PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121920
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
alien_2

Na mnie już nic w tym serialu nie robi wrażenia w sumie. Bardzo naciągany ten wątek z Valerie i Stefanem. Nagle wielka miłość z tyłka wyjęła, znali się jedną noc, no wow ;) Jeszcze teraz ten Julian i Azjata... wymyślają :/

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

To jak Stelena przecież:D

Ale Stef i Valerie znali się kilka godzin, gdy on miał jakieś 16 lat (przed Kath), nigdy później przez te 100-ileś lat się nie widzieli, a tu nagle z tego robią po 6 sezonach big deal... Czekam aż nienarodzone dziecko Stefa i Val teleportuje się w czasie i przestrzeni i znajdzie w brzuchu Car.

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Haha:D A dajcie spokój z tym serialem:P Widziałaś nowy zwiastun PLL, tam dopiero Marlene narobiła... Z jednej strony zapowiada się ciekawie, a z drugiej jeszcze bardziej absurdalnie.

sama się sobie dziwię, że to jeszcze oglądam... a nowego zwiastuna nie widziałam, dasz mi link?

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

http://www.youtube.com/watch?v=Xi28UG1HfSQ

dzięki :* podoba mi się, chociaż trochę mnie rozbawił tekst o tym, że dziewczyny są teraz mądrzejsze i silniejsze - już to widzę XD znowu 5 sezonów będą biegać w szpilkach po lesie i nawoływać A (czy tam B), po czym mu wybaczą :P

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Do lasu w szpilkach, na niebezpieczne misje bez telefonów i rękawiczek, a jak spotkają A to krzykną: "Ściągnij kaptur/maskę!!!!" - na pewno grzecznie posłucha:D Ale co mają wybaczać, przecież nie umarły xD Najbardziej mnie wkurzyło, że Hanna się całuje z jakimś glutem:/ I widzę, że Spencer i Toby też zerwali, Ezria to już w ogóle dramat (jak od pierwszego sezonu:P) to ja nie wiem na co było to wszystko skoro ŻADNA para nie przetrwała. Ale spokojnie, przecież po 5 latach wszyscy jak jeden mąż wrócą do Rosewood i okażę się, że nadal się kochają:D

No, uwielbiałam te sceny, gdy któraś z Kłamczuch stała twarzą w twarz z zamaskowanym A i gapiła się z rozdziawioną gębą, zamiast zrobić cokolwiek... i ten truchcik na szpileczkach ;) Na bank się wszyscy zejdą i znowu zaczną bawić w tajemnicze smsy z -B. Mnie tylko żal Haleba w sumie, Ezria wiecznie miała jakieś problemy z tyłka wzięte (nie możemy być razem, bo masz syna, nie możemy być razem, bo przez związek ze mną nie robiłaś nic ciekawego w liceum itp. :P) i jakoś nigdy nie chwytali mnie za serce. Kiedyś przepadałam za Spoby, ale potem Toby zaczął mnie wnerwiać.

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

"nie możemy być razem, bo przez związek ze mną nie robiłaś nic ciekawego w liceum itp. :P"

Myślałam, że tylko dla mnie to było idiotyczne :D A po zerwaniu i tak nie robiła nic ciekawego xD
Haleb był moim OTP, ale przez ten idiotyczny Ravenswood ich zniszczyli. I teraz jak naprawili lekko sytuację, to znowu wszystko skopali... No, Toby zrobił się straszny, zwłaszcza po tym jak został policjantem w jeden dzień :P Nie wiem co jest takiego w tym PLL, że pomimo absurdalnych wątków lubię go oglądać xD

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Oglądasz jeszcze PLL? :D Nawet spoko ten sezon (tzn. głupoty jak zwykle są, ale da się przeżyć:P) tylko wszystko rujnuje pewna para, jeśli wiesz kogo mam na myśli. Jak widzę ich sceny to oczy zakrywam z zażenowania, nie mogę ich znieść :P

Oglądam :) Właśnie stwierdziłam na forum PLL, że kręcenie beki z tego serialu to chyba moja pasja xD

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Dawno tam nie byłam, może powinnam zajrzeć xD

Cudzoziemka87

Czy tylko mi pokasowali masę seriali? :/ Czy Wam może też? Nie mam co oglądać ;(

użytkownik usunięty
minona291

Ja to bym chciała żeby mi kilka pokasowali:P Tych najbardziej denerwujących rzecz jasna.

