Same:D
Ja o Ravenswood zapominam, zapominam o tych wszystkich duchach i włosach w słoikach, chcę starego Caleba. Brakuje mi go w serialu, zwłaszcza jak widzę Hannę miziającą się z połową miasta. Cóż oni z nią zrobili...
Cieszę się, że Toby'ego tak mało, bo stał się totalnie irytujący. A Spoby to już w ogóle jakaś kpina;P Brakuje fajnego faceta w serialu.. lubiłam byłego chłopaka Arii, to odszedł. Dean był fajny, to też się go pozbyli po dwóch odcinkach. Eh...
Dokładnie, brakuje fajnych facetów, a jak już się pojawią to po kilku odcinkach ich wyrzucają... Nie mogę przeboleć Deana. Już dawno nie polubiłam tak żadnej nowej postaci w tym serialu :P
Ej, w ogóle jak jesteśmy przy temacie PLL, to powiedzcie mi o co chodzi z tym chowaniem klucza pod wycieraczkę albo doniczkę :D W PLL najczęściej to widzę. Tam ludzie naprawdę tak robią, czy to tylko wymysł na potrzeby seriali?:D Dziwne że nikt ich nigdy nie okrada:D
Też mnie to dziwi :D Ja bym na pewno tak nie zrobiła, w życiu :D Więc może to tylko na potrzeby serialowe czy filmowe, bo już wiele razy się na coś takiego natknęłam :D
Podobna sytuacja z samochodami na parkingach. Zawsze znajdzie się jakieś otwarte kiedy trzeba:D Albo sprawa z laptopami, też najczęściej występująca w PLL. Trzymają te sprzęty na łóżkach czy kolanach, potem zasypiają i rano sprzęt nadal śmiga. Nie przegrzewa im się to w ogóle?:D Albo potrafią zostawić włączonego laptopa, w dodatku na czymś ważnym i wyjść z domu. Tak trudno klapkę zamknąć?:D Niby bzdury, ale mnie śmieszą:D
TW spoilers
http://pbs.twimg.com/media/Bi4qdo0CIAAcXzK.jpg
http://31.media.tumblr.com/c8e6fed0b8abea336fbb09dd1b3a5279/tumblr_inline_n27dle BPJA1r32xob.gif
Hej :DDD
Oj miałam małe problemy, ale już wróciłam do żywych :D Teraz muszę się zabrać za nadrabianie seriali ;)
Fajnie, że wróciłaś :) Już się bałam, że opuściłaś serialowe :D Ja swoje zaległości serialowe nadrobiłam, ale teraz robią mi się nowe, bo w tym tygodniu nie mam czasu na seriale :P
Nazbierało mi się pełno serialowych zaległości i za nic w świecie nie mogę nadrobić :D
A u Ciebie? :)
Oj nic mi nie mów o zaległościach w serialach bo ja się z nich nie wygrzebię chyba do końca sezonów :)
U mnie już teraz w porządku :D
Ania, kochanie jestes nareszcie:***** gdzie źeś była?? Teskniłam i bardzo się martwiłam:((( czemu sie nie odzywałaś, nawet na eski nie odpisywałaś?:(((( chcesz żebym zawału dostała? Nie rób tak wiecej...
Hej Kochanie :*** Oj ciężko było, ale już jest dobrze i wróciłam do was już mam nadzieję bez żadnych przeszkód :D
Oj okropne choróbsko mnie dopadło, było tak źle, że nawet nie miałam siły z łóżka wstawać, ale teraz jest już ok :D
Bluszek, to dla Ciebie :)
http://24.media.tumblr.com/5a5afe9c79e0f204a48694dfd9959df0/tumblr_n2lb7ryTDX1qd 1kvjo5_250.gif
Na TVNie jest właśnie 2 sezon Pamiętników wampirów. Jenna żyje, Alaric żyje, Carol Lockwood żyje, Caroline jest z Mattem, jest temat kamienia księżycowego, a matka Caroline nie jest pewna czy córka jest wampirem:D
Elena była uroczą pyzą i własnie była scena I can't lose you- You won't :D
wow, już się nie mogę doczekać!!! a jutro PLL! opowiedz mi o Resurrection trochę, bo na stronie fw jest mało informacji.
