Hahaha, no :D Przyszedł niby zdecydowany, a później zaczął wymyślać :D Amy za swoją cierpliwość, to Nobla powinna dostać :D Też jestem ciekawa czy to pociągną, czy zrobią tak samo jak z Yvett... Kariera Penny "rusza z kopyta" :PPP
Ale dialog Shamy na temat konsoli przy obiedzie genialny :D Penny jest biedna:D chyba powinna jednak pomyśleć nad innym zawodem :D
A tak w ogóle to tam byl znowu jakiś mega dlugi hiatus, nie?
Dokładnie, genialny dialog :) I był kolejny kiss Shamy <3 Sheldon nam się rozkręca :D Zdecydowanie Penny powinna dać sobie spokój z aktorstwem :D Nie wróżę jej wielkiej kariery :P
Tak, ten hiatus był dość długi, chyba z miesiąc.
Taak <3 Sheldon się całuśny zrobił :D :D to podle, ale ja tez nie :P w cheesecake factory jej lepiej szło :D w ogóle to trochę się wkurzylam, że ta była Raja się teraz odezwała, mam nadzieje, że ją oleje, bo ona wkurzająca była.
Mam nadzieje, że teraz już będą regularnie się pojawiać odcinki, bo hiatusow w tym roku mieli jakoś wyjątkowo dużo.
Nom <3 Fajnie,oby tak dalej :D tak, w fabryce jej lepiej szło :D Może jeszcze znajdzie swoje powołanie :D Ja też mam nadzieje, że ta cała Lucy nie wróci. Nie lubiłam jej, była strasznie dziwna. Ja chce dla Raja normalną dziewczynę, zasługuję na to :)
Też mam taka nadzieję :) Ale w tym roku, w ogóle te seriale jakoś dziwnie się pojawiają. Co chwilę, któryś jest na hiatusie. Teraz np. Arrow jest znowu na hiatusie. Krótkim co prawda, ale znowu. Nie wiem który to już raz...
W ogóle sceny w cheesecake były fajne, brakuje mi ich :) tak sobie teraz myślę..przecież Bernie tez tam pracowała, jak to się stało, że nagle naukowcem została? Przegapilam ten moment :D
Dla mnie to dopiero pierwszy hiatus Arrow, bo wcześniej oglądałam ciągiem, także nie mam co narzekać :) ale fakt, że mnie się ostatnio polowa seriali pokonczyla, reszta poszła na hiatusy...i musiałam nowe pozaczynać :D
Właśnie mi też ich brakuję, może wrócą do tego :) Penny musiała dostać jakiś wątek w końcu:P Więc wrócili do jej pasji czyli aktorstwa :) Ale coś mi się wydaje, że wróci do cheesecake :P Co do Bernie, to jeżeli się nie mylę, to pracą w fabryce dorabiała sobie na studiach:)
Jak Twój pierwszy to inna sprawa :) A u mnie dalej trwa kryzys serialowy :D Od bardzo dawna nic nowego nie zaczęłam. Na bieżąco jestem tylko z 3 serialami...Masakra :D
Tez mi się tak wydaje :D skoro już nawet manager jej tak doradza :D:D
Ja nawet nie jestem w stanie ogarnąć w ilu serialach mam zaległości :D bo jest kilka takich, które gdzieś tam po drodze przerwałam i nawet nie chce mi się do nich wracać. Z tych starych to na bieżąco jestem chyba z czterema :) oczywiście nie wliczam tych, które mają przerwy miedzysezonowe itd. :)
Ja dużo zaległości nie mam, bo dużo nie oglądam:P Ale najgorsze to, że nic mi się nie chce zaczynać :P Mam trochę zaznaczonych, a na nic nie ma ochoty :D
Hej Kochana :* jakaś zabiegana ostatnio jestem i coraz rzadziej tutaj zaglądam. Postaram się poprawić:) co tam u Ciebie? Wszystkie seriale z ostatniego tygodnia nadrobilas?;) ja już nie mogę się doczekać napisów do Resurrection :))
Hej, no ja też nie miałam czasu, nie że zwalam na Ciebie, po prostu jakoś nie było okazji. No właśnie dawno nic nie oglądałam, nawet nie wiem, co muszę nadrobić. Jest jakiś nowy Castle, czy znowu jakiś hiatus, bo dawno nie widziałam żadnego odc. Na napisy do Resurrection też bardzo czekam, bo od kiedy Caleb zniknął, nie mogę się doczekać, co teraz będzie. Mam do tyłu Glee i HoD, ale dziś-jutro nadrobię.
