piękny serial. Jeden z moich ulubionych;) Nie ma dużo tych odcinków, obejrzyj kiedyś. Do tego ten serial ma najlepszy soundtrack, przynajmniej z seriali, które aktualnie oglądam. Zawsze lubiłam piosenki z Plotkary i z VD, ale tutaj są takie mocniejsze;)
Kocham Shameless. Nienawidzę ich za to, że muszę czekać teraz znowu rok. Cudownie wszystko rozwiązali, oczywiście w swoim stylu:(
Nadrobiłam odcinki. Druga połowa sezonu była genialna, ale nie żałuję, że rzuciłam, bo teraz przynajmniej mogłam obejrzeć 7 odcinków pod rząd :P Rozwaliła mnie tylko jedna rzecz, a mianowicie to, że Gallagherowie każdego dnia kombinują jak mogą, żeby móc coś zjeść na kolację, a taka Sheila traci 26 tys., wykrzykuje "oh no!" i po 5 minutach jest znowu cała w skowronkach:D Ach ta końcówka, aż miałam banana na twarzy:D I teraz czekaj człowieku rok. A myślałam, że nie będę tęsknić za tym serialem ;P
Daj spokój, jak można nie tęsknić?!:D A ja głupia przez chwilę myślałam, że Frank tę butelkę wyrzuci;) Zapomniałam, że to Frank. Moja ulubiona scena w tym sezonie to przyznanie się Mickeya i potem wszystkie kolejne jego sceny aż do momentu kiedy mówi, że Ian to rodzina. Uwielbiam w tym sezonie Lipa, jeszcze bardziej niż zwykle. No i mam nowego idola- Carla:D
Też myślałam, że wyrzuci, że coś do jego mózgownicy dotarło, no ale niestety;) Mimo tego scena mi się podobała, ale jeżeli facet ma znowu pić przez cały następny sezon, to nie rozumiem na co to wszystko było. Mickey mnie rozwalił, popłakałam się na scenie w której której krzyczał, że to on zajmie się Ianem. Lip był cudowny, rozczulały mnie jego sceny z Liamem. I bardzo mi się podobało, jak poprowadzili jego relacje z Fioną. Nie znoszę Svetlany i Debbie, to jedyne postacie które mnie w tym serialu denerwują do granic wytrzymałości :P
http://shamelers.tumblr.com/post/82017148491/bipolar-huh :(
Mickey oczywiście sobie nie poradzi i w kolejnym sezonie czeka nas kolejny dramat. Frank nie przestanie pić i właśnie o to chodziło. Scena była świetna. Bardzo podoba mi się muzyka w serialu, wybierają doskonałe piosenki, jedna jest już moim dzwonkiem w telefonie. Svetlanę lubię na swój sposób, trochę ją rozumiem. Chyba doszli do porozumienia z Mickeyem, przynajmniej trochę. Debbie mnie wkurza, niech wyślą ją do szkoły z internatem. Bardzo jest mi szkoda Mandy:( Wiesz w ogóle, że aktorzy grający Lipa i Mandy są parą?:D
Dlatego to jest bezsensowne, czemu go nie uśmiercili? Przynajmniej miałby porządne zakończenie, dostałby na to co zasłużył, w pewnym sensie byłaby to jakaś przestroga dla widzów. A tak z łoża śmierci wracamy pod most. Lekcja? Szuja się z wszystkiego wykaraska, nawet jak jest jedną nogą na tamtym świecie to wymienią zachlaną wątrobę i wszystko będzie cacy. Gdybym nie znała scenarzystów, to bym pomyślała że podczas tego szpitalnego majaczenia i przeprosinach dla "Fiony" był foreshadowing. Ale oni po prostu lubią robić głębokie i wzruszające sceny z Frankiem kiedy leży w szpitalu. Szkoda tylko że nic z nich nigdy nie wynika;)
O, nie wiedziałam ;)