Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122884
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

SPOILERY - CZ.3

ocenił(a) serial na 8

Tym razem drugą część naszego spoilerowego wątku zamknęła użytkowniczka blush. Niniejszym otwieramy trzecią część wątku dotyczącego serialowych spoilerów. Zapraszam do dzielenia się swoimi spostrzeżeniami :)

Właśnie, żeby Stefek się gdzieś tam nie pałętał pod nogami:/

ocenił(a) serial na 5
alien_2

Pewnie będzie ten Wasz upragniony pocałunek, tylko znowu się okaże, że to Kaśka a nie Elka.

użytkownik usunięty
biedroneczka_90_8

Bzdura, nie zrobią tego po raz drugi w kolejnym finale, daj spokój...

Kate123

Było jeszcze wyznanie Damona, że nie zniosę twojej nienawiści, ale tego też Elena oczywiście nie słyszała:/ Jestem zła:

alien_2

Może w końcu usłyszy jego wyznanie. Damon jest umierający, więc jest wielce prawdopodobne, że będzie chciał powiedzieć Elenie prawdę.

Kate123

Albo będzie w połowie wyznania i zemdleje. Nie no ja już chcę wiedziec co tam się będzie działo bo narobili nam mętliku teraz. Nic nie wiem a chce juz wszystko na raz:D

alien_2

Powie wszystko, co chce powiedzieć i może w końcu Elena otworzy oczy i zrozumie, że czuje do Damona coś więcej i że wszystko co robił to z miłości do niej. Ja też już bym chciała wiedzieć jak to się wszystko potoczy :)

ocenił(a) serial na 6
alien_2

nie mogę Was czytać, bo stresuję się finałowym odcinkiem jeszcze bardziej :D Faktycznie szumnie zapowiadali nie wiadomo co a tu słabo :

ocenił(a) serial na 10
dreamseal

mam tak samo im więcej czytam o odcinku tym bardziej dłuży mi się czas ...

rockowa_a

Mi przyspieszy od jutra, jutro mam koło u laleczki Chucky, w środę mam z prawa gospodarczego a jak mam się uczyc to zawsze czas przyśpiesza. Potem juwenalia więc będę w innym wymiarze i wrócę prosto na odcinek:)

użytkownik usunięty
dreamseal

To może się zahibernujemy na tydzień czy coś xD

To będzie tak porąbany tydzień, że chętnie bym poszła spac jak kot Garfield i wstała w piątek o 12 w południe;P

ocenił(a) serial na 5
alien_2

Ale za to jaka radocha będzie w piątek, no chyba że spierdzielą odcinek.

biedroneczka_90_8

Ja już się nakręcam na zapas:P Nie chcę się nastawiac, że będzie super i w ogóle, bo się rozczaruję i co wtedy? Potem mam czekac tyle miesięcy w nerwach?:P

ocenił(a) serial na 10
alien_2

ja boję się najbardziej, że zakończą w takim momencie, że nie będę mogła wytrzymać nerwowo tych wakacji xD

rockowa_a

a ja że spaprają wątki na które najwięcej osób liczy czyli z Deleną. To byłoby nie do wybaczenia.

ocenił(a) serial na 5
rockowa_a

Podobno mają tak zakończyć dziadygi jedne.

ocenił(a) serial na 5
alien_2

He he i tak będziemy czekać w nerwach, ale zabiję, chociaż na chwilkę, czas TB.

biedroneczka_90_8

Ja już też mam plany serialowe, zacznę od serialu Pacyfik, potem Borgiowie a na końcu True blood bo będzie najdłuższe. mam też listę prawie 200 książek które chcę przeczytac więc może na dobre mi wyjdą wakacje bez wampirków. Tak bym musiała podporządkowac każdy wyjazd żeby w piątki byc w domu:P

ocenił(a) serial na 5
alien_2

Też chcę Borgiów zobaczyć, może za Hous'a się w końcu zabiorę a po nowiuśką książkę - Wołanie grobu idę w tym tygodniu, już się nie mogę doczekać.

biedroneczka_90_8

Olałam angielski, czytam Miasteczko Salem. Polecam, książka jest tak straszna że nie wyjdę już chyba dzisiaj z pokoju. Ciarki chodzą po plecach. Napisana w świetny sposób. I podobno pojawią się wampiry. Dlatego się za nią zabrałam.

ocenił(a) serial na 10
biedroneczka_90_8

ostatnio zaczęłam oglądać TB i muszę powiedzieć, że jak na razie mnie nie zachwyciło, jest wręcz nudne ...

ocenił(a) serial na 5
rockowa_a

A na, którym jesteś odcinku?

ocenił(a) serial na 10
biedroneczka_90_8

11 pierwszej serii :)

rockowa_a

To dosyc daleko, wampirki zdążyły się rozkręcic już do tego odcinka. Nie załamujcie mnie;P Dobra, idę zając się angielskim. Jestem już dzisiaj wystarczająco nieszczęśliwa;P

ocenił(a) serial na 5
alien_2

Powodzenia z angielskim, a ja spadam uciąć komara w końcu jutro przeciekawe wykłady. Miłej nocki życzę wszystkim, niech wam się żywy Damon przyśni (ale mi się rym zrobił).

użytkownik usunięty
rockowa_a

Wytrwaj do 2 sezonu, to istna groteska :P

ocenił(a) serial na 10

Nie wiem czy dam radę ;) ale będę próbować. I również już żegnam przemiłe towarzystwo ;*

