Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122889
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

SPOILERY - CZ.3

ocenił(a) serial na 8

Tym razem drugą część naszego spoilerowego wątku zamknęła użytkowniczka blush. Niniejszym otwieramy trzecią część wątku dotyczącego serialowych spoilerów. Zapraszam do dzielenia się swoimi spostrzeżeniami :)

bliss6

Ostatni odcinek musi należeć do Deleny :) I cały 3 sezon też :) Zdecydowanie jestem na tak :P

użytkownik usunięty
Kate123

a mnie akurat mniej interesuje z kim będzie Elena. Są inne wątki w tym serialu ;)

Wiadomo, że są inne wątki ale na obecną chwilę akcja będzie się skupiała na Damonie i Elenie :)

ocenił(a) serial na 5

Fakt, my się tu skupiamy na naszych gołąbeczkach a tu jeszcze został pan Klausewicz i Eliaszek, ciekawe czy rozbudują wątek ich rodzinki w 3 sezonie.

biedroneczka_90_8

ja bym chciala zobaczyc jak zostali pierwszymi wampirami. jestem tego bardzo ciekawa :)

ocenił(a) serial na 5
red_nails

Mnie jeszcze ciekawi ta kobitka, która jest oryginałką Eleny i Kaśki, ona żyje w ogóle?

użytkownik usunięty
biedroneczka_90_8

haha
właśnie ciekawe

red_nails

I ciekawe co będzie z Kat ;)

użytkownik usunięty
biedroneczka_90_8

no właśnie ;)

Elena zastanie zakonnicą ;) bo po śmierci Damona zrozumie,że to jedyna osoba na której jej zależało i która oddała za nią życie. Stefan stanie się typem "kochasia " i tyle będziemy go widzieć ;)

bliss6

Damon się przekręci, a Stefek jak na krwioholika przystało wessa się w parę torebek, po czym na ludzkiej krwi będzie wampirzym Casanovą organizującym krwawe orgie co jakiś czas w pensjonacie Salvatore'ów :D
No i zaleje Damona jakimś srebrem czy czymś i postawi w salonie, bo przecież nie może bez brata żyć i będzie z nim rozmawiał nawet po śmierci :D

"S: Ta studentka z Rosji jes... Przepraszam, zapomniałem. Poczęstujesz się?
Podstawia krew pod nos.
S: Nie? I co, i teraz oczywiście ja wyglądam na tego złego. Dzięki wielkie, wiesz... You're so mean, Damon... So mean!" xD

Sawyer

my juz tu kiedys wpadlismy na podobny pomysl. damon mial byc wtedy wypchana kukla z ktora elena i stefek cudownie spedzaja czas ;)

red_nails

A nie czytałem xD

Ale z pewnością to Stefek wpadłby na taki pomysł. Pewnie po śmierci Damona całkiem by sfiksował i tylko z jego trupem czas spędzał xD Albo Elena przyszłaby do niego, zaproponowała coś a on:
"S: Spytajmy Damona, co on o tym myśli"
A ten wisi sobie taki przykołkowany do ściany xDDD

Sawyer

juz to widze oczyma mej chorej wyobrazni ;)

ocenił(a) serial na 5
Sawyer

Człowieku Ty to masz wyobraźnie.

biedroneczka_90_8

Ano, nie na darmo zmierzam w kierunku filmów xD

ocenił(a) serial na 5
red_nails

Tak, tak w wózeczku sobie mieli go wozić.

biedroneczka_90_8

ja sadze, ze nawet z nim spac powinni ;) oczywiscie tylko po to by nie czul sie sam.

ocenił(a) serial na 5
red_nails

Elenie spełniłoby się marzenie o posiadaniu dziecka. Nie woła jeść, nie drze się przez połowę dnia, nie plącze się pod nogami, nie zadaje głupich pytań, dziecko jak ze snu, nic tylko pozazdrościć. Jak wypchają mu ładnie uśmiechniętą minę, to jeszcze będzie miło na niego popatrzeć.

biedroneczka_90_8

To niech jeszcze z jednej z tych lalek wyciągną ten mechanizm i mu wsadzą gdzieś w gardło i będzie mówił "Mama! Mama! Mama!" xD

ocenił(a) serial na 5
Sawyer

Jak się przyłożą to nawet będzie siku i kopkę robił jak Baby Born.

