Na mnie już nic w tym serialu nie robi wrażenia w sumie. Bardzo naciągany ten wątek z Valerie i Stefanem. Nagle wielka miłość z tyłka wyjęła, znali się jedną noc, no wow ;) Jeszcze teraz ten Julian i Azjata... wymyślają :/
Ale Stef i Valerie znali się kilka godzin, gdy on miał jakieś 16 lat (przed Kath), nigdy później przez te 100-ileś lat się nie widzieli, a tu nagle z tego robią po 6 sezonach big deal... Czekam aż nienarodzone dziecko Stefa i Val teleportuje się w czasie i przestrzeni i znajdzie w brzuchu Car.
Haha:D A dajcie spokój z tym serialem:P Widziałaś nowy zwiastun PLL, tam dopiero Marlene narobiła... Z jednej strony zapowiada się ciekawie, a z drugiej jeszcze bardziej absurdalnie.
dzięki :* podoba mi się, chociaż trochę mnie rozbawił tekst o tym, że dziewczyny są teraz mądrzejsze i silniejsze - już to widzę XD znowu 5 sezonów będą biegać w szpilkach po lesie i nawoływać A (czy tam B), po czym mu wybaczą :P
Do lasu w szpilkach, na niebezpieczne misje bez telefonów i rękawiczek, a jak spotkają A to krzykną: "Ściągnij kaptur/maskę!!!!" - na pewno grzecznie posłucha:D Ale co mają wybaczać, przecież nie umarły xD Najbardziej mnie wkurzyło, że Hanna się całuje z jakimś glutem:/ I widzę, że Spencer i Toby też zerwali, Ezria to już w ogóle dramat (jak od pierwszego sezonu:P) to ja nie wiem na co było to wszystko skoro ŻADNA para nie przetrwała. Ale spokojnie, przecież po 5 latach wszyscy jak jeden mąż wrócą do Rosewood i okażę się, że nadal się kochają:D
No, uwielbiałam te sceny, gdy któraś z Kłamczuch stała twarzą w twarz z zamaskowanym A i gapiła się z rozdziawioną gębą, zamiast zrobić cokolwiek... i ten truchcik na szpileczkach ;) Na bank się wszyscy zejdą i znowu zaczną bawić w tajemnicze smsy z -B. Mnie tylko żal Haleba w sumie, Ezria wiecznie miała jakieś problemy z tyłka wzięte (nie możemy być razem, bo masz syna, nie możemy być razem, bo przez związek ze mną nie robiłaś nic ciekawego w liceum itp. :P) i jakoś nigdy nie chwytali mnie za serce. Kiedyś przepadałam za Spoby, ale potem Toby zaczął mnie wnerwiać.
"nie możemy być razem, bo przez związek ze mną nie robiłaś nic ciekawego w liceum itp. :P"
Myślałam, że tylko dla mnie to było idiotyczne :D A po zerwaniu i tak nie robiła nic ciekawego xD
Haleb był moim OTP, ale przez ten idiotyczny Ravenswood ich zniszczyli. I teraz jak naprawili lekko sytuację, to znowu wszystko skopali... No, Toby zrobił się straszny, zwłaszcza po tym jak został policjantem w jeden dzień :P Nie wiem co jest takiego w tym PLL, że pomimo absurdalnych wątków lubię go oglądać xD
Oglądasz jeszcze PLL? :D Nawet spoko ten sezon (tzn. głupoty jak zwykle są, ale da się przeżyć:P) tylko wszystko rujnuje pewna para, jeśli wiesz kogo mam na myśli. Jak widzę ich sceny to oczy zakrywam z zażenowania, nie mogę ich znieść :P
Oglądam :) Właśnie stwierdziłam na forum PLL, że kręcenie beki z tego serialu to chyba moja pasja xD
Ja to bym chciała żeby mi kilka pokasowali:P Tych najbardziej denerwujących rzecz jasna.
Nowy diler i od razu wampir "donoszący" bliźniaczą ciążę innej kobiety :))) Tego jeszcze nie grali.
Mi się podoba, nawet tak absurdalny pomysł. Podoba mi się, że na początku wymyślili coś tak szalonego jak romans Bonnie i Enzo, "związek" Caroline i Alarica, ściganie Stefana, a teraz powolutku zmierzają do rozwiązań, oczywiście cały czas dorzucając coś nowego. Szok, ale najbardziej jestem ciekawa wątku Bonnie. Co takiego stanie się, że ona wyląduje u wariatów (bo w romans z Enzo już jestem w stanie uwierzyć). Najbardziej oczywiście jestem ciekawa kim jest "HER", wymawiane z takim lękiem i czego chce od akurat Stefana. Kto by tęsknił za Eleną:D
To akurat było troszkę chore. Knajpa pełna pokrwawionych zwłok, a przy barze spokojnie gawędząc i popijając alko siedzą Damon i Stefan. Czy to jednak tylko dla mnie ta scena była obrzydliwa?