Castle jest na jakimś strasznie długim hiatusie...znowu...też nad tym ubolewam. Glee widziałam, od razu w tamtym tygodniu, odcinek całkiem fajny, troszkę słabiej niż poprzedni, ale imo tak czy siak o wiele lepiej to wypada niż odcinki w McKinley w ostatnim czasie. HoD też jeszcze nie widziałam i jeszcze mam tbbt z piątku. Ale tak poza tym to ja nawet nie mam czego nadrabiać :) i w sumie dobrze, bo czasu mam mało.
Ja się tak wkręciłam w Resurrection, że cały czas tylko najpierw wyczekuję odcinka, później napisów, cały czas sprawdzam, tak samo z Believe, dwa nowe seriale na których odcinki nie mogę się doczekać :) aa no i jescze star-crossed ;P idę oglądać właśnie ;)
Dziś nie ma odcinka, dopiero za tydzień koniec hiatusa :P Wszyscy w teatrze teraz wieczorami siedzą, więc wiesz :D
A co chciałaś na nocny seans zostać? :P Nie wiem jak jest z dniami, bo ja np. w pracy jestem, ale czasem wieczorem mam czas (tak jak dzisiaj) i wtedy też nikogo nie ma jak tu czasem zajrzę, czyli wytłumaczenie jest tylko jedno. Albo siedzą w teatrze albo w filharmonii :P
Weszłam na forum, a temat nie ruszony od 23 godzin. Żyłam z myślą, że dzisiaj jest odcinek i teraz mi trochę smutno, ale mam jeszcze Chirurgów i Wikingów, będą jutro na mnie czekać.
Nie uwierzę, że robią coś co nie jest związane z serialami:D Nadrabiają odcinki i wrócą z krzykiem;)
Ja nie czekam na TVD :P
Chirurgów mam zaległe 3 odcinki jeszcze, Vikingów mam na bieżąco i Shameless w końcu się przybrałam i nadrobiłam ostatnio :D - wraca Steve!! :) Dobrze, że serial wrócił w drugiej części sezonu do swego wysokiego poziomu :) Aż znów chce się czekać na 5 sezon.
Wiosna jest, w koło zielono, to i seriale porzuciły. Przesiadują pewnie więcej w ogródkach :P A ja wręcz przeciwnie - wiosną już się nacieszyłam, więc pozaczynałam więcej nowych seriali :D
O nie, ja już nic nowego nie zaczynam. Teraz wróciła Gra o tron, zaraz będzie Californication. Wystarczy. Poza tym mam bardzo poważne plany związane z pisaniem w końcu pracy:D
Shameless uwielbiam, moim zdaniem serial złych odcinków nie ma. Może kilka momentów (np. każda scena Debbie), ale jako całość- uwielbiam. Nie wiem czy cieszę się, że Jimmy/Steve wrócił, pogodziłam się już z jego śmiercią, a on wraca co sezon jak Tyler. Na początku serial był bardziej o Fionie i Franku, bo dookoła same dzieciaki, ale teraz dzieciaki mają moim zdaniem lepsze wątki. Idę poczytać i spać skoro odcinka nie ma;)
A ja właśnie potrzebowałam czegoś nowego, bo niektóre z bieżących seriali przynudzały trochę. Taki zastrzyk nowej energii dostałam, że znów mi się chce stare nadrabiać, co sumiennie robię :D
Z moich nowych poleciłabym Ci Black sails :) Myślę, że by Cię zainteresował skoro Vikingów oglądasz i GoT :) Ma tylko 8 odcinków, które w jeden dzień obejrzałam i teraz kurna rok czekania.
Co do GoT, to powiedz, czy tylko mnie odpowiada nowy Dario? Wszyscy jęczą, a mnie się nowy bardziej podoba :D
Mnie cieszy powrót Steve/Jimmy/Jack'a (teraz tak się będzie nazywał). Ciekawa jestem jak to wpłynie na życie Fiony i całej rodzinki Gallagher :D Mnie środek sezonu trochę rozczarował, ale później było już tylko lepiej. No i w końcu Fiona się ogarnęła :) Zgadzam się, Debbie to najsłabiej napisana postać, ale może jest nadzieja dla niej w następnym sezonie :P
Mi się podoba nowy Dario. Wiem, że White nie i jest oburzona, bo starego nazwałam brzydką Niemką:D Stary nie był najgorszy, ale wolę nowego. Na razie widziałam go przez 5 minut więc miłości nie deklaruję, zobaczymy co będzie dalej. Najbardziej podoba mi się Robaczek, zobaczymy co dla niego wymyślą:D
Debbie nie dość, że ma gówniany wątek to jeszcze aktorka jest beznadziejna. Jakoś chłopak grający Carla, mimo swojego wieku, radzi sobie świetnie więc ona też mogłaby się bardziej starać.