Groteska to bardzo stosowne słowo xD
Ale za to 3 sezon... ^^ Zdecydowanie najlepszy. Russell i w ogóle xD

użytkownik usunięty
Evarini

O tak xD
http://www.celebdirtylaundry.com/wp-content/uploads/Russell-True-Blood.jpg

No właśnie! Kocham tą scenę po prostu xD I to Russellowe ściskanie szczątków Talbota xD

black_eye

Wśród tylu tematów nie widzę tematu offtop więc umieszczę tutaj, bo jak widac spoilery i tak polegają na naszych domysłach;P. Czytam sobie książkę Miasteczko Salem, jest o wampirach i myślę że się spodoba tez innym. Nie jest to jakiś Zmierzch gdzie Edward się mizia z Bella, książka serio ma klimat. I już wiem co czytała autorka Pamiętników wampirów- też jest motyw zapraszania wampirów do domu, hipnotyzowania. Tyle doczytałam. Ale powiem wam, że książka jest tak straszna, że boję się iśc do łazienki. A jedno jest pewne, już nigdy nie będę spac z otwartym oknem:P Muszę poszukac innych książek Kinga o wampirach.

użytkownik usunięty
alien_2

Chciałabym wznowić temat: piosenka w tle pocałunku Deleny;)
Otóż moja kolejna propozycja to cudne "Crash" Sum 41.
http://www.youtube.com/watch?v=eOrwCBeM0TU
Co sądzicie?

Jak jej słucham to wyobrażam sobie pożegnanie Damona z Eleną przed sami-wiecie-czym.

I don't want to die, I don't know why
This kind of fate was meant for me
You've got to be strong, gotta move on
There's not a way it was suppose to be
I was suppose to grow old with you

:(

Muszę przyznać, że Twoja propozycja piosenki idealnie pasowałaby do obecnej sytuacji w relacjach Damon-Elena:)

ocenił(a) serial na 10

:( przepiękna

użytkownik usunięty
nj1987

Mam jeszcze jedną prześliczną, ale piosenka jest z perspektywy kobiety i niezbyt pasująca do sytuacji, aczkolwiek refren to jakby słowa Damona:

You know I love you, I really do
But I can't fight anymore for you
And I don't know, maybe we'll be together again
Sometime, in another life

http://www.youtube.com/watch?v=9qPMOLZBZoM

A może taka ?? też fajna ;)
http://www.youtube.com/watch?v=5phCWq6l7vw&feature=fvsr

użytkownik usunięty
bliss6

Piękna, a tekst idealny :)

jakoś jak ją usłyszałam i zobaczyłam teledysk to mi się spodobała i pomyślałam, żeby pasiła do owej sceny ;)
po drugie pianino mmmm ;)

black_eye

http://vampirediaries.pl/artykuly/newsy/1792-spoilery-od-kristin#comments
:)

użytkownik usunięty
red_nails

Ale z niej bajok :P Będzie pocałunek xD

Już się nie mogę doczekać :D

ocenił(a) serial na 5
red_nails

No to ja mogę spać spokojnie, Damon nie umrze.

biedroneczka_90_8

No niby nie umrze od ugryzienia wilkołaka, ale i tak to zabrzmiało jakby miał umrzeć od czego innego :/ przebicia kołkiem,albo zaklęcia.. a ja już nic nie wiem zaczynam świrować przed tym końcem sezonu ;) A tak mi się dłuży do tego piątku,masakra!!

ocenił(a) serial na 5
bliss6

A mi się wydaje, że on nie umrze i tą wysoką ceną jaką Stefano zapłaci za próbę uratowania Damona, będzie ten nieszczęsny pocałunek Eleny z i starszego z braci.

biedroneczka_90_8

dobrze kombinujesz biedronka. taki widok dla stefka bylby niezlym ciosem. z tego wszystkiego moglby dostac zmarszczki na czole na stale.

ocenił(a) serial na 5
red_nails

Nom bez botoksu się nie obejdzie. Po przeczytaniu tego spoilera mam takie przeczucie. Może też być tak, że na razie jakoś się bardziej do siebie zbliżą a jakieś głębsze relacje (np. Wasz upragniony pocałunek) dopiero w 3 sezonie, czymś w końcu muszą nas przyciągnąć i narobić nam smaka.

red_nails

No niby tak, ale nie wiem czy o to chodzi z tą wysoką ceną ,którą Stefan ma zapłacić ,bo przecież wiedziałby, że Damon pocałował Elenę nieświadomie,przecież ma być w ciężkim stanie, a po drugie przecież się domyśla, że D kocha E. Mi się wydaje, że tu o coś innego chodzi... może o to, że kogoś przypadkiem zabije Stefan ?? a Elena będzie świadkiem tego i szeryfowa będzie go ścigała krzycząc, że to morderca ;) No nie wiem myślę, że prędzej o coś takiego może chodzić.

bliss6

Zgadzam się, może coś takiego być :) Stefek kogoś zabije, Elena to zobaczy i będzie lament.

ocenił(a) serial na 5
bliss6

Sorry, ale za zabicie wiewiórki nikt nikogo nie wyzywa od morderców. Nie no żart, ale w sumie jakiś mały wypadek przy pracy też może się zdarzyć.