Po Lostach chyba z miesiąc się nie mogłam pozbierać. W ogóle jak oglądasz to zapominasz o swoim życiu, żyjesz na wyspie razem z bohaterami... załamka:D Polecam, ale jedynie na jakimś urlopie, bo tak to przerąbane:D
Tak juz wiele slyszalam, ale boje sie zaczynac, bo jak sie wkrece to dramat a to ma sporo sezonow, juz jak ogladalam TVD to tydzien nie bylo ze mna kontaktu i prawie nie spalam, a to byly tylko 3 sezony....
Dlatego przeraża mnie zabieranie się za serial z dużą ilością odcinków. Niektórzy potrafią sobie na spokojnie oglądać nawet przez kilka miesięcy, a ja tylko myślę o tym kiedy będę mogła obejrzeć nowy odcinek i ile mi jeszcze zostało...:D
Ja to samo, nie jestem w stanie przestac i dostaje jakiejs obsesji, mysle tylko kiedy wroce na chate i odpale lapka, ale musi mnie wkrecic porzadnie...
Basia, znalazłam!!!! Tyle czasu było na youtube a ja głupia nie mogłam znaleźć... <self facepalm>
http://www.youtube.com/watch?v=f_DEjYfw30I
RYCZĘ
No rzeczywiście jestem ogarnięta, po 3 miesiącach odnalazłam xD
A tu umarłam na zdjęciu.. http://www.youtube.com/watch?v=hETe_hfMvjE
http://24.media.tumblr.com/c1bfb9c3614f47ef38669b0ab8ce56f6/tumblr_n2bbwcWHLA1qe kck2o3_250.gif
Mam depresję przez ten serial:D A pomyśleć że przed premierą byłam mega hejterką xD
Wez mi nawet nie mow, bo jak przytocze tu swoje wypowiedzi sprzed roku to spale sie ze wstydu:D
Prosze Cie:D ja uwazalam, ze to bedzie porazka i nikt tego nie bedzie ogladac :D i ze TVD lepsze... Hhahahahahah
A ja? Niech ci Pierwotni wypieprzają do dennego spin-offu, TVD się naprawi, będzie więcej czasu dla postaci drugoplanowych, ciąża buhahahaha.. :D Lol:D
Same here... ale bylysmy szurniete :D Jakby mi kto powiedzial, ze rzuce TVD na rzecz TO to bym go wysmiala :D
Ja również:D Wiem że gusta są różne i tak dalej, ale nie ogarniam jak TVD się może komuś bardziej podobać..
TVD teraz to masakra, ostro przesadzili z trojkatem i akcja spadla na dno, teraz przyznaje, ze Pierwotni ciagneli ten serial, choc ja bylam slepa i myslalam, ze przez nich sie psuje, z drugiej strony osobny serial dla nich to wybawienie, bo jakby zostali w TVD to bylaby kaszana roku i tak juz ich tam psuli....
Daj spokoj, ja juz nawet nie licze, probowalam cos przez weekend nadrobic i w sumie tylko zaczelam nowy serial :D
I znowu sie zacznie, w tym jeszcze bylo w miare bo mialam dwa dni wolnego :D a teraz.....
Tragedia :D Do tego jeszcze wracają seriale z hiatusa, so... :D
Basia, już tylko 2 odcinki TW zostały... NOPE...
Wez mi nawet nie mow, bo znowu bede miec depresje... Nawet nie chce wiedziec jak oni to zakoncza LOL
Dobrze, ze na 4 sezon nie trzeba roku czekac... ja sie zalamie to pewne... Na samo mysl o finale, mam ochote wyjsc z pokoju :D
Wlasnie nie! Trzeba mi bylo powiedziec zeby to ogladac jak sie sezon skonczy, a teraz tyle cierpienia....
No i z kim bym ryczała? :P Teki zrobiła mi to samo co z Shameless, czyli namówiła do nowego serialu i zwiała, a ja przeżywam i nie mam się komu wygadać..bu :(
Robie to co zywkle czyli sobie spoileruje i czytam zakonczenie ksiazki, bedziemy wyc jak bobery. To juz pewne....
Jesteś niemożliwa... Ale przecież wiadomo że nie zrobią takiego samego zakończenia jak w książce..
Wiem, ZAWSZE tak robie, bo nie umiem wytrzymac :D To chyba jakas choroba... Pewnie nie, ale bedzie dramat....
Powiem tyle, ze dosc otwarte... I akcja nie pojdzie w kierunki w jakim sobie wyobrazalam....
Zobaczymy, to w końcu serial, mogą dużo zmienić... ale jedno jest wiadome: będziemy cierpieć :P
Arrow spoilers
"a key character is about to learn oliver’s identity"
Błagam, tylko nie Laurel.............
Tak szczerze to jego rola jak na razie była dosyć bezsensowna :D także mam nadzieje, że jeszcze się pojawi i rozwiną jego role, w przeciwnym razie nie wiem po co go w ogóle wprowadzali. W PLL trudno o fajnych facetów, wiec moglby zostać :))
Kto wie...:D na kogoś musi paść podejrzenie w 5 sezonie, a wśród obecnych coraz mniej możliwości :D
Teraz pewnie padnie na Jasona:D
No i ciekawa jestem jak wytłumaczą powrót Caleba w następnym sezonie. Zacznie opowiadać o Ravenswood i go wyślą do Radley :D