Wszystkiego najlepszego:P
https://www.youtube.com/watch?v=TYUY1dAOinc piosenka na nowy rok;)
Blissek! :)) Jak tam,co tam?:) w 2016 nadal Twą miłością są koreańskie seriale?:)
Hello :D
Jakoś żyje się pomału ;) Nadal oglądam koreańskie w ogóle azjatyckie seriale :D To już będzie ponad dwa lata ;o Poznałam dzięki temu wielu zdolnych i fajnych aktorów,z każdym nowym serialem zagłębiam się w ich niesamowitą kulturę :)
Aaaaach...i moją największą miłością jest ON :D
https://www.youtube.com/watch?v=Wq5DRUCuIxs
A u Ciebie widzę w avku Omar króluję ;) Czyżby Turcja twą miłością ? :D
Dwa lata już?;P Też dzięki Tobie miałam zajawkę na te seriale,ale jak się skończyły tak miłość się ulotniła. Hm...Ju Chang Wook, nie kojarze,ale dla mnie to wszyscy wyglądają tam tak samo ;P
Haha:D Jaka znajomość tematu ;p wszystko ogarniasz :D Tak,ostatnio się przerzuciłam na tureckie ,ale za nic tego języka nie rozumiem....
Sporo jest seriali koreańskich ;) Jakoś podoba mi się u nich "wyrażanie"uczuć. Jest to takie słodkie,niewinne,stopniowe a czasem gwałtowne i obsesyjne :)
Nie oglądasz pierwszej dramy w polskiej tv "Cesarzowej Ki" na TVP2 ;P? JCW gra Cesarza :D
Przez jakiś czas oglądałam "Kiralik Ask", ale D&O zaczęli się kłócić i strasznie dłużyły mi się odcinki. Tak samo miałam w przypadku truskawkowego czegoś tam ( ten serial z Asli i Burakiem) nie wiem czy kojarzysz ten serial.
Aaa Cesarzowa Ki,oglądałam parę odcinków,ale dla mnie oni wszyscy wyglądają bardzo podobnie ;p
zapach truskawek-cilek kokusu,też oglądałam,tylko że z rosyjskimi napisami,więc nie do końca wszystko rozumiałam ;p
Pamiętam jak oglądałam City Hunter, i bardzo mi się spodobał,ale też nie miałam polskich napisów :/
Ja również życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku :)
I piosenka ode mnie :D
https://www.youtube.com/watch?v=1PkbBD1hMWE
Pewnie tą już słyszałaś..Dość popularna w ostatnim czasie a ja ją niedawno odkryłam ;o
https://www.youtube.com/watch?v=_q6GJ-MkFsg
Nie słyszałam :P Szczerze mówiąc pierwszy raz słyszę o tym wykonawcy:) Bardzo ładna.
Słyszałam,że Crystal wróciła do TW. Oglądasz jeszcze?
27 urodziny:D
http://piratemmajones.tumblr.com/post/137439435665/ninadobvrev-nina-dobrev-blowi ng-out-her
Co sądzisz? Ja to jestem stara duchem, nie do końca ogarniam..:p
Ponoć ma wrócić, ale nie jako Allison, tak oglądam, właśnie przez piosenki :D
WAT? A tej co się stało? Co to jest? :D
To wiem. Ja już bym nie dała rady zmordować zaległych odcinków, nawet dla piosenek (które można normalnie odsłuchać:D).
Urodziny:D Temat przewodni imprezy "emotki". Ja się nie nadaję do tych czasów:P
Ja byłam na bieżąco więc jakoś ciągne :D Pewnie dlatego, że w lecie mało seriali wychodzi :D
Shameless wyszło, odcinek taki se.... Co oni zrobili z Ianem i Mickeyem ;(
A weź ja już chyba za stara na to jestem :D Przerasta mnie to :D
A ja jestem załamana, bo wszystkie seriale wracają i nie wiem już co mam oglądać:D
Witaj w klubie... ;)
Ja teraz mam tak mało czasu, że już nawet nie wiem co oglądam :D
Patrze czasem na stronke i sobie przypominam, cholera ja to chyba oglądałam :D
Mnie już wiele rzeczy przerosło ostatnimi czasy :D
Wczoraj obejrzałam sobie dwa odcinki PLL. Niby wciąż te same głupoty, a z drugiej strony czułam jakbym inny serial oglądała. Dla mnie najgorszy moment w serialach/filmach przychodzi wtedy, kiedy grupka bohaterów się rozstaje i rozjeżdża w różne strony. A potem jest napis "X lat później". Nienawidzę tego:/ Nienawidzę rozstań i nienawidzę przeskoków czasowych:P
Muszę z czegoś zrezygnować na jakiś czas, bo nie wyrobię. Mówisz, żeby sobie odpuścić Shameless?
To mnie trzyma przy życiu: http://captainswanouat.tumblr.com/post/137729018172/captain-swan-rooftop-scene-a ka-the-cause-of-my" :D
Ja już w sumie sama nie wiem, albo ja sie postarzałam albo te seriale jakieś coraz głupsze się robią... I takie głupoty w nich wymyślają, że szok..
Nie odpuszczać to może nie, uważam,że mimo wszystko i tak jest to dobry serial na tle innych.
WOW to chyba mnie też będzie trzymać w takim razie :D
Oglądasz jeszcze TO? Boże, jak ja kocham Kluskę :( <3 I w ogóle odcinek świetny...