biedroneczka_90_8

Hahaha xD
To niech jeszcze jak Ferbie uczy się słówek i będą mieli swoje własne, wampirze, wyrośnięte, martwe dziecko. Podwójnie martwe xD

ocenił(a) serial na 5
Sawyer

Stefan i Elena to zdolne bestie, ale żeby sobie zrobić takie cacko bez czary mary Bonnie się chyba nie obejdzie. Jak sobie to wyobrażam to nie mogę ze śmiechu.

ocenił(a) serial na 10
biedroneczka_90_8

hahaha padłam xDD ale wiecie co, doskonale to sobie wyobrażam xD

biedroneczka_90_8

koniecznie musza mu urzadzic pokoik i wyposazyc go w takie wielkie lozeczko dla dzieci. nie moga zapomniec o spiochach i reszcie wyprawki dla baby damona ;)

użytkownik usunięty
Sawyer

Ta przerwa źle na nas działa xD

Racja :D A ciekawe jak będzie po ostatnim odcinku :P

Kate123

całkowicie sfiksujemy ;)

bliss6

Wszystko zależy od tego, co będzie w tym odcinku :)

Kate123

też :)

bliss6

Oby było to na czym nam najbardziej zależy :P

użytkownik usunięty
Kate123

Myślę, że będziemy fiksować zarówno wtedy kiedy spieprzą odcinek jak i wtedy gdy dojdzie do Deleny :D

no no :)
czy wam też się tak dłuży do niego jak mi ??
dobra idę obejrzeć zapowiedz odc ,bo nie wytrzymam ;)

bliss6

Mi się strasznie dłuży :) Ale jakby nie patrzyć już coraz bliżej odcinka :P

bliss6

mnie sie akurat nie dluzy. mam magisterke na glowie, ktora wypelnia mi ostatnio cale dnie. w przerwach (a mam ich bardzo duzo :D) wpadam tutaj poczytac nowe teorie ;)

użytkownik usunięty
bliss6

Ja już tego nie oglądam przez to co Plec napisała :/

W końcu będzie trzeba czekać 4 miesiące. Będzie ciężko, ale zawsze można wymyślać teorie, które i tak się pewnie nie sprawdzą :P

użytkownik usunięty
Sawyer

dobra teoria ! :D

użytkownik usunięty

http://vampirediaries.pl/artykuly/newsy/1794-nowe-zdjcie-z-twittera--wpis

użytkownik usunięty

http://delenanian-shipper.tumblr.com/post/5323415540/tvd-season-finale

Znalezione w komentarzach xD

Super :D

Boskie xD

Genialne! Choć smuci mnie 8. i 9. część "historyjki".

Właśnie się zastanawiałam, co Ian miał na myśli... "Ostatni odcinek" mógł oznaczać po prostu ostatni odcinek sezonu. A "poor Damon"... Może chciał nam Ianek w głowach namieszać.
Jeśli wyjaśnienie jest inne, to nie ręczę za siebie.

Evarini

Ja myślę, że jednak chciał nam w głowach namieszać. Nie ma innej opcji :P

użytkownik usunięty
Evarini

nie myślałem raczej o innym znaczeniu słów "ostatni odcinek"
poor Damon - myślę że chodzi ogólnie o odcinek i halucynacje

Widzieliśmy przecież co się działo z Rose po ugryzieniu wilkołaka, więc pewnie z Damonem będzie podobnie.

użytkownik usunięty
Kate123

no, no

O matko, nie można was na chwilę samych zostawic:P Najbardziej podoba mi się teoria o wypchaniu Damona, może będą sprzedawac takie lalki w allegro?:P Mam wolny kącik w pokoju, kukła Damona ładnie by się prezentowała;P
Już wiem, że Damon nie umrze więc Ian może pisac sobie poor Damon, już mnie nie nastraszy:P A czas mi się nie dłuży tylko leci za szybko, bo jutro mam kolokwium na które nic nie umiem więc nagle się okaże że czas leci szybciej niż zwykle;P To tylko tydzień a co będzie przez wakacje? Zdążymy napisac scenariusz do całego sezonu:P

alien_2

Ciekawe z jakim zakończeniem nas zostawią na te długie miesiące :) Na pewno będzie to coś szokującego :P Nie dość, że scenariusz to pewnie jeszcze po sto możliwych wersji każdej sceny :P