Cudzoziemka87

Julie zmieniła dilera, ja chcę brac to co ona:D

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Nowy diler i od razu wampir "donoszący" bliźniaczą ciążę innej kobiety :))) Tego jeszcze nie grali.

Kalina1710

Mi się podoba, nawet tak absurdalny pomysł. Podoba mi się, że na początku wymyślili coś tak szalonego jak romans Bonnie i Enzo, "związek" Caroline i Alarica, ściganie Stefana, a teraz powolutku zmierzają do rozwiązań, oczywiście cały czas dorzucając coś nowego. Szok, ale najbardziej jestem ciekawa wątku Bonnie. Co takiego stanie się, że ona wyląduje u wariatów (bo w romans z Enzo już jestem w stanie uwierzyć). Najbardziej oczywiście jestem ciekawa kim jest "HER", wymawiane z takim lękiem i czego chce od akurat Stefana. Kto by tęsknił za Eleną:D

Cudzoziemka87

Tylko Julie Plec potrafi zrobic rzeź Mikołajów przy dźwiękach kolędy, brakowało mi tego:)

użytkownik usunięty
alien_2

To akurat było troszkę chore. Knajpa pełna pokrwawionych zwłok, a przy barze spokojnie gawędząc i popijając alko siedzą Damon i Stefan. Czy to jednak tylko dla mnie ta scena była obrzydliwa?

Dla mnie to był świąteczny standard w tym serialu;)

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Wszystkiego najlepszego:P
https://www.youtube.com/watch?v=TYUY1dAOinc piosenka na nowy rok;)

Jaka ładna piosenka! Tobie też wszystkiego dobrego, spełnienia co drugiego marzenia! :*

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Dzięki :) :*

Bardzo ładna :) Najlepszego :D!

użytkownik usunięty
bliss6

Blissek! :)) Jak tam,co tam?:) w 2016 nadal Twą miłością są koreańskie seriale?:)

Hello :D
Jakoś żyje się pomału ;) Nadal oglądam koreańskie w ogóle azjatyckie seriale :D To już będzie ponad dwa lata ;o Poznałam dzięki temu wielu zdolnych i fajnych aktorów,z każdym nowym serialem zagłębiam się w ich niesamowitą kulturę :)
Aaaaach...i moją największą miłością jest ON :D
https://www.youtube.com/watch?v=Wq5DRUCuIxs

A u Ciebie widzę w avku Omar króluję ;) Czyżby Turcja twą miłością ? :D

użytkownik usunięty
bliss6

Dwa lata już?;P Też dzięki Tobie miałam zajawkę na te seriale,ale jak się skończyły tak miłość się ulotniła. Hm...Ju Chang Wook, nie kojarze,ale dla mnie to wszyscy wyglądają tam tak samo ;P

Haha:D Jaka znajomość tematu ;p wszystko ogarniasz :D Tak,ostatnio się przerzuciłam na tureckie ,ale za nic tego języka nie rozumiem....

Sporo jest seriali koreańskich ;) Jakoś podoba mi się u nich "wyrażanie"uczuć. Jest to takie słodkie,niewinne,stopniowe a czasem gwałtowne i obsesyjne :)
Nie oglądasz pierwszej dramy w polskiej tv "Cesarzowej Ki" na TVP2 ;P? JCW gra Cesarza :D

Przez jakiś czas oglądałam "Kiralik Ask", ale D&O zaczęli się kłócić i strasznie dłużyły mi się odcinki. Tak samo miałam w przypadku truskawkowego czegoś tam ( ten serial z Asli i Burakiem) nie wiem czy kojarzysz ten serial.