Ja też!! :D a teraz obejrzałam 3x10 nawet fajny, ale już jestem tak nakręcona na 3x11, że nic innego mnie nie interesuje :P:P na finał PLL też się strasznie cieszę, może się czegoś dowiemy:P
Jeżeli chodzi o Resurrection...chłopiec budzi się na polu kukurydzy w Chinach, nie pamięta skąd się tam wziął. Po t-shircie z nadrukiem i wyszytym imieniu policji udaje się ustalić, że musi pochodzić z USA, deportują go więc do kraju. Policjant, który ma się zająć odnalezieniem jego rodziny zgodnie ze wskazówkami chłopca udaje się z nim do jego rodzinnego domu, na miejscu spotyka parę w podeszłym już wieku kiedy pyta o ich syna okazuję się, że tamten...zmarł 32 lata temu. Kiedy jednak poznają chłopca, rozpoznają w nim swojego 8-letniego, zmarłego syna. Promo http://www.youtube.com/watch?v=0e7vp9yMTuA
to już jest SaB 3x10? bo ja się zatrzymałam na 3x09... jutro to sobie jakieś święto Kłamstewkowe jakieś zrobię, napaliłam się na te retrospekcje itp. wiem, pewnie się rozczaruję, ale na razie to wypieram :P wow, super to promo, aż miałam ciarki... trochę się boję, że to znowu s-f i się na tym przejadę jak na Under the Dome, gdzie nagle już tak ich wyobraźnia poniosła, że nie ogarniałam tych wszystkich fantastycznych motywów. szkoda też, że serial nie trwa dłużej... ostatnio zastanawiałam się, czy nie zacząć Pokojówek z BH, bo słyszałam, że są podobne do Gotowych na wszystko :)
Tak, już jest odcinek, ale jeszcze bez napisów :) Jak chcesz świętować Kłamstewka?:D zaintrygowałaś mnie :D
promo świetne, a odcinek jeszcze lepszy, przez cały czas miałam ciarki, bo ten mały nie tylko rodziców rozpoznał...co chwilę coś takiego się działo, że miałam dreszcze :) też nie mam pojęcia o co w ogóle w tym chodzi, na pewno jest to fantasy, ale do czego się posuną to nie wiem, jakieś zombie, tylko bez krwawych atrakcji?:P nie wiem, ale będę oglądać, bo pierwszy odcinek oglądało się jak naprawdę dobry film, a nie pilot serialu ;)
Nie oglądam pokojówek, więc nie pomogę, zresztą Gotowych na wszystko też nie widziałam :) widzę, że mam obydwa zaznaczone do obejrzenia :D ale ta lista się nie ma końca..:D tak generalnie jakbyś chciała coś nowego, bardziej życiowego i zdecydowanie nieprzekoloryzowanego to polecam My Mad Fat Diary :)
nie zauważyłam... ale ja i tak poczekam na napisy :) nie wiem jak w sumie, po prostu się będę cieszyć i cały dzień czekać, może kupię sobie coś do jedzenia :P promo rzeczywiście świetne, ale poczekam jeszcze na kilka odcinków, oby tylko ktoś to tłumaczył. nie znam My Mad Fat Diary, muszę to sprawdzić.
:D:D ok, ok :D żeby tylko nas nie rozczarowali :D ciekawa jestem kto w końcu umrze, czy sprawdzą się spoilery.
mmfd to brytyjski serial, także ma zupełnie inny klimat, niewiele odcinków, bo tylko 6-7 w sezonie, ale warto :) przynajmniej nie odczuwa się zmęczenia materiałem :)
Jak tam świętowanie PLL? Ja właśnie skończyłam oglądać i wciąż jestem w szoku odnośnie końcówki, mimo ze tak obstawialam po tych wszystkich spoilerach. Jedno co muszę przyznać... tamta noc, była niezwykle długa :D