''brzydka niemka'' :DDDDD Mi nie pasował jego wyraz twarzy, miał coś w sobie takiego wkurzającego ugh.. Ten aktor jest mi jak na razie obojętny po jednym odcinku, a to znaczy, ze jest lepiej niż z poprzednim Dariem :D Wolałabym by Dany połączyli z Robakiem-fajniejszy :D
Szkoda, ale pewnie nie było czasu na niego w tym odcinku przez wielkie i huczne wesele.
Mówisz o śmierci tej małej gnidy? :D Jeszcze nie widziałam odcinka, ale domyślam się, że tylko o to może chodzić :P
Dzięki pewnemu filmikowi znalazłam tą piosenkę i normalnie się zakochałam <3
http://www.youtube.com/watch?v=q7pXzEgYX0Y
blush jak mogłaś ;P Czemu mi o niej wcześniej nie powiedziałaś ? Skazałaś mnie na tyle miesięcy niewiedzy :D
Uzależniłam się jeszcze od tej: http://www.youtube.com/watch?v=yQL8PasN1as Może ci się spodoba;)
Chyba pierwszy raz od kilku miesięcy mam bilans serialowy na zero. Żadnych zaległości, jakie piękne to uczucie :D Aż nie mam pojęcia co mogłabym obejrzeć teraz w wolnej chwili.. może jakiś film dla odmiany. Lub nowy serial.. again :P
Znam ten ból :D Miałam tak kilka dni temu, ale się wkręciłam w nowy serial, lub szczerze mówiąc SERIALE co pozwoliło mi zapomnieć o presji zaległych odcinków. W ten sposób po kilku dniach oddechu, wróciła mi ochota na nadrabianie zaległości :P Nawet wróciłam do oglądania Reign, który porzuciłam, czyli to musi coś znaczyć :P
Mi się nawet nie chce nic nowego zaczynac :P Źle ze mną :D O z Reign to akurat też jestem na bieżąco :D
Ojej, a co się stało, że spać nie możesz? Fajny odcinek, szczególnie kilka scen mi przypadło do gustu ;) no i piosenka http://www.youtube.com/watch?v=xcrdjieiE2M <3
Wracając z pracy, miałam wypadek, sarna mi wyskoczyła :/ Całe plany na święta i w ogóle na najbliższe tygodnie(w tym wyjazd na wesele) poszły się yebać :/
Kilka scen naszego shipu? :D
W ogóle soundtrack mają świetny <3
O rany, przykro mi. Tez zawsze mam stracha jadąc drogą wzdłuż lasu, że coś wyskoczy za chwilę, szczególnie kiedy droga nie jest najlepiej oświetlona. A to jest moment, człowiek jest w takim szoku, że nawet nie jest w stanie odpowiednio szybko zareagować. Ale Tobie się nic poważnego nie stało?
Yup <3 mam nadzieje, że myślimy o tym samym :D uprzedzę, że nie mówię o Sophii i Lukasie, na wszelki wypadek :P
To nie było w lesie, a na drodze, gdzie z obu stron były pola kwitnącego rzepaku. I nie było jeszcze ciemno, bo tu o 20.30 jest jeszcze widno. Ale faktem jest, że była burza i zaczynał padać silny deszcz. To był moment dosłownie, nawet nie zdążyłam zareagować. Nic mi nie jest, ale auto... :(((((((((
Miałam na myśli parę Drake&Taylor :D
Przy silnym deszczu tym bardziej widoczność jest ograniczona, a zwierzęta pojawiają się dosłownie znikąd. Mogę się tylko domyślać jak wygląda przód samochodu, ale jednak mimo wszystko najważniejsze, że Tobie nic się nie stało.
No to tak, mieli cudowną scenę <3
Auto w warsztacie. Jutro będzie wstępny kosztorys. Pewnie padnę jak usłyszę ile mnie to będzie kosztowało.
Oglądałam w nocy i scenę rozmowy Draylora przewijałam chyba ze 100 razy <3333
http://immortal-killer.tumblr.com/post/82887789460 <3♥
https://31.media.tumblr.com/c595a3ffe36a881f33ad4dabd212602c/tumblr_inline_n43co ftIW41qinryf.jpg awww <3
W ogóle odcinek był świetny, chyba najlepszy jak dotąd <3
Resurrection też widziałam i było mi żal w tym odcinku Toma i tej Rachael też (nie sądziłam wcześniej, że to powiem)
Co tam się stało? Nie mów, że znów kogoś uśmiercili..
A już wiem :D Pewnie Ty masz na myśli jakieś ładne sceny Twego shipu Emmy&Hooka :P