bliss6

*pierwszej emitowanej w publicznej telewizji ;)

użytkownik usunięty
bliss6

Aaa Cesarzowa Ki,oglądałam parę odcinków,ale dla mnie oni wszyscy wyglądają bardzo podobnie ;p

zapach truskawek-cilek kokusu,też oglądałam,tylko że z rosyjskimi napisami,więc nie do końca wszystko rozumiałam ;p
Pamiętam jak oglądałam City Hunter, i bardzo mi się spodobał,ale też nie miałam polskich napisów :/

Cudzoziemka87

Ja również życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku :)
I piosenka ode mnie :D
https://www.youtube.com/watch?v=1PkbBD1hMWE

użytkownik usunięty
bliss6

Zabiłaś mnie <3

Pewnie tą już słyszałaś..Dość popularna w ostatnim czasie a ja ją niedawno odkryłam ;o
https://www.youtube.com/watch?v=_q6GJ-MkFsg

użytkownik usunięty
bliss6

Nie słyszałam :P Szczerze mówiąc pierwszy raz słyszę o tym wykonawcy:) Bardzo ładna.

użytkownik usunięty
bliss6

A tą znasz? <3
https://www.youtube.com/watch?v=FFnajsxYTME

Nie słyszałam jej. Lubię takie kawałki <3

ocenił(a) serial na 6

https://www.youtube.com/watch?v=fFc4YV6mTcM Zakochalam sie :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Słyszałam,że Crystal wróciła do TW. Oglądasz jeszcze?

27 urodziny:D
http://piratemmajones.tumblr.com/post/137439435665/ninadobvrev-nina-dobrev-blowi ng-out-her
Co sądzisz? Ja to jestem stara duchem, nie do końca ogarniam..:p

ocenił(a) serial na 6

Ponoć ma wrócić, ale nie jako Allison, tak oglądam, właśnie przez piosenki :D

WAT? A tej co się stało? Co to jest? :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

To wiem. Ja już bym nie dała rady zmordować zaległych odcinków, nawet dla piosenek (które można normalnie odsłuchać:D).

Urodziny:D Temat przewodni imprezy "emotki". Ja się nie nadaję do tych czasów:P

ocenił(a) serial na 6

Ja byłam na bieżąco więc jakoś ciągne :D Pewnie dlatego, że w lecie mało seriali wychodzi :D
Shameless wyszło, odcinek taki se.... Co oni zrobili z Ianem i Mickeyem ;(

A weź ja już chyba za stara na to jestem :D Przerasta mnie to :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

A ja jestem załamana, bo wszystkie seriale wracają i nie wiem już co mam oglądać:D

Witaj w klubie... ;)

ocenił(a) serial na 6

Ja teraz mam tak mało czasu, że już nawet nie wiem co oglądam :D
Patrze czasem na stronke i sobie przypominam, cholera ja to chyba oglądałam :D
Mnie już wiele rzeczy przerosło ostatnimi czasy :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Wczoraj obejrzałam sobie dwa odcinki PLL. Niby wciąż te same głupoty, a z drugiej strony czułam jakbym inny serial oglądała. Dla mnie najgorszy moment w serialach/filmach przychodzi wtedy, kiedy grupka bohaterów się rozstaje i rozjeżdża w różne strony. A potem jest napis "X lat później". Nienawidzę tego:/ Nienawidzę rozstań i nienawidzę przeskoków czasowych:P
Muszę z czegoś zrezygnować na jakiś czas, bo nie wyrobię. Mówisz, żeby sobie odpuścić Shameless?

To mnie trzyma przy życiu: http://captainswanouat.tumblr.com/post/137729018172/captain-swan-rooftop-scene-a ka-the-cause-of-my" :D

ocenił(a) serial na 6

Ja już w sumie sama nie wiem, albo ja sie postarzałam albo te seriale jakieś coraz głupsze się robią... I takie głupoty w nich wymyślają, że szok..
Nie odpuszczać to może nie, uważam,że mimo wszystko i tak jest to dobry serial na tle innych.
WOW to chyba mnie też będzie trzymać w takim razie :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Niby tak, ale w Shameless też już wymyślali głupoty,że aż głowa bolała...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Oglądasz jeszcze TO? Boże, jak ja kocham Kluskę :( <3 I w ogóle odcinek świetny...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Żyjesz? ;)

użytkownik usunięty
bliss6

:(((( idę